ورود

View Full Version : سوال: پیشفرض زبان مناسب برای برنامه نویسی تحت وب

mirnejati
یک شنبه 06 تیر 1389, 21:48 عصر
سلام
من میخوام طراحی سایت رو حداقل در حد نیمه حرفه ای یاد بگیرم . اون قدری که بتونم برای نیازهای شخصی خودم و دوستام سایت مناسب بزنم و در مرحله بعد سفارش طراحی سایت از بیرون بگیرم . برای این کار وقت هم می خوام بذارم . سه ماه تابستون به مقدار زیاد و بعد از اون هم در حد دو سه سالی که دانشجوی کارشناسی هستم می تونم روی این مسئله وقت بذارم . علاقه هم دارم . کلاس بیرون هم می تونم ثبت نام کنم . منتها مشکلم اینه که موندم از کجا و چی شروع کنم . تا اونجا که من می دونم دو زبان برنامه نویسی تحت وب وجود داره :
php - asp
موندم که کدوم رو انتخاب کنم . با یه نفر که خیلی زیاد وارد بود صحبت کردم . گف که پی اچ پی خیلی قدرتمند تره اما خیلی زمان می بره که بتونی یاد بگیرش اما ای اس پی این قدر وقت لازم نیس براش بذاری .
دوستان کمکم کنید ! از کجا شروع کنم و با چه زبانی ؟
ممنون

aryaei2000
یک شنبه 06 تیر 1389, 22:49 عصر
سلام
من میخوام طراحی سایت رو حداقل در حد نیمه حرفه ای یاد بگیرم . اون قدری که بتونم برای نیازهای شخصی خودم و دوستام سایت مناسب بزنم و در مرحله بعد سفارش طراحی سایت از بیرون بگیرم . برای این کار وقت هم می خوام بذارم . سه ماه تابستون به مقدار زیاد و بعد از اون هم در حد دو سه سالی که دانشجوی کارشناسی هستم می تونم روی این مسئله وقت بذارم . علاقه هم دارم . کلاس بیرون هم می تونم ثبت نام کنم . منتها مشکلم اینه که موندم از کجا و چی شروع کنم . تا اونجا که من می دونم دو زبان برنامه نویسی تحت وب وجود داره :
php - asp
موندم که کدوم رو انتخاب کنم . با یه نفر که خیلی زیاد وارد بود صحبت کردم . گف که پی اچ پی خیلی قدرتمند تره اما خیلی زمان می بره که بتونی یاد بگیرش اما ای اس پی این قدر وقت لازم نیس براش بذاری .
دوستان کمکم کنید ! از کجا شروع کنم و با چه زبانی ؟
ممنون
با سلام،
در حال حاضر با بيش از اون دو زباني كه شما ذكر كرديد ميشه وبسايت طراحي كرد.
php , asp 3.0(classic) , asp.net , jsp , python و ... همه زبانهايي هستند كه هر كدوم به نحوي مزايا ، معايب و ضعف هايي دارن.
به نظر من اگه واقعا ميخواهيد برنامه نويسي وب ياد بگيريد به طرف Asp.Net و يا Php بريد.چون بين برنامه نويسان اين دو زبان رواج بسيار بيشتري داره.
البته از امكان برنامه نويسي به صورت كد باز هم نبايد چشم پوشيد.

mirnejati
یک شنبه 06 تیر 1389, 23:32 عصر
ممنون عزیزم
مشکلم همینه که بین پی اچ پی و ای اس پی دات نت موندم .

aryaei2000
دوشنبه 07 تیر 1389, 00:50 صبح
ممنون عزیزم
مشکلم همینه که بین پی اچ پی و ای اس پی دات نت موندم .
دوست عزيز نميشه مشخص كرد كه دقيقا كدوم زبان بهتره.در اين باره بحث هاي بسياري در سايت شده.در انجمن php و انجمن ASP.NET جستجو كنيد.
موفق باشيد.

mirnejati
دوشنبه 07 تیر 1389, 02:32 صبح
بحث شده درسته . اما من فقط گیج شدم ! یکی میگه سرعت این بیشتره یکی می گه سرعت اون بیشتره ! یکی میگه ....
من رشته ام مهندسی صنایع هست . هم باید روی درسای رشته خودم وقت بذارم هم بعدا قراره تو همین رشته برم سرکار نه توی زمینه طراحی سایت . این کار رو می خوام یاد بگیرم چون نظرم اینه که آینده تو اینترنته . بنابراین برام مهمه که خیلی یادگرفتنش وقتمو نگیره . با این تفاسیر می تونید راهنماییم کنید کدوم رو انتخاب کنم ؟

kashaneh
دوشنبه 07 تیر 1389, 12:52 عصر
دوست عزیز اگر به تحولات آینده زیاد علاقه مند هستید به شما توصیه می کنم به سراغ خانواده .net بروید چون به مراتب افق روشنتری پیش روی آن است... بنابراین از هم اکنون به سراغ ASP.Net بروید که آینده به اندازه همین خواندن متن نزدیک شد!

