ورود

View Full Version : همچین فضایی یا سروری هست؟

tdkhakpur
جمعه 04 تیر 1389, 21:12 عصر
چند روزی هست که احتیاج دارم دیتا بیسهای شخصی خودم را داخل فضایی از اینترنت جای بدم و از این اطلاعات از طریق اینترنت دسترسی داشته باشم آیا همین فضایی هست که بتوانم داده ها را در آن ذخیره و در داخل برنامه این دیتا بیسها را باز کنم در صورتی که ممکن هست این بانکها بصورت اشتراکی باز شده و تداخل update نداشته باشم.
ضمنا از هیچ سرور و کلاینت اماده یا طراحی شده قبلی استفاده نمیکنم تا با آن وصل شده و این عمل را انجام بدهد.

مهران رسا
جمعه 04 تیر 1389, 21:21 عصر
از چی استفاده میکنید ؟ MySql یا Sql Server
در هر صورت فکر نمیکنم مشکلی از این بابت وجود داشته باشه . شما آدرس Host رو تنظیم میکنید و از طریق پورت مشخص شده و کلمه عبور به دیتابیس موجود بر روی اینترنت دسترسی پیدا میکنید . اگه از MySQL استفاده میکنید امکان اینکه بتونید یک هاست رایگان برای اینکار پیدا کنید بیشتره . واسه SQLServer هم شاید مجبور باشید یک VPS اجاره کنید .

tdkhakpur
جمعه 04 تیر 1389, 21:41 عصر
ممنون

اگه از MySQL استفاده میکنید امکان اینکه بتونید یک هاست رایگان برای اینکار پیدا کنید بیشتره

به فرض یک بانک به فرمت dbf داریم از کجا شروع کنم؟

vcldeveloper
جمعه 04 تیر 1389, 22:46 عصر
ارتباطش با دلفی چی هست؟! مگه در سایت تالار گفتگوی آزاد نداریم؟

به تالار گفتگوی آزاد منتقل شد.

tdkhakpur
شنبه 05 تیر 1389, 00:47 صبح
ارتباطش با دلفی چی هست؟! مگه در سایت تالار گفتگوی آزاد نداریم؟

به تالار گفتگوی آزاد منتقل شد.
یعنی چی من میخام dbf را داخل یک هاست upload کنم بعد با دلفی به این دیتاها دسترسی پیدا کنم البته بصورت اشتراکی و توانایی lock را هم داشته باشد.
اگر میشه باز برگردونید همان جایی که بود!!

vcldeveloper
شنبه 05 تیر 1389, 01:32 صبح
یعنی چی من میخام dbf را داخل یک هاست upload کنم بعد با دلفی به این دیتاها دسترسی پیدا کنم البته بصورت اشتراکی و توانایی lock را هم داشته باشد.
این ربطی به دلفی نداره؛ مثل این هست که من بگم میخوام یک ویندوز سرور روی یک سیستم نصب کنم، و روش برنامه خودم که با دلفی نوشته شده رو نصب کنم، بعدش بیام این رو در تالار دلفی مطرح کنم!

اینکه شما چطور می تونید فضایی رو در اینترنت بگیرید، چطور می تونید بانک اطلاعاتی تان را آنجا نصب کنید، از چه بانکی باید استفاده کنید، چه بانکی به شما امکان اتصال همزمان چند کاربر رو میده، و مواردی از این دست، ارتباطی با دلفی ندارند. وقتی مطلب تون با دلفی ارتباط پیدا میکنه که بگید این بانک رو من روی همچین سروری دارم، حالا میخوام با دلفی بهش متصل بشم و توی برنامه ام ازش استفاده کنم.

tdkhakpur
شنبه 05 تیر 1389, 01:45 صبح
چه بانکی به شما امکان اتصال همزمان چند کاربر رو میده، و مواردی از این دست، ارتباطی با دلفی ندارند

خب من سوالم را ساده پرسیدم - نمیشود که قبل از تعیین نوع فضا و سرور در مورد کد حرف زد.
بگذریم- میشه همچین خواسته ای را پیاده کرد:
یعنی من dbf را سوای از نوع سرور- داخل جایی upload کنم که همچین امکانی را به برنامه ام بدهد یعنی به سرور متصل شده و به داده های dbf دسترسی پیدا کرده و بتوان داده ها را دریافت و یا تغییر داد (قدرت lock بماند )؟

FastCode
شنبه 05 تیر 1389, 11:58 صبح
حالا چرا DBF؟
چرا MySql نباشه؟
DBF چی داره که MySql یا Oracle یا MSSQL ندارند؟
توی DBF برای هر Insert باید بایت های 3 4 5 6 تغییر کنند و به اندازه هر رکورد به انتهای فایل اضافه بشه.
یعنی برای هر Insert و Delete شما باید حد اقل دو تا پیغام به سرور بفرستی.در حالی که MySql خیلی مطمئن تر و سریعتره و برای هر Insert اندازه فایل رو تغییر نمیده.Structure فایل هاش (بخش Schema) ی اون مثل DBF ترتیبی نیست.چند تا موتور داره.
و تا اونجایی که من میدونم برای کار با DBF نیاز به FTP دارید.

