ورود

View Full Version : پاسخ گویی مسئولین؟

SAASTN
یک شنبه 06 تیر 1389, 09:05 صبح
با سلام خدمت تمام دوستان
احتمالا با همون عنوان تاپیک کل موضوع مشخصه و نیازی به توضیح بیشتر نیست.
اما بطور خلاصه بعد از قفل شدن یک تاپیک در تالار گفتگوی آزاد سوالاتی (یا به تعبیر بعضی از دوستان اعتراضاتی) در ذهن بعضی از کاربران ایجاد شد و برای رسید به پاسخها تاپیکی (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=229880) ایجاد شد. مسئله اینه که مدیران بعد از یک تلاش کوتاه مدت بطور یک طرفه از بحث خارج شدند.
سوال اینه که چرا مسئولین عزیز در همچین تاپیکی که به نوعی عملکرد خود این عزیزان رو زیر ذره بین میبره مشارکت کمتری می کنند؟ در لحظه ای که من این پست رو می دم تعداد پست های اون تاپیک 62 پست هست که 13 پست اون از طرف مدیران بوده و آخرین پست توسط آقای مداح و پست شماره 41 بوده. البته یکی از عزیزان چند پست خارج از موضوع دادند که من نشمردم.
سوال من اینه که اساسا روحیه پاسخگویی در بین مدیران وجود داره؟ آیا عزیزان اساسا به چنین وظیفه ای برای خودشون قائل هستند؟
چون توی همون تاپیک بعضی از دوستان یک سری پاسخ های تلگرافی و تحکم آمیز دادند که بیشتر آدم رو یاد محیط نظامی میندازه. البته خیلی از عزیزان هم مثل آقایان کشاورز، باقری و مداح و دیگر دوستان واقعا در بحث شرکت کردند و سعی کردند فضا رو شفاف کنند که واقعا ازشون متشکرم.
من یک بار دیگه عرض می کنم وقتی بحثی ادامه پیدا می کنه معنیش اینه که هنوز عده ای به پاسخ هاشون نرسیدن. حالا خروج یک طرفه از بحث یا به این معنیه که پاسخی وجود نداره(که من اصلا اینطور فکر نمی کنم) یا سوال شونده بجای اینکه خودش رو با جواب دادن خسته کنه، منتظره تا پرسشگر اینقدر بپرسه تا خسته بشه. که این هم خیلی اخلاقی نیست.

انتقاد کردن برای بهتر شدن سایت، با جنجال ایجاد کردن، یا غر زدن فرق میکنه. شما به عنوان تاپیک تان نگاه کنید: "مصادیق ازادی در گفتگو !! بدعتی بزرگ در معنای کلمه ازادی"
با اون عنوان، شما انتظار بحث و گفتگوی صمیمانه رو دارید؟ شما که یک طرفه به قاضی رفتید، و مدیر مربوطه را هم قبل از اینکه اینجا پست ارسال کنه، با عنوان تاپیک تان محاکمه کردید. طبیعی هست که اون آقا هم وقتی میاد، به جای اون بحث و گفتگوی صمیمانه مد نظر شما، به دفاع از عملکرد خودش می پردازه.

امیدوارم از این عنوان جدید ناراحت نشید و تصور نکنید من می خوام جنجال ایجاد کنم یا غر بزنم یا یک طرفه به قاضی رفتم و از قبل محاکمه کردم و ... . من فقط برای اینکه نشون بدم تاپیک در رابطه با چه موضوعیه این عنوان رو انتخاب کردم و تنها هدفم انتقاد کردن برای بهتر شدن سایت و ایجاد اون بحث و گفتگوی مد نظر شماست.

Vahid_moghaddam
یک شنبه 06 تیر 1389, 10:13 صبح
ملاک ما در ارزیابی باید قانون باشه. اگه نباشه هرج و مرج بوجود میاد. مهم نیست که من می پسندم فلان مدیر با چه لحنی صحبت می کنه یا یه مدیر دیگه در بعضی از تاپیک ها اجازه اظهار نظر مخالف رو نمی ده، ممکنه من اصلا از این شرایط راضی نباشم اما یه مساله باید در نظر گرفته بشه.
فرض کنید شما یه شرکت درست می کنید و در چهارچوب قانون اساسی، قانون های خودتون رو بوجود میارید. ممکنه این قانون ها افتضاح باشه، اما قانون اون مجموعه هست. وقتی کسی می خواد در شرکت شما کار کنه، این قوانین رو می بینه، اجباری به کار کردنش نیست، پس می تونه در این شرکت کار نکنه.
اینجا هم درست شبیه به همون شرکته. قانون هایی داره. یکی از این قانون ها به مدیران اجازه می ده بدون توضیح (البته بیشتر موارد توضیح میدن که جای تشکر داره) کاربر یا مطلبی رو حذف کنن. شاید خوشایند نباشه اما با توجه به شرایطی که وجود داره، فکر می کنم چاره دیگه ای نباشه. یه کاربر مجبور نیست در این سایت باشه، حالا اگه به خاطر کیفیت این سایت و نبودن رقیب های مناسب، می خواد در این سایت عضو باشه، باید قانون های اینجا رو بپذیره.
بدیهیه که اگه شرایط به صورتی پیش بره که نارضایتی زیاد بشه و کاربر های زیادی این سایت رو ترک کنند، برنامه نویس هست که ضرر می کنه.

saed2006
یک شنبه 06 تیر 1389, 14:17 عصر
یکی از این قانون ها به مدیران اجازه می ده بدون توضیح (البته بیشتر موارد توضیح میدن که جای تشکر داره) کاربر یا مطلبی رو حذف کنن
واقعا همچین قانونی وجود داره؟
اگه اینطوری باشه که جایی برای ادامه حرف باقی نمیمونه

علیرضا مداح
یک شنبه 06 تیر 1389, 14:35 عصر
سلام،
لطفا" اگر راجع به قانون خاصی در سایت برنامه نویس صحبت می کنید، آن را به طور "موثق" بیان نمایید،
قانونی در سایت داریم که به شرح زیر است:

قانون شماره 24
کاربران عادی سایت حق دخالت در مسائل مدیریتی سایت را ندارند و در صورت مشاهده تخلف از سوی دیگر کاربران، موضوع را از طریق پیغام خصوصی با مدیران سایت درمیان گذاشته و یا با کلیک بر روی تصویر http://www.barnamenevis.org/forum/images/buttons/report.gif زیر مطلب نوشته شده توسط فرد متخلف، مسئولین سایت را آگاه سازید.
* در صورتی که از حذف و یا ویرایش پست خود توسط یکی از مدیران سایت گله‌مند هستید ، موضوع را از طریق پیام خصوصی ( و نه تاپیکی جداگانه در انجمن‌ها ) با یکی از مدیران ارشد و یا مدیران کل سایت در میان بگذارید تا رسیدگی شود .

و در جایی دیگر هم گفته شده است که:

قانون شماره 25
مدیران سایت دسترسی لازم برای ویرایش و تغییر در گفتگوها را دارند و برای اقدامات مدیریتی ملزم به جواب پس دادن به کاربران متخلف نیستند.

پس به هر قاون باید در جای خود، استناد کرد، مدیران سایت در اکثر موارد وقتی پست/تاپیک (ها) ی را حذف می کنند، دلیل آن را نیز متذکر می شوند، در صورتی هم که ذکر نشود، نشان دهنده ی واضح بودن دلیل حذف هست،
در ضمن، همانگونه که در قانون شماره 24 می بینید اگر نسبت به حذف یک پست/تاپیک "اعتراض" دارید، فانون سایت حکم می کند که "به طور خصوصی" با مدیر مربوطه و یا مدیری با درجه ی بالاتر در میان بگذارید،
با سپاس،/

morrning3
یک شنبه 06 تیر 1389, 15:22 عصر
به نظر من قانون 26 کمی با معیار های مدنی مغاییرت داره!
مثلا یه مدیر میاد به دلیل غفلت یه تایپینگ رو حذف میکنه! به نظرتون نباید جواب پس بده؟
اگه اینجور قانونی گذاشتید باید در مقابل برای مدیران هم قانون باشه که اگه مدیری کار اشتباهی کرد جریمه بشه!
اگه اینجوریه که کلا باید بیخیال قضیه شد! و در آخر یه سوال از مدیران محترم سایت داشتم . کی این قوانین رو نوشته ؟ آیا تجریه کار حقوقی رو داشته؟ تا حالا کسی چک کرده که این قوانین با قوانین جاری کشور مغاییرت نداشته باشه؟ (مخصوصا قوانین مربوط به آزادی بیان)

علیرضا مداح
یک شنبه 06 تیر 1389, 16:12 عصر
سلام،
نکته اول: لطفا "آرام" باشید و سعی کنید فضا هم "آرام" بماند،
بر هم زدن جو به نفع هیچ یک از طرفین نیست،

اگه اینجور قانونی گذاشتید باید در مقابل برای مدیران هم قانون باشه که اگه مدیری کار اشتباهی کرد جریمه بشه!
مدیران هم در سطح "خصوصی" خود دارای قوانینی هستند، شما اگر تاپیکی را مشاهده کردید که یک مدیر به اشتباه تاپیک مذکور را حذف کرده بود، به مدیر مربوطه PM بدهید، اگر اعتراض شما "صحیح" بود، به آن رسیدگی می شود، حتما" الان می پرسید: چه کسی تشخیص می دهد که اعتراض صحیح است یا خیر؟ پاسخ "گروه مدیریت سایت برنامه نویس" می باشد،
در ضمن، وقتی شخصی به عنوان "مدیر" انتخاب می شود، بدین معناست که فعالیت وی در مدت زمان طولانی مورد نظر قرار گرفته شده است، گرچه ممکن است او هم اشتباه کند و به هر مورد باید به طور خصوصی رسیدگی کرد، بسیاری از دوستان هم به قوانین احترام می گذارند و به همین شیوه به بیان اعتراض خود می پردازند که مجددا" تاکید می کنم اگر "صحیح" باشد، به آن رسیدگی خواهد شد،

اگه اینجوریه که کلا باید بیخیال قضیه شد!
دوباره عرض می کنم: "آرام" باشید، بیان این گونه جملاات، جز بر هم زدن نظم و برپایی جنجال نتیجه ای در بر نخواهد داشت،

کی این قوانین رو نوشته ؟ آیا تجریه کار حقوقی رو داشته؟ تا حالا کسی چک کرده که این قوانین با قوانین جاری کشور مغاییرت نداشته باشه؟ (مخصوصا قوانین مربوط به آزادی بیان)

