View Full Version : سوال در مورد هارد های اکسترنال
Salar Ashgi
یک شنبه 06 تیر 1389, 18:12 عصر
سلام به همه دوستان عزیز .
من حدودا 1.5 ماهی میشه که یه هارد اکسترنال 500 هیتاچی
گرفتم ، دو سه بار اوایل یه مشکلی داشت ، اونم وقتی هارد رو
به USB متصل میکنی ،خوب میشناسه ولی هر از گاهی میبینی
خود به خود drive ها ناپدید شده اند (یا به عبارتی Safe Remove)
و باید هارد رو یه بار از USB در بیارم و دوباره متصل کنم به
کامپیوتر . الان میبینم باز هر از یکبار این مشکل است ، الان
داشتم با Visual Studio کار میکردم که یهو هارد خودش
Safe Remove شد و VS بسته شد ، و تو Win 7 پنجره
my computer رو که باز میکنم ، (تو این شرایط) اون خط لودینگ
سبز خیلی طولانی میشه و اصلا درایو ها نشون داده نمیشن .
به مغازه ای که از اونجا
هارد رو گرفته بودم هم گفتم ، گفت که همه هارد های اکسترنال
این مشکلا رو دارن و این چیز غیر عادی نیست !
======================
ممنون میشم دوستانی که از هارد اکسترنال استفاده می کنند ، راهنمایی کنند .
حسین فلاحی
یک شنبه 06 تیر 1389, 18:30 عصر
من یه هارد اینترنال دارم و به عنوان یک هارد اکسترنال ازش استفاده می کنم با USB.
همین اتفاق برای من هم به ندرت می افته نه همیشه ، فکر کنم یک مشکل باشه و عمومی نیست.
Afshin160
یک شنبه 06 تیر 1389, 18:43 عصر
سلام ..
من 2 سال پيش يه هارد160 اكسترنال WD گرفتم و اصلا"تا حالا به اين مشكل برنخوردم .
وتنها چيزي كه هست بايد از پشت به USB سيستم PC وصل كنم تا ديتكت بشه . كه گويا به خاطر برقشه .
ولي من كه خيلي راضيم . البته زماني كه مي خواستم بگيرم خوب تحقيق كردم و به اين نتيجه رسيدم كه وسترن ديجيتال كمتر به مشكل بر خورده.
مهدی کرامتی
یک شنبه 06 تیر 1389, 18:55 عصر
من یک هارد SeaGate (بدنه استیل، بدنه پلاستیک هاش زیاد جالب نیست) 500 گیگایت دارم. طی 2 سال اخیر اصلا از این جور مشکل ها نداشته. اما یکی از دوستان که بدنه پلاستیک همین مدل رو داشت مشکل شما رو داشت.
این قضیه به کیفیت اینترفیس USB هاردتون مربوطه و به نظر میاد شانسی است که خوب در بیاد یا نه.
Felony
یک شنبه 06 تیر 1389, 19:06 عصر
من یک Segate با ظرفیت 160 بدنه پلاستیکی داشتم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم ، حدود 4 ماه پیش رفتم یه PQI خریدم با ظرفیت 360 گیگابایت .
البته ناگفته نماند هارد جدیدی که گرفتم تایوانی هست ولی چینیش هم بود که 12 هزار تومان ارزانتر بود .
Dr.Bronx
یک شنبه 06 تیر 1389, 19:06 عصر
من همین مشکل رو دارم اما راه داره .
هارد من : Toshiba - 500g
فقط وقتی این مشکل به وجود میاد که هارد رو به USB های جلو کامپیوتر ها وصل می کنم
حالا همین هم حالت های مختلفی داره .
اولا که این مشکل به خاطر این هست که این هارد ها همه USB 2.0 هستند .
اگر کامپیوتر جدید باشه این مشکل وجود نداره . یعنی شما مشکلی برای این که به جلو وصل کنید یا عقب نخواهید داشت .
اما سیستم های قدیمی فقط با USB های جلوی کیس مشکل دارند .
