ورود

View Full Version : اینجا شیراز است!!!

saed2006
پنج شنبه 03 تیر 1389, 18:02 عصر
سلام
به تاپیک شیرازی ها خوش امدید

ricky22
پنج شنبه 03 تیر 1389, 18:04 عصر
این تایپک به زودی حذف میشه
نمی دونم فرق شیراز با شهرای دیگه چیه ما هی حذف میشیم.؟

HamedNet_ir
پنج شنبه 03 تیر 1389, 18:05 عصر
خش امدید
خوش یا خش؟ :متفکر:

بابا مگه دلت میخواد بن شی؟
این آقا بهروز با شیرازیا . . . !

Behrouz_Rad
پنج شنبه 03 تیر 1389, 18:15 عصر
از این به بعد تاپیک هایی که هدف خاصی ندارند حذف میشن.

اگر هم دوست دارید قانونش هم می کنیم.

بنده با چند نفر از دوستان شیرازی صحبت کرده بودم و قرار بود پست فاقد محتوا ارسال نکنید اما در تاپیک قبلی به تمسخر روی آوردید.
واستون مثال زدم که وقتی مثلاً تاپیکی می زنید با عنوان "نظرتون در مورد دوچرخه چیه؟"، مشخص هست که در اون تاپیک باید در مورد دوچرخه صحبت بشه. اما وقتی تاپیکی می زنید با عنوان تاپیک جاری، هر چیزی در اون می تونه گفته بشه... عذر میخوام اما واقعاً صحیح هست فردی بیاد در تاپیکی بگه "پشتم میخاره؟"
این تاپیک رو فعلا باز میگذارم و فردا حذف می کنم... هر کدام از دوستان می تونه نظر خودش رو در این تاپیک بگه.

برخی دوستان تعمداً علاقه به ایجاد تاپیک هایی خاص دارن. یک جور لجبازی... مشخص هست که در ذهن این افراد چی میگذره. دست ما برای برخورد با این افراد بسته نیست اما تا حد ممکن صبر پیشه می کنیم و سعی می کنیم از طریق گفتگو مسائل رو حل کنیم.

مادر بنده شیرازی هستن.

موفق باشید.

ricky22
پنج شنبه 03 تیر 1389, 18:17 عصر
فک نکنم ایشون با شیرازیا خصومت داشته باشن.
اما واقعا من نمی فهمم محتوا چیه ....

ایشون هم فقط انجام وظیفه می کنند....
اما فکر نکنم اگه اعضای یک شهر دور هم جمع شن با هم گفتگو داشته باشن و با رعایت یک سری اصول با هم شوخی کنن اشکالی داره...
پ ن : من بعد از پاک شدن 2 تاپیک قبلی نمی خواستم دیگه اینجا ها پست بدم اما دادم :لبخند:

ricky22
پنج شنبه 03 تیر 1389, 18:24 عصر
بنده با چند نفر از دوستان شیرازی صحبت کرده بودم و قرار بود پست فاقد محتوا ارسال نکنید اما در تاپیک قبلی به تمسخر روی آوردید.اقا بهروز کدام تمسخر؟ خوب که زیر هر پست نکته علمی هم گزاشتیم.

عذر میخوام اما واقعاً صحیح هست فردی بیاد در تاپیکی بگه "پشتم میخاره؟"یک نفر بی ادبی می کنه دلیل بر حذف کل تاپیک هست؟

برخی دوستان تعمداً علاقه به ایجاد تاپیک هایی خاص دارن. یک جور لجبازی... مشخص هست که در ذهن این افراد چی میگذره.من از خودم شک ندارم اما اسم ببرین که سو تفاهم نشه.
دست ما برای برخورد با این افراد بسته نیست اما تا حد ممکن صبر پیشه می کنیم و سعی می کنیم
از طریق گفتگو مسائل رو حل کنیم.کاش در مورد تاپیک اولی قبل از این که بزارینش سر کوچه این کارو می کردین

موفق باشید اقای راد.