ببینید در سایت برنامه نویس وقتی قرار است تصمیمی گرفته شود "یک" نفر یا "یک" شخص به تنهایی تصمیم نمی گیرید، این قوانین هم "به مرور زمان" توسط گروه مدیریت سایت برنامه تنظیم و تدوین شده اند و ممکن است در آینده نیز دستخوش تغییرات/الحاقات شوند،
در ضمن، قوانینی که در اینجا وضع شده اند، قوانین "اختصاصی" انجمن برنامه نویس است و همانطور که گفتم در طی زمان و با بررسی عملکرد کاربران و بازخوردهای مدیران در "همین انجمن" تصویب شده اند، نکته ی بعدی اینکه در سایت برنامه نویس هیچ یک از قوانین مدنی کشور عزیزمان ایران نقض نشده و با متخلفین هم تا به امروز برخورد شده و می شود،/

morrning3
یک شنبه 06 تیر 1389, 16:55 عصر
مدیران هم در سطح "خصوصی" خود دارای قوانینی هستند، شما اگر تاپیکی را مشاهده کردید که یک مدیر به اشتباه تاپیک مذکور را حذف کرده بود، به مدیر مربوطه PM بدهید، اگر اعتراض شما "صحیح" بود، به آن رسیدگی می شود، حتما" الان می پرسید: چه کسی تشخیص می دهد که اعتراض صحیح است یا خیر؟ پاسخ "گروه مدیریت سایت برنامه نویس" می باشد،
،

خوب یه نظرتون همین مسئله که بین مدیران قوانین خصوصی وجود دارد مشکل آفرین نیست! مدیرای محترم و زحمتکش سایت دارن وظایفشون رو انجام میدن ولی وقتی من نمیدونم کی حق اعتراض دارم ! این خودش یه مشکل دیگس!
به نظرم قوانین مربوط به مدیران هم باید به قوانین اساسی این انجمن افزوده بشه تا همه بدونن کی و کجا حق اعتراض به یک مدیر رو دارن!

بنده چند سالی هست که عضو این سایت هستم ولی چند روز پیش جریمه شدم و برای مدتی دسترسی به اکانتم ندارم . سال قبل یادمه توی بخش vb6 یه تایپینگ خیلی پربار و دارای مطالب مهم بود که اونجا مقالات و نمونه سورس های خوبی قرار داده بودن ولی یه کاربر یه پست غیر اخلاقی زده بود که مدیر اون بخش کل تایپینگ رو حذف کرد. به نظرتون اگه کاربرا از قوانین بین مدیرا باخبر بودن میتونستن از اون مدیر شکایت کنند؟ اون قضیه هم به چند تا نامه به مدیرای بالاتر سایت خاتمه پیدا کرد و نه کسی جریمه شد و نه...

xxxxx_xxxxx
یک شنبه 06 تیر 1389, 17:25 عصر
سلام،

ولی وقتی من نمیدونم کی حق اعتراض دارم ! این خودش یه مشکل دیگس!زمانی که شما با قوانین آشنایی داشته باشید ولی با این وجود، دلیل حذف/ویرایش پست/تاپیک خودتون رو ندونید، همانطور که در قوانین آمده می توانید با همان مدیر از طریق پیغام خصوصی موضوع رو مطرح کنید.

سال قبل یادمه توی بخش vb6 یه تایپینگ خیلی پربار و دارای مطالب مهم بود که اونجا مقالات و نمونه سورس های خوبی قرار داده بودن ولی یه کاربر یه پست غیر اخلاقی زده بود که مدیر اون بخش کل تایپینگ رو حذف کرد. به نظرتون اگه کاربرا از قوانین بین مدیرا باخبر بودن میتونستن از اون مدیر شکایت کنند؟اون قضیه یک اشتباه سهوی بود که اتفاقاً بعدش کاربران در همین بخش شکایت خودشون رو مطرح کردند و قضیه حل و فصل شد و دیگر حرفی برای اون تاپیک باقی نموند.
این قضیه مربوط به پارسال نیست، فکر کنم مرداد یا شهریور 87 بود.

بنده چند سالی هست که عضو این سایت هستم ولی چند روز پیش جریمه شدم و برای مدتی دسترسی به اکانتم ندارم .

قانون شماره 2
از ساخت بیش از یک شناسه کاربری در سایت جداً خودداری فرمایید.

morrning (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=68755)
morrning2 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=153441)
morrning3 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=153645)
:متفکر:

SAASTN
یک شنبه 06 تیر 1389, 17:50 عصر
ملاک ما در ارزیابی باید قانون باشه. اگه نباشه هرج و مرج بوجود میاد. مهم نیست که من می پسندم فلان مدیر با چه لحنی صحبت می کنه یا یه مدیر دیگه در بعضی از تاپیک ها اجازه اظهار نظر مخالف رو نمی ده، ممکنه من اصلا از این شرایط راضی نباشم اما یه مساله باید در نظر گرفته بشه. ...
من درست متوجه ارتباط مطلبتون به پست خودم نشدم. کل مطلب من این بوده که این تالار اسمش گفتگو با مسئولینه و حالا یه بحثی در رابطه با سایت راه افتاده و هیچ کس نمیاد جواب بده. من یادم نمیاد جایی به قوانین حاضر اعتراضی کرده باشم.

به نظر من قانون 26 کمی با معیار های مدنی مغاییرت داره!
من هم خواهش می کنم فضا رو بی دلیل متشنج نکنید. باز هم تکرار می کنم که اساسا اعتراضی ( یا انقلابی:متعجب:) در کار نیست. حداقل سعی من یکی اینه که فضا برام روشن بشه. و نیتی هم غیر از ارتقای سطح کیفی سایت ندارم.

جناب مداح ممنون، ولی مطلب من این بود که توی یکی از تاپیک های همین تالار چندتا سوال پرسیده شده که کسی بهشون اعتنایی نمی کنه. واین یکم توهین آمیزه. توی این زمینه اگه مطلبی هست ممنون می شم بفرمایید.

Nima_NF
یک شنبه 06 تیر 1389, 18:47 عصر
من درست متوجه ارتباط مطلبتون به پست خودم نشدم. کل مطلب من این بوده که این تالار اسمش گفتگو با مسئولینه و حالا یه بحثی در رابطه با سایت راه افتاده و هیچ کس نمیاد جواب بده. من یادم نمیاد جایی به قوانین حاضر اعتراضی کرده باشم.
....
جناب مداح ممنون، ولی مطلب من این بود که توی یکی از تاپیک های همین تالار چندتا سوال پرسیده شده که کسی بهشون اعتنایی نمی کنه. واین یکم توهین آمیزه. توی این زمینه اگه مطلبی هست ممنون می شم بفرمایید.

دلیلش واضح هست.
هر وقت روزی خودتان مدیر شدید، دانش مورد نیاز را هم داشتید و سپس چند ساعت در روز وقت ارزشمند خود را بدون دریافت حقوقی و رایگان در این راه گذاشتید، انگاه این موضوع خیلی راحت برایتان قابل درک خواهد بود.

با این حال برایتان حداقل نظر شخصی خودم را بیان می کنم چرا مدیران به همه تاپیک های این بخش پاسخ نمی دهند:

1- پیشنهاداتی داده می شود اما کسی نیست که اجرا کند. متاسفانه مدیران آنقدر مشغله کاری دارند که وقت پیاده سازی اکثر پیشنهاد ها را هم ندارند. ( در نظر بگیرید، که بسیاری از مدیران شاغل هستند، برخی نیز همسر و فرزند دارند و باید برای امرار معاش، کار کنند و وقت زیادی برای فعالیت در این سایت را ندارند، و تعدادی نیز دانشجو هستند)

حال چند موضوع پیش می آید:
- اگر مثلا پاسخ بدهند و بگویند پیشنهاد شما مناسب نیست، تجربه نشان داده است که چند ساعت باید وقت صرف کنند که کل کل ها و حرف های تند یکسری از کاربران را تحمل کنند که شما اصلا پیشنهاد قبول نمی کنید... شما اصلا تغییر نمی کنید و امثال آن... به این موضع توجه نمی کنند که چه کسی قرار هست پیشنهاد شما را پیاده سازی کند؟

پیشنهاد دادن خیلی راحت هست، بخواهید خودم 1000 تا اینجا پیشنهاد می دهم، اما آیا خود فرد پیشنهاد دهنده حاضر هست بدون دریافت هزینه همانند سایر مدیران وقت بگذارد و این پیشنهاد را در سایت اجرا کند و چند سال با فعالیت دائم خود آن را پشتیبانی کند؟
این موضع پشتیبانی دائم خیلی مهم هست، پیاده سازی اولیه فقط یک شروع است.

به همین خاطر هست که بنده تا جای ممکن به تاپیک های بخش گفتگو با مسئولین پاسخ نمی دهم، تا بعدا به خاطر مخالفت با موضوعی ناچار نشوم چند مرتبه برهان و دلیل بیاورم که چرا نمی توانیم پیاده سازی کنیم.

- اگر پاسخ بدهند و بگویند پیشنهاد شما را در آینده پیاده سازی می کنیم، آنگاه به خاطر نداشتن وقت کافی نه از سوی مدیر کل سایت (به خاطر کلاس ها و مدیریت سرور سایت) و نه از سوی مدیران فعلی، ممکن هست به زودی به نتیجه نرسیم. (همانند بسیاری از طرح هایی که باید پیاده سازی می شدند اما کسی نبود که وقت این کار را داشت باشد و ادامه دهد) و این کار هم اعتراض های بعدی به دنبال خواهد داشت.

پس تنها راهکار این هست که اگر فردی از دانش کافی برخوردار و حاضر به همکاری هست، اگر پیشنهادی را مطرح می کند، خودش توان همکاری دائم بدون چشم داشت مالی را داشته باشد.

2- بسیاری از موارد باید فقط توسط مدیر کل و اصلی سایت "جناب کرامتی" پاسخ داده شود، چون مدیران زیردست، حتی سایر مدیران کل، نمی توانند در مورد همه موضوعات و تغییرات اظهار نظر کنند. در نهایت باید ایشان جواب مثبت را بدهند و این هم فقط در حالتی هست که کاربری مطمئن داوطلب این کار شود.

3- اکثر سوالات، پیشنهادات مطرح شده تکراری پرسیده می شوند و پاسخ دادن به آن دسته واقعا اتلاف وقت هست که هر روز یک مدیر بیاید و بگوید: تکراری هست، جستجو کنید.

