ورود

View Full Version : سوال: foxpro to sql

hsn_abieteh
یک شنبه 06 تیر 1389, 00:13 صبح
سلام دوستان..
متاسفانه هر چقدر گشتم نتونستم جوابی پیدا کنم بدی آدم بی سواد همینه دیگه
دوستان چطور می تونم چند فایل بانک فاکس پرو (dbf) رو در یک بانک sql قرار دهم؟ یک دنیا ممنون میشم اگه کمک کنید.

gh_khajehzade
یک شنبه 06 تیر 1389, 15:50 عصر
با سلام-با استفاده از import and export data در sqlserver2000 (ورژنهای دیگه رو تست نکردم)میتونی جداول فاکس رو انتقال بدی.در خود فاکس هم از طریق upsizing wizard اینکار عملی هست.البته قبلش باید فونتهارو تغییر بدی که اونم اگه تو همین بخش جستجو کنید برنامه تغییر فونت رو پیدا میکنی.

hsn_abieteh
یک شنبه 06 تیر 1389, 21:50 عصر
ممنون دوست من
اما وقتی ایکسپورت می کنم یک فایل با پسوند dsn از من می خواد.
این فایل رو باید چطوری بسازم؟
من فقط فایلی با پسوند dbf دارم

gh_khajehzade
دوشنبه 07 تیر 1389, 08:02 صبح
با سلام-يك روشش اينه:
1-فایل فاکس رو تو یک پوشه قرار بدین
2-کلیک در start-all program-microsoft sql server-import and export data
3-در پنجره dts import/export wizard کلیک next
4-در پنجره ظاهر شده در بالا dbaseIV رو انتخاب و بعد از اون در پایین در filename پوشه ای رو که در بالا ساختی brows میکنید(فقط پوشه رو نه فایل dbf )و کلیک next
5-در پنجره بعدی نام database در sql server رو که میخواهی تو اون export کنی انتخاب میکنیدوکلیک next
فکر نمیکنم تو مراحل بعدی مشکلی داشته باشید.امیدوارم موفق باشید.

hsn_abieteh
شنبه 12 تیر 1389, 15:07 عصر
ممنون از لطفتون ولی من باز هم جواب نگرفتم و مرحله ی آخر خطا میده و تبدیل نمیکنه

gh_khajehzade
یک شنبه 13 تیر 1389, 07:42 صبح
با سلام-چه خطایی میده؟

hsn_abieteh
سه شنبه 15 تیر 1389, 23:29 عصر
با عرض معذرت

gh_khajehzade
چهارشنبه 16 تیر 1389, 16:55 عصر
با سلام-دوست عزیز اگه امکان داره فایلت رو (چند تا رکورد داشته باشه کافیه)بفرست.

hsn_abieteh
چهارشنبه 16 تیر 1389, 19:22 عصر
فایل ها زیاده
مربوط هست به دانشگاه
بفرمایید این یکی از فایل ها

goolestan
چهارشنبه 16 تیر 1389, 19:53 عصر
سلام آقا من این کار را برات انجام میدم ولی هم هزینه دار هم زمان میبره مخصوصآ اگه فایلات حروف فارسی داشته باشه و یاد هم میدم چکار کنی
Goool59@yahoo.com

gh_khajehzade
پنج شنبه 17 تیر 1389, 09:39 صبح
سلام-فایلت رو بعداز use با فرمان copy to test xl5 به excel تبدیل کن(test نام فایل انتخابی) بعد تو سرور export کن با توجه به توضیحاتم تو پست 45 بجای dbaseIV بایدmicrosoft excel 5.0 رو انتخاب کنی.البته بجای excel میتونی با فرمان copy to test delimited یک فایل متنی ایجاد و اون رو export کنید.
اگه بخوای بدون تبدیل به اکسل یا متن, export کنی باید کد پیج رو (برای فونتهای فارسی) تغییر بدی تا تو SQL فونت فارسی خراب نشه بعد با فرمان COPY TO TEST FOX2X به DBASEIV تبدیل کنی و بعد EXPORT كنيد.که به نظر من روش اول ساده تر است.
توضیح مهم اینکه اینها روشهایی که من مبتدی بلدم قطعا اساتید عزیز روشهای پیشرفته تری بلدند.(کل کارها رو با برنامه وبا استفاده از رویه های ذخیره شده sqlserver میشه انجام داد)منتهی چون هرچی از visual foxpro یاد گرفتم از این سایت و دوستان بزرگواری که اطلاعاتشونو خالصانه در اختیار بقیه قرار میدن وظیفه خودم میدونم هر چی بلدم ارائه کنم.

hsn_abieteh
پنج شنبه 17 تیر 1389, 12:37 عصر
مرسی دوست عزیزم،مشکلم حل شد
از راهنماییتون استفاده کردم و یک برنامه پیدا کردم و فایل فاکس پرو رو به اکسس تبدیل کردم و بعد داخل بانک ایکسپورت کردم.
چون بعضی از این فایل ها بیش از صد فیلد داره برام خیلی مشکل بود یکی یکی بسازمشون

بازم ممنون،خدا خیرتون بده:تشویق: