ورود

View Full Version : راهنمایی در مورد کروم

ایمان اختیاری
پنج شنبه 03 تیر 1389, 14:11 عصر
بعد از اینکه ff تمام رم ما رو خورد و کند شده و اذیت می کنه به سمت کروم دارم نقل مکان می کنم .. می خواسام از دوستان راهنمایی بگیرم ..
یکی از مورادی که دیدم این بود که پروکسی که مثلا توی ff به صورت مستقل از ویندوز تعریف می کردیم اینجا وجود نداره ..
تولبار گوگل واسه کروم پیدا نکردم
این پیام های مزاجم واسه ترجمه روی مغزم داره گل کوچیک بازی می کنه ..
ولی در کل سرعت و حجم حافظه اش خیلی خوب بود ...
متشکر می شم راهنمایی کنید ..

Netsky
پنج شنبه 03 تیر 1389, 15:11 عصر
سلام .

یکی از مورادی که دیدم این بود که پروکسی که مثلا توی ff به صورت مستقل از ویندوز تعریف می کردیم اینجا وجود نداره ..
در مورد این یکی درست اطلاعی ندارم . ولی اگه چیزی پیدا کردم خبرت میکنم .

درسته . داخل سایت گوگل هم که تولبار رو میده وقتی با کروم وارد بشی که دانلودش کنی ، میگه که هنوز واسه کروم تولید نشده .

این پیام های مزاجم واسه ترجمه روی مغزم داره گل کوچیک بازی می کنه ..
راه حلش اینه :
برو به اون منوی شبیه آچار .
گزینه Option رو انتخاب کن .
به سربرگ آخری یعنی Under The Hood برو . حالا از قسمت پایین یه نوشته آبی رنگ هست ( زیر قسمت Network ) که نوشته Translate . تیک گزینه ای که زیرش هست رو بردار . تمومه .

hi.alir
پنج شنبه 03 تیر 1389, 15:17 عصر
تو همون Address Bar متن مورد نظر رو واسه جست و جو بنویس.

ایمان اختیاری
پنج شنبه 03 تیر 1389, 15:20 عصر
دوست عزیز گوگل تولبار فقط واسه سرچش نیست .. یه نیگاهی بهش توی فایرفاکس بندازین تا امکاناتش رو ببینید ..

hi.alir
پنج شنبه 03 تیر 1389, 16:11 عصر
خب پس مجبوری صبر کنی تا یکی هم واسه کروم بیاد.:گیج:

M.T.P
پنج شنبه 03 تیر 1389, 16:22 عصر
تو Option جستجوی پیش فرض رو به Google تغییر بدین چی؟ :متفکر:

vcldeveloper
پنج شنبه 03 تیر 1389, 16:55 عصر
پروکسی که مثلا توی ff به صورت مستقل از ویندوز تعریف می کردیم اینجا وجود نداره .. Chrome از تنظیمات IE استفاده میکنه. شما اگر پروکسی برای IE تعریف کنید، Chrome هم از همون استفاده میکنه.

مشکلات اصلی کروم نسبت به فایرفاکس از نظر من دو چیز هستند:
1- کمبود Extensionهای مفید، و با کیفیت .
2- تحریم کردن ایران، به طوری که باید برای هر آپدیت کوچکی، یا دسترسی به صفحات مرتبط با Extensionها و Themes آن، مرتبا از روش هایی برای دور زدن این تحریم استفاده کنید. این برای یک برنامه ایی که دیر به دیر آپدیت میشه، و کاربر هم خیلی در طول روز باهاش درگیر نیست، مشکل خاصی ایجاد نمیکنه، ولی برای مرورگری که هر چند روز یک بار آپدیت میشه، و کاربر هم روزانه وقت زیادی را با آن صرف میکنه، مناسب نیست. تازه حالا فعلا فقط تحریمش به دانلود آپدیت ها و Extensionها محدود شده، معلوم نیست که فردا موقع نصب نرم افزار، یا موقع کار کردن با سایر گزینه های پر کاربردش هم دائما این مسئله تحریم بودن را بررسی نکنه! بطور کلی، بزرگترین مشکلش همین تحریم بودنش هست، که باعث میشه کاربر ایرانی نتونه با اطمینان کامل به سمت اون حرکت کنه، چون هر لحظه ممکنه یک ضربه محکم از طرف گوگل بخوره.