موفق باشید

SAASTN
یک شنبه 06 تیر 1389, 19:23 عصر
هر وقت روزی خودتان مدیر شدید، دانش مورد نیاز را هم داشتید و سپس چند ساعت در روز وقت ارزشمند خود را بدون دریافت حقوقی و رایگان در این راه گذاشتید، انگاه این موضوع خیلی راحت برایتان قابل درک خواهد بود.
من کاملا متوجه زحمات دوستان هستم، فکر می کنم همه کاربران متوجه این زحمات باشند. اما موضوع حاضر چیزی نیست که باری برروی دوش کسی بگذاره. کل سوال این بوده که این حد از سختگیری برای چیه؟ مگه همون بندهای قوانین تالار گفتگوی آزاد برای کنترل بحث ها کافی نیست؟
در ضمن خیلی از مدیران توی صحبتهاشون اشاره کردن که این تالار هنوز به حد کمال خودش نرسیده و من این گونه بحث ها (البته بحثهایی که توی تاپیک قبلی می شد) رو در راستای همفکری برای حرکت دادن تالار گفتگوی آزاد به یک نقطه مطلوب می دونم، نه یک محاکمه و بگو مگو بین مدیرا و کاربرا. صحبت هایی هم که انجام شد یک سری بحث های عموما نظری بود، مثل اینکه توی سایت برنامه نویس اساسا جایی برای بحثهای غیر فنی وجود داره یا نه؟

پس تنها راهکار این هست که اگر فردی از دانش کافی برخوردار و حاضر به همکاری هست، اگر پیشنهادی را مطرح می کند، خودش توان همکاری دائم بدون چشم داشت مالی را داشته باشد.
در مورد بحث حاضر واقعا یکی از راهکار هایی که به ذهن من می رسید ایجاد یک بخش وابسته به سایت اما خارج از ساختار و دامین فعلی بود که قبلا هم گفتم، اما وقتی کاربری به سمت همچین راهکاری حرکت کرد با بی مهری مسئولین مواجه شد.
البته من به هیچ عنوان با روش طرح مسئله از سوی morrning عزیز و همینطور پیاده سازی همچین مسئله ای به این سرعت و بدون برنامه ریزی و تعیین ساختار و پیشبینی های قبلی موافق نیستم.

morrning3
یک شنبه 06 تیر 1389, 23:21 عصر
از ساخت بیش از یک شناسه کاربری در سایت جداً خودداری فرمایید. morrning (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=68755)
morrning2 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=153441)
morrning3 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=153645)
:متفکر:دوست عزیز خیلی از کاربرا چند تا اکانت دارن! در ضمن این قانون داشتن چند اکانت رو ممنوع نکرده فقط گفته خودداری کنید نگفته ممنوع است!

در مورد بحث حاضر واقعا یکی از راهکار هایی که به ذهن من می رسید ایجاد یک بخش وابسته به سایت اما خارج از ساختار و دامین فعلی بود که قبلا هم گفتم، اما وقتی کاربری به سمت همچین راهکاری حرکت کرد با بی مهری مسئولین مواجه شد.
البته من به هیچ عنوان با روش طرح مسئله از سوی morrning عزیز و همینطور پیاده سازی همچین مسئله ای به این سرعت و بدون برنامه ریزی و تعیین ساختار و پیشبینی های قبلی موافق نیستم.به نظر من ! تاکید میکنم به نظر من فقط دو راه وجود داره یکی قوانین رو تغییر داد و فضا رو باز کرد و دوم پیشنهاد بنده! دوستان راه سومی سراغ دارند؟

ببینید در سایت برنامه نویس وقتی قرار است تصمیمی گرفته شود "یک" نفر یا "یک" شخص به تنهایی تصمیم نمی گیرید، این قوانین هم "به مرور زمان" توسط گروه مدیریت سایت برنامه تنظیم و تدوین شده اند و ممکن است در آینده نیز دستخوش تغییرات/الحاقات شوند،
در ضمن، قوانینی که در اینجا وضع شده اند، قوانین "اختصاصی" انجمن برنامه نویس است و همانطور که گفتم در طی زمان و با بررسی عملکرد کاربران و بازخوردهای مدیران در "همین انجمن" تصویب شده اند، نکته ی بعدی اینکه در سایت برنامه نویس هیچ یک از قوانین مدنی کشور عزیزمان ایران نقض نشده و با متخلفین هم تا به امروز برخورد شده و می شود،/
ببینید اگه یه نفر متخصص کاری رو انجام نده حتما باید منتظز عواقبش هم بود ! مثلا همین قانون شماره دو :این قانون ممنوع نکرده و گفته خودداری کنید و لحن پیشنهادی داره و از اون میشه برداشت های متفاوت داشت! و بر همین اساس خیلی از کاربرا اصلا بهش توجه ندارن از جمله خود بنده .امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید

مهدی کرامتی
دوشنبه 07 تیر 1389, 10:26 صبح
این قانون ممنوع نکرده و گفته خودداری کنید و لحن پیشنهادی داره و از اون میشه برداشت های متفاوت داشت! و بر همین اساس خیلی از کاربرا اصلا بهش توجه ندارن از جمله خود بنده
از اونجائیکه عمده مخاطبین این سایت افراد تحصیل کرده و دارای درک و فهم بالا هستند هنگام تنظیم جملات برخی موارد مانند متن قانون 2 بخش عمده ای از مسئولیت اجرای قانون به عهده درک و شعور مخاطب گذاشته شده است.

SAASTN
دوشنبه 07 تیر 1389, 11:08 صبح
دوست عزیز خیلی از کاربرا چند تا اکانت دارن! در ضمن این قانون داشتن چند اکانت رو ممنوع نکرده فقط گفته خودداری کنید نگفته ممنوع است!
نمی دونم چرا اصرار دارید مسائلی خارج از موضوع تاپیک مطرح کنید. شما اگر واقعا نیت خیر دارید باید قبل از جامه عمل پوشوندن به طرحتون با مسئولین این سایت هماهنگ می کردید.

از اونجائیکه عمده مخاطبین این سایت افراد تحصیل کرده و دارای درک و فهم بالا هستند هنگام تنظیم جملات برخی موارد مانند متن قانون 2 بخش عمده ای از مسئولیت اجرای قانون به عهده درک و شعور مخاطب گذاشته شده است.
خیلی ممنون از توضیحاتتون، ولی حالا که وارد بحث شدید بد نبود نظرتون رو در مورد میزان آزادی در تالار گفتگوی آزاد و همینطور پاسخگویی مسئولین نسبت به اعمالشون رو می فرمودید.

بسیاری از موارد باید فقط توسط مدیر کل و اصلی سایت "جناب کرامتی" پاسخ داده شود، چون مدیران زیردست، حتی سایر مدیران کل، نمی توانند در مورد همه موضوعات و تغییرات اظهار نظر کنند.

Behrouz_Rad
دوشنبه 07 تیر 1389, 12:14 عصر
خیلی ممنون از توضیحاتتون، ولی حالا که وارد بحث شدید بد نبود نظرتون رو در مورد میزان آزادی در تالار گفتگوی آزاد و همینطور پاسخگویی مسئولین نسبت به اعمالشون رو می فرمودید.

قوانین اون بخش به زودی تغییر می کنند و خط مشی جدیدی رو برای اون شاهد خواهید بود.

مسئولین نسبت به اعمالشون "می تونن" پاسخگو باشن. اکثراً پاسخگو هستند. مثلاً بیان دلیل حذف تاپیک از جمله این پاسخگویی محسوب میشه اما اگر این دلیل "برای شما" کافی نبود، نمی تونید انتظار داشته باشید که مدیر مربوطه شما رو راضی کنه که عملش چرا صحیح بوده. چون به اندازه ی کافی وقت برای مدیریت بخشش صرف می کنه. اون هم یک انسانه و کار و زندگی داره و نمیشه انتظار خاصی ازش داشت. اون قانون هم که مدیران وظیفه ای برای پاسخگویی در قبال حذف تاپیک ندارند در همین راستا هست.
اینجا جامعه ای هست که فرد در قبال کاری که انجام میده اجری دریافت نمی کنه. انتظاری هم نمی تونی و نباید از کسی داشته باشی. برخی میگن "کسی شما رو مجبور نکرده مدیر بشی و اگر میشی باید وظایف مدیریتی رو درست انجام بدی." اولاً که چون این افراد در جایگاه مدیران نیستند نفسشون از جای گرم بلند میشه و اگر خودشون جای مدیران بودند میدیدن که واقعاً مدیریت کار سختیه و اگر مدیر بودن خیلی راحت حرفشون رو عوض می کردن... دوماً، ما باید میانگین عملکرد یک فرد رو ببینیم. نه تنها نقاط ضعفی رو که هر انسانی می تونه داشته باشه.

موفق باشید.

مهدی کرامتی
دوشنبه 07 تیر 1389, 12:36 عصر
1- مجموعه قوانین بخش گفتگوی آزاد + قوانین کلی سایت چهارچوب رو کاملا مشخص می کند. جامعه برنامه نویس همان طور هم که از اسمش پیداست محلی برای تبادل نظر و ارتقاء سطح علمی ایرانیان و فارسی زبانان است.
در این میان وجود بخشی مانند گفتگوی آزاد میتواند زمینه دوستی و یا باب همکاری را نیز فراهم کند، به شرطی که از آن استفاده صحیحی شود. ممکن است 2 نفر بیرون از این جامعه با هم دوست، همکار، همسایه، و یا همکلاسی باشند و هنگام برخورد از نزدیک با یکدیگر انواع شوخی ها و ... را نیز داشته باشند. اما وقتی این 2 نفر وارد جمعی مانند کلاس یا سالن تئاتر می شوند میبایست خودشان بر اساس درک و شعور موجود از این امر آگاه باشند که "هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد"، و اگر این قاعده رعایت نشود نتیجه حاصله چیز خوشایندی نخواهد بود.

2- درباره پاسخ گویی مسئولین: گروه مدیران در این جا (که بین 20 تا 30 نفر هستند) با یک جمع 150.000 نفری سر و کار دارند که باید ضمن رهبری علمی بخش تحت نظرشان مراقب حفظ نظم و جو اون بخش نیز باشند. کمبود نیروی فعال و روحیه مشارکت باعث شده این عزیزان به جای اینکه وقت شان را برای پاسخ گویی به مسائل علمی صرف کنند عمده وقت شون صرف حفظ نظم بشود که این اصلا خوشایند نیست.
بهترین بازده در چنین جامعه ای در شرایطی حاصل می شود که کاربران و مخاطبین این جامعه حفظ نظم و رعایت شئونات اون جامعه را وظیفه خودشان بدانند. نتیجه رعایت این مهم پیشرفت بیشتر و بهتر به سوی هدف اصلی این جامعه خواهد بود و عدم رعایت این موازین و شئونات به مرور زمان مایه کاهش کیفی و دور شدن از اهداف خواهد بود.