یعنی شما اگر همان هارد را به usb های عقب وصل کنید هیچ مشکلی ندارید .
این مشکل در دو حالت رخ میده
اول : MotherBoard شما نمی تونه usb2 رو در درگاه جلو ساپورت کنه .
دوم : مشکل برق دارید .
در مورد مشکل اول یکسری از مادربورد هایی که می دونم ساپورت میکنند رو در زیر مینویسم .
- MSI KM3-V - VIA
- Gigabyte M6M61PM-S2 - Nvidia Geforce 6100
- ASUS A8N-E - Nvidia ==> <F8> for "Multi-Boot" Menu and Choice to "Boot"
- ASUS M2NMX DVI ==> <F8> for "Multi-Boot" Menu and Choice to "Boot"
- ABIT AW9D - Intel Glenwood-DG i975X
- ASUS A8N-LA - Nvidia GeForce 6150 LE, AMD Hammer
- EPOX EP-9NPA+Ultra - Nforce Ultra ==> Equivalent of <F8> for "Multi-Boot" Menu and Choice to "Boot"
- Portable DELL Inspiron 510m
- DELL Inspiron 1501 - ATI Radeon Xpress 200M/1100M/1150M, AMD Hammer
- ACER Aspire 1650 - Mobile Intel Alviso I915PM
- ASUS A6000K Series Notebook - SIS 756, AMD Hammer
- ASUS P4C800-E - Intel Canterwood I875P
- ASUS P5W DH Deluxe - Intel Glenwood-DGI975X
- ASUS P5N-E SLI - NVIDIA nFORCE 650i SLI
- ASUS A7N8X DELUXE
اما مورد دوم رو شما میتونید تست کنید . تمام اتصالات رو از پشت سیستم جدا کنید مثل ( موس ، کیبورد ، پرینتر ، اسکنر و ... ) و مجددا هارد رو به قسمت جلوی کیس وصل کنید . اگر مشکل حل شد که خوب میتونید با تعویض پاور و جایگزینی یک پاور بهتر و قویتر این مشکل رو حل کنید .
اگر نه مشکل از همون motherboard هست .
اما به جای همه اینها راه ساده تر همون خرید یک رابط USB هست که به پشت کیس وصل کنید و هر زمان که احتیاج داشت هارد رو به سادگی به اون متصل کنید و استفاده کنید .
موفق و موید باشید ./
SAASTN
یک شنبه 06 تیر 1389, 19:57 عصر
مشکل از دو جا می تونه باشه، یا همونطور که قبلا اشاره شد مسئله power یا تامین آمپر داری یا اینکه کابلت کیفیت نداره یا خیلی طولانیه و نویز می گیره.
توی مورد اول قضیه اینه که usb بصورت استاندارد باید 500mA رو تامین کنه اما بعضی از پورت های جلوی کیس و بعضی لپ تاپ ها این میزان تامین نمی کنند. یک راه حل استفاده از کابل های Y هست. کابلهایی که دو سر نری usb استاندارد دارن و یه سر mini که به خود device وصل میشه. اون دوسر نری یکی شون اصلا قابلیت انتقال داده نداره و فقط برای تامین آمپره. توی حالت دوم با یه کابل کوتاهتر یا یه کابل با کیفیت شیلد دار (shield) چک کن ببین درست میشه یا نه.
اگه مسئله اینا نباشه یا کنترل usb هاردت مشکل داره یا بازم درونی تره و به خود هارد ربط داره که جفتشون به کیفیت هارد بستگی داره، که اصلا عادی نیست و اگه روی چندتا سیستم همین رفتار رو داره گارانتی باید برات عوضش کنه.
Salar Ashgi
یک شنبه 06 تیر 1389, 20:33 عصر
بسیار ممنون ، از راهنمایی های دوستان .
بنظر خودم هم مشکل از تامین برق کابله !
در ضمن SAASTN (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=21955) عزیز ، منظورتون از Y کابل همون Hub USB هستش ؟
در ضمن اینم بگم که سیستم من لپ تاپ هستش . (HP C500)
عکس هارد در ضمیمه .
