View Full Version : مشكل با ocx
samkoper
پنج شنبه 03 تیر 1389, 11:33 صبح
با سلام
من با چند ocx يه مشكل دارم
من از برنامه به وسيله wise ستاپ ساختم و وقتي كه در سيستم ديگه نصب ميشه از اون ocx ها (فقط دو ocx هستند كه خطا ميگيرند بقيه سالمند) error ميگيره و ظاهرا از تاريخ آنهاست توي پيغامي كه ميده ميگه out of date البته اين نكته رو اضافه كنم كه قبلا از اين ocx ها استفاه كردم و هيچ مشكلي نداشته. اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
با تشكر
modirmasool
پنج شنبه 03 تیر 1389, 13:16 عصر
منم همین مشکل رو داشتم. ممنون میشم یکی کمک کنه.
kuh_nur
جمعه 04 تیر 1389, 09:58 صبح
سلام
منم یه زمانی همین مشکل رو داشتم
اگه با install sheild 12.0 به بالا کار کنید مشکل رفع می شه
samkoper
جمعه 04 تیر 1389, 12:49 عصر
سلام
منم یه زمانی همین مشکل رو داشتم
اگه با install sheild 12.0 به بالا کار کنید مشکل رفع می شه
ممنون دوست عزيز ولي با install sheild 12.0 هم جواب نداد!
كسي راه حلي براي اين مشكل سراغ نداره؟
skh1300
جمعه 04 تیر 1389, 21:13 عصر
میشه اسمشون بگی
modirmasool
جمعه 04 تیر 1389, 22:17 عصر
مثلا کنترل SUD که مال صدا هستش.
samkoper
شنبه 05 تیر 1389, 10:30 صبح
با سلام
كسي از اساتيد جوابي براي اين مشكل نداره؟
من توي سايت مايكروسافت گشتم و راجع به اين خطا اينو پيدا كردم كسي ميدونه راه حلش چيه:
فارسي (البته ترجمه گوگل):
علت
این می تواند رخ دهد هنگامی که کاربر برنامه در حال اجرا است در زیر / ایجاد حساب کاربری متفاوت از حساب کاربری که وارد سیستم نصب برنامه ، و نصب بسته های نصب نرم افزار بر اساس هر کاربر.
هنگامی که برنامه برای کاربر خاص نصب شده است، اجزای کام در برنامه اشاره شده در HKEY_CURRENT_USER در رجیستری ویندوز ثبت شده است. هنگامی که برنامه برای تمامی کاربران نصب شده است، رجیستری به HKEY_LOCAL_MACHINE در رجیستری ویندوز ساخته شده ، و تمام کاربران باید قادر به خواندن این نوشته باشند.
ابن هم انگليسي
Runtime error '372': Failed to load control when running a Visual Basic 6.0 Application
Cause (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:void%280%29;)
This can occur when the user running the application is logged on under a different user account than the user account who installed the application, and the installation package installed the application on a per user basis.
When an application is installed for a specific user, the COM components referenced in the application are registered in the HKEY_CURRENT_USER hive in the Windows registry. When an application is installed for All Users, the registry entries are made to the HKEY_LOCAL_MACHINE hive in the Windows registry, and all users should be able to read these entries by default.
samkoper
دوشنبه 07 تیر 1389, 14:11 عصر
يعني كسي از اساتيد راه حلي براي اين مشكل سراغ نداره؟
همچنان منتظر جواب هستيم...
ظاهرا تعدادي از بچه هاي سايت با اين مشكل مواجه هستند.
modirmasool
دوشنبه 07 تیر 1389, 20:58 عصر
من تا حالا خیلی شده بعضی از OCX هام در ایکس پی کار میکنن ولی در سون Out Of Date میدن!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.