بسیاری از موارد باید فقط توسط مدیر کل و اصلی سایت "جناب کرامتی" پاسخ داده شود، چون مدیران زیردست، حتی سایر مدیران کل، نمی توانند در مورد همه موضوعات و تغییرات اظهار نظر کنند.
تعداد این موارد بر خلاف گفته ایشان بسیار نیست. افرادی که به عنوان مدیر در این جامعه مشغول فعالیت هستند افراد فرهیخته بوده و توانایی کافی برای پاسخ گویی به بیشتر مسائل را دارا هستند.
تنها مواردی که به عهده من است برنامه ریزی کلی برای سیستم، نظارت بر اجرای آنها، و رسیدگی به مسائلی مانند نگهداری و به روز رسانی سیستم سرور و سایت است.

morrning3
دوشنبه 07 تیر 1389, 14:27 عصر

اگه چیزی که نوشتید اسمشو قانون میزارید پس این در حد فهم و شعور ها معنی نداره برادر من.قانون باید برای همه قابل لمس باشه و جنبه حقوقی داشته باشه نه مثل نامه فدایت شوم داخلش پیشنهاد و اگه اینجوری باشه بهتری و جون مادرت این کارو نکن و... باشه.وقتی ما میگیم قانون نوشتیم یعنی از یه کارگر ساده توی یه شرکت تا رئیس جمهور مملکت ازش یه برداشت واحد داشته باشن!
این بحثا فایده نداره که! شما بیای برای اینکه کم نیاری جواب غیر منطقی بدی! شما اول بیا فکر کن مشکل از کجاس بعد بگو ما قانون رو در حد شعور مردم متفکر جامعه نوشتیم!

به نظر من مشکل اصلی قانون های این انجمنه.و اگه روز اول میرفتین پیش یه دانشجوی حقوق (نه یه وکیل پایه یکم) نحوه نوشتن و مفاد اونو چک کنه این همه درگیری بین مدیرا و کاربرا پیش نمیومد!

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 07 تیر 1389, 14:45 عصر
یک بار دیگر، اما با دقت جمله زیر را بخوانید:

قانون شماره 2
از ساخت بیش از یک شناسه کاربری در سایت جداً خودداری فرمایید.

همین حالا هر کس که فکر میکنه عبارت "جداً خودداری فرمایید" فقط یک پیشنهاد دوستانه هست و به صورت تأکید نمی باشد، این پست رو مفید ارزیابی نکند (http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/ha_thumbsdn.gif)، و اگر مفهوم جمله فوق را برابر با ممنوع بودن ایجاد چند شناسه می دانید، این پست را مفید ارزیابی کنید (http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/ha_thumbsup.gif)

شما فقط وقت خودتون و دیگران رو دارید بیخود تلف می کنید. سر مسائل ناچیز و بدیهی بحث می کنید و باز در آخر میگید مدیران پاسخگو نیستند!

cybercoder
دوشنبه 07 تیر 1389, 20:16 عصر
مدتی بود جملات جالبی می دیدم مثل سیاست های سایت و ...
درصد توهمات خیلی بالا رفته که یک عده فکر کردند در این سایت یا سایت های دیگه خبریه! البته از اشخاصی که به طور مثال کارشون اسلاید عوض کردن با پرژکتور و ... هست انتظار می رفت یا تازه به دوران رسیده ها اما از آقای کرامتی انتظار نمی رفت تلوحیاً دیگران رو بی شعور خطاب کنه. به نوبه خودم خیلی متاسفم که یک عده چاپلوس و متملق و ... مثل ترکتور میرند توهمات یک عده رو مورد تایید قرار میدهند و مفید ارزیابی می کنند.
شما به چیزی که خودتون به عنوان قانون نوشتید ( که این هم از همون جملات جالبه ) پایبند نیستید و جالب اینه که هی عوضش می کنید و منو به یاد قلعه حیوانات جرج ارول انداختید.

Vahid_moghaddam
دوشنبه 07 تیر 1389, 20:43 عصر
مدتی بود جملات جالبی می دیدم مثل سیاست های سایت و ...
درصد توهمات خیلی بالا رفته که یک عده فکر کردند در این سایت یا سایت های دیگه خبریه! البته از اشخاصی که به طور مثال کارشون اسلاید عوض کردن با پرژکتور و ... هست انتظار می رفت یا تازه به دوران رسیده ها اما از آقای کرامتی انتظار نمی رفت تلوحیاً دیگران رو بی شعور خطاب کنه. به نوبه خودم خیلی متاسفم که یک عده چاپلوس و متملق و ... مثل ترکتور میرند توهمات یک عده رو مورد تایید قرار میدهند و مفید ارزیابی می کنند.
شما به چیزی که خودتون به عنوان قانون نوشتید ( که این هم از همون جملات جالبه ) پایبند نیستید و جالب اینه که هی عوضش می کنید و منو به یاد قلعه حیوانات جرج ارول انداختید.

نه دوست عزیز، درصد توهمات بالا نرفته. اون پست آقای کرامتی هم مطلقا توهین به شعور کسی نبود. البته احتمالا من الان تبدیل به یه چاپلوس شدم!
من این رو رپدوباره می گم: این سایت خصوصیه. مدیرکل و سایر مدیرانش منتخب ما نیستند (درست یا غلط کار ندارم). یه عده اومدن و بنا بر یه ایده ناب یه سایت درست کردن. هر سایتی برای موفق شدن و پر بیننده بودن نیاز داره ماموریت و چشم انداز داشته باشه. می شه یه جورایی این دو تا را ترجمه کرد به سیاست های سایت. و این سایت با توجه به تعداد کاربرانش در این زمینه موفق بوده.
موسسان این سایت براش قوانینی ایجاد کردند. کاملا حق قانون گزاری داشتند و در مورد قانون هاشون هم اگه بگن به کسی مربوط نیست، مجازند. چرا؟ چون این سایت خصوصیه. خب؟ من با تعدادی از این قانون ها مشکل دارم. از لحن صحبت بعضی از مدیرها هم خوشم نمی یاد، اما من نه پولی به این سایت پرداخت می کنم، نه این ها رو انتخاب کردم و بهشون مسئولیت دادم و نه وکالتی بهشون دادم. اینجا مثل مجلس نیست عزیز من. مجلس یا دولت باید باید باید پاسخگو باشه. در هر کشوری. یه نماینده حق نداره بگه به صلاحدید من به کسی هم مربوط نیست. اما وب سایت هایی مثل این سایت کاملا قضیشون متفاوته.
من می تونم قوانین این سایت رو قبول نکنم و توی این سایت نباشم. به همین راحتی.

اما یه مساله دیگه. این سایت بدون کاربر هیچ مفهومی نداره. دویست تا مدیر در سطح استیو جابز و بیل گیتس هم که داشته باشه، بدون کاربر هیچ ارزشی نداره. نه می تونه تبلیغات داشته باشه، نه دوره آموزشی برگزار نکنه و نه هیچ چیز دیگه.
اگه سیاست های سایت (شما خوشتون نمیاد، مهم نیست) باعث بشه کاربران به سراغ این سایت نیان ازش دل زده بشن و کم کم به فکر تاسیس سایت مشابه بیفتند (که هیچ اشکالی هم نداره و در تمام دنیا رقابت وجود داره)، ضرر این مساله متوجه سایت می شه.
این دیگه به عهده مدیران سایت هست که ببینند این نارضایتی وجود داره یا نه. ببینند کاربران سایت آیا در صورت وجود یه رقیب خوب مهاجرت خواهند کرد یا نه.

morrning3
دوشنبه 07 تیر 1389, 22:12 عصر
موسسان این سایت براش قوانینی ایجاد کردند. کاملا حق قانون گزاری داشتند و در مورد قانون هاشون هم اگه بگن به کسی مربوط نیست، مجازند. چرا؟ چون این سایت خصوصیه. خب؟ من با تعدادی از این قانون ها مشکل دارم. از لحن صحبت بعضی از مدیرها هم خوشم نمی یاد، اما من نه پولی به این سایت پرداخت می کنم، نه این ها رو انتخاب کردم و بهشون مسئولیت دادم و نه وکالتی بهشون دادم. اینجا مثل مجلس نیست عزیز من. مجلس یا دولت باید باید باید پاسخگو باشه. در هر کشوری. یه نماینده حق نداره بگه به صلاحدید من به کسی هم مربوط نیست. اما وب سایت هایی مثل این سایت کاملا قضیشون متفاوته.
من می تونم قوانین این سایت رو قبول نکنم و توی این سایت نباشم. به همین راحتی.

به نظر شما ملت بیکار بودن وقتشون رو صرف بالا بردن سطح علمی سایت کردن که الان بگن ما پاسخگو نیستیم ! بنده از همین جا عرض میکنم هیچ مدیری حق نداره پاسخگو نباشه و اصولا همین جوری بخواد ملتو سر کار بزاره ! نه آقای محترم اینجوری نیست! اگه سایت خصوصیه یه کلمه عبور روش بزارن که بقیه ندونن و واردش نشن ! شما اگه حقوق خودت رو نمیدونی به خودت مربوطه!

cybercoder
دوشنبه 07 تیر 1389, 22:15 عصر
نه این ها رو انتخاب کردم و بهشون مسئولیت دادم و نه وکالتی بهشون دادم. اینجا مثل مجلس نیست عزیز من. مجلس یا دولت باید باید باید پاسخگو باشه. در هر کشوری. یه نماینده حق نداره بگه به صلاحدید من به کسی هم مربوط نیست. اما وب سایت هایی مثل این سایت کاملا قضیشون متفاوته.

این حرف درسته ولی وقتی عملکردی غیر منطقی باشه و در عین حال روند رو قانونمند اعلام کنیم بازم از اون نکات جالبه.

اون پست آقای کرامتی هم مطلقا توهین به شعور کسی نبود.

کلمه مطلقا رو نمی تونید به کار ببرید مگر این که ایشون بیاد اعلام کنه من قصد توهین نداشتم و گرنه هر خواننده ای می تونه برداشت توهین رو داشته باشه همون طور که عرض کردم ایشون تلویحا دیگران رو بیشعور قلمداد کرد که البته در این سایت تازگی نداره ولی برای اولین بار بود که ازیشون چنین حرفی درآمد.

اگه سیاست های سایت (شما خوشتون نمیاد، مهم نیست)

شما مفهوم رو دریافت نکردید.

salehbagheri
دوشنبه 07 تیر 1389, 22:45 عصر
بنده از همین جا عرض میکنم هیچ مدیری حق نداره پاسخگو نباشه و اصولا همین جوری بخواد ملتو سر کار بزاره ! نه آقای محترم اینجوری نیست

من نمیدونم این مدیرای بی پناه چه پاسخی باید به شما بدن که قانع بشی؟ رضایت پیشکش!

تو همین تاپیک حدود 5 تا از مدیران پاسخگوی سوالات بودند دیگه چه گله ای داری؟

نمی دونم بعضی از دوستان طوری صحبت میکنند که انگار مالیات میدن و خدمات دریافت نمی کنند ...
اینجا یه سایت رایگان و عمومی هست و هر کس به اختیار خودش عضو سایت شده و به اختیار خودش فعالیت میکنه ...
کسی شما رو مجبور نکرده که حتماً در اینجا فعالیت کنید ... اکثر مدیران هم خودشون یه زمانی کاربر بودند و مدیر زاده نشدند ...