بنظر دوستان راه حل اصولی و نهایی چی میتونه باشه ؟
با تشکر .
FastCode
یک شنبه 06 تیر 1389, 20:49 عصر
منم یه Western Digital کتابخونه 1TB دارم که خیلی سخت کار میکنه و سرعتش هم کمه ولی مشکلی از نظر قطع شدن نداشته.
الان همش رو کردم یک پارتبشن FAT32.:شیطان: :شیطان: :شیطان: :شیطان: :شیطان:
#target
یک شنبه 06 تیر 1389, 21:13 عصر
سلام
احتمال خیلی زیاد مشکل توان است
هارد رو به هاب وصل نکنید ( من هارد وسترن دارم به هاب بزنی اصلا دیسکش نمی چرخه )
هارد رو به کابل رابط بلند وصل نکنید . البته ربطی به قطعی نداره ولی به سرعت چرا . اگر از کابل رابط استفاده می کنید حتما آجر داشته باشه
در کل غیر از کابل Shielded که همراه خود هارد آمده از کابل و رابط دیگر استفاده نکن
به جلو کیس هم بخاطر عدم ارتباط مستقیم به مادر بورد وصل نکنید
گفت که همه هارد های اکسترنال این مشکلا رو دارن و این چیز غیر عادی نیست !
به هیچ وجه مال من که اینطور نیست . (WD My Passport 500 GB)
Salar Ashgi
یک شنبه 06 تیر 1389, 21:25 عصر
به جلو کیس هم بخاطر عدم ارتباط مستقیم به مادر بورد وصل نکنید
دوست عزیز ، کیس کجا بود ؟! لپ تاپه ! تو عکس که گذاشتم !
#target
یک شنبه 06 تیر 1389, 22:08 عصر
کابل اصلیش اونه !!!
وقتی قطع میشه یک دستی به دیسک بزن ببین می چرخه یا نه ؟
SAASTN
یک شنبه 06 تیر 1389, 22:59 عصر
در ضمن SAASTN عزیز ، منظورتون از Y کابل همون Hub USB هستش ؟
نه، دقیقا همون کابلی که توی عکس هست! هر دو سر نریش رو به دو تا پورت جدا گونه بزنید، اگه مسئله تامین آمپر باشه باید حل بشه.
مهران رسا
یک شنبه 06 تیر 1389, 23:06 عصر
چرا در این عکس 2 تا USB هارد به لپ تاپ متصل نیستند ؟ من یک pqi 320 دارم . روزی که میخواستم بخرم فروشنده گفت حتماً باید دو تا usb متصل بشند . ظاهراً یکیشون برق موتور رو تامین میکنه .
Salar Ashgi
یک شنبه 06 تیر 1389, 23:13 عصر
چرا در این عکس 2 تا USB هارد به لپ تاپ متصل نیستند ؟
این سوال خودمم بود ! آخه اون فروشنده مغازه گفت کابل دیگه واسه کامپیوترهای قدیمی که با USB 1.1
کار میکردن ، ساخته شده .
آخه تو دفترچه هارد هم فقط یکیش وصله !
Felony
یک شنبه 06 تیر 1389, 23:22 عصر
این سوال خودمم بود ! آخه اون فروشنده مغازه گفت کابل دیگه واسه کامپیوترهای قدیمی که با USB 1.1
کار میکردن ، ساخته شده .
آخه تو دفترچه هارد هم فقط یکیش وصله !
نه گاهی اوقات پورتهای USB نمیتونن جریان مورد نیاز رو تامین کنند ، مثل زمانی که از یک هاب چند تا دستگاه تغزیه میشن و در ویندوز پیغام Device not recognized میده ، برای اینکه این جریان تامین بشه در بعضی سیستم ها مجبور میشید هر دو کابل رو متصل کنید ، البته ممکنه یه هارد دیگه روی همین سیستم شما خوب جواب بده یا هارد شما روی یک سیستم دیگه خوب جواب بده چون جریان مورد نیاز برای راه اندازی هارددیسک های مختلف با هم متفاوت هست .