saed2006
پنج شنبه 03 تیر 1389, 18:27 عصر
بهروز خان عنوان این بخش هست "گفتگوی ازاد" !!!! وقتی ما به کلمه گفتگو نگاه میکنیم به ذهن میاد چند نفر دوست و اشنا یا همکار کنار هم و با هم حرف میزنن و گفتگو میکنن خب توی گفتگو ممکنه کسی شوخی بکنه چراکه اساسا گفتگوی ازاد قرار نیست فقط حرف های جدی توش زده بشه با لاخره دوستان دور هم جمع هستیم و ممکنه شوخی هم بکنیم
حالا اگر شوخی ها خلاف مسیر های اخلاقی نباشه چه اشکال داره که بیان بشه مگر بچه های برنامه نویس قرار نیست شوخی کنن؟شما فکر کن وسط جمع چند نفره یکی بخواد همش جلو شوخی های که بین اون جمع زده میشه رو بگیره
فکر میکنی اون جمع راجع به این شخص چه فکر میکنن ممنون میشم مصدایق شوخی درست رو از زبان شما استاد گرامی بشنویم

HamedNet_ir
پنج شنبه 03 تیر 1389, 18:32 عصر
این تاپیک رو فعلا باز میگذارم و فردا حذف می کنم

دستتون درد نکنه! :لبخند:

والا ما نقطه چین گذاشتیم! بهرحال هرجور مایلید پرش کنید!
این آقا بهروز با شیرازیا رفیقند !
این آقا بهروز با شیرازیا صفا میکنند !
این آقا بهروز با شیرازیا حال نمیکنن !

برخی دوستان تعمداً علاقه به ایجاد تاپیک هایی خاص دارن. یک جور لجبازی... مشخص هست که در ذهن این افراد چی میگذره.

والا آقا بهروز این انجمن تنها انجمنی هست که بیشترین وقتمو توش صرف میکنم , والا ما قصد خراب کاری نداریم!
یه تاپیک میخوایم که با همدیگر صحبت کنیم و راحت و صمیمی باشیم , این تاپیک نه به تشکرهامون اضافه میکنه نه به تعداد پستهامون!
من واقعا نمیدونم چرا شما تاپیکهای ما رو حذف میکنید.

پست فاقد محتوا ارسال نکنید

شما یک راهکار برای ایجاد محتوا در چنین تاپیکهایی ارائه کنید!

اما واقعا من نمی فهمم محتوا چیه ....

اگر فهمیدید برای من هم بگید!

HamedNet_ir
پنج شنبه 03 تیر 1389, 18:41 عصر
به نظر من این طور برخورد با این افراد در شان سایت نیست مگر اینکه دلیل خاصی داشته باشین که ممنون میشم بیان کنید

بابا آقا بهروز که دشمن نیست!
ولی در کل ما یک تاپیک میخوایم , چیز زیادی که نیست!

Netsky
پنج شنبه 03 تیر 1389, 18:54 عصر
سلام عرض شد .
جناب راد ما و دیگر دوستان فقط فضایی رو میخایم که با هم دیگه راحت باشیم و بتونیم به صورت آزاد ( البته با قبول قوانین سایت ) با همدیگه گفتگو کنیم . اگه بخایم اینجا هم بحث علمی بکنیم که دیگه زندگی بچه ها میشه علم . یعنی برنامه نویسا دل ندارن ؟ نیازی به تفریح و شوخی ندارن ؟
در ضمن جناب راد ممنون میشیم اگه یه نمونه پست با محتوا رو اینجا بزنید تا لااقل ما از روی اون تقلید کنیم .
با تشکر .........

x.xoma
پنج شنبه 03 تیر 1389, 18:56 عصر
سلام علیکم .

آقای راد عزیز سلام علیکم .

طبق فرمایش دوستان عزیز ؛ با بی ادب بودن یک نفر همه افراد را محروم نمیکنند . همان شخص باید به همه معرفی شود و به نظر بنده این خود بزرگترین جریمه و یک توبه همیشگی است... این امری که شما انجام میدهید ؛ اگر خاطرتان باشد در پادگان سربازیمان بود : تنبیه برای همه ؛ تشویق برای یکی. اما اینجا فرد خاطی باید به تنهایی تنبیه شود و بار گناهش را کس دیگری به دوش نکشد.

dلازم به ذکر است که ؛ صد بلکه هزار البته که رعایت تمام قوانین و چارچوب های این بخش ؛ در این تاپیک هم الزامی است ؛ اما مشکل این است که شما اجازه نمیدهید و از همین الان پاک کردن این تاپیک را در To DO List سیستمتان گذاشته اید.

