PDA

View Full Version : عدم نمایش Column Header در صفحه Summary فست ریپورت

khoshblagh
شنبه 05 تیر 1389, 09:09 صبح
با سلام خدمت دوستان
گزارشی با فست ریپورت ساختم که اطلاعات مشخصی از جدول گرفته و چاپ مینماید. خلاصه همین گزارش (سامری) را با تنظیمات در صفحه جداگانه نمایش میدهد. مشکل من این است که در صفحه سامری کالم هدر را هم نمایش میدهد که مورد نظر نمیباشد. من در رویداد befor print سامری کدی نوشتم که کالم هدر را نمایش ندهد. کد اشکال ندارد ولی به نظر میرسد در رویداد دیگری باید آن کد را نوشت. میخواهم بدانم با توجه به اینکه تمام گزارش را در یک صفحه قرار داده ام در چه رویدادی کد فوق الذکر را قرار دهم که در سامری کالم هدر را نمایش ندهد؟ متشکرم

hamid-nic
شنبه 05 تیر 1389, 12:31 عصر
من در رویداد befor print سامری کدی نوشتم که کالم هدر را نمایش ندهد.
سلام
شاید کدتون اشکال داره ! اگر امکان ارسال کد را دارید آن را بگذارید .

khoshblagh
شنبه 05 تیر 1389, 13:56 عصر
procedure ReportSummary1OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
begin
ColumnHeader1.visible:=false;
end;

سلام
شاید کدتون اشکال داره ! اگر امکان ارسال کد را دارید آن را بگذارید .
با سلام خدمت دوست عزیز
نه کد اشکال نداره . زیرا اگر کد اشکال داشت خطای سینتکس اتفاق میافتاد. من مطمئن هستم اشکال در مرجله رویداد است. زیرا وقتی در مرحله رویدادهای باند سامری درخواست عدم نمایش باند کالم هدر را میکنیم در حقیقت در اون مرحله باند کالم هدر چاپ شده است.
پس منطقا باید دنبال رویدادی قبل از رویداد سامری بگردیم که با تشخیص پایان چاپ رکوردها قبل از وارد شدن به مرحله سامری نسبت به عدم نمایش کالم هدر اقدام نماید. با تشکر

bootshow
سه شنبه 08 تیر 1389, 00:13 صبح
در رویداد OnBeforePrint صفحه اصلیت این کدو بنویس.یا کلا رویداد OnBeforePrint را برای یک شیء دیگه بنویس

khoshblagh
سه شنبه 08 تیر 1389, 06:26 صبح
در رویداد OnBeforePrint صفحه اصلیت این کدو بنویس.یا کلا رویداد OnBeforePrint را برای یک شیء دیگه بنویس
با سلام خدمت شما
به نظر منطقی نیست . زیرا با این عمل باعث عدم نمایش کالم هدر میشودبرای کلیه صفحات در نظر گرفته شود در حالیکه میخوام فقط برای بخش سامری نمایش داده نشود.

یا کلا رویداد OnBeforePrint را برای یک شیء دیگه بنویس
متوجه منظورتان نشدم.
متشکرم.

bootshow
سه شنبه 08 تیر 1389, 16:39 عصر
در رویداد OnBeforePrint صفحه دیگر(صفحه سامری) این کدو بنویس.
هر کنترل (یا هر چیز) که روی صفحه گزاشتید رویداد OnBeforePrint داره.
دقیقا نمیدونم چکار کردید ولی ColumnHeader1 شما قبل از summary چاپ میشه.
کلا هر چیزی که بالاتر summary گزاشتید زودتر چاپ میشه.
کنترلها از بالا به پایین چاپ میشوند.

خلاصه مطلب:با رویداد OnBeforePrint هر چیزی که رو صفحه گزاشتید امتحان کنید.