Salar Ashgi
یک شنبه 06 تیر 1389, 23:43 عصر
البته ممکنه یه هارد دیگه روی همین سیستم شما خوب جواب بده یا هارد شما روی یک سیستم دیگه خوب جواب بده چون جریان مورد نیاز برای راه اندازی هارددیسک های مختلف با هم متفاوت هست .
اون فروشنده مغازه هم دقیقا حرف شما رو گفت !
سوال 1 : من تو سیستمم از Hub USB هم استفاده میکنم ، مشکلی که بوجود نمیاره ؟
سوال 2 : با این فرضیات ، آیا هارد من مشکل فنی داره ؟
Felony
دوشنبه 07 تیر 1389, 00:00 صبح
سوال 1 : من تو سیستمم از Hub USB هم استفاده میکنم ، مشکلی که بوجود نمیاره ؟
چرا اتفاقا ، هاب ها خودشون 100 الی 200 میلی آمپر جریان میکشن ، وقتی دستگا های متفاوت رو بهشون متصل میکنید دیگه سیستم بیچاره میمونه چیکار کنه چون هاب ها مدیریت تقسیم جریان رو خودشون بر عهده دارن و هاب هایی که ما داریم اصولا هاب نیستن و آشغالهایی هستن که مجبوریم استفاده کنیم ، هاب های اصلی که معنای واقعی هاب رو دارند حدود 25 هزار تومان قیمتشون هست و دارای آداپتور جدا هستند ، یعنی همراه هاب یک اداپتور هست که باید به برق متصل بشه تا برد هاب از این آداپتور تغذیه بشه و وقتی پورت USB برای تامین جریان با مشکل مواجه میشه هاب به صورت خودکار این جریان رو کنترل میکنه و با یک مدار Clipper جریان دستگا های متصل رو هم تامین میکنه تا مشکل کمبود جریان رفع بشه و به مدار تغذیه مادربرد مشکلی پیش نیاد .
سوال 2 : با این فرضیات ، آیا هارد من مشکل فنی داره ؟
هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کنید ، روی سیستم خودتون هم بدونه هاب تست کنید ( هم با جفت کابل ها و هم با تک کابل ) ، اصولا این نوع فرضیه ها رد میشه چون قطعات داخل کارخانه تست نهایی میشن و امکان خرابی اونها خیلی کمه مگر در زمان حمل ونقل و ... مشکل براشون پیش بیاد ، اگر بر روی سیستم دیگه هم هیمنطور جواب داد به گارانتی مراجعه کنید .
SAASTN
دوشنبه 07 تیر 1389, 00:10 صبح
من تو سیستمم از Hub USB هم استفاده میکنم ، مشکلی که بوجود نمیاره ؟
اگه هابتون ادابتور نمی خوره چرا، ببینید مسئله شدت جریانه، اگه شما یک دستگاهی که آمپر زیادی میکشه به یک منبعی وصل کنی که نمی تونه اون آمپر رو تامین کنه، دستگاه روشن نمیشه و از طرفی به منبع هم فشار میاد و می تونه بسوزه. حالا استاندارد usb پونصد میلی آمپره، یعنی دستگاه ها هر کدوم اجازه دارن تا این میزان از پورت آمپر بکشن، ولی اکثر دستگاه ها مثل فلش یا بلوتوث و ... این مقدار مصرف ندارن. حالا این جا هاب بوجود میاد که چهارتا دستگاه که روی هم 500 میل مصرف ندارند رو به یه پورت وصل می کنه. اما یک سری دستگاه ها مصرفشون بالاست مثل هارد اکسترنال یا اسکنرهایی که پاور مجزا ندارن یا این دستگاههای خنزر پنزر مثل چراغ و پنکه و پایه لپ تاپ و ... .حالا اگه شما سه تا دستگاه که رو هم 700 میل مصرف می کنن رو با یه هاب ببندی به یه پورت دستگاهها شروع می کنن به بازی دراوردن و از طرفی ممکنه پورت هم بسوزه.