عده ای هم در سایت هستند که هیچگونه فعالیت علمی ندارند و فقط دنبال بهانه جویی و گیر دادن به مدیران و قوانین و ... هستند، به نظر من این افراد لیاقت انتقاد کردن از سایت و مدیران اون رو ندارند ... (منظورم ایجاد کننده تاپیک نیست)

Vahid_moghaddam
دوشنبه 07 تیر 1389, 23:01 عصر
به نظر شما ملت بیکار بودن وقتشون رو صرف بالا بردن سطح علمی سایت کردن که الان بگن ما پاسخگو نیستیم ! بنده از همین جا عرض میکنم هیچ مدیری حق نداره پاسخگو نباشه و اصولا همین جوری بخواد ملتو سر کار بزاره ! نه آقای محترم اینجوری نیست! اگه سایت خصوصیه یه کلمه عبور روش بزارن که بقیه ندونن و واردش نشن ! شما اگه حقوق خودت رو نمیدونی به خودت مربوطه!

شما چرا اینطوری صحبت می کنید؟ سر کار گذاشتن چیه؟ حقوق خودت رو نمی دونی یعنی چی؟ عزیز من از پشت کوه که نیومدم. من از خودم مثال می زنم. تعدای از پست هایی که من گذاشتم، به نظر کاربران بدردبخور بوده. پس طبق گفته شما به مقداری تو سطح علمی سایت نقش داشتم (لطفا این رو به عنوان خود متشکری برداشت نکنید). 90 درصد پست های من هم پاسخ گویی بوده (چه پاسخ خوب چه پاسخ بد. قضاوت با دوستان). دلیلش هم این نیست که کسی اینجا نیست بتونه جواب سوال های منو بده. عادت دارم توی google می گردم. اما از دو تا از مدیران این سایت (به خاطر نوع فعالیتم که مربوط به asp.net می شه) آقایان موسوی و راد، و همچنین از تعدادی از کاربرهای بسیار با اطلاعات تالار asp.net که بچه هایی که توی اون تالار فعالیت می کنن، حتما باهاشون آشنایی دارند و اسم نمی یارم که اسم کسی رو جا نندازم، چیزهای فوق العاده خوبی یاد گرفتم.
این یه داد و ستده، یه بده بستونه. من توی این سایت می مونم چون افرادی اینجا فعالیت دارند که می دونم خوندن مقالات و پاسخ هاشون به بالا رفتن سطح علمی من کمک می کنه. از طرف دیگه قانون هایی هم هست که من نمی پسندم یا از منش بعضی مدیران در تمامیت خواهی (نه در بحث های علمی) راضی نیستم. اما اولی به دومی می چربه.

یه مثال: yahoo و gmail اگه اطلاعات شخصی کاربرانشون رو مورد سو استفاده قرار بدن، محکوم می شن. لا اقل در افکار عمومی. در این مورد هیچ مدیری توی این شرکت ها نمی تونه بیاد بگه حال کردم این کارو بکنم. دلیلش هم واضحه. این بر خلاف قوانین کلی تر هست. اما اگه از فردا بیان یه قانون بذارن که تمام کاربرها باید نام کاربریشون با یه کلمه چرند شروع بشه. چه اتفاقی می افته؟ کاربرها می رن به سمت سرویس های دیگه و اگه سرویسی نباشه که امکانات این ها رو بهشون بده، از اون کلمه استفاده می کنن.
من خیلی روشن و واضح دارم توضیح می دم.
اما در یک مورد: مسدود کردن حساب کاربری. از اونجا که یه کاربر به مرور دارای هویت می شه، بستن حسابش می تونه به این هویت لطمه بزنه. تو این موارد بهتره توضیح داده بشه و امکان دفاع هم به کاربر داده بشه (نمی دونم تا چه حد عملیه)

مطمئن باشید من اگر نه بیشتر از شما، به اندازه شما به آزادی بیان، برابری و تمام این مفاهیم زیبای انسانی اعتقاد دارم. از حقوق خودم هم به اندازه کافی اطلاع دارم. از حقوق دیگران هم اطلاع دارم.

لطفا دست از توهین بردارید.

موفق باشید

SAASTN
سه شنبه 08 تیر 1389, 00:17 صبح
مسئولین نسبت به اعمالشون "می تونن" پاسخگو باشن. اکثراً پاسخگو هستند. مثلاً بیان دلیل حذف تاپیک از جمله این پاسخگویی محسوب میشه اما اگر این دلیل "برای شما" کافی نبود، نمی تونید انتظار داشته باشید که مدیر مربوطه شما رو راضی کنه که عملش چرا صحیح بوده.
این درست نیست، یعنی اخلاقی نیست. ببینید هیچ کس منکر زحماتی که مدیران این سایت می کشن نیست، خود حضرتعالی که ما در محضرتون کلی مطلب آموختیم. چیزی که من نمی تونم باهاش کنار بیام این نگاه مدیر/کاربریه: مدیر هیچ الزامی به پاسخگو بودن نداره، اما اکثرا به کاربرا عنایت دارن و این کار رو می کنند، نمونه ها فراوانند، اگر کاربری راضی نشد می تونه همین الان بره کاربریشو غیر فعال کنه.
این نگاه درستی نیست، همونقدر که مدیران و مسئولین دارن برای این سایت زحمت می کشن، کاربرا هم دارن زحمت می کشن. شما هر کدوم از این دو گروه رو از سایت برنامه نویس حذف کنی چیزی از برنامه نویس باقی نمی مونه. حالا افرادی مثل شما هم به عنوان یه مدیر و هم به عنوان یه کاربر مطلع دارین برای این سایت زمان می گذارید که واقعا شایان تقدیره.
در اثر این نگاهه که من می گم وقتی یه سایتی برای یک جامعه ای مرجع میشه دیگه در قبال اون جامعه مسئوله و باید به نظرات و نیاز ها و پیشنهادات اون جامعه احترام بگذاره. اگه یک روزی کاربرا درخواست یک محیط گفتگوی آزاد داشتند، مسئولین نگند ما تصمیم گرفتیم که اینگونه نشود چون مخالف سیاست های سایت هست، چون همونطور که گفتم سایت تنها از مسئولین و مدیرانش تشکیل نشده.
البته بارها گفتم من شخصا با طرح مسائل غیر فنی در سایت مخالفم و هیچ وقت تصور نمی کردم مباحث به این سمت بره، ولی خوب رفته، پس جامعه برنامه نویسان به همچین فضایی و با همچین ترکیبی نیاز داشته. باز هم روی ترکیب تکیه می کنم چون ترکیب اعضا چیزیه که تو فضای های اجتماعی مجازی دیگه وجود نداره.

اون قانون هم که مدیران وظیفه ای برای پاسخگویی در قبال حذف تاپیک ندارند در همین راستا هست.
این هم در همون مشکل قبلی ریشه داره که تا عمق قوانین سایت هم رسوخ کرده، و به نظر من همین تک جمله نقطه تاریکی در قوانین سایت برنامه نویس هست (البته مسائل جزئی دیگه ای هم هست که نظری هستند). البته دلایلش بدیهی هست و شما و دیگر عزیزان هم فرمودند، ولی وقتی وارد قوانین میشه دیگه میشه ازش سو استفاده کرد.

اینجا جامعه ای هست که فرد در قبال کاری که انجام میده اجری دریافت نمی کنه. انتظاری هم نمی تونی و نباید از کسی داشته باشی. برخی میگن "کسی شما رو مجبور نکرده مدیر بشی و اگر میشی باید وظایف مدیریتی رو درست انجام بدی." اولاً که چون این افراد در جایگاه مدیران نیستند نفسشون از جای گرم بلند میشه و اگر خودشون جای مدیران بودند میدیدن که واقعاً مدیریت کار سختیه و اگر مدیر بودن خیلی راحت حرفشون رو عوض می کردن... دوماً، ما باید میانگین عملکرد یک فرد رو ببینیم. نه تنها نقاط ضعفی رو که هر انسانی می تونه داشته باشه.
کاملا موافقم، حاضرم صدبار تکرار کنم که هدف من از طرح این موضوعات زیر سوال بردن عملکرد یک یا چند نفر نیست. بلکه من می خوام سایت برنامه نویس بهتری داشته باشیم تا همه و من جمله خودم بتونیم بهترین استفاده رو ازش بکنیم، منتها فکر می کنم این وضعیت بهتر تنها از جلسات خصوصی مسئولین بیرون نمیاد و باید نظر کاربرا هم دیده و گنجونده بشه.

مجموعه قوانین بخش گفتگوی آزاد + قوانین کلی سایت چهارچوب رو کاملا مشخص می کند.
چه چیزی باعث شده این بخش غیر از قوانین کلی سایت یک سری قوانین مخصوص به خودش هم داشته باشه؟ چرا ما از قبل فکر می کردیم توی این بخش ممکنه به قومیت ها توهین بشه، مسائل سیاسی مطرح بشه و ... تا جایی که من می بینم تمام قوانین تالار گفتگوی آزاد ضامن حفظ اخلاق و شئونات هستند نه ضامن کیفی بودن محتوا.
این که یکباره مطرح میشه محتوای تمامی تاپیک ها درست مثل بقیه بخش های سایت باید در حوضه فنی و تخصصی سایت باشند به نوعی نقض غرض نیست؟ مثلما صرف وجود قوانین بخش گفتگوی آزاد نشوندهنده اینه که از قبل خود مسئولین و مدیران هم به فضای بازتری فکر می کردند که احتمالا بعد فنی و آموزشی در اون کمرنگ تر بوده، حالا اگه می بینیم که کنترل داره از دست خارج میشه (البته من فکر نمی کنم که داره همچین اتفاقی می افته) دلیل نمیشه بیایم بزنیم زیر همه چیز و بگیم این تالار هم درست مثل تالارهای دیگست.
مثال هایی هم که شما زدید باز هم دلالت بر رعایت اخلاق داشت که کسی منکر اون نیست.

