View Full Version : راهنمایی در مورد انتخاب زبان؟
ARC
دوشنبه 07 تیر 1389, 09:29 صبح
سلام
از دوستان خواهش می کنم که منو راهنمایی کنید.
من تازه اول کار هستم و میخوام یه زبانی باد بگیرم که هم کاربرد وب و هم دسکتاپ و هم سرور داشته باشه (یه چیز کامل) و اما قدرتمند و سریع اول می خواستم PHP رو یاد بگیرم و برای غیر وب هم پایتون ولی به پیشنهاد یکی از دوستان C#.net رو شروع کردم حالا به نظر شما با توجه به این که .net داره فراگیر میشه حتی توی لینوکس من همین رو ادامه بدم یا نا برم یه چیز دیگه بخونم؟
این رو هم بگم یه پروژه خیلی بزرگ دارم و واسه این میخوام یه چیز کامل رو یاد بگیرم.
خواهش می کنم به خاطر این که فلان شرکت رو دوست دارید یا از فلان شخص بدتون می یاد نگید این خوبه یا بده.:لبخند:
blue_lotus
دوشنبه 07 تیر 1389, 10:29 صبح
این بستگی به پروژه و پتانسیل کاری داره که میخواید انجام بدید.
مثلا پایتون هم برای وب کاربرد داره هم اپلیکشن و هم سرور(آپاچی و ...) اما یک جایی هست که باید حتما از c استفاده کنید یا چون ایرانه asp و c#
یا برنامه ای که میخواید بنویسید باید بنابه دلایلی از c/c++ یا assembly استفاده کنید.
.net رو هم روی لینوکس نمیتونید دنبال کنید. درسته که یک پروژه هایی مثل mono و پیاده سازی کتابخونه ها و ... وجود داره اما هم خیلی با معادل ویندوز متفاوت هست و هم وسعت ویندوز رو نداره و باید خیلی چیزا رو مطالعهی دوباره کنید یا خودتون پیاده سازی کنید. اکثر افراد روی لینوکس از php و بعدا python استفاده میکنند برای اینچنین کارهایی.
بهتره هدفتون و کاری که میخواید بکنید رو مشخص کنید
ARC
دوشنبه 07 تیر 1389, 10:58 صبح
این بستگی به پروژه و پتانسیل کاری داره که میخواید انجام بدید.
مثلا پایتون هم برای وب کاربرد داره هم اپلیکشن و هم سرور(آپاچی و ...) اما یک جایی هست که باید حتما از c استفاده کنید یا چون ایرانه asp و C#
یا برنامه ای که میخواید بنویسید باید بنابه دلایلی از c/C++ یا assembly استفاده کنید.
.net رو هم روی لینوکس نمیتونید دنبال کنید. درسته که یک پروژه هایی مثل mono و پیاده سازی کتابخونه ها و ... وجود داره اما هم خیلی با معادل ویندوز متفاوت هست و هم وسعت ویندوز رو نداره و باید خیلی چیزا رو مطالعهی دوباره کنید یا خودتون پیاده سازی کنید. اکثر افراد روی لینوکس از php و بعدا python استفاده میکنند برای اینچنین کارهایی.
بهتره هدفتون و کاری که میخواید بکنید رو مشخص کنید
ممنون از راهنمایی هاتون.
چیزی که هست من کاری به ایران ندارم و یا بقیه کشور ها که چه زبانی اونجا خوبه و چه زبانی بده من برای پروژه ای که میخوام انجام بدم می خوام زبانش رو انتخاب کنم و اینجا به دلایلی (مثل تنها بودن در انجام پروژه و ...) میخوام یهچیز کامل یاد بگیرم تا وقت کمتری صرف این کار بشه و نیاز به یاد گیری چند تا زبان نباشه ولی زبانی باشه که کارایی داشته باشه.
پروژه زو شما فکر کون چیزی در حد سایت یاهو باشه ولی این رو هم بگمکه فقط در یک زمینه نیست یه بخش واسه دسکتاپ داره که می خوام تا جایی که بشه بیشتر کاربر هارو پوشش بده البته این درسته که تعداد زیادی از ویندوز استفاده می کنن ولی من میخوام یه چیز کلی باشه.