مسئله کابل Y درست برعکس هاب عمل می کنه. یعنی شما دو تا پورت داری که هر کدوم 300 میل تامین می کنن، حالا کابل دوتا رو می بنده به هم و به دستگاه اجازه تا سقف تعیین شدش آمپر بکشه.
حالا اگه شما پورت خالی نداری، یه هاب بستی به پورتت و از اون سر دو سر کابل Y رو بستی به دو تا پورت هاب، عملا هیچ تغییری ایجاد نکردی.
اما هاب های اداپتور خور این مسئله رو حل می کنن. یه آداپتور 5V 2A که روی هر پورت 500mA اجازه مصرف میده.
---------------------
ممنون از آقای تاجیک، پاسخ ها همزمان شدند
---------------------
ویرایش پست ها گزارش نمی شن؟!:متعجب: این پست دو بار ویرایش شده!
Salar Ashgi
دوشنبه 07 تیر 1389, 00:22 صبح
با تشکر از راهنمایی های مفید و کارشناسی دوستان عزیز مجتبی تاجیک (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=63881) و SAASTN (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=21955) .
البته اینم بگم که من از هاب استفاده میکنم ، چون لپ تاپ ها معمولا 3 تا USB بیشتر ندارن ؛ خوب 2 تاش
که رفت واسه هارد ، یکیش هم که واسه ماوس ، دیگه واسه بلوتوث و فلش جایی باقی نموند و به همین
دلیل من از هاب واسه بلوتوث و فلش و ماوس استفاده میکنم ، آیا باز مشکلی بوجود میاد یا نه ؟
چون این دستگاههایی که نام بردم ، فکر نکنم جریانی که میکشن خیلی زیاد باشه .
مهران رسا
دوشنبه 07 تیر 1389, 00:44 صبح
هارد اکسترنال معمولاً به عنوان محلی برای ذخیره سازی فایل های پشتیبان یا وسیله ای برای منتقل کردن اطلاعات حجیم استفاده میشه . اینکه 24 ساعته از طریق usb به کامپیوتر متصل باشه زیاد معقول به نظر نمیرسه و قطعاً در کاهش عمر وسیله تاثیر داره .
JaguarXF
دوشنبه 07 تیر 1389, 06:12 صبح
من یک هارد SeaGate (بدنه استیل، بدنه پلاستیک هاش زیاد جالب نیست) 500 گیگایت دارم. طی 2 سال اخیر اصلا از این جور مشکل ها نداشته. اما یکی از دوستان که بدنه پلاستیک همین مدل رو داشت مشکل شما رو داشت.
این قضیه به کیفیت اینترفیس USB هاردتون مربوطه و به نظر میاد شانسی است که خوب در بیاد یا نه.
هارد اکسترنال معمولاً به عنوان محلی برای ذخیره سازی فایل های پشتیبان یا وسیله ای برای منتقل کردن اطلاعات حجیم استفاده میشه . اینکه 24 ساعته از طریق usb به کامپیوتر متصل باشه زیاد معقول به نظر نمیرسه و قطعاً در کاهش عمر وسیله تاثیر داره .
نظر من هم همین دو مورد است.
اگر در مورد کشور سازنده اون هارد هم میخواهی بدونی الان پشتش نگاه کردم ساخت کره هستش.
http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/
Salar Ashgi
دوشنبه 07 تیر 1389, 09:34 صبح
اینکه 24 ساعته از طریق usb به کامپیوتر متصل باشه زیاد معقول به نظر نمیرسه و قطعاً در کاهش عمر وسیله تاثیر داره .
خوب اون فرقش با فلش چی شد ؟؟؟!!! چون اخیرا شنیده بودم که شرکت King Stone فلشی با سایز
256 گیگ زده ، خوب پس الان اگه به گفته شما باشه چه فرقی باهم دارن ؟
من که شنیدم همه از هارد اکسترنال مثل هارد معمولی استفاده می کنند !
