ورود

View Full Version : مشکل با فیلدهای تاریخ

Hossein Bazyan
پنج شنبه 03 تیر 1389, 14:01 عصر
سلام
یکی از بدترین و نحس ترین فیلدهای دیتابیس به نظر من فیلد تاریخ میباشد . این فیلد مدتیه که منو گرفتار کرده در هر سیستم یه جور باید ذخیره بشه .
سیستم تاریخ اینجا به شکل سال - ماه روز میباشد و زبان ویندوزم هم انگلیسی میباشد حال برنامه رو مینویسم و فیلد تاریخ را به این شکل هم تعریف میکنم

mDate =Format(Date.Today,"dd-MM-yyyy")

در دیتابیس به خوبی ذخیره میشه حال برنامه روی کامپیوتر مشتری که ویندوزش هلندی میباشد نصب میکنم در این حالت جای ماه و روز عوض میشود در اینحالت اگر روز بیشتر از 12 باشد چون با ماه جاش عوض شده و نامعتبر پیغام نامعتبر صادر میشه
آیا راه استانداری برای ذخیره فیلد تاریخ در Sql Server یا Access ( چون در اکسس هم همین مشکل رو دارم ) وجود دارد یا خیر.
در پروژه های قبلیم تاریخ رو Varchar گرفتم که این هم مشکلات گزارشگیری دار و باید عین گزارشگیری تبدیل به تاریخ بشوند.
در ضمن در MySql اصلا این مشکل رو ندارم

Rejnev
شنبه 05 تیر 1389, 13:59 عصر
سلام
نمیشه بری توی ...Regional and lan کنترل پنل و Short date format رو هر جور دوست داری تغییر بدی؟
منظورم تنظیمات ویندوزه که باید سازگار با برنامه کنی.

Hossein Bazyan
شنبه 05 تیر 1389, 20:31 عصر
سلام
نمیشه بری توی ...Regional and lan کنترل پنل و Short date format رو هر جور دوست داری تغییر بدی؟
منظورم تنظیمات ویندوزه که باید سازگار با برنامه کنی.

سلام
اولا باید تنشیمات برنامه سازکار با ویندوز بشه در ثانی نمیشه که بدون اجازه شخص ( منظورم مشتری ) به تنظیمات ویندوزش دست زد شاید اون یه سری تنظیمات خاص رو برای خودش انجام داده و سوما حتما باید راهی باشه به غیر از تنظیمات ویندوز