ورود

View Full Version : یک مشکل جالب در Active report

hojjatshariffam
پنج شنبه 03 تیر 1389, 02:19 صبح
سلام به دوستان حرفه ای
یه مشکل جالب برام تو گزارشات اکتیو ریپورت بوجود اومده

وقتی که تعداد صفحات یک گزارش بیشتر از یک صفحه میشه بطبع page header دوباره فراخانی میشه و و بقیه detail ها تکرار می شن ولی جال اینجاست که در صفحه جدید اول detail اجرا میشه بعد هدر صفحه
من این مشکل از اونجا برام پیش اومد که خواستم در ابتدای هر صفحه ، وقتی صفحه لود میشه یک متغیر رو ست کنم و از اون متغیر هر بار در هر تکرار دیتیل استفاده کردم ولی جالب اینجاست که در صفحه جدید اول دیتیل اجرا میشه بعد اون متغیر ست میشه
کاربردمو میگم که این متغیر رو واسه چی میخوام:
من یه متغیر از نوع عددی دارم که در ابتدای گزارش صفره و در هر بار تکرار دیتیل یکی به آن اضافه میشه ، اگه این عدد زوج بود رنگ ردیف عوض میشه تا ردیف ها از هم تفکیک داده شوند
در ابتدای هر صفحه باید متغیر صفر شود تا اولین سطر هر صفحه سفید شود ، متغیر در ابتدا صفر میشه ولی موقع صفر شدن یک سطر دیتیل رسم شده در این موقع یعنی این طوری بگم که اول دیتیل رسم میشه ، بعد کنترلر صفحه (به تعبیر خودم)میفهمه که به سطر جدید جایی در این صفحه نیست ، پس هدر صفحه رو رسم میکنه، منم در زمان زسم هدر متغیرمو ثفر می کنم ، ولی کار از کار گذشته چون یک سطر از دیتیل قبل از هدر رسم شده
این ست کردن رو در هر کدوم از متد ها گذاشتم باز بعد از اولین سطر دیتیل در صفحه جدید ست شد
تریس هم همین نتیجه رو میده
کسی میدونه مشکل از کجاست؟ آیا راه حلی داره؟

hojjatshariffam
چهارشنبه 12 آبان 1389, 18:28 عصر
بچه ها من هنوز گیر این اکتیو ریپورت 6 هستم
یکی کمکم کنه
کسی لایسنس ورژن 6 رو نداره به من پیام خصوصی بفرسته؟
ممنون میشم.