مهران رسا
دوشنبه 07 تیر 1389, 11:28 صبح
خوب اون فرقش با فلش چی شد ؟؟؟!!!
فرقش اینه که نسبت به فلش درایوها (EEPROM) عمر و قابلیت پایداری بیشتری داره . اما از هر دو به عنوان وسایل ذخیره سازی Portable میشه استفاده کرد .
Felony
دوشنبه 07 تیر 1389, 11:40 صبح
متصل بودن مداوم دستگاه ربطی به کاهش عمر نداره ، بخش مکانیکی هارد دیسک ها که یکسان هست ( توی دفترچه راهنما رو بخونید Interface هارد رو نوشته مثلا Sata II یا IDE ) ، تفاوت هارد های اکسترنال داشتن یک برد اضافی بیرون خود هارد دیسک ( داخل باکس ) هست که جهت تبدیل Sata یا IDE به USB و تامین جریان مورد نیاز از همین پورت ( USB ) هست و یکی دیگه اینکه خود بدنه هارد و خود باکس هارد به روشهای مهندسی ساخته میشن که کمتر ضربه رو جذب هارد دیسک کنن .
در کل تفاوتی با هاردهای Internal ندارن و استفاده مداوم از اونها اگر هم باعث کاهش عمر وسیله بشه به همون اندازه هاردهای internal هست .
مهران رسا
دوشنبه 07 تیر 1389, 11:49 صبح
متصل بودن مداوم دستگاه ربطی به کاهش عمر نداره
یعنی میفرمایید اگه هارد رو روزی 1 بار به مدت 20 دقیقه برای عملیات پشتیبان گیری به سیستم متصل کنید با اینکه 24 ساعته به عنوان یک وسیله ذخیره سازی دائمی ازش استفاده کنیم در کاهش عمر دستگاه تفاوتی نداره ؟
در هر صورت از نظر فنی با هاردهای اکسترنال آشنایی ندارم و فقط یک نظریه بود .
Dr.Bronx
دوشنبه 07 تیر 1389, 11:53 صبح
یک هارد اکسترنال دیگه هست که مثل شما دوتا usb داره
اما من که داخل دفترچه رو نگاه کردم دیدم نوشته این دوتا usb برای این هست که شما بتونید هارد رو به دوتا سیستم متصل کنید .
یعنی همزمان 2تا سیستم بتونند از هارد استفاده کنند .
:متفکر::متفکر::متفکر:
Felony
دوشنبه 07 تیر 1389, 12:09 عصر
یعنی میفرمایید اگه هارد رو روزی 1 بار به مدت 20 دقیقه برای عملیات پشتیبان گیری به سیستم متصل کنید با اینکه 24 ساعته به عنوان یک وسیله ذخیره سازی دائمی ازش استفاده کنیم در کاهش عمر دستگاه تفاوتی نداره ؟
در هر صورت از نظر فنی با هاردهای اکسترنال آشنایی ندارم و فقط یک نظریه بود .
تفاوت داره ولی نه اونقدر که نیاز به مراعات باشه ، ببینید هر قطعه الکترونیکی یک ساعت کارکردی داره حالا شما 24 ساعت شبانه روز وصلش کن یا ... در هر صورت بعد از اون ساعت میره تو فاز قاتی کردن ، ولی این ساعت اینقدر بالا هست که نیازی به مراعات نباشه ، مثلا آیا شما یک هارد اکسترنال رو برای 10 سال نگهش میدارید ؟ اگر اینطور هست ، بله باید مراقب زمان استفاده باشید و درغیر اینصورت تفاوتی نمیکنه چون 6 سال هم پشت سر هم روشن باشه عمرش تموم نمیشه .
یک هارد اکسترنال دیگه هست که مثل شما دوتا usb داره
اما من که داخل دفترچه رو نگاه کردم دیدم نوشته این دوتا usb برای این هست که شما بتونید هارد رو به دوتا سیستم متصل کنید .
یعنی همزمان 2تا سیستم بتونند از هارد استفاده کنند .