کمبود نیروی فعال و روحیه مشارکت باعث شده این عزیزان به جای اینکه وقت شان را برای پاسخ گویی به مسائل علمی صرف کنند عمده وقت شون صرف حفظ نظم بشود که این اصلا خوشایند نیست.
خیلی خوب، این میشه: متاسفانه با توجه به کمبود نیروی فعال امکان پاسخگویی به تمام مسائل وجود نداره، نه اینکه مدیران ملزم به پاسخگویی نیستند. شما که کاملا با قشر مخاطبین این سایت آشنا هستید حتما متوجه تاثیرات متفاوت این دو جمله در عین قرابت معناییشون برروی کاربرا هستید. همه هم متوجه می شن، احترام میگذارن و همکاری می کنند. کسی هم اینطور متصور نمیشه که مدیران هرکاری که بخوان می تونند انجام بدن و جایی هم بازخواست نمی شن. البته توضیحات بند 24 قوانین خودش ناقض این مدعاست و من فقط برای افزایش بار احساسی قضیه یکم سیرداق پیازداقشو زیاد کردم.:لبخند:
باز هم تاکید می کنم این لحن از همون نگاه بلند میشه که باید اصلاح بشه.

saed2006
سه شنبه 08 تیر 1389, 00:21 صبح
متاسفانه این روز ها ترس و تملق شده افت جامعه ما
در هر سطحی هم این متملقین وجود دارند و این باعث کند شدن میزان موفقیت انسانهای بزرگ شده
به امید روزی که این تملق گویی ها نا پدید بشه و جای خودش رو به انتقاد های دلسوزانه و از روی دل سوزی بدهد

SAASTN
سه شنبه 08 تیر 1389, 00:49 صبح
به نظر من این افراد لیاقت انتقاد کردن از سایت و مدیران اون رو ندارند ... (منظورم ایجاد کننده تاپیک نیست)
خوب پس، بعد از انتشار قوانین محدود کننده در تالار گفتگوی فنی آزاد باید منتظر خوردن تگ "بالیاقت" یا "بی لیاقت" گوشه آواتار کاربرا هم باشیم!:قهقهه: شوخی کردم، یه وقت به دل نگیرید. (شما بزرگوارید)

اما اگه از فردا بیان یه قانون بذارن که تمام کاربرها باید نام کاربریشون با یه کلمه چرند شروع بشه. چه اتفاقی می افته؟ کاربرها می رن به سمت سرویس های دیگه و اگه سرویسی نباشه که امکانات این ها رو بهشون بده، از اون کلمه استفاده می کنن.
خیر همه این کار رو نمی کنن، اتفاقا اگر اون سرویس دهنده یک سایت آموزشی باشه ارزش افرادی که به احتمال زیاد این کار رو نمی کنند برای سرویس دهنده خیلی بیشتر از افرادی هست که این کار رو می کنند.
مسلما مسئولین سایت هم باید تاثیر سیاستهاشون رو روی افرادی مثل شما بیشتر بسنجند تا اون بی لیاقتها.
حالا فرض کنید همون مثالی که زدید توی سایت برنامه نویس اجرا بشه. کیا حاضرند ادامه بدند؟ کیا میرند؟ خود شما حاضرید تن بدید؟
شما در پستهای قبلیتون جایی فرمودید که برنامه نویس در اجرای سیاستهاش موفق بوده. چطور همچین چیزی می فرمایید؟ الان اکثریت کاربران با کدوم دسته است؟ افرادی مثل شما یا افرادی که جناب باقری فرمودند؟ چرا توی 80 درصد تاپیکها سوالاتی پرسیده میشه که تکراری هستند یا با یه جستجوی ساده پیدا می شن؟ چرا توی 50 در صد تاپیک ها چهار نفر سوار بر مسئله پیدا نمیشن که با هم بحث کنن و بقیه صم و بکم بشینن چیز یاد بگیرن؟ چرا اکثر جوابهای مفید در نهایت توسط همون 20-30 نفر مدیر داده میشه؟ آیا برنامه نویس توی جذب طبقه حرفه ای و با تجربه کاملا موفق بوده؟
سوال من اینه که این جور مسائل (نحوه برخورد با کاربرا) در صورت ادامه یا حتی تشدید ممکنه به از دست دادن کدوم دسته از کاربرا منجر بشه؟
آیا اینکه امروز نسبت دو گروه به اینصورت هست خودش نتیجه وجود همچین سیاستهایی نیست؟

Vahid_moghaddam
سه شنبه 08 تیر 1389, 08:09 صبح
شما در پستهای قبلیتون جایی فرمودید که برنامه نویس در اجرای سیاستهاش موفق بوده. چطور همچین چیزی می فرمایید؟ الان اکثریت کاربران با کدوم دسته است؟ افرادی مثل شما یا افرادی که جناب باقری فرمودند؟ چرا توی 80 درصد تاپیکها سوالاتی پرسیده میشه که تکراری هستند یا با یه جستجوی ساده پیدا می شن؟ چرا توی 50 در صد تاپیک ها چهار نفر سوار بر مسئله پیدا نمیشن که با هم بحث کنن و بقیه صم و بکم بشینن چیز یاد بگیرن؟ چرا اکثر جوابهای مفید در نهایت توسط همون 20-30 نفر مدیر داده میشه؟ آیا برنامه نویس توی جذب طبقه حرفه ای و با تجربه کاملا موفق بوده؟

اینکه سایت موفق هست یا نه، از دو جنبه باید بررسی بشه:1. تعداد کاربر و بازدید 2.سطح علمی

تعداد بازدید زیاد تقریبا هدف تمام وب سایت های دنیاست. در این زمینه این سایت کاملا موفقه (البته بازدید کننده این سایت به اندازه بازدیدکننده یه سایت دانلود موسیقی نیست. باید در چهاچوب فعالیتش در نظر گرفت)
اما در مورد کیفیت علمی. قطعا برخورد سلیقه ای و بی منطق باعث دلسردی کاربران می شه. خب منم که با این موافقم. حضور افراد آگاه و مسلط وابسته به دو چیزه:1. نوع اداره سایت 2.کاربران.
اگه بی نقص ترین قوانین هم در سایت اجرا بشه، من اطمینان دارم باز هم سوال های تکراری، درخواست کد جمع دو عدد با هم و چیزایی شبیه به این هست. این مشکل این سایت نیست. این یه مشکل فرهنگیه. وقتی توی انجام یه پروژه، چه دانشجویی و چه تجاری، سر هم بندی کردن و به هر شکلی جواب گرفتن، جواب می ده، همیشه اینطور سوال ها خواهد بود. در مورد بحث های علمی من خیلی موافق نظر شما نیستم. در تالا asp.net بخش هایی وجود داره مثل گفتگوی فنی. همچنین دوستانی هستند که اومدن و کنترل هایی رو که نوشتند به صورت open source در اختیار بقیه گذاشتند. در همین بخش گفتگوی فنی، یه بحث بسیار خوبی هست در مورد معماری چند لایه. وقتی بخش قابل توجهی از کاربرها با توجه به سوالاتشون و یا کدهایی که می ذارن برای رفع اشکال، مشخصه که حتی برای سرگرمی هم به این بخش سر نزدن، این یه جور دلسردی برای افرادی بوجود میاره که توی اون گفتگو شرکت داشتند. و منطقیه با خودشون فکر کنند چرا باید وقت بذاریم؟
سوال های تکراری یکی از چیزهاییه که مدیران می تونن سر و سامانش بدن. اگه خودشون هم وقت ندارن، می تونن به عده ای این دسترسی رو بدن که در صورت وجود پاسخ، سوال رو حذف کنند. و در صورت تکرار زیاد این سوال ها، دسترسی کاربر رو به سایت قطع کنند. درسته که یه بازدید کننده کمتر می شه، اما باعث می شه کیفیت سایت بالاتر بره و کاربران بیشتری جذب سایت بشن.

morrning3
سه شنبه 08 تیر 1389, 08:23 صبح
بابا به چه زبونی بگم قصد من کل کل و دعوا نیست ! بحث اینه , من که میام اینجا فعالیت در زمینه برنامه نویسی میکنم یه فضایی هم باشه که بحث با دوستام در همین انجمن انجام بدم و نرم جای دیگه! حالا که همه چیز مهیاست من نمیدونم چرا بعضی از مدیرا چوب لای چرخ میزارن!

خوب من با چند تا مدیر صحبت کردم و گفتند دلیل سخت گیریشون ترس از فیلتر شدن سایته! به نظر من یه مدیری لطف کنه پست های بخش گفت و گوی آزاد رو از دید موتور های جست و جو مخفی کنه تا قضیه جل بشه از اون طرف هم میبینیم کاربرا همه رعایت میکنند یه نفر لطف کنه بگه آخرین فردی که توی پستاش حرف رکیک و... بوده در چه تاریخی بوده!فکر نکنم در کل طول فعالیت سایت 10 مورد هم پیش اومده باشه!فقط همه مدیرا گیر دادن به مطالب فاقد محتوا! که اونم در فلسفه کلمه "گفت و گوی آزاد" قابل توضیح هست

SAASTN
سه شنبه 08 تیر 1389, 09:41 صبح
در مورد بحث های علمی من خیلی موافق نظر شما نیستم. در تالا ASP.NET بخش هایی وجود داره مثل گفتگوی فنی. همچنین دوستانی هستند که اومدن و کنترل هایی رو که نوشتند به صورت open source در اختیار بقیه گذاشتند. در همین بخش گفتگوی فنی، یه بحث بسیار خوبی هست در مورد معماری چند لایه.
دوست عزیز من دارم از درصد صحبت می کنم، شما مثال خاص می زنید؟ منم که نگفتم محتوای این سایت کلا سطح پائین و تکراریه، که اگه اینطور بود که دیگه کسی اینقدر برای بهتر کردنش جوش نمی زد.
مطلبی که من خواستم عرض کنم اینه که چرا اون طبقه از کاربرا که سوالات تکراری می پرسن و .... الان دارن حکم رانی می کنن(به لحاظ جمعیتی عرض می کنم)، و در مقابل افراد فعال و مطلع اینقدر کمند؟
من می گم یکی از مهمترین عوامل این قضیه نوع برخوردی که توی این سایت وجود داره. هر کسی حاضر نیست ببینه هرروز محتوای مطالبش به دلائل مزحک تغییر می کنه، پست یا تاپیکش پاک یا قفل میشه. انگار حتی برای ادبیات و لحن افراد هم قانون های نا مرئی ای وجود داره و دوستان به رعایت این قوانین بیشتر از حفظ کیفیت محتوا التزام دارند.

مهدی کرامتی
سه شنبه 08 تیر 1389, 10:26 صبح
مطلبی که من خواستم عرض کنم اینه که چرا اون طبقه از کاربرا که سوالات تکراری می پرسن و .... الان دارن حکم رانی می کنن(به لحاظ جمعیتی عرض می کنم)، و در مقابل افراد فعال و مطلع اینقدر کمند؟
من می گم یکی از مهمترین عوامل این قضیه نوع برخوردی که توی این سایت وجود داره. هر کسی حاضر نیست ببینه هرروز محتوای مطالبش به دلائل مزحک تغییر می کنه، پست یا تاپیکش پاک یا قفل میشه. انگار حتی برای ادبیات و لحن افراد هم قانون های نا مرئی ای وجود داره و دوستان به رعایت این قوانین بیشتر از حفظ کیفیت محتوا التزام دارند.کم و زیاد شدن افراد مبتدی خیلی به این چیزی که شما گفتید مربوط نیست. موردی که شما ذکر کردید (دلگیر شدن بعضی افراد) مقطعی است و بسته به نگاه فرد به محیط داره. اگر نگاه طرف به مجموعه یک نگاه منطقی باشه و فرد حدود و سطح انتظارات خودش از فرد/مجموعه مخاطب رو بشناسه خیلی از این مشکلات پیش نمیاد.
تعداد افرادی که وابستگی احساسی به جایی پیدا می کنند زیاد نیست. بارها برای من پیش اومده که در یک فروم دیگه پست های من رو حذف کرده اند، به دلیل این که با قوانین اونجا تطبیق نداشته. من هم اگر حوصله داشتم و کارم واجب بوده قوانین رو بازخوانی کرده ام و مجدد و اینبار با رعایت قوانین اون فروم خاص مطلبم رو پست کرده ام.