موفق باشید

eshpilen
سه شنبه 08 تیر 1389, 00:46 صبح
این کارهایی که شما گفتی نیمه حرفه ای نیست، بلکه حرفه ای هست.
میخوای سفارش سایت بگیری میشه نیمه حرفه ای؟ :لبخند:
البته میتونی با یه چیزایی مثل CMS کار کنی که تقریبا هر بچه ای میتونه کار کنه و در عرض مدت خیلی کوتاهتری هم میشه یاد گرفت و باهاش سایتهای خوبی رو هم سریعا راه انداخت.
ولی اگر بخوای بتونی واقعا برنامه بنویسی و توی کف کارای دیگران نمونی و هر سایتی رو که خواستن درست کنی باید یه زبان رو حتما کامل یاد بگیری. البته درواقع چنتا زبان. چون PHP و ASP.NET فقط سمت سرور قضیه هستن. باید جاوااسکریپت، HTML، و CSS رو هم خوب یاد بگیری و بتونی DHTML ایجاد کنی.

درمورد انتخاب بین PHP و ASP.NET هم من PHP بلدم و ASP.NET کار نکردم که باهم مقایسهء فنی بکنم. خب اگر در مثل مناقشه نیارید باید بگم نصف اینترنت با PHP هست، و لابد جواب میده دیگه! البته ASP.NET هم بازارش طبق معمول توی ایران باید داغ باشه.
کسی نمیتونه دقیقا به شما بگه کدوم رو شروع کن. بخصوص که اطلاعات دربارهء خودت و شرایطت ناقص هست. کسی هم که جای شما نیست. مثلا شما اگر بخوای برنامه نویسی دسکتاپ ویندوز رو هم بصورت حرفه ای یاد بگیری و کار تجاری انجام بدی احتمالا باید سراغ همون دات نت بری و وقت و انرژی خودت رو متمرکزتر کنی.
من شخصا مطابق علاقهء خودم و با معیارهایی که فرصت شغلی و درآمد در اونها معیار اصلی نبود و البته بعضی وقتا تاحدی شانسی از یه چیزی شروع کردم.
تا وقتی آدم عملا اقدام نکنه و مقداری توی کار نره قطعیتی در تصمیم گیری وجود نداره. ببین دنبال چی هستی. فقط دنبال پولی؟ معیار اصلی و کافی برات شغل و درآمده؟ بنظرم باید گفت برو سراغ ویندوز و مایکروسافت و دات نت.
البته یه چیزم بگم اونم اینکه این PHP هم بازار کارش چیز کمی نیست. مثلا کلی CMS رایگان و بازمتن تحت PHP هستن و همینطور خیلی نرم افزارهای بازمتن دیگه. اونوقت اگر با اونا بخوای کار کنی (که خیلی جاها CMS لازمه و حرفه ای ها هم باهاش کار میکنن) بهتره PHP بلد باشی و یه جاهایی خیلی بدردت میخوره یا اصلا ضروریه.

بدیهی هست هر دوی این دو زبان سهم و جایگاه خودشون رو دارن و از نظر فرصتهای شغلی و درآمد هم احتمالا زیاد از هم فاصله نداشته باشن. میتونی سکه بندازی اگر شیر اومد یکی رو انتخاب کنی :لبخند:

eshpilen
سه شنبه 08 تیر 1389, 00:49 صبح
دوست عزیز اگر به تحولات آینده زیاد علاقه مند هستید به شما توصیه می کنم به سراغ خانواده .net بروید چون به مراتب افق روشنتری پیش روی آن است... بنابراین از هم اکنون به سراغ ASP.NET بروید که آینده به اندازه همین خواندن متن نزدیک شد!

موفق باشید
البته بخش عظیمی از سرورهای وب غیرویندوزی هستن و اونجا دات نت کاره ای نیست.
ضمنا PHP یک زبان بازمتن هست و همینطور خیلی اجزا و برنامه های زیادی که براش تهیه شده.
خلاصه من فکر میکنم هرکدوم از این زبانها بقدر کافی ظرفیت و امکانات و همچنین تفاوت های اساسی دارن که بصورت موازی باقی بمونن. دات نت نمیتونه جای چنین زبانی رو بگیره. و نمیتونه بخش اعظم سرورهای وب رو به خودش اختصاص بده. حداقل به این راحتی ها نیست.

smile17
چهارشنبه 09 تیر 1389, 22:52 عصر
به نظر من اگه دید تجاری و بلند مدت داری ASP.net کار کن.تجربه من اینو گفته و میگه

mosyhey
پنج شنبه 10 تیر 1389, 03:16 صبح
با سلام.
همین که شما این تاپیک را در این تالار زده اید نشان دهنده کشش درونی شما به سمت asp می باشد!
اگر از صفر می خواهید شروع کنید بهتر است پیش از زبان برنامه نویسی، زبان های html و javascript و مقدار کمی کار با گرافیک را نیز بیاموزید که البته زمان زیادی نمی برد.