Behrouz_Rad
پنج شنبه 03 تیر 1389, 19:39 عصر
تاپیک فاقد محتوا یعنی تاپیکی که در اون هر چیزی می تونه گفته بشه.

زمانی که تاپیکی فاقد محتوا ایجاد می کنید، عرصه رو برای نمایش تاپیک هایی که هدف مشخصی رو دنبال می کنند تنگ می کنید... در صحبت های خصوصی که با هم داشتیم عرض کردم: در نظر بگیرید ساکنان 10 شهر از شهرهای ایران قرار هست برای خودشون تاپیکی ایجاد کنند و مدام در اون Reply کنند. در این حالت فرصتی برای تاپیک هایی که به منظور تمرکز بر روی موضوعی خاص ایجاد شدند باقی نمی مونه.
در جواب بنده یکی از دوستان گفت: اما فقط تعداد خیلی کمی از شهرها تاپیک دارند.
بنده پاسخ دادم: آیا تضمینی هست که در آینده هم به همین شکل باشه؟

اما این دلیل اصلی حذف تاپیک شیرازی ها نبود. حجم پست های فاقد محتوای تاپیک مشهدی ها و تبریزی ها اصلاً قابل مقایسه با تاپیک شیرازی ها نیست که اگر اینطور باشه اونها هم حذف میشن.

گفته بودم تاپیک با محتوا ایجاد کنید. یکی از آقایون پست میزنه که:
"میخوام برم کلاس کوبلن دوزی و سفره آرایی. راستی می دونستید SharePoint رو با #C نوشتن"؟
و اینجوری سعی داره تاپیکش رو با محتوا جلوه بده... واقعاً چی می تونم بگم؟

بنده در کنار شیرازی ها بودم و کاملاً با خلق و خوی اونها آشنا هستم... پس اجازه بدید در کنار هم لحظات خوبی رو داشته باشیم.

اینجا یکی مکان عمومیه. پس تاپیک هایی ایجاد کنید که سودی برای همگان داشته باشه. این نوع جدیدی از بخش گفتگوی آزاد هست. قبلاً ندیدید؟ حالا دارید مشاهده می کنید.

موفق باشید.

ricky22
پنج شنبه 03 تیر 1389, 20:02 عصر
"میخوام برم کلاس کوبلن دوزی و سفره آرایی. راستی می دونستید SharePoint رو با C#‎ نوشتن"؟
و اینجوری سعی داره تاپیکش رو با محتوا جلوه بده... واقعاً چی می تونم بگم؟

بله بنده گفتم می خوام برم کلاس!
البته شما فقط قسمت طنزشو منعکس کردی.....
پست من این بود:
بچه ها برنامتون برای تابستون چیه؟(سوال اصلی)
من می خوام برم کلاس گلدوزی کوبلن دوزی و سفره ارایی(دیگه تو اش ماس هم معلومه دارم شوخی می کنم)
اقای راد اومده کل جمله منو ندیدن فقط این تیکه رو دیدن و ربط مستقیم دادن به بحث ما در صحبت خصوصی !!
خیلی جالبه این که خود ایشون در یک تاپیک فرمودن sharepoint را با c# توسعه دادن حالا به من میگن مسخره بازی در اوردی!!!!
این قضیه sharepoint هم در جواب پست دوست عزیزم netsky دادم که گفت برای ویندوز 7 80 میلیون خط کد زدن
قصد این بود که در انتهای هر پست یه نکته بنویسیم...