tdkhakpur
شنبه 05 تیر 1389, 13:56 عصر
ممنون

چرا MySql نباشه؟
DBF چی داره که MySql یا Oracle یا MSSQL ندارند؟

فقط روش کار مد نظرم هست نه فرمت دیتابیس.

vcldeveloper
شنبه 05 تیر 1389, 20:47 عصر
یعنی من dbf را سوای از نوع سرور- داخل جایی upload کنم که همچین امکانی را به برنامه ام بدهد یعنی به سرور متصل شده و به داده های dbf دسترسی پیدا کرده و بتوان داده ها را دریافت و یا تغییر داد (قدرت lock بماند )؟

فقط روش کار مد نظرم هست نه فرمت دیتابیس.
باید نرم افزار سرور مربوطه روی اون هاست نصب باشه، یعنی به صرف اینکه شما یک فایل مربوط به MS SQL Server یا MySQL را روی یک هاست آپلود کنید، قابلیتی برای اتصال کلاینت ها به اون فایل به وجود نمیاد، غیر از اینکه کلاینت های شما خودشان یک نسخه از اون نرم افزار سرور (مثلا MySQL یا MS SQL Server) را داشته باشند، و فایل را از هاست شما دانلود کنند، و بصورت لوکال استفاده کنند، که اون اساسا یک بحث دیگه است.

Delphi Coder
یک شنبه 06 تیر 1389, 01:25 صبح
چند روزی هست که احتیاج دارم دیتا بیسهای شخصی خودم را داخل فضایی از اینترنت جای بدم و از این اطلاعات از طریق اینترنت دسترسی داشته باشم آیا همین فضایی هست که بتوانم داده ها را در آن ذخیره و در داخل برنامه این دیتا بیسها را باز کنم در صورتی که ممکن هست این بانکها بصورت اشتراکی باز شده و تداخل update نداشته باشم.
hosting های ویندوزی اکثرا SQL Server رو پشتیبانی میکنن مثلا این
http://www.iranhost.com/webhosting/detail.aspx?id=29
کافیه ConnectionString رو عوض کنید فرقی نمیکنه local باشه یا یه سرور تو اینترنت. MySql هم استفاده کنید به مراتب بهتر و کم هزینه تره.

tdkhakpur
یک شنبه 06 تیر 1389, 18:10 عصر
ممنون از همگی

فایل را از هاست شما دانلود کنند، و بصورت لوکال استفاده کنند، که اون اساسا یک بحث دیگه است

کافیه ConnectionString رو عوض کنید فرقی نمیکنه local باشه یا یه سرور تو اینترنت. MySql هم استفاده کنید به مراتب بهتر و کم هزینه تره.

نه منظورن این نیست که فایل به یک جا دانلود بشود و یا اینکه سرور راه دور باشد یا خود کلاینت.
به گمانم سروری هم وجود نداشته باشد که یک فایل را برای ما باز کرده و هر آفستی از فایل را که کلاینت تقاضا کند ارسال نماید.
منظورم این هست که یک سرور سرویسی را در اختیار قرار بدهد که ما یک فایل دیتابیس مربوط به مثلا mysql را آپلود کنیم و از این طریق به داده ها با اتصال به سرور دسترسی پیدا کنیم مثلا همانطور که میدانید سرور mysql دیتابیسهای خودش را در محلی مشخص قرار میدهد تا کلاینتها به آن بتوانند دسترسی داشته باشند(البته با اتصال).
حالا سوال این هست چنین سرور و سرویسی پیدا میشود تا بتوان از طریق آن بانکهای خودمان را به سرور ارسال کنیم و سرور این بانکها را در میسر جاری دیتابیس قرار بدهد و با connect شدن کلاینت به تقاضا های مر بوط به این بانک که آپلود شده است نیز جواب دهد؟

مهران رسا
یک شنبه 06 تیر 1389, 20:51 عصر
بعید میدونم همچین سروری وجود داشته باشه . چون حالا فرض کنید فایل رو روی سروری آپلود کردید . نهایتاً برای اتصال نیاز به اطلاعات امنیتی (کلمه عبور ، پورت و..) دارید . فکر نمیکنم در حالیکه دیتابیس همه کاربران بر روی یک کانکشن ست شده ، اون سرویس دهنده بیاد و Password رو در اختیار شما قرار بده .

در ضمن الآن کلی هاست رایگان موجود هست که به احتمال زیاد خودتون میتونید MySQLش رو هم به صورت دستی تنظیم کنید .