ورود

View Full Version : جور کردن مدرک ICDL در یک ماه!

hi.alir
یک شنبه 06 تیر 1389, 18:23 عصر
چطوری میتونم یه مدرک ICDL تو یک ماه جور کنم؟

Dr.Bronx
یک شنبه 06 تیر 1389, 18:53 عصر
جور کنید ؟
مگه جور کردنیه .
زمان ما که 6 ماه طول کشید حدودا .

مگر اینکه کسی رو پیدا کنید که براتون (...) بگیره که اون هم امکانش نیست

چون امتحان ها رو ناظر هایی که از تهران میان میگیرند و توسط نرم افزار انجام میشه .
فرضا هم که شما گواهینامه ICDL رو بگیرید . وقتی دفترچه ندارید به هیچ دردی نمی خوره . چون توی دفترچه تمام سوابق شما ثبت شده و همچنین نمرات شما که شرکتهایی که میخواهند استخدام کنند ملاک کارشون اون دفترچه هستش .

موفق باشید ./

hi.alir
یک شنبه 06 تیر 1389, 19:04 عصر
منظورم از جور کردن همون گرفتن بود :لبخند:
هیچ جوره یک ماهه مدرک نمی دن؟ بدون کلاس و ....
یعنی فقط امتحان
چقدر بعد از امتحان طول میکشه تا مدرک رو بدن؟

h.alizadeh
یک شنبه 06 تیر 1389, 19:36 عصر
من مشهدم، ICDL درجه دو رو میشه فقط با یه امتحان داد بدون کلاس رفتن.(من مرکز فنی حرفه ای استانم رفتم )
ICDLدرجه یک هم تا همون یکی دوسال پیش با یه ازمون میتونستی بگیری و بدون کلاس رفتن ولی الان عوض شده میگند باید حتما دوره هاش رو دید البته اینجا اینطوری شده بقیه جاها رو نمیدونم.

h.alizadeh
یک شنبه 06 تیر 1389, 22:09 عصر
فرضا هم که شما گواهینامه ICDL رو بگیرید . وقتی دفترچه ندارید به هیچ دردی نمی خوره . چون توی دفترچه تمام سوابق شما ثبت شده و همچنین نمرات شما که شرکتهایی که میخواهند استخدام کنند ملاک کارشون اون دفترچه هستش .

این یعنی چی؟! دفترچه چیه؟!
من رفتم یه ازمون دادم هم عملی هم تئوری شدم 95. فقط بهم یه مدرک با مهرفنی و حرفه ای نجمه (فنی حرفه ای کل استان) بهم دادند با نمره 95 و عنوان عالی. یه اموزشگاه هم بردم مدرکمو برای مربی گری قبول کرد هیچی هم نگفت ...!

Behrouz_Rad
دوشنبه 07 تیر 1389, 08:32 صبح
فنی و حرفه ای در طی دوره های مشخصی آزمون هایی با عنوان "آزمون های ادواری" برگزار می کنه. این آزمون ها برای افرادی هستند که قصد دارن بدون رفتن سر کلاس در آزمون فن مربوطه شرکت کنند. تاریخ برگزاری آزمون های ادواری رو از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان یا آموزشگاه مربوطه بپرسید.

موفق باشید.

اوبالیت به بو
دوشنبه 07 تیر 1389, 10:19 صبح
اين ICDL به چه دردي مي خوره؟ كجا كاربرد داره؟

Behrouz_Rad
دوشنبه 07 تیر 1389, 10:30 صبح
اين ICDL به چه دردي مي خوره؟ كجا كاربرد داره؟
طبق قانون کارمندان نهادهای دولتی باید دوره ی ICDL رو بگذرونن.
ICDL پیش نیاز اکثر دوره های فناوری اطلاعات است.

اوبالیت به بو
دوشنبه 07 تیر 1389, 10:33 صبح
حالا يه سوال ديگه:

ما كه تو هنرستان فني و حرفه اي درس خونديم و اين درس ها رو در غالب 3 درس به اسم "بسته هاي نرم افزاري" خونديم و تموم شده رفته آيا ما هم ICDL داريم؟
چون يادم هست كه مي گفتن هنرستان ها زير نظر فني و حرفه اي هستن و اين صحبت ها....

Dr.Bronx
دوشنبه 07 تیر 1389, 11:49 صبح
ما كه تو هنرستان فني و حرفه اي درس خونديم و اين درس ها رو در غالب 3 درس به اسم "بسته هاي نرم افزاري" خونديم و تموم شده رفته آيا ما هم ICDL داريم؟
چون يادم هست كه مي گفتن هنرستان ها زير نظر فني و حرفه اي هستن و اين صحبت ها.... نه شما باید این مدرک رو داشته باشید .

http://www.sdesign.co.nz/images/icdl.jpg

طبق قانون کارمندان نهادهای دولتی باید دوره ی ICDL رو بگذرونن.
ICDL پیش نیاز اکثر دوره های فناوری اطلاعات است. البته تا جایی که من میدونم توی ایران فقط به این درد میخوره ولی در خارج از کشور ( کشور های پیشرفته ) کسانی که این مدرک و Skill Card داشته باشند تخفیفات ویژه ای برای اونها قائل هستند چون به نوعی (به قول ما ) شهروند الکترونیک محسوب میشند . حتی برای بلیط قطار و مترو هم می تونند از این تخفیفات استفاده کنند .

برای خرید Skill Card هم میتونید به این سایت (http://www.iranicdl.ir/?q=node/584) مراجعه کنید .

قیمت skill Cardها به شرح ذیل می‌باشد.
ICDL Core = 180.000
e-Kids = 70.000
e-Citizen = 150.000
ICDL Advance = 150.000
ICDL CAD = 300.000
Image Maker = 150.000
Webstarter = 150.000

Expert = 600.000

EUCIP = 600.000

موفق باشید ./