HamedNet_ir
پنج شنبه 03 تیر 1389, 20:07 عصر
زمانی که تاپیکی فاقد محتوا ایجاد می کنید، عرصه رو برای نمایش تاپیک هایی که هدف مشخصی رو دنبال می کنند تنگ می کنید

لطفا لینکی از اون تاپیکهایی که عرصه رو برشون تنگ کردیم رو بزارید.

saed2006
پنج شنبه 03 تیر 1389, 20:09 عصر
اقای راد شما عزیز مایی اما برادر جان بعضی حذف کردن های شما ادم رو بیاد فیلتر کردن گوگل توسط دولت میاندازه
برادر تجدید نظر کن/

Web.Designer01
پنج شنبه 03 تیر 1389, 20:13 عصر
"میخوام برم کلاس کوبلن دوزی و سفره آرایی. راستی می دونستید SharePoint رو با C#‎ نوشتن"؟

بابا این شیرازیها هم خیلی باحالنا!!
کلی خندیدم!،از شیراز و شیرازی خاطرات خوبی دارم:چشمک:،به نظر من توی این تاپیکایی که مخصوص یه شهر خاصه نباید بحث علمی بشه!
میدونید چرا؟چون مثلا منی که اهل تهرانم هیچ موقع تو تاپیک مشهدیا یا تبریزیا نرفتم علی رغم اینکه تعداد پستاشونم بالا بود.
بحث علمی مربوط به یه شهر خاص نمیشه که، همه میتونن تو بحث شرکت کنن.
اینجور تاپیکا میتونه افراد همشهریرو با هم بیشتر آشنا کنه و توی تاپیکا بهتره در مورد همون شهر،قرارای بچه ها،معرفی دوستان،محل استقرار گشتهای ارشاد(!) و ... صحبت بشه،البته خب این به این معنی نیست که هرکی هرچی دلش خواست بگه و سایتو زیر سوال ببره.
در هر حال امیدورام موفق باشید و توی این سایت شاهد تاپیک پر بار شیرازیها هم باشیم.:قلب:

اوبالیت به بو
پنج شنبه 03 تیر 1389, 20:13 عصر
ديگه لوس نكنيد

SAASTN
پنج شنبه 03 تیر 1389, 20:14 عصر
سلام، من شیرازی نیستم (البته خیلی ارادت دارم خدمتشون). خودم هم از این تاپیک های بی محتوا خوشم نمیاد. من قبل از ایجاد این تالار همیشه جای خالی همچین فضایی رو حس می کردم. اما بعدا وقتی دیدم چه بحث هایی مطرح شد (با عرض پوزش) یکم نسبت به جامعه همکارام دلسرد شدم. اما به هیچ وجه بی محتوا بودن تاپیک های این بخش رو دلیل حذف شدنشون نمی دونم (نظر من). خوب اینجا یه فضای گفتگو هست. گفتگو هم می تونه رنج بازی داشته باشه، از بحث های خیلی فنی که فقط به خاطر اینکه تالار تخصصی ندارن اینجا مطرح میشه تا یه گفت و گپ ساده که توش یه سری از همکارا با یه زبون مشترک (زبون برنامه نویسی) شرکت می کنن و با هم خوش و بش می کنن. اگه قرار بود این بخش هم درست بار فنی دیگر بخش ها رو داشته باشه پس چرا تشکر و بالا رفتن تعداد پست توش غیر فعاله؟
جناب راد عزیز من خواهشم اینه که اجازه بدین یه فضای باز تری هم توی سایت وجود داشته باشه. درسته که اهداف سایت علمی و آموزشی هست ولی خوب به مرور زمان و با افزایش تعداد کاربرا این سایت تبدیل به یجور مامن مجازی برای طبقه فعال در حوزه IT کشور شده و خوب طبیعیه که این افراد دوست داشته باشن غیر از آموزش و افزایش سطح علمی باقی نیاز هاشون رو هم در یه مکان تخصصی با افرادی که هم زبونشون هستند ارضا کنن. تصورم می کنم این یه جور وظیفه تحمیلی که بعد از مرجع شدن این جور فضا های تخصصی روی دوششون قرار می گیره. دوستان هم که همه بر رعایت قوانین سایت تا کید دارن و خودشون هم افرادی که این قوانین رو نقض می کنن تقبیح می کنن.
در مورد پر شدن سایت با این گونه تاپیک ها هم شما درست می فرمایید. باید کنترل کرد ولی فکر نکنم به این حد از سختگیری نیاز باشه. فعلا که وضع خیلی بد نیست و تاپیک ها لابه لای هم بالا میان.
همه هم حق انتخاب دارن و توی تاپیک های مورد علاقشون پست می دن. من خودم تا حالا توی این تاپیک های مربوط به شهر ها سر نزده بودم اما وقتی دیدم تاپیک شیرازی ها حذف شد و دوباره یه تاپیک جدید زده شد اومدم ببینم چه خبره.
ببخشید که زیاده گویی کردم

