ورود

View Full Version : ارتباط با اینترنت در شبکه

مهدی رحیم زاده
جمعه 04 تیر 1389, 19:22 عصر
با سلام
دوستان عزیز من می خوام دوتا سیستم رو با هم شبکه کنم . با این موضوع مشکلی ندارم و می تونم از به هر دوتاش دسترسی پیدا کنم . یکی از این سیستم ها مودم نداره و من میخوام با استفاده از اون یکی با این به اینترنت متصل بشم اما نمی شه . می شه رهنماییم کنید ؟
در ضمن ویندوز یکی XP و یکی سون 64بیتیه.
ممنون

r00tkit
جمعه 04 تیر 1389, 20:05 عصر
http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&&sa=X&ei=r88kTJKsBdDCrAe7veDVBA&ved=0CBIQvwUoAQ&q=share+dial+up+internet+between+2+computer&spell=1

naserrezaee
جمعه 04 تیر 1389, 20:18 عصر
دوست عزیز شما می بایست آی پی سیستمی که مودم داره 192.168.0.1 و سیستم دوم رو یک ای پی در همین رنج بدید سپس اینترنت کانکشن رو شیر کنید و در سیستم دوم در تنظیمات TCP/IP مقدار گت وی رو آی پی سیستم اول (192.168.0.1) قرار بدید .
البته چون یکی از ویندوزهاتون سون هست (بهتر بود اشاره می کردید که کدوم سیستم سون داره) ممکن است بخاطر فایروال سون این کار با مشکلاتی مواجه شوید که با پیکربندی مناسب فایروال این مشکل هم قابل حل است.
موفق باشید.

مهدی رحیم زاده
شنبه 05 تیر 1389, 08:32 صبح
دوستان سلام
ممون بابت جواب ها تون و شرمنده بابت توضیحات ناقص من .
بنده آیپی ها رو همونجور که گفتید ست کرده بودم ، کانکشن رو هم Share کردم . ویندوز سیستم اول که مودم داره XP و ویندوز اون یکی که مودم نداره و قراره از این یکی استفاده کنه سون 64 بیتیه.
مشکل اینجاست که من نمی تونم از سیستم دوم به اینترنت متصل بشم .
ممنون میشم بازم هم راهنماییم کنید
با تشکر

nima_8m
یک شنبه 06 تیر 1389, 00:21 صبح
سلام
مودم adsl به چه صورتی کانفیگ شده nat و یا Bridge وقتی شما کانکشن رو به اشتراک میذاری به صورت اتوماتیک همانطور که دوستمون گفت آی پی به صورت پیش فرض 192.168.0.1 میشه حالا سیستم دوم و یا سیستمهای دیگه باید به صورت اتوماتیک تنظیم بشن مودم خودش به سیستمها ip میده
وقتی این کار رو کردی روی کانکشن کلیک راست کن و ripair رو بزن تا تنظیمات اعمال بشه برخی از مودمها و تنظیمات ispها وقتی این کارو میکنی یه کانکش باند پهن واست میسازه
موفق و شاد باشید.