از طرف دیگر، جامعه ما این روزها به دلیل نیاز روز افزونی که به دانش IT داره و بازار نسبتا مناسبی که برای این زمینه کاری به وجود اومده، تعداد مشتاقین یادگیری این علم و کسانی که وارد کار شده اند اما برای رفع مشکلاتش شان نیاز به کمک دارند بصورت تصاعدی رو به افزایش است.
بدیهی است که در چنین شرایطی حضور تعداد افراد مبتدی نسبت به حرفه ای ها بسیار پررنگ تر به نظر میرسه، حرفه ای ها هم در زمان های خودشون بنابر نیاز و یا بر اساس حس مشارکت جویی در جامعه برنامه نویس حضور می یابند.

جمعیت مبتدی تر با سیستم کنونی داره جواب خودش رو میگیره (البته داریم رویش کار می کنیم جریان گردش اطلاعات فوق رو منظم تر و بهتر کنیم).

اما بیشتر تکیه توانایی ما بر روی امکان سنجی و برنامه ریزی برای افراد حرفه ای است که به زودی شاهد نتایج خواهید بود.

این برنامه ریزی ها به دلیل پر حجم بودن و نیاز به دقت زیاد کند پیش میره، اما همیشه نتایج اجرای اونها عالی بوده.

SAASTN
سه شنبه 08 تیر 1389, 11:38 صبح
تعداد افرادی که وابستگی احساسی به جایی پیدا می کنند زیاد نیست. بارها برای من پیش اومده که در یک فروم دیگه پست های من رو حذف کرده اند، به دلیل این که با قوانین اونجا تطبیق نداشته. من هم اگر حوصله داشتم و کارم واجب بوده قوانین رو بازخوانی کرده ام و مجدد و اینبار با رعایت قوانین اون فروم خاص مطلبم رو پست کرده ام.
وابستگی احساسی؟!:متعجب: من می گم بعضی وقتا این رفتارها فقط در اثر تفاوت سلایق بوجود میاد. و وقتی کاربری یکی از این حرکات رو می بینه و نمی تونه دلیل قانونی براش پیدا کنه برداشت نوعی توهین به سلائقش می کنه. اگر کاربر رفتاری بر خلاف قوانین انجام داده باشه که دیگه جایی برای دلخوری وجود نداره.
البته ارزش سایتی مثل برنامه نویس برای فردی مثل من بیشتر از اون چیزیه که با این حرکات بخوام ترکش کنم و اگه جایی به اینگونه مسائل بر بخورم سعی می کنم توی همچین فضاهایی مطرحش کنم تا به سمت اصلاح(از نظر من) حرکت کنیم. ولی آستانه تحمل افراد مختلف با هم متفاوته، و تجربه شخصیم اینه که افراد متخصص کمتر این گونه حرکات رو بر می تابند.

جمعیت مبتدی تر با سیستم کنونی داره جواب خودش رو میگیره (البته داریم رویش کار می کنیم جریان گردش اطلاعات فوق رو منظم تر و بهتر کنیم).

اما بیشتر تکیه توانایی ما بر روی امکان سنجی و برنامه ریزی برای افراد حرفه ای است که به زودی شاهد نتایج خواهید بود.

این برنامه ریزی ها به دلیل پر حجم بودن و نیاز به دقت زیاد کند پیش میره، اما همیشه نتایج اجرای اونها عالی بوده.
من مطمئن بودم که همچین مسئله ای دغدغه مسئول سایت هست، و حالا که از زبون خود شما می شنوم بسیار خوشحالم و امید وارم تلاشها تون زود تر به نتیجه برسه، تا هممون بتونیم از نتایجش بهره مند بشیم.
فقط یکبار دیگه تکرار می کنم که نظرات کاربرا هم بی شک توی این مسیر به شما کمک می کنه.

SAASTN
شنبه 12 تیر 1389, 18:40 عصر
سلام
ببخشید که تاپیک رو دوباره بالا میارم، هر چند بحث های که در این تاپیک بوجود اومد به نوعی با تغییر قوانین بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات (گفتگوی آزاد) از طرف مسئولین سایت خاتمه پیدا کرد، اما یک موضوع باقی موند که از روز دوم ایجاد این تاپیک تا امروز داشتم در موردش با مسئولین صحبت می کردم که متاسفانه به نتیجه ای نرسید. و اون هم عنوان همین تاپیک بود که توسط مدیران سایت تغییر کرد. عنوانی که من برای این تاپیک انتخاب کرده بودم "مصادیق گفتگو با مسئولین!! بدعتی بزرگ در معنای گفتگو" بود که به عنوان فعلی یعنی "پاسخ گویی مسئولین؟"! تغییر پیدا کرد. از اونجایی که به نظر من این تغییر دلیل قانونی ای نداشت و به زعم من مثال دیگه ای از برخورد های سلیقه ای برخی مدیران سایت بود بنا به توضیحات بند 24 قوانین اعتراضم رو به جناب آقای مداح انتقال دادم که ایشون بعد از بررسی علت این تغییر رو جلو گیری از "تشنج" عنوان کردند؛ که چون این دلیل برای من قانع کننده نبود اعتراضم رو به آقای کرامتی انتقال دادم، ولی متاسفانه از ایشون هم جوابی نگرفتم. حالا دوتا سوال تو ذهن من هست که خوشحال می شم همه دوستان نظرشون رو در این مورد بگن و برای این منظور از تکنیکی که جناب xxxxx_xxxxx توی پست 18 همین تاپیک بکار بردند استفاده می کنم. سوال اول این که آیا عنوان من تشنج زا بوده؟ و سوال دوم این که حتی در صورت تشنج زا بودن عنوان و با توجه به قوانین موجود آیا مدیر سایت رو مجاز به اعمال همچین تغییری می دونید؟ این دو سوال رو توی دو پست آینده می پرسم.
باز هم تکرار می کنم که قصدم ایجاد جنجال و براه انداختن نوعی صف کشی نیست و فقط نظر دوستان رو می خوام تا ازش در تعیین رفتار خودم در آینده استفاده کنم.
------------------
پی نوشت: متن مکاتبات با دوستان رو هم در ادامه می گذارم، در صورتی که دوستان حوصله کنند و مطالب رو بخونند منطقم رو درش شرح دادم و جناب آقای مداح هم توضیحات خوبی دادند که می تونه توی نظر دوستان تاثیر داشته باشه. ضمنا همینجا از جناب آقای مداح و بقیه مسئولین هم بخاطر زمانی که برای همکارانشون صرف می کنند و امکانی که برای بیان انتقادات قرار دادند تشکر می کنم:

* در صورتی که از حذف و یا ویرایش پست خود توسط یکی از مدیران سایت گله‌مند هستید ، موضوع را از طریق پیام خصوصی ( و نه تاپیکی جداگانه در انجمن‌ها ) با یکی از مدیران ارشد و یا مدیران کل سایت در میان بگذارید تا رسیدگی شود .
سلام
من تا امروز خیلی به همچین سیستم سلسله مراتبی قائل نبودم و تصور می کردم توی جمعی که یک عده بزرگسال دارن بر روی یک سری مسائل جدی بطور منطقی بحث می کنند نیازی به دادگاه و نیروی بالادستی نیست، اولا من هیچ وقت پستی نمی دم که خارج از مرزهای قوانین سایت باشه، در ثانی اگر سهوا همچین عملی از من سر بزنه از کسی که این اشتباهم رو به من گوشزد کنه یا خودش اون رو اصلاح کنه تشکر هم می کنم. اما تغییر عنوان تاپيکي که با هدف اعتراض به عدم پاسخ گويي برخي از مديران عزيز سايت در برابر اعمال نظر هاي سليقه اي و خارج از قانون خودشون ايجاد کرده بودم (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=230231) رو، حتی با توضیحاتی که در پست اولم دادم، چیزی غیر از صرف کردن فعل توانستن توسط عزیزی که این کار رو کردن نمی دونم.
اگر توجه فرموده باشید من سعی می کنم توی فضای عمومی از ادبیات نرم تری استفاده کنم و بچه هم نیستم که دنبال زورآزمایی و کل کل باشم ولی همچین حرکتهایی واقعا آزاردهنده است.
لطفا پیگیری بفرمایید، در صورتی که عنوانی که انتخاب کرده بودم ناقض قوانین سایت هست ممنون می شم که به من اطلاع بدین، و در غیر اینصورت خواهشم اینه که عنوان دوباره به متن قبلی تغییر کنه.
قبلا از بابت زمانی که میگذارید متشکرم
صدری

سلام،
قضیه را پیگیری خواهم کرد،/

با سلام دوباره، ممنون از توجهتون اما فکر نمی کنم بررسی همچین موضوعی اینقدر طول بکشه. یا موضوع دچار قحطی زدگی شده یا منتظرید مشمول مرور زمان بشود. خواستم تاکید کنم که این حرکت با توجه به بستری که درش اتفاق افتاد اینقدر برای من ناراحت کننده بود که آن را رها نکنم.
باز هم ممنون

سلام،
عنوان تاپیک مذکور برای جلوگیری از "تشنج" تغییر کرده است،/

متشکرم از زمانی که گذاشتید
کاملا بی معنیه، من از شما دلیل یخ اون عزیز رو نخواستم، خودم هم از قبل می تونستم حدس بزنم، توی پست اولم هم برای این که اون برداشتی که فرمودید ایجاد نشه یه پاراگراف توضیح فقط درباره عنوان دادم.
(توضیح: یک سری از مطالب تندی که در فضای عمومی جایگاهی نداره حذف کردم)
من قانع نشدم، به هیچ عنوان معتقد نیستم که عنوانم تشنج زا بوده و حتی در اینصورت در قوانین چیزی درباره تشنج! ندیدم، به نظرم این هم خودش یه عمل سلیقه ای و فرا قانونی دیگست. لطفا بررسی بفرمائید.
ممنون