در رابطه با مونو اگه C#.net این امکاناتی رو که بخوام به من بده با مونو میشه یه جوری کنار اومد.
NIK
دوشنبه 07 تیر 1389, 11:20 صبح
ممنون از راهنمایی هاتون.
چیزی که هست من کاری به ایران ندارم و یا بقیه کشور ها که چه زبانی اونجا خوبه و چه زبانی بده من برای پروژه ای که میخوام انجام بدم می خوام زبانش رو انتخاب کنم و اینجا به دلایلی (مثل تنها بودن در انجام پروژه و ...) میخوام یهچیز کامل یاد بگیرم تا وقت کمتری صرف این کار بشه و نیاز به یاد گیری چند تا زبان نباشه ولی زبانی باشه که کارایی داشته باشه.
پروژه زو شما فکر کون چیزی در حد سایت یاهو باشه ولی این رو هم بگمکه فقط در یک زمینه نیست یه بخش واسه دسکتاپ داره که می خوام تا جایی که بشه بیشتر کاربر هارو پوشش بده البته این درسته که تعداد زیادی از ویندوز استفاده می کنن ولی من میخوام یه چیز کلی باشه.
در رابطه با مونو اگه C#.net این امکاناتی رو که بخوام به من بده با مونو میشه یه جوری کنار اومد.
من تازه اول کار هستم و میخوام یه زبانی باد بگیرم که هم کاربرد وب و هم دسکتاپ و هم سرور داشته باشه (یه چیز کامل) و اما قدرتمند و سریع اول می خواستم PHP رو یاد بگیرم و برای غیر وب هم پایتون ولی به پیشنهاد یکی از دوستان C#.net رو شروع کردم حالا به نظر شما با توجه به این که .net داره فراگیر میشه حتی توی لینوکس من همین رو ادامه بدم یا نا برم یه چیز دیگه بخونم؟سلام
اگه تازه کار هستید و تازه میخواید برنامه نویسی کار کنید، انجام پروژه ای به بزرگی یاهو یا بزرگتر برای شما غیر ممکنه.
برنامه نویسی که فقط کدنویسی و طراحی فرم و ... نیست!
شما برای انجام یه پروژه به این بزرگی حتماً نیاز به یک تیم حرفه ای و مدیر با تجربه دارید.
مخصوصاً وب سایت که سرعت و امنیت بالایی میخواد و نوشتن اون کار هرکسی نیست.
وقتی تو آدرس مینویسید Yahoo.com و ظرف چند ثانیه سایت یاهو با اون عظمت جلوتون ظاهر میشه، حاصل کار یه روز و دو روز یا یه نفر دونفر نیست.
به نظر من، بهترین راه یادگیری برنامه نویسی، انجام پروژه است اما به شرطی که شخص حرفه ای در کنار شما باشه و لحظه به لحظه راهنماییتون کنه.
موفق باشید.
مهران رسا
دوشنبه 07 تیر 1389, 11:38 صبح
یه زبانی باد بگیرم که هم کاربرد وب و هم دسکتاپ و هم سرور داشته باشه (یه چیز کامل)
همچین زبانی وجود نداره .
ARC
دوشنبه 07 تیر 1389, 11:56 صبح
سلام
اگه تازه کار هستید و تازه میخواید برنامه نویسی کار کنید، انجام پروژه ای به بزرگی یاهو یا بزرگتر برای شما غیر ممکنه.
برنامه نویسی که فقط کدنویسی و طراحی فرم و ... نیست!
شما برای انجام یه پروژه به این بزرگی حتماً نیاز به یک تیم حرفه ای و مدیر با تجربه دارید.
مخصوصاً وب سایت که سرعت و امنیت بالایی میخواد و نوشتن اون کار هرکسی نیست.
وقتی تو آدرس مینویسید Yahoo.com و ظرف چند ثانیه سایت یاهو با اون عظمت جلوتون ظاهر میشه، حاصل کار یه روز و دو روز یا یه نفر دونفر نیست.
به نظر من، بهترین راه یادگیری برنامه نویسی، انجام پروژه است اما به شرطی که شخص حرفه ای در کنار شما باشه و لحظه به لحظه راهنماییتون کنه.
موفق باشید.
