View Full Version : اولین برنامه ای که فروختید چه بود؟
MahmoudiNik
شنبه 05 تیر 1389, 21:48 عصر
سلام
اینکه آدما خاطراتشون + تجربه هاشون رو در اختیار هم بزارن خیلی خوبه
اولین برنامه ای که ازش پول در آوردین چه بوده ؟
چه مشکلاتی براتون بوجود اومده؟
ضرر کردین یا سود؟
دلسرد شدید یا امید وار؟
از نظر فنی چه کلکی هایی زدین؟
و....
----------------------------
من قبلا پروژه مجانی زیاد نوشتم
اما اولین پروژه ای که فروختم یه برنامه برای مدیریت یک شرکت پخش کوچیک بود شامل
انبار
کارمندان
یه سری حساب کتاب با کارمندان و ...
برنامه با vb.net 2008 و بانک sql 2000
--------
در کل چیزهایی که بدست اوردم این بود که
1-پولش رو خیلی کم گفته بودم (انقدر که حس مفتی کار کردن بهم دست داده بود)
2-پشتیبانی رو با توسعه اشتباه گرفتن ملت
3-زمان ...(این یکی خیلی اذیتم کرد) دیگه پشت دستمو داغ میکنم
زمان رو همون اول بگم !! چون انقدر تغییرات داشتند که کلا بیس پروژه چندبار تغییر کرد
4-باگ.....(فکر نمیکردم اینقدر باگ پیش بیاد چیزایی که احتمالشون رو 1 در 1000 میبینی بعضی مواقع پیش میان!)
5-ولی این یکی خیلی بهم حال داد و اونم این بود که خیلی نکات که قبلا بهشون اهمیت نمیدادم بکارم اومدن و خیلی چیزها یاد گرفتم
مثلا..
- هرچه میتونم به سمت ساختیافتگی برم (تصمیم کبری):قهقهه:
- همیشه یه سیستم امن برای خودم داشته باشم
- به نوع داده ها خیلی اهمیت بدم
- آنومالی خیلی مهمه
- برم سمت c#
- و...
Open-Source
شنبه 05 تیر 1389, 22:23 عصر
یه پروژه دانشجویی بود.
با C++/C نوشتم.
15 تومن گرفتم.
یک کیفی کرده بودم.http://www.forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(7).gifhttp://www.forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(38).gif
MahmoudiNik
شنبه 05 تیر 1389, 22:35 عصر
آره خیلی حال میده نون بازو ( منظور از بازو ماهیچه های مغز + چشم + انگشتها):لبخند:
HamedNet_ir
شنبه 05 تیر 1389, 22:42 عصر
یه سیستم مدیریت باشگاه نوشتم
100 فروختم , ولی خیلی پشتیبانی کردم و واقعا سیستم زیاد باگ داشت!
YourWorldToday
شنبه 05 تیر 1389, 23:17 عصر
یه برنامه دریافت بلیت سینما بود که برای یکی از همکلاسیام نوشتم
بد نبود 30 تومن قیمت داده بودم که 15 تومنش به خودم رسید و 15 تومن دیگه رو به شریکم دادم
FastCode
شنبه 05 تیر 1389, 23:22 عصر
همون که معرفی کردم توی ارزیابی نرم افزار.
از اولی قراره(اگر بده) 200 بگیرم.
هم آشناس,هم هنوز CD بالا 1000 نخریده.
MahmoudiNik
شنبه 05 تیر 1389, 23:28 عصر
جالبه با اینکه همه اول پروژه های ارزون مینوسند اما پولش خیلی شیرینه و خیلی با برکت:تشویق:
HjSoft
شنبه 05 تیر 1389, 23:39 عصر
جالبه با اینکه همه اول پروژه های ارزون مینوسند اما پولش خیلی شیرینه و خیلی با برکت
اینو خوب اومدی .
اولین پروژه من دقیقا مشخص نبود که کدوم بود . یک پروژه مدیریت اطلاعات شخصی و حسابداری شخصی بود واسه برادر بزرگترم نوشتم . قصد نداشتم پولی بگیرم ، خلاصه یه جورایی 50 تومان بهم رسید اما اگر اون رو به عنوان اولین پروژه من حساب نکنید ، نرم افزار کلینیک ( مدیریت دندانپزشکی رو میشه حساب کرد )
حدود یک سال و نیم نوشتنش طول کشید . ( آخه خیلی تغییر کرد ، چهار ورژن کاملا متفاوت از لحاظ ظاهر و امکانات )
اولین مشتری حدود 200 تومان خرید . چون یکمی اختصاصی نوشته بودم . دومین مشتری از اهواز بود ، 50 تومان . و ....
