ورود

View Full Version : لطفا قیمت بدید!

fa_karoon
شنبه 05 تیر 1389, 23:13 عصر
سلام دوستان، ما قرار است یه نرم افزار مکانیزه برای یه زبانکده طراحی کنیم به زبان C# جمع آوری اطلاعات با خودمون هست
سیستمش هم یه قسمت ثبت نام داره، قسمت آمار گیری از اطلاعات و اینکه با زدن کد فرد تعیین بشه این شخص با کدوم استاد در چه تاریخ و ساعتی چه کلاس هایی رو گذرونده و یه سیستم حسابرسی ساده داره و سیستم فروش کتاب هست که افراد می تونند یه بیعانه بدهند بعدا مابقی رو پرداخت کنند
در ضمن ما از زبانکده مورد نظر خواستیم که اجازه بدهند سیستمشون رو مکانیزه کنیم اونها هم قبول کردند در قبال پرداخت مبلغی البته نه خیلی زیاد ما این کار رو براشون انجام بدیم
(در نهایت این پروژه رو باید تحویل مرکز آموزشی خودمون بدید به عنوان پروژه پایانی)
حالا به نظرتون چقدر بابت این کار ازشون بگیریم خوبه؟

پاورقی: ببخشید طولانی شد، مفصل نوشتم که جای ابهام باقی نماند
از توجه تان ممنون

HjSoft
شنبه 05 تیر 1389, 23:44 عصر
ببینید به نظر من بستگی داره ، کاربر واقعا مشتاقه که از سیستم مکانیزه استفاده کنه یا نه فقط صرفا به دلیل درخواست شما حاضر به قبولش شده . اما چنین سیستمی حدود 200 تومان آب می خوره . اما فکر نمی کنم طرف راضی بشه . اما بازم میگم بستگی به طرفت داره شاید بتونی 500 هم بگیری .

hadinajafigharetappeh
یک شنبه 06 تیر 1389, 03:10 صبح
سلام دوست عزیز
من یه کارمشابه رو حدود 300 فروختم.

h.alizadeh
یک شنبه 06 تیر 1389, 19:37 عصر
توی مشهد که به نظرمنم همون دویست دربیاد!
ولی اونجا اهوازه :D اهوازی ها خوب پول بده هستند تا جایی که شنیدم...

fa_karoon
یک شنبه 06 تیر 1389, 22:21 عصر
ممنون دوستان که راهنمایی کردید امیدوارم بتونم در مراحل انجامش از تجربیاتتون استفاده کنم چون واقعا نیاز به کمک و مشاوره دارم
موید و پیروز باشید

FastCode
یک شنبه 06 تیر 1389, 23:23 عصر
اهوازی ها خوب پول بده هستند تا جایی که شنیدم...
اشتباه شنیدید.
تا اونجایی که من میدونم مشهدی ها خوب پول بگیر هستن.