PDA

View Full Version : سوال: مکس یا مایا

flamingo
یک شنبه 06 تیر 1389, 14:24 عصر
سلام بچه ها
راستش من یک سوال برام پیش آمده
من خیلی جاها دیدم که مقایسه و جنجال بین مکس و مایا پیش آمده و خیلی ها میگویند که
برای بازی سازی فرقی بین این دو نیست.
ولی من فهمیدم که در معماری مکس بهتر است. حالا سوال من این است که اگر یک بازی ساز فقط روی ساخت ساختمان و از این جور چیزها مثل دکوراسیون تمرکز کند و همچنین اتومیبل و.... و سمت کاراکتر و موجودات زنده نرود ضرر میکند؟؟
چون راستش من اصلاً از کاراکتر سازی و انیمشن خوشم نمیاید، فقط مدلسازی و نور پردازی را دوست دارم.
راستی اینکه مایا در معماری به پای مکس نمیرسد آیا نتیجه درستی بوده است که من گرفته ام؟؟
ممنون میشوم که راهنمایی ام کنید

REZAsys
یک شنبه 06 تیر 1389, 20:42 عصر
حالا سوال من این است که اگر یک بازی ساز فقط روی ساخت ساختمان و از این جور چیزها مثل دکوراسیون تمرکز کند و همچنین اتومیبل و.... و سمت کاراکتر و موجودات زنده نرود ضرر میکند؟؟
ضرر در حد بالای تیم ملی:لبخند:
عزیز من نصف بیشتر مدل سازی برای ساخت بازی کاراکترسازی هست.................و محیط بازی با خود انجین ساخته میشه نه مکس و مایا.

راستی اینکه مایا در معماری به پای مکس نمیرسد آیا نتیجه درستی بوده است که من گرفته ام؟؟
فکر میکنم درست باشه....
فرقی نمی کنه............:چشمک:

hi.alir
یک شنبه 06 تیر 1389, 21:06 عصر
ضرر در حد بالای تیم ملی:لبخند:
عزیز من نصف بیشتر مدل سازی برای ساخت بازی کاراکترسازی هست.................و محیط بازی با خود انجین ساخته میشه نه مکس و مایا.
نه بابا چی میگی. اتفاقا نصف بیشترش با max و maya هست. ( البته در بازی های بزرگ )

REZAsys
دوشنبه 07 تیر 1389, 07:54 صبح
نه بابا چی میگی. اتفاقا نصف بیشترش با max و maya هست. ( البته در بازی های بزرگ )
بله ولی طراحی اولیه فقط انجام میشه و طراحی اصلی تو انجینه...........

flamingo
دوشنبه 07 تیر 1389, 18:23 عصر
سلام
ممنون بچه ها
یک سوال دیگر هم دارم، اینکه ایا حتما باید از روی دی وی دی های آموزشی این ها رو یاد بگیرم یا میشود
از روی کتاب هم اینا رو یاد گرفت؟

hi.alir
دوشنبه 07 تیر 1389, 18:50 عصر
من از هر دو استفاده کردم. ولی خب فیلم خیلی بهتر از کتاب هست.

pswin.pooya
دوشنبه 07 تیر 1389, 20:18 عصر
اصولا مایا برای حرفه ای هاست و مکس هم همینطور اما مساله اینه که فوق حرفه ای ها مایا رو ترجیح میدن. همین سوال برای منم پیش اومده بود و توی gamedev.net مطرحش کردم جواب این شکلی بود.

مایا یک ابزار کامل برای بازی سازی هست و بیشتر این مساله رو مدیون پلاگینها و قابلیت بالا و انعطلاف پذیرتر بودن طراحی پلاگین داخلش هست و بازی ساز بیشتر از چیزی نیاز به پلاگینها برای نرم افزار جانبی هست تا بتونه موارد طراحی شده رو به داخل بازی وارد کنه.

توی ساخت اشیاء تقریبا مکس و مایا هیچ تفاوتی ندارن به جزء اینکه کار کردن با nurbها داخل مایا یه مقدار مشکلتر از مکس هستش و به سختی میشه nurb]آیی رو که توی مکس به راحتی وسریعا در آورد رو با مایا تولید کرد (این رو هم یکی از مدلرهایی که با هردوشون کار کرده بود به من گفت).

اینکه توی طراحی ساختمون مایا به مکس نمیرسه کاملا اشتباه هست. و به نظر من تفاوت عمده ای بینشون نیست. این مساله اکثرا به خاطر وجود پلاگین v-ray داخل مکس مطرح میشه و از اونجا که تو کشور عقب افتاده ای مثل ایران یه چیز رو یه نفر یاد میگیره و 100 نفر دیگه میشن پیرو و هیچ کئوم دیگه نگاه نمی کنن که آیا همچین چیزی برای مایا هم هست یا نه و ...

من فکر نکنم که به جزء طراحی صحنه (قرار گیری اشیاء) و چند مورد دیگه مثل terrain را داخل موتور انجام بدن. عهدتا تمام ساختمونها و مدلها و ... همه توی نرم افزارهای جانبی تولید میشن.

بحث مدل سازی برای بازی کاملا متفاوت از بحث مدل سازی برای انیمیشن و ... هست. پس اگر توی این زمینه میخوای کار کنی بهتر هست که بری سراغ کتابهای ساخت مدل برای بازی.

REZAsys
دوشنبه 07 تیر 1389, 20:18 عصر
یک سوال دیگر هم دارم، اینکه ایا حتما باید از روی دی وی دی های آموزشی این ها رو یاد بگیرم یا میشود
از روی کتاب هم اینا رو یاد گرفت؟
خوب مسلما فیلم بهتر یاد میشه گرفت.
ولی من خودم فعلا فقط پی دی اف میخونم:چشمک:

مرتضی پیروزی
جمعه 11 تیر 1389, 14:19 عصر
سلام
به نظر منم زیاد فرق نداره، این که میبینی مکس رو توی ایران برای معماری زیاد استفاده میکنن، به خاطر اینه که
مدل آماده، متریال آماده، سه سوت با VRay رندر کن بده بیرون!! همین.

yusofadibmanesh
جمعه 21 خرداد 1395, 00:36 صبح
Maya ، توی بحث جلوه های ویژه خیلی از مکس ، قوی تر هست
البته شما نباید فقط خود نرم افزار رو در نظر بگیرید. باید سایر نرم افزارهایی که با اون هماهنگ تر هستند رو هم حساب کنید.

تریدی مکس با اتوکد خیلی هماهنگ هست
مایا با سینما فوردی خیلی رفیق اند
سینما فوردی با افترافکت خیلی هماهنگ اند
زیبراش و مادباکس هر دو را مکس و مایا ، بسیار هماهنگ و جور اند.

البته وجود پلاگین ها و اومدن روز به زود کرک شون رو هم باید حساب کرد. و در درسترس بودن متریال آماده + آموزش ها و ....

در کل به نظرم ، اتوکد + مکس از همه بهترن ♥

آموزش جلوه های ویژه در مایا (http://www.3dmaxfarsi.ir/tag/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-maya/)
پروژه های معماری (http://www.vrayshop.ir/category/architectural-autocad-drawings/)