ممنون. ولی من که نگفتم که همین الان میخوام شروع کنم من میخوام یه چیز کلی یاد بگیرم که با توجه به اون چیزی که در بالا گفتم نیازام رو پاسخ بده واین رو هم میدونم که یاهو کار یک نفر و یا چند روز کار نیست این دوستمون گفت چه پروژه ای منم خواستم بزرگی شو بگم.
شما هم نگفتین چه زبانی خوبه یاد بگیرم همین c#.net خوبه؟
و این رو هم بگم آدم اگه ایمان به کاری داشته باشه که میشه پس میشه ومن به کارم ایمان کامل دارم. شاید دیر و زود داشته باشه ولی سوختو سوز نداره!:لبخند:
ARC
دوشنبه 07 تیر 1389, 11:58 صبح
همچین زبانی وجود نداره .
پس جاوا یا پایتون یا سی یا .... چی هستن.
مهران رسا
دوشنبه 07 تیر 1389, 12:48 عصر
پس جاوا یا پایتون یا سی یا .... چی هستن.
یعنی شما برای اینکه بتونید به صورت کاربردی تحت ویندوز و وب برنامه بنوبسید میخواید با C همه چیز رو از اول طراحی کنید ؟ چطوره ویندوز رو هم از اول بشینید بنویسید !!! یک تنوعه دیگه ...
NIK
دوشنبه 07 تیر 1389, 13:16 عصر
ممنون. ولی من که نگفتم که همین الان میخوام شروع کنم من میخوام یه چیز کلی یاد بگیرم که با توجه به اون چیزی که در بالا گفتم نیازام رو پاسخ بده واین رو هم میدونم که یاهو کار یک نفر و یا چند روز کار نیست این دوستمون گفت چه پروژه ای منم خواستم بزرگی شو بگم.
شما هم نگفتین چه زبانی خوبه یاد بگیرم همین C#.net خوبه؟
و این رو هم بگم آدم اگه ایمان به کاری داشته باشه که میشه پس میشه ومن به کارم ایمان کامل دارم. شاید دیر و زود داشته باشه ولی سوختو سوز نداره!:لبخند:
نمیخواستم دلسردتون کنم. گفتم که بدونین خیلی باید تلاش کنید.
من خودم #C کار میکنم. البته ویندوز فرم و پروژه های تجاری.
تو وب هم خیلی قویه اما به شرطی که در مواقعی از HTML و جاوااسکریپت استفاده کنی. چون سرعت رو بالاتر میبره.
vcldeveloper
دوشنبه 07 تیر 1389, 13:39 عصر
همچین زبانی وجود نداره .
چرا اتفاقا، خیلی از زبان ها امکانات مختلفی برای هر سه مورد نوشتن نرم افزارهای تحت وب، یا دسکتاپ، یا سرور ارائه می کنند؛ ولی اینطور نیست که یک زبان در همه آنها بهترین و محبوبترین زبان باشه. الان شما می تونید با #C هم برنامه تحت وب بنویسید (ASP.NET و Silverlight)، هم نرم افزارتحت ویندوز (Windows Forms, و WPF)، هم نرم افزار سرور برای امور مختلف (مثلا بعضی از محصولات طرف سرور خودِ مایکروسافت تحت دات نت هستند).
یا با Python یا Ruby می تونید نرم افزارهای تحت وب یا دسکتاپ، یا سرور بنویسید. برای هر کدوم از این کارها هم فریم ورک ها و کتابخانه های مختلفی دارند.
نمونه دیگه؛ با دلفی هم می تونید هر سه نوع نرم افزار را بنویسید.
اما در همه این موارد، امکاناتی که این زبان ها برای هر کدام از این حوزه ها ارائه می کنند، یکسان نیست. مثلا در دلفی از IntraWeb یا WebBroker برای تولید نرم افزار تحت وب استفاده میشه، ولی امکانات آنها با ASP.NET یا PHP برای تولید نرم افزار تحت وب قابل مقایسه نیست.