البته یک چیز دیگه ایی هم که در محصولات گوگل ازش بدم میاد، این هست که بدون اطلاع کاربر، و بدون این کاربر کنترلی روی این موضوع داشته باشه، سرویس Google Update خودش را پیوسته در حال اجرا داره، و معلوم هم نیست اون Google Update واقعا داره روی سیستم کاربر چیکار میکنه! هیچ گزینه ایی هم برای غیرفعال کردن آن برای کاربران عادی وجود نداره، و کاربر باید خودش به طور دستی سرویس مربوطه رو غیرفعال کنه، Task مربوطه رو هم از Scheduled Tasks ویندوز حذف کنه.

M.T.P
پنج شنبه 03 تیر 1389, 17:02 عصر
یکی از امکانات خوب Chrome نسبت به بعضی مرورگرهای تب دار اینه که تبی رو که در یک پنجره جدید هست میشه با موس به پنچره دیگش Drag کرد. :لبخندساده:

ایمان اختیاری
پنج شنبه 03 تیر 1389, 17:16 عصر
Chrome از تنظیمات IE استفاده میکنه. شما اگر پروکسی برای IE تعریف کنید، Chrome هم از همون استفاده میکنه.

مشکلات اصلی کروم نسبت به فایرفاکس از نظر من دو چیز هستند:
1- کمبود Extensionهای مفید، و با کیفیت .
2- تحریم کردن ایران، به طوری که باید برای هر آپدیت کوچکی، یا دسترسی به صفحات مرتبط با Extensionها و Themes آن، مرتبا از روش هایی برای دور زدن این تحریم استفاده کنید. این برای یک برنامه ایی که دیر به دیر آپدیت میشه، و کاربر هم خیلی در طول روز باهاش درگیر نیست، مشکل خاصی ایجاد نمیکنه، ولی برای مرورگری که هر چند روز یک بار آپدیت میشه، و کاربر هم روزانه وقت زیادی را با آن صرف میکنه، مناسب نیست. تازه حالا فعلا فقط تحریمش به دانلود آپدیت ها و Extensionها محدود شده، معلوم نیست که فردا موقع نصب نرم افزار، یا موقع کار کردن با سایر گزینه های پر کاربردش هم دائما این مسئله تحریم بودن را بررسی نکنه! بطور کلی، بزرگترین مشکلش همین تحریم بودنش هست، که باعث میشه کاربر ایرانی نتونه با اطمینان کامل به سمت اون حرکت کنه، چون هر لحظه ممکنه یک ضربه محکم از طرف گوگل بخوره.

البته یک چیز دیگه ایی هم که در محصولات گوگل ازش بدم میاد، این هست که بدون اطلاع کاربر، و بدون این کاربر کنترلی روی این موضوع داشته باشه، سرویس Google Update خودش را پیوسته در حال اجرا داره، و معلوم هم نیست اون Google Update واقعا داره روی سیستم کاربر چیکار میکنه! هیچ گزینه ایی هم برای غیرفعال کردن آن برای کاربران عادی وجود نداره، و کاربر باید خودش به طور دستی سرویس مربوطه رو غیرفعال کنه، Task مربوطه رو هم از Scheduled Tasks ویندوز حذف کنه.
به خاطر همین هم هست که هم دارم با ff کار می کنم هم با کروم .. اون پروکسی رو هم برای دور زدن گوگل می خواستم .. ولی خدایی ff به نظرم از کروم یه سر و گردن بالاتره به جز این مصرف بالای حافظه .. لعنت بهش .. یه هفته اس دارم روش کار می کنم ولی به جواب درست حسابی هم نرسیدم .. جالبه که خیلی ها این مشکل رو دارن ..
جناب کشاورز .. سرویس آپدیت هنوز مشمول تحریم نشده ؟