اما در کل به عنوان اولین برنامه به قول بچه ها باگ زیاد داشت اما خوشبختانه چون نزدیک کلاسم بود هر روز سر می زدم و باگ هاشو رفع می کردم .
نسخه اول با vb6 و acces و خیلی ساده به صورت mdi % child
نسخه دوم ................... یکم پیشرفته تر به صورت nonmdi
.................................. کامل شدن تا 99%
نسخه چهارم ، با vb6 و sql به صورت پیشرفته و تمام شده .
در کل چیز خوبی شد .
برای من مهمتر از پول همون تجربه ای بود که بدست آوردم . واسه همین زیاد رو قیمت بحثی ندارم حتی 200 تومان به 40 تومان هم رسیده بود .
h.alizadeh
یک شنبه 06 تیر 1389, 22:08 عصر
من اولین برنامه ای که نوشتم واسه یه سازمان بود که در طی دوره کارورزی نوشتم و خب خبر نداشتم اگر بخوام پول بگیرم باید قبلش قرارداد ببندم:D مجانی دادمش چون کار اولمم بود بعدشم بهش زیاد مطمئن نبودم:D میگفتم شاید یه وقتی یه مشکلی چیزی پیش بیاد نمیدونم ازین حرفا بااینکه خوب کار می کرد.
دیگه خلاصه من همیشه این تفکر در سرم بودکه اگر برای برنامه م مشکلی پیش بیاد ممکنه منو بندازند زندان:D نمیدونم چرا :D میدونستم نمیندازند ولی بازم این حس رو داشتم!
چون قبلا من اینجوری بودم که باید به کارم کاملا مطمئن باشم بعد برم سراغ کار... ولی بقیه می گند خیر باید بری سرکار تا راه بیفتی خیلی چیزا رو ادم در سرکار یاد می گیره همینکه اصول پایه ای رو بلد باشی کافیه...
///////
اولین پروژه ای رو هم که بابتش پول گرفتم فکر کنم یه سایت بود باASP.net که سیصدفروختم.
البته به زور دوستم بهم گفت بنویس می تونی، وگرنه من که باز همون حرفی که بالازدم :D بهرحال خیلی چیز سرش یادگرفتم :) و کلی تجربه شد واسم. :)
و پولش خیلی بابرکت بود:D هنوز تموم نشده بااینکه خیلی باهش خریدم! هرچی ازش خرج میکنم ازیه طرف دیگه در مییاد دوباره میزارم روش:D
یه چیز دیگه م اینکه من از وقتی پروژه asp.net نوشتم سرهر پروژه ای یه فروند خواستگار واسم یافت میشه =))
اوبالیت به بو
دوشنبه 07 تیر 1389, 00:53 صبح
تا دلتون بخواد مجاني كار كرديم و همچنان في سبيل الله بعضي وقت ها كار مي كنيم.
// مثل اينكه اين كارآموزي ما هيچ وقت تمومي نداره
khz-web1
دوشنبه 07 تیر 1389, 05:58 صبح
منم برنامه های تحت ویندوز FREE زیاد نوشتم واسه شرکت های و ادارات و حدود 10 تا 15 تا سایت هم طراحی کردم که 12 تاشو پول گرفتم....
JaguarXF
دوشنبه 07 تیر 1389, 06:07 صبح
در دوران دانشگاه اولین اولینش برای درس طراحی الگوریتم بود. یک برنامه ای برای گرافها بود . مشتری از دانشجوهای هات کلاس بود. در یک هفته ای که اون برنامه رو نوشتم و واسش توضیح میدادم کلا به این صورت جبران کرد که صبحانه رو با هم میخوردیم.
آخرینش در دوران دانشگاه هم مربوط به درس شبکه های اینترنتی بود که البته اون ترم رو در اروپا مهمان شده بودم و خیلی فان بود. بازهم صبحانه رو با هم میخوردیم در کل ترم.
بعد از دانشگاه به برنامه نویسی خصوصی نپرداختم و برای محل کارم برنامه نویسی میکردم . اکثر برنامه هایی که در سالهای اولیه روشون کار میکردم هم برای استفاده in house بود . اما برنامه دیتابیس های آفلاین رو بصورت initial release دست من بود که دو ماه طول کشید . و خبرش رو دارم که به هر مشتری به ده میلیون تومن میفروشندش که به من حدود 14 میلیون دادند.