ricky22
پنج شنبه 03 تیر 1389, 20:17 عصر
ن.
اینجور تاپیکا میتونه افراد همشهریرو با هم بیشتر آشنا کنه و توی تاپیکا بهتره در مورد همون شهر،قرارای بچه ها،معرفی دوستان،محل استقرار گشتهای ارشاد(!) و ... صحبت بشه،البته خب

مرسی داداش
حرف مام همینه.

این به این معنی نیست که هرکی هرچی دلش خواست بگه و سایتو زیر سوال ببره.
هر چی نگفتیم اخه!

saed2006
پنج شنبه 03 تیر 1389, 20:20 عصر
جناب راد چند سوال دارم :
گفتگوی ازاد یعنی چه؟
مرز این گفتگو تا کجاست؟
چه کسی این مرز را تعیین میکند؟
سوال:
ایا در این بخش تا به حال شوخی شده یا خیر؟
چرا بعضی از شوخی ها فاقد محتوا نیستند و بعضی دیگر مصداق بارز بی محتوایی؟
چه کسی تعیین میکند که این شوخی دارای محتوا بود و شوخی دیگر بدون محتوا؟
چگونه شوخی های فاقد محتوا تشخیص داده میشوند؟
معیار شما برای تشخیص شوخی فاقد محتوا چیست؟
کجای شوخی دوست ما از نظر شرعی و اخلاقی مشکل داشت؟
برادر جان قبول کن که نمیشه سلیقه ای با کاربران برخورد کرد
همه دوستانی که اونجا شوخی کردن از فعالین سایت و دارای تخصص هستند
به نظر من این نحوه برخورد با کاربران فعال کار صحیحی نیست

ricky22
پنج شنبه 03 تیر 1389, 20:20 عصر
ديگه لوس نكنيد
منظورت چیه؟

HamedNet_ir
پنج شنبه 03 تیر 1389, 20:24 عصر
به نظر من توی این تاپیکایی که مخصوص یه شهر خاصه نباید بحث علمی بشه!
میدونید چرا؟چون مثلا منی که اهل تهرانم هیچ موقع تو تاپیک مشهدیا یا تبریزیا نرفتم علی رغم اینکه تعداد پستاشونم بالا بود.
بحث علمی مربوط به یه شهر خاص نمیشه که، همه میتونن تو بحث شرکت کنن.
اینجور تاپیکا میتونه افراد همشهریرو با هم بیشتر آشنا کنه و توی تاپیکا بهتره در مورد همون شهر،قرارای بچه ها،معرفی دوستان،محل استقرار گشتهای ارشاد(!) و ... صحبت بشه،البته خب این به این معنی نیست که هرکی هرچی دلش خواست بگه و سایتو زیر سوال ببره.

من هم خودم به شخصا تو تاپیک شهرهای دیگه نرفتم!
اصلا کسی نمیره چون میدونه بحث علمی در کار نیست!

اگه قرار بود این بخش هم درست بار فنی دیگر بخش ها رو داشته باشه پس چرا تشکر و بالا رفتن تعداد پست توش غیر فعاله؟
جناب راد عزیز من خواهشم اینه که اجازه بدین یه فضای باز تری هم توی سایت وجود داشته باشه.