ایمان اختیاری
پنج شنبه 03 تیر 1389, 17:17 عصر
یکی از امکانات خوب Chrome نسبت به بعضی مرورگرهای تب دار اینه که تبی رو که در یک پنجره جدید هست میشه با موس به پنچره دیگش Drag کرد. :لبخندساده:
بحث سر خوبی ها یا بدی های کروم نیست .. سر customize کردنشه ....

FastCode
پنج شنبه 03 تیر 1389, 22:15 عصر
موقع نصب نرم افزار، یا موقع کار کردن با سایر گزینه های پر کاربردش هم دائما این مسئله تحریم بودن را بررسی نکنه!
کروم ۶ ورژن حدود ۱۰ روز پیش موقع نصب این کار رو میکرد.نمیدونی با چه سختی ای نصب کردم.
با چیز پی اِن

Mehdi Asgari
پنج شنبه 03 تیر 1389, 22:51 عصر
البته یک چیز دیگه ایی هم که در محصولات گوگل ازش بدم میاد، این هست که بدون اطلاع کاربر، و بدون این کاربر کنترلی روی این موضوع داشته باشه، سرویس Google Update خودش را پیوسته در حال اجرا داره، و معلوم هم نیست اون Google Update واقعا داره روی سیستم کاربر چیکار میکنه
در مورد نگرانی از ارسال داده های خصوصی ناخواسته از سمت کروم به گوگل ، SRWare Iron رو ببینید (البته چون این موضوع برای من مهم نیست ، از کروم که زود به زود آپدیت میشه و stable تر هست استفاده می کنم)

ولی خدایی ff به نظرم از کروم یه سر و گردن بالاتره به جز این مصرف بالای حافظه .. لعنت بهش
اینجا جای این بحث ها نیست ، ولی پس از نصب آخرین نسخه از هر دو و تست این موضوع (و اگه حوصله نداری ، با خوندن review های جدید) متوجه میشی که فایرفاکس جزو کم مصرف ترین مرورگرها از نظر حافظه است؛ مشکلی که این موجود داره ، وجود memory leak در اون (و احتمالا در پلاگین ها و add-on های اون) هست که باعث میشه اگه مدت طولانی (مثلا چندین روز) این مرورگر رو نبندی و ازش استفاده کنی ، حافظۀ زیادی رو اشغال کنه (و بعد با یه ری استارت ff ، حل میشه)

vcldeveloper
جمعه 04 تیر 1389, 00:28 صبح
جناب کشاورز .. سرویس آپدیت هنوز مشمول تحریم نشده ؟
اون سرویس آپدیتشون از جمله موارد مشمول تحریم هست، و برای کاربران ایرانی استفاده ایی نداره.

کروم ۶ ورژن حدود ۱۰ روز پیش موقع نصب این کار رو میکرد.نمیدونی با چه سختی ای نصب کردم.
من Chrome 6.0.422.0 رو دارم، و موقع نصبش چیزی رو برای این منظور چک نمی کرد. اما سرویس هایی از گوگل بودند که همچین شرایطی را پیدا کردند، مثلا پلاگین مربوط به Voice & Video Chat در GMail که امکان چت صوتی و تصویری از داخل مرورگر با استفاده از GMail را فراهم میکنه، قبلا فقط موقع دانلود، به تحریم گیر می داد، و بعد از دانلود، برای نصبش مشکلی وجود نداشت، اما مدتی هست که حتی اگر موفق به دانلودش هم بشید، در هنگام نصب نرم افزار، سعی میکنه به اینترنت وصل بشه، و IP شما را چک میکنه، و در صورت تحریم بودن، برنامه رو نصب نمیکنه.