با سلام دوباره، و عذرخواهی چندباره به خاطر مزاحمت
من هنوز جواب قانع کننده ای نگرفتم و منتظر تغییر عنوان تاپیک به متن قبلی هستم، لطفا صریحا نظر خودتون رو بفرمایید، درست متوجه نشدم که PM قبلی حاوی نظر خودتون بود یا نقل قول از عزیزی که عنوان رو تغییر دادن. همونطور که قبلا هم اشاره کردم من با توجه به توضیحات بند 24 قوانین با شما وارد مکاتبه شدم نه برای درددل. اگر نظر مدیر رو تایید می کنید لطفا بفرمایید که من توی مرحله بعد باید چکار کنم؟ باید با آقای کرامتی صحبت کنم یا شخص دیگه ای؟
باز هم از زمانی که میگذارید ممنونم

سلام،
ببینید، تفاوتی نمی کند که بنده عنوان این تغییر را داده باشم یا مدیر دیگری؛ هدفی که ما اینجا دنبال می کنیم این هست که نظم برقرار شود، به همین منظور هم عنوان تاپیک مذکور تغییر داده شده است،
صحیح، شما برای درد دل به بنده PM ندادید و طبق گفته ی من این کار را کردید، خوب بنده هم در PM قبلی پاسخ دادم که به دلیل جلوگیری از ایجاد جنجال این کار صورت گرفته است، لطفا" کمی هم خود را جای تیم مدیریت سایت بگذارید، فکر می کنید بنده و دیگران دوست داریم جنجال به پا شود؟ فکر می کنید بهتر نیست این وقتی که من و شما بر روی این موضوع می گذاریم، به جای آن بنشینیم و بر روی یک موضوع علمی بحث کنیم؟ بهتر نیست که وقت مدیران سایت اینقدر به مسائل حاشیه ای نگذرد؟ هر فعالیتی که ما اینجا انجام می دهیم به قصد این هست که جامعه برنامه نویس ایران "پیشرفت" کند، این پیشرفت هم نیازمند "نظم" است، ممکن است یک "واژه" یا یک "عبارت" از نظر "شما" ی نوعی مشکلی نداشته باشد، اما از نظر تیم مدیریت که طی این سال ها با بسیاری از "جنجال" ها مواجه بودیم، باعث ایجاد درگیری شود، همین الان ملاحظه می کنید که بعضی کاربران در همان تاپیک ایجاد شده توسط شما مشغول متشنج کردن جو و توهین به مدیران، سایت برنامه نویس و کاربران هستند، خوب اگر در این سایت آزادی بیان وچود نداشت، باید یقینا" این پست ها حذف می شدند، یقین بدانید که هدف ما اینجا برقراری نظم است و برقرای نظم هم به نفع ما و شماست،
بنده توضیحات لازم را به شما دادم، مدیران دیگر هم همین ها را خواهند گفت، به هر حال، اگر باز هم قانع نشدید، می توانید با یکی از مدیران با درجه ی بالاتر همچون آقای کشاورز یا آقای کرامنی تماس بگیرید،
با سپاس،/
علیرضا مداح
گروه مدیریت سایت

سلام،
متشکرم از توضیحات مبسوطتون. من کاملا متوجه تلاشهای مسئولین سایت هستم. به هیچ وجه به دنبال جنجال نیستم و خودم تا جایی که تونستم سعی کردم نرم با موضوع برخورد کنم و حتی بعضی جاها که بعضی از دوستان صحبتهای تندی کردند سعی کردم بحث رو کنترل کنم، چون تنها هدفم بهبود وضع سایت هست. اما مسئولیت وضع موجود کاملا بر عهده کسانی هست که با یک سری اعمال نظر های سلیقه ای و برداشت های عجیب از قوانین سایت به حوضه خصوصی کاربرا وارد می شند و مطالب اونها رو تغییر می دند و هیچ جای پاسخگویی هم برای خودشون قائل نیستند. من متوجه کمبود نیرو و زمان هستم اما این وضعیت به هیچ وجه به این کمبود ها مربوط نیست. شما عامل تشنج و توهین به مسئولین سایت رو ایجاد تاپیک من می دونید در صورتی که این برخوردها و همینطور ایجاد اون تاپیک توسط من معلول برخورد دوستان هست. من تصور می کنم اینقدر فارسی بدونم و منطق داشته باشم تا بتونم روح قوانین رو درک کنم. یا مسائلی که شما می فرمایید باید در قوانین درج بشه، یا مسئولین عواقب برخوردهایی که در برابر اعمالشان صورت می گیریه رو به عهده بگیرند. ضمنا توجه داشته باشید ضامن اجرای قوانین هم عقلانی بودن اونهاست، شما نمی تونید قوانینی وضع کنید که هر کسی بهشون برخورد می کنه ارور می ده بعد توقع داشته باشید همه همکاری کنند.
به هرصورت از زمانی که گذاشتید و توضیحات و پیشنهاداتتون خیلی سپاسگذارم، اعتراضاتی شبیه به این تنها در حوضه مسائل اجرایی سایت هست و ذره ای از ارادت بنده نسبت به حضرتعالی و دیگر مسئولین سایت کم نمی کنه. اما متاسفانه من باز هم قانع نشدم و با اجازتون صحبتها رو با آقای کرامتی ادامه می دم.
متشکرم
صدری

--------------------
متن صحبت ها با جناب کرامتی:

با سلام
حتما در جریان بحثهایی که بعد از حذف تاپیک شیرازی ها در بخش گفتگو با مسئولین در حال انجامه هستید. در همین زمینه بعد از کمرنگ شدن مشارکت مدیران سایت در تاپیک "مصاديق ازادي در گفتگو !! بدعتي بزرگ در معناي کلمه ازادي " (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=229880) من تاپیکی با عنوان "مصادیق گفتگو با مسئولین!! بدعتی بزرگ در معنای گفتگو" ایجاد کردم که فردای آنروز با کمال تعجب دیدم که عنوان تاپیک دوم به "پاسخ گویی مسئولین؟" تغییر پیدا کرده. من در تاپیک اول متوجه اعتراض جناب آقای کشاورز به عنوان تاپیک شده بودم و برای همین در پست اول تاپیکی که ایجاد کردم در باره عنوان توضیحاتی (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1025047&postcount=1) دادم.
به هر صورت چون دلیل منطقی برای این تغییر در محتوای مطالبم ندیدم اعتراضم رو به جناب آقای مداح انتقال دادم، که ایشون بعد از بررسی، دلیل این امر رو جلوگیری از ایجاد تشنج اعلام کردند، که برای من قانع کننده نبود. حالا تقاضایی که از آقای مداح داشتم رو برای شما عنوان می کنم: اگر عنوانی که انتخاب کردم نقض کننده قوانین سایت هست بفرمایید تا در آینده مدنظر قرار بدم و در غیر اینصورت لطفا عنوان تاپیک رو به متن قبلی تغییر بدید.
ممنون از بابت زمانی که میگذارید
صدری
----------------------------
پی نوشت: متن صحبتهایی که با جناب آقای مداح داشتم رو قرار می دم: (توضیح: به دلیل جلو گیری از تکرار حذف شد)

با سلام مجدد،
من روز چهارشنبه پیامی با عنوان "اعتراض به تغییر عنوان تاپیک" برای شما ارسال کردم، با توجه به اینکه پاسخی دریافت نکردم می خواستم مطمئن بشم که پیام به دست شما رسیده باشه.
متشکرم
صدری

با سلام دوباره
متاسفانه از پیام دومی هم که خدمت شما فرستادم پاسخی دریافت نکردم. اگر کسی از اینکه شما چقدر مشغله دارید اطلاع نداشته باشه ممکنه برداشت بدی بکنه، ولی من می دونم که چقدر سر شما شلوغه و احتمالا فرصت نکردید که جوابی بدید. ولی بهر صورت تغییر نکرد عنوان تاپیک مورد بحث نشوندهنده اینه که شما هم با نظر دوستان در مورد مشکل دار بودن عنوان قبلی موافقید. از اونجایی که من هنوز جواب قانع کننده ای نگرفتم راهی غیر از پرسیدن این سوال از بقیه کاربرا و اطلاع از نظر عموم به ذهنم نمی رسه. البته باز هم تکرار می کنم که قصد من به هیچ عنوان به راه انداختن جنجال یا به قول دوستان تشنج نیست و فقط می خوام نظر بقیه کاربرا رو در مورد همچین موضوعی بدونم.
به امید آینده ای درخشان تر برای سایت برنامه نویس که مسلما در بهبود آینده صنعت نرم افزار و حوزه it بی نقش نخواهد بود
با تشکر
صدری

SAASTN
شنبه 12 تیر 1389, 18:44 عصر
سوال اول: به نظر من عنوان "مصادیق گفتگو با مسئولین!! بدعتی بزرگ در معنای گفتگو" تشنج زا نیست و در صورت بوجود اومدن تشنج عامل اون همون عامل ایجاده تاپیکه نه عنوان اون.

در صورتی که با نظر من مخالفید این پست رو مفید ارزیابی نکنید (http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/ha_thumbsdn.gif)، و در غیر اینصورت این پست رو مفید ارزیابی کنید(http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/ha_thumbsup.gif)

SAASTN
شنبه 12 تیر 1389, 18:49 عصر
سوال دوم: به نظر من حتی در صورت تشنج زا بودن عنوان قبلی، با توجه قوانین سایت مدیران مجاز به تغییر عنوان فقط به دلیل تشنج زا بودن نیستند.

در صورتی که با نظر من مخالفید این پست رو مفید ارزیابی نکنید (http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/ha_thumbsdn.gif)، و در غیر اینصورت این پست رو مفید ارزیابی کنید(http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/ha_thumbsup.gif)
لطفا فازغ از اینکه عنوان رو تشنج زا می دونید یا خیر نظرتون رو بگید.
قبلا از دوستان بخاطر همفکریشون تشکر می کنم

مهدی کرامتی
شنبه 12 تیر 1389, 20:06 عصر
این تاپیک و این جور بحث ها دیگه داره زیادی طولانی میشه.

لطفا از سایت برنامه نویس فقط برای تبادل نظرات علمی استفاده کنید.

علیرضا مداح
شنبه 12 تیر 1389, 20:41 عصر
سلام،

سوال اول: به نظر من عنوان "مصادیق گفتگو با مسئولین!! بدعتی بزرگ در معنای گفتگو" تشنج زا نیست و در صورت بوجود اومدن تشنج عامل اون همون عامل ایجاده تاپیکه نه عنوان اون.دقیقا" همین سوال شما "تشنج" زاست، از این همه پیگیری و ممارست با اینکه مدیران سایت همگی و به روشنی، هم به صورت علنی و هم به صورت خصوصی، همه چیز را برایتان توضیح دادند، به کجا می خواهید برسید؟
فکر نمی کنید فعالیت های مهمتری اینجا برای انجام دادن داریم؟
توضیحات داده شده از جانب مدیران به اندازه ی کافی واضح و گویا بوده است و همه چیز به روشنی توضیح داده شده است، پس لطفا" به این بحث خاتمه دهید،/