اولین بار هست که چنین چیزی میبینم !
کابل ها هم اندازه هستن ؟ چون کابل دیتا قطور تر از کابل جریان هست .
Salar Ashgi
دوشنبه 07 تیر 1389, 12:56 عصر
دوستان منظور من اینه که : نمیشه از این هارد مثل هارد اینترنال ، دائم استفاده کرد ؟
#target
دوشنبه 07 تیر 1389, 12:59 عصر
نمیشه از این هارد مثل هارد اینترنال ، دائم استفاده کرد ؟
چرا نشه ؟
مال من حدود 6 ماهه که دایم وصله
تازه ابزارام مثل C++Builder رو هم روش نصب بود !!!
؛ خوب 2 تاش که رفت واسه هارد
چرا دو تاش . مگه کابل اصلیش دو سره ؟؟
اگه هارد نیاز داشت به کابل Y وصل بشه خود شرکت که بهتر می دونست کابل رو Y میکرد میداد تحویل مشتری!!!!
(
یکسری هاب هست که به آداپتور وصل میشه
اگر USB اونا رو به سیستم وصل نکنی و فقط به آداپتور وصل باشه می تونین بعنوان یک منبع انرژی استفاده کنین و کابل Y رو یک سرشو به هاب و یک سرشو برای دیتا به سیستم وصل کنید !
)
Felony
دوشنبه 07 تیر 1389, 13:02 عصر
دوستان منظور من اینه که : نمیشه از این هارد مثل هارد اینترنال ، دائم استفاده کرد ؟
مشکلی نداره .
Salar Ashgi
دوشنبه 07 تیر 1389, 13:47 عصر
بسیار ممنون از همه دوستانی که با پاسخ های مفیدشون راهنمایی کردند .
در حال حاضر من دو تا کابل USB رو هم به لپ تاپ وصل کردم ، توکل بر خدا ، ببینیم چی میشه ؟
راستی اون هاب هایی که خودشون آداپتور دارن ، کجا میشه گیرشون آورد ؟
شبیه همینهایی که تو عکسه دیگه ؟
http://img.auctiva.com/imgdata/1/2/4/9/3/3/1/webimg/296089037_o.jpg
Dr.Bronx
دوشنبه 07 تیر 1389, 14:24 عصر
اولین بار هست که چنین چیزی میبینم !
کابل ها هم اندازه هستن ؟ چون کابل دیتا قطور تر از کابل جریان هست .
دقیقا هم اندازه هستند و هیچ تفاوتی هم با هم ندارند . نوع : 640 گیگ SeaGate
من به دلیل اینکه هارد محل کار ظرفیت زیادی نداره VS 2010 رو روی همین هارد اکسترنال نصب کردم .
هیچ مشکلی هم ندارم .
و درغیر اینصورت تفاوتی نمیکنه چون 6 سال هم پشت سر هم روشن باشه عمرش تموم نمیشه .
اینطوری نمیشه حساب کرد . شاید هر دوی ما یک نوع هارد بخریم اما برای من 1 سال کار کنه برای شما 10 سال .
بستگی به نوع استفاده هم داره .
البته از لحاظ منطق اگر حساب کنیم که میشه گفت هاردی که دائم متصل هست و دائم قطع و وصل نمیشه قاعدتا باید بیشتر عمر کنه . :متفکر:
Felony
دوشنبه 07 تیر 1389, 16:21 عصر
البته از لحاظ منطق اگر حساب کنیم که میشه گفت هاردی که دائم متصل هست و دائم قطع و وصل نمیشه قاعدتا باید بیشتر عمر کنه .
از این لحاظ بله ، داخل خود هارد قطعات مختلف مکانیکی هست که با هر بار اتصال و جدا کردن فعال و غیر فعال میشن ، یکی از این قطعات حساس سیلندرهای هارد دیسک هست ، هر چی هارد رو کمتر از سیستم جدا و وصل کنیم بهتر هست ، ولی از لحاظ مدت زمان استفاده همونطور که گفتم تفاوتی نمیکنه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.