ARC
دوشنبه 07 تیر 1389, 15:55 عصر
چرا اتفاقا، خیلی از زبان ها امکانات مختلفی برای هر سه مورد نوشتن نرم افزارهای تحت وب، یا دسکتاپ، یا سرور ارائه می کنند؛ ولی اینطور نیست که یک زبان در همه آنها بهترین و محبوبترین زبان باشه. الان شما می تونید با C# هم برنامه تحت وب بنویسید (ASP.NET و Silverlight)، هم نرم افزارتحت ویندوز (Windows Forms, و WPF)، هم نرم افزار سرور برای امور مختلف (مثلا بعضی از محصولات طرف سرور خودِ مایکروسافت تحت دات نت هستند).
یا با Python یا Ruby می تونید نرم افزارهای تحت وب یا دسکتاپ، یا سرور بنویسید. برای هر کدوم از این کارها هم فریم ورک ها و کتابخانه های مختلفی دارند.
اما در همه این موارد، امکاناتی که این زبان ها برای هر کدام از این حوزه ها ارائه می کنند، یکسان نیست. مثلا در دلفی از IntraWeb یا WebBroker برای تولید نرم افزار تحت وب استفاده میشه، ولی امکانات آنها با ASP.NET یا PHP برای تولید نرم افزار تحت وب قابل مقایسه نیست.
آقای کشاورز خیلی ممنون از راهنمایی که کردید ولی نگفتین کدام از این زبان ها خوبه؟ این مشخصه که هیچ چیزی کامل نیست ولی یکی باید جوری باشه که اگه کلی نگاه کرد کاملتر از بقیه باشه (البته کلی منظورم که جوری که اگه یه جایی ضعف داشت رفعش راحت تر باشه) چیزی که هست بخش عمده پروژه من تحت وب هست و یا با شبکه کار میکنه و امنیت و سرعت هم برام مهم هست.
من یه مقایسه رو دیدم که لینکش رو یکی از اعضای همین انجمن داده بود و توش ASP.net خیلی از PHP سریع تر بود.
این لنکش هست.
http://www.wrensoft.com/zoom/benchmarks.html
ARC
دوشنبه 07 تیر 1389, 16:02 عصر
نمیخواستم دلسردتون کنم. گفتم که بدونین خیلی باید تلاش کنید.
من خودم C# کار میکنم. البته ویندوز فرم و پروژه های تجاری.
تو وب هم خیلی قویه اما به شرطی که در مواقعی از HTML و جاوااسکریپت استفاده کنی. چون سرعت رو بالاتر میبره.
ممنون. آره میدونم که کار یک روز - دو روز نیست به خصوص که دست تنها هم هستم ولی به کارم ایمان دارم و هدفهایی خیلی بزرگتر از این دارم پس به این راحتی ها دست بردار نیستم.
این جور که معلومه پیشنهاد شما همون C#.net هست.
راستی نظر شما درباره این لینک چی هست؟ http://www.wrensoft.com/zoom/benchmarks.html
البته فکر نکنم C#.net چیز ضعیفی باشه چون سایت های خیلی بزرگی مثل bing.com با اینا نوشته شده و این جوری که تا الان فهمیدم اگه روزی مثل java روی همه سیستم ها به خوبی کار کنه میتونه یکی از بهترین ها یا شاید هم اولین باشه.
مهران رسا
دوشنبه 07 تیر 1389, 17:25 عصر
چرا اتفاقا، خیلی از زبان ها امکانات مختلفی برای هر سه مورد نوشتن نرم افزارهای تحت وب، یا دسکتاپ، یا سرور ارائه می کنند؛ ولی اینطور نیست که یک زبان در همه آنها بهترین و محبوبترین زبان باشه. الان شما می تونید با C# هم برنامه تحت وب بنویسید (ASP.NET و Silverlight)، هم نرم افزارتحت ویندوز (Windows Forms, و WPF)، هم نرم افزار سرور برای امور مختلف (مثلا بعضی از محصولات طرف سرور خودِ مایکروسافت تحت دات نت هستند).
با توجه به گفته ی دوستمون :
یه زبانی باد بگیرم که هم کاربرد وب و هم دسکتاپ و هم سرور داشته باشه (یه چیز کامل)
برای نوشتن یک برنامه کاربردی تحت وب C#.net کافی نیست . قطعاً وقتی بحث پروژه های بزرگ به وسط میاد یک زبان به تنهایی نمیتونه همه نیاز هارو تامین کنه . مثلاً برای طراحی یک وب سایت شما با محیط Vs جدول طراحی میکنید اما نهایتاً به Html نیاز دارید . برای آژاکسی کردن بخشی از سایتتون به JavaScript و Xml نیاز دارید .