MahmoudiNik
دوشنبه 07 تیر 1389, 09:50 صبح
خیلی جابه
اکثرا سر اولین پروژه ای که برای جای معتبر می نویسند یک جور حس استرس دارند
مثلا نکنه برنامه بعد یه مدت یه باگ بزرگ داشته باشه (البته پیش میاد ها) یا ....:قهقهه:
اما بعد یه مدت به همین ها می خندیم که چقدر ساده بودیم!
kernel
جمعه 26 شهریور 1389, 14:58 عصر
یادش بخیر
اولیش رو وقتی اول دبیرستان بودم نوشتم . واسه یه دانشجو بود پروژه دیتابیس دلفی با اینکه اصلا تجربه نداشتم کلی کلاس ریختم که آره اینکارم :دی
طرفم اعتماد کرد و منم کم نذاشتم . 15 تومنم کاسبی کردم که آخر خرکیفی بود :دی
csharpprogramer88
شنبه 27 شهریور 1389, 22:19 عصر
سلام به همه دوستان
عزيزان شما كه نرم افزار نوشتيد و به مشتري تحويل داديد و الان هم خيلي خوشحال از تحويل پروژه ها ، اگر بيايد و تجربيات تحويل پروژه و نكاتي كه بايد در تحويل نرم افزار رعايت كنيد به ما هم انتقال بديد خيلي عاليه و مطمئنا تازه كارها هم خوشحال ميشن
با تشكر
يك نمونه تاپيك :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=212530
morrning
یک شنبه 28 شهریور 1389, 13:20 عصر
اولین پروژم رو برای سپاه نوشتم 8 میلیون.(البته پولی) . پروژه های رایگان هم تا دلتون بخواد انجام دادم و همین حالا هم اینقدر واسه شرکتم برنامه نوشتم که کلا همه چی اتومایسیون شده!:تشویق:
moh_mov
دوشنبه 29 شهریور 1389, 16:58 عصر
من اولین و دومین و سومین رو با هم نوشتم و هنوز دارم رو اولیش کار می کنم.فعلا 300 تومان گرفتم....ولی فک کنم تا 1 تومان بگیرم.
اولیش پروژه AVL هست.
دومیش پروژه تاکسیرانی.
سومیش پروژه شهرداری مشهد.
همش هم مال شرکت اتیک هست که زیر مجموعه فناپه!
golbafan
سه شنبه 30 شهریور 1389, 09:28 صبح
داستان من خيلي جالبه (شايدم براي خودم جالبه!)
فكر كنم سال 80 بود كه در رشته شيمي دانشگاه بيرجند قبول شدم و قبل از اون فقط فتوشاپ و اتوكد و بازي nfs2 بلد بودم كه البته خوبم بلد بودم. وارد ترم دوم كه شدم ديدم اوضاع مالي خرابه و از خونه هم روم نميشه پول بگيرم براي همين رفتم معاونت دانشجويي براي اينكه يك كار دانشجويي بگيرم و يكهو بخت بهم رو كرد...
مسئول اداره خوابگاهها اومد توي اتاق و در مورد نيازش به نرم افزار اطلاعات خوابگاهها از مدير دانشجويي سوال كرد. من تا اون موقع حتي نميدونستم برنامه نويسي يعني چي!
بعد دوتاييشون كه فهميدن من كار دانشجويي ميخوام ازم پرسيدن تو ميتوني برنامشو بنويسي؟ منم با كمال پررويي گفتم بله حتما! و پروژه رو تحويل گرفتم...
اولش تو اين فكر بودم كه بدم يكي بنويستش و من سود دلاليشو ببرم ولي بعد يك چيزي در درونم روشن شد و ندا داد كه : تو ميتوني؛ خودت انجامش بده...
از يكي پرسيدم با چي برنامه بنويسم گفت دلفي خوبه...
رفتم كتابخونه و كتاب mastering delphi رو گير آوردم و بعدشم رفتم سايت گروه كامپيوتر و بعدشم...
سرتونو درد نيارم بعد از 3 يا 4 ماه يك برنامه نه چندان خوب نوشتم و يك ميليون تومان كاسب شدم و تا مدتها حال ميكردم...
ولي اين اتفاق مسير زندگيمو تغيير داد چون فهميدم تو چي استعداد دارم و علاقم چيه...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.