دست شما درد نکنه:قلب:

ديگه لوس نكنيد

گربه رو؟ بدبخت گناه داره! شما کوتاه بیا! :قهقهه: ( در مورد پستتون بیشتر توضیح بدین! )

ricky22
پنج شنبه 03 تیر 1389, 20:27 عصر
سلام، من شیرازی نیستم (البته خیلی ارادت دارم خدمتشون). خودم هم از این تاپیک های بی محتوا خوشم نمیاد. من قبل از ایجاد این تالار همیشه جای خالی همچین فضایی رو حس می کردم. اما بعدا وقتی دیدم چه بحث هایی مطرح شد (با عرض پوزش) یکم نسبت به جامعه همکارام دلسرد شدم. اما به هیچ وجه بی محتوا بودن تاپیک های این بخش رو دلیل حذف شدنشون نمی دونم (نظر من). خوب اینجا یه فضای گفتگو هست. گفتگو هم می تونه رنج بازی داشته باشه، از بحث های خیلی فنی که فقط به خاطر اینکه تالار تخصصی ندارن اینجا مطرح میشه تا یه گفت و گپ ساده که توش یه سری از همکارا با یه زبون مشترک (زبون برنامه نویسی) شرکت می کنن و با هم خوش و بش می کنن. اگه قرار بود این بخش هم درست بار فنی دیگر بخش ها رو داشته باشه پس چرا تشکر و بالا رفتن تعداد پست توش غیر فعاله؟
جناب راد عزیز من خواهشم اینه که اجازه بدین یه فضای باز تری هم توی سایت وجود داشته باشه. درسته که اهداف سایت علمی و آموزشی هست ولی خوب به مرور زمان و با افزایش تعداد کاربرا این سایت تبدیل به یجور مامن مجازی برای طبقه فعال در حوزه IT کشور شده و خوب طبیعیه که این افراد دوست داشته باشن غیر از آموزش و افزایش سطح علمی باقی نیاز هاشون رو هم در یه مکان تخصصی با افرادی که هم زبونشون هستند ارضا کنن. تصورم می کنم این یه جور وظیفه تحمیلی که بعد از مرجع شدن این جور فضا های تخصصی روی دوششون قرار می گیره. دوستان هم که همه بر رعایت قوانین سایت تا کید دارن و خودشون هم افرادی که این قوانین رو نقض می کنن تقبیح می کنن.
در مورد پر شدن سایت با این گونه تاپیک ها هم شما درست می فرمایید. باید کنترل کرد ولی فکر نکنم به این حد از سختگیری نیاز باشه. فعلا که وضع خیلی بد نیست و تاپیک ها لابه لای هم بالا میان.
همه هم حق انتخاب دارن و توی تاپیک های مورد علاقشون پست می دن. من خودم تا حالا توی این تاپیک های مربوط به شهر ها سر نزده بودم اما وقتی دیدم تاپیک شیرازی ها حذف شد و دوباره یه تاپیک جدید زده شد اومدم ببینم چه خبره.
ببخشید که زیاده گویی کردم
دوست عزیز حرف شما حرف دل ما هم بود!
ممنون
2 بار تاپیکمون پاک شده و فردا میشه 3 بار!

shirin_sh1024
پنج شنبه 03 تیر 1389, 21:19 عصر
همه چی که نباید بار علمی داشته باشه اونم در بخشی که نامش گفتگو آزاده
من با این کلمه گفتگو فاقد محتوا شدیدا مخالفم . شخصا تو همین گفتگو های به قولی بی محتوا دوستانی پیدا کردم که بیشتر از 100 تاپیک و گفتگوی با محتوا! برام حتی در زمینه برنامه نویسی مفید بودند.
به نظر من تمام زیبایی و تمام ویژگی این بخش همون طور که از اسمش پیداست آزاد بودنشه و با این کلمه فاقد محتوا و پاک کردن پست ها و تاپیک ها و اخطار دادن ها و محروم کردن کاربران داریم این مفهوم رو از این بخش میگیریم.
یه کاربری بود به اسم 1485159 (http://barnamenevis.biz/forum/member.php?u=98853)شاید از نظر مدیران پست هاش بی محتوا بود ولی من هر وقت بعضی از پست هاش رو میخوندم واقعا روحیم عوض میشد و لذت میبردم و باعث میشد یه کم از عالم برنامه نویسی و علم و ... بیام بیرون .نمیدونم علت محرومیتش چی بوده ولی از اینکه دیدم محروم شده ناراحت شدم.
قوانین زیادی از حد جو رو خشک و بی روح میکنه سخت گیری بیش از اندازه اونم در این بخش فکر نمیکنم کار خوبی باشه.