حالا با کدام زبان میشه هم کد Server Side نوشت هم کد Client Side ؟
ARC
دوشنبه 07 تیر 1389, 17:44 عصر
با توجه به گفته ی دوستمون :
برای نوشتن یک برنامه کاربردی تحت وب C#.net کافی نیست . قطعاً وقتی بحث پروژه های بزرگ به وسط میاد یک زبان به تنهایی نمیتونه همه نیاز هارو تامین کنه . مثلاً برای طراحی یک وب سایت شما با محیط Vs جدول طراحی میکنید اما نهایتاً به Html نیاز دارید . برای آژاکسی کردن بخشی از سایتتون به JavaScript و Xml نیاز دارید .
حالا با کدام زبان میشه هم کد Server Side نوشت هم کد Client Side ؟
منظورم بخش اصلی پروژه هست این مشخصه که مثلا برای وب باید html , xml , css و.... رو بلد بود ولی چیزی که هست مثلا یک سایت رو با asp.net یا php و .... می نویسن اینجا زبان اصلی منظورم هست ولی یه وقت شما میبینید یه چیزی مثل دات نت خیلی جاها کمک میکنه تا نیاز به بقیه نباشه.
vcldeveloper
دوشنبه 07 تیر 1389, 18:52 عصر
مثلاً برای طراحی یک وب سایت شما با محیط Vs جدول طراحی میکنید اما نهایتاً به Html نیاز دارید . برای آژاکسی کردن بخشی از سایتتون به JavaScript و Xml نیاز دارید .
زبان هایی مثل HTML, یا XML یک زبان برنامه نویسی محسوب نمیشند، کما اینکه SQL هم یک زبان برنامه نویسی محسوب نمیشه، و شما در هر پروژه ایی که با بانک اطلاعاتی سر و کار داشته باشه، مستقیم یا غیرمستقیم باهاش درگیر هستید.
PC2st
دوشنبه 07 تیر 1389, 19:36 عصر
من تازه اول کار هستم و میخوام یه زبانی باد بگیرم که هم کاربرد وب و هم دسکتاپ و هم سرور داشته باشه (یه چیز کامل) و اما قدرتمند و سریع اول می خواستم PHP رو یاد بگیرم و برای غیر وب هم پایتون ولی به پیشنهاد یکی از دوستان C#.net رو شروع کردم حالا به نظر شما با توجه به این که .net داره فراگیر میشه حتی توی لینوکس من همین رو ادامه بدم یا نا برم یه چیز دیگه بخونم؟
جاوا یا پایتون
FastCode
دوشنبه 07 تیر 1389, 22:05 عصر
زبان D (http://en.wikipedia.org/wiki/D_%28programming_language%29) هم هست.کامپایلرش هم اسمش DMD (http://www.digitalmars.com/d/2.0/dmd-windows.html)ه.
http://www.dmoz.org/Computers/Programming/Languages/D//
البته نمیدونم برای وب چطور جواب میده ولی ساختار فوق العاده ای داره.قابلیت کامپایل کردن C/C++ رو داره وکامپایلر سریعتری داره.
کد بازه(بچه های ویندوز خواهش میکنم عصبانی نشوند) و سینتکسش خیلی ساده تر از C/C++.
Alireza_Salehi
دوشنبه 07 تیر 1389, 22:44 عصر
زبان D (http://en.wikipedia.org/wiki/D_%28programming_language%29) هم هست.کامپایلرش هم اسمش DMD (http://www.digitalmars.com/d/2.0/dmd-windows.html)ه.
http://www.dmoz.org/Computers/Programming/Languages/D//
البته نمیدونم برای وب چطور جواب میده ولی ساختار فوق العاده ای داره.قابلیت کامپایل کردن C/C++ رو داره وکامپایلر سریعتری داره.
کد بازه(بچه های ویندوز خواهش میکنم عصبانی نشوند) و سینتکسش خیلی ساده تر از C/C++.
بابا بیخیال ...
کلا در زبان سی داری حل میشی برادر...
اسمبلی هم قابلیت طراحی وب رو داره فقط یه کم کدش زیاد میشه....
