View Full Version : server error in ... application
lilac7531
چهارشنبه 25 خرداد 1384, 14:33 عصر
سلام
زمان بار شدن برنامه این پیام خطا ظاهر میشه علت چی؟
X login failed for user 'nt authority\network service' X
AminSobati
چهارشنبه 25 خرداد 1384, 23:58 عصر
دوست عزیزم،
من حدس میزنم شما دارین از Windows Authentication استفاده میکنین ولی اون اکانتی که باهاش به ویندوز لاگین میکنین، در SQL Server براش لاگین نساختین. مثلا اگر با نام X به ویندوز لاگین میکنین، برای X یک لاگین در SQL Server از نوع Windows Authentication بسازین.
موفق باشید
lilac7531
پنج شنبه 26 خرداد 1384, 08:02 صبح
سلام
با همان لاگین و تنظیماتی که در enterprise manager و با نام لاگین ویندوز ایجاد کرده ام مشکل داره.
هر دو به نام administrator هستیم.
شاید مشکل از جای دیگر باشد ببیند وقتی از connection sql server استفاده می کنم مثلا در query analyzere در بخش select server سرور فعال رو local نمایش می ده ولی با اون نمی تونم لاگین بشم باید در قسمت sql server نام سرور رو دستی وارد کنم مثلا server\sql
:flower:
AminSobati
پنج شنبه 26 خرداد 1384, 12:04 عصر
در query analyzere در بخش select server سرور فعال رو local نمایش می ده ولی با اون نمی تونم لاگین بشم باید در قسمت sql server نام سرور رو دستی وارد کنم مثلا server\sql
Local به این معنیه که SQL Server روی کامپیوتر خود شما نصب شده باشه. ولی اگر در کامپیوتر دیگه ای در شبکه SQL Server رو نصب کردین، باید آدرسش رو خودتون وارد کنین.
اگر WorkGroup دارین، کلا Windows Authentication در این محیط چندان جالب نیست ولی شدنیه.
در این لینک به سومین پاسخ من نگاهی بندارین:
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=13207
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.