Web.Designer01
پنج شنبه 03 تیر 1389, 21:21 عصر
مرسی داداش
حرف مام همینه.
.
هر چی نگفتیم اخه!

والا من که تاحالا تاپیکاتونو نخونده بودم ولی آقای راد فرمودند یکی تو یه تاپیک گفته "پشتم میخاره؟"
خب این خیلی زشته دیگه،این چه جور شوخیه آخه؟!
البته قبول دارم که این پست دلیل بر این نیست که کل تاپیک پاک بشه ولی احتمالا از این نوع پستا تو تاپیکتون زیاد بوده که تاپیکا پاک شدن،شما برای یه لحظه خودتونو بذارید جای آقای راد،باید یکه و تنها هر روز به همه تاپیکا سر بزنید،وفتی ببنید توی یه تاپیک هر روز باید تعدادی پست اینجوریو پاک کنید خسته میشین دیگه یهو میزنید کل تاپیکو پاک میکنید!
در هر حال من اگه جای آقای راد بودم برای آخرین بار یه فرصت دیگه به بچه های شیراز میدادم تا یه تاپیک با هدف برا خودشون دست و پا کنن،بهتون پیشنهاد میکنم یه نفر داوطلب بشه و یه سری قانون درست کنه بذار تو پست اول تاپیک تا تاپیک هدفش معلوم باشه.
موفق باشین

ricky22
پنج شنبه 03 تیر 1389, 21:25 عصر
والا من که تاحالا تاپیکاتونو نخونده بودم ولی آقای راد فرمودند یکی تو یه تاپیک گفته "پشتم میخاره؟"

:متعجب::متعجب::متعجب:
من ندیدم
از هر کی هم پرسیدم ندیده
البته هر کی گفته......
بی ادبی یک نفر دلیل بر بی ادبی همه است؟

HamedNet_ir
پنج شنبه 03 تیر 1389, 21:52 عصر
من ندیدم
از هر کی هم پرسیدم ندیده
البته هر کی گفته......
بی ادبی یک نفر دلیل بر بی ادبی همه است؟

من هم ندیدم
تاپیک باید آزاد باشه , ولی باید جنبه هم داشته باشیم که خدا رو شکر داریم.

در کل برفرض با پست بیمحتوا بدیم , مگر روی پستها مون اضافه میشه یا به تشکرها مون اضافه میشه؟

مدیران از چی میترسند؟
مگر یک تاپیک چقدر روی سایت تاثیر داره؟

Netsky
پنج شنبه 03 تیر 1389, 21:59 عصر
خب این خیلی زشته دیگه،این چه جور شوخیه آخه؟!
والا ما هم ندیدیم .
حالا به فرض که این جمله یعنی " پشتم میخاره " گفته شده باشه . حالا ما باید بیایم سریع این پشت رو به اون قسمت که نمیشه اسمش رو اینجا آورد ربط بدیم ؟؟؟ شاید یکی پشت کمرش میخاریده .
حالا بحث سر این نیست . اگه یکی هم اومده پست خلاف قوانین سایت زده باید با اون برخورد بشه نه اینکه کل تاپیک پاک بشه . اینطوری خیلی از بچه ها بهشون بر میخوره .
من اینجا قدرتی ندارم ولی میخام از جناب بهروز راد خواهش کنم که سختگیریشون رو یه مقدار کمتر کنن ......
اگه امکانش نیست که اینطوری بشه ، پس مدیران عزیز نام بخش رو بگذارن گفتگوی غیر آزاد .
موفق باشید ...............

Behrouz_Rad
پنج شنبه 03 تیر 1389, 22:09 عصر
لطفاً از این به بعد تاپیک هایی ایجاد کنید که با محتوا باشند. تعبیر جدیدی از آزادی رو ارائه دادم که در پست قبلیه بنده می تونید بخونید.

متشکرم از حضور دوستان در بحث.