به نظرم این دوستمون یا باید به ره سمت جاوا یا سمت سی شارپ.
اگر صبر و حوصله بیشتری داری برو سمت جاوا چون یادگیری و تسلط بر اون زمان بیشتری نسبت به سی شارپ می طلبه.
جاوا و سی شارپ هر دو زبان همه منظوره ای هستند و در هم سه حوزه ای که نام بردید قابل استفاده هستند.
FastCode
دوشنبه 07 تیر 1389, 22:49 عصر
اسمبلی هم قابلیت طراحی وب رو داره فقط یه کم کدش زیاد میشه....
نخیر برادر
اگر وقت داشتم با ۸ کیلوبایت برات یه سروسی دهنده HTTP مینوشتم که وصل کنی به بقیه کدت.فقط MMX و SSE1
Alireza_Salehi
دوشنبه 07 تیر 1389, 22:57 عصر
نخیر برادر
اگر وقت داشتم با ۸ کیلوبایت برات یه سروسی دهنده HTTP مینوشتم که وصل کنی به بقیه کدت.فقط MMX و SSE1
کارت درسته...
من گفتم کدش نه حجم کدش.
البته اگر بخوای می تونی مستقیم بدی وب سایت + وب سرورش رو با یه سری گیت (البته تعدادش زیاد میشه ولی با تکنولوژی الان سایزش کوچیک میشه) پیاده سازی کنند دیگه زحمت کد نویسی MMX و SSE1 رو هم نکشی.
به جای یک سرور رک مونت و سیستم عامل و وب سرور و ..... فقط یه چیپ وصل کنن به شبکه. هر وقت لازم شد سایت و تغییر بدن چیپش رو عوض کنند.
FastCode
دوشنبه 07 تیر 1389, 23:04 عصر
کارت درسته...
من گفتم کدش نه حجم کدش.
البته اگر بخوای می تونی مستقیم بدی وب سایت + وب سرورش رو با یه سری گیت (البته تعدادش زیاد میشه ولی با تکنولوژی الان سایزش کوچیک میشه) پیاده سازی کنند دیگه زحمت کد نویسی MMX و SSE1 رو هم نکشی.
به جای یک سرور رک مونت و سیستم عامل و وب سرور و ..... فقط یه چیپ وصل کنن به شبکه. هر وقت لازم شد سایت و تغییر بدن چیپش رو عوض کنند.
خب میشه ۴۰۰۰ خط.
ولی اونی که گفتی یعنی چی؟
Alireza_Salehi
دوشنبه 07 تیر 1389, 23:05 عصر
حجم کد همو 8 کیلو شما میشه و تعداد خط ها و خوانائیش آیا به سی شارپ و جاوا میرسه؟
یعنی وب سرور به صورت سخت افزاری در یک چیپ (Chip) پیاده سازی شود.
FastCode
دوشنبه 07 تیر 1389, 23:06 عصر
یعنی وب سرور به صورت سخت افزاری در یک چیپ (Chip) پیاده سازی شود.
تا اینجاش رو فهمیدم ولی نفهمیدم که چیپ رو چطوری درست میکنن؟
Alireza_Salehi
دوشنبه 07 تیر 1389, 23:14 عصر
تا اینجاش رو فهمیدم ولی نفهمیدم که چیپ رو چطوری درست میکنن؟
همه کدهای شما رو میان با مدارات سخت افزاری پیاده سازی می کنند و یک IC می سازند که مثلا ورودیش Request های وب سرور و خروجیش Response های وب سرور باشه. op-code های پردازنده همگی در جهت هدف شما عمل خواهند کرد.
در کاربرد های real-time پردازش تصویر این کار انجام میشه، یعنی پیاده سازی سخت افزاری کدهای پردازش تصویر در یک قطعه سخت افزاری، در واقع یک CPU که فقط برای منظور خاصی طراحی میشه.
این هم مثالش: http://www.springerlink.com/content/a0317nh57j748r81/
همه قطعات داخلی پردازنده در جهت سرویس دهی به کار مورد نظر شما طراحی می شوند و نه مثل یک پردازنده همه منظوره مثل محصولات اینتل.
البته من هنوز وب سرور اینجوری ندیدم.
بحث کلا منحرف شد....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.