View Full Version : چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد
alivafadarpour
دوشنبه 07 تیر 1389, 10:49 صبح
سلام دوستان
چگونه می توان گزارشهای ساخته شده با کریستال و sql server 2000 برای چندین سال مالی استفاده کرد
با تشکر
sara.f
شنبه 12 تیر 1389, 00:58 صبح
سلام دوستان
چگونه می توان گزارشهای ساخته شده با کریستال و sql server 2000 برای چندین سال مالی استفاده کرد
با تشکر
سلام دوست عزیز
منظورتون چیه برای چند سال مالی؟ لطفا بیشتر توضیح بدید.
alivafadarpour
شنبه 12 تیر 1389, 09:01 صبح
دوست عزیز.
من یک نرم افزار حسابداری با vb6 نوشتم که گزارشگیری آن با کریستال ریپورت 10 می باشد .در این نرم افزار هرسال مالی دارای یک دیتابیس می باشد .من زمانی که تغییر سال مالی میدهم و گزارشگیری میکنم کریستال ریپورت باید از سال مالی جاری گزارش گیری کند ولی عملا اینطو نیست.
sara.f
شنبه 12 تیر 1389, 12:13 عصر
خب من این طوری نمی تونم حدس بزنم مشکل چیه؟ یعنی شما برای کریستال یک databasse را مشخص می کنید ، ولی کریستال میره از یه database دیگه گزارش می گیره؟!
توضیح بدید که گزارشتون به چه شکل هست؟ به دیتا بیس connect هست؟ کدهای گزارشتون را هم قرار بدید.
alivafadarpour
شنبه 12 تیر 1389, 14:18 عصر
دوست عزیز
من دیتابیسهای بنام acc89 ، acc88 ، acc87 دارم که فقط محتوای table های آن با هم فرق دارد .(اطلاعات ذخیره شده) . در مرحله اول تمام گزارشات ساخته شده با کریستال ریپورت، از storeprocedure دیتابیس acc87 استفاده شده ، من میخواهم زمانیکه به سال مالی 88 یا 89رفتم کریستال ریپورت از دیتابیس acc88 یا acc89 استفاده کند(تغییر connetion).
sara.f
شنبه 12 تیر 1389, 15:24 عصر
دوست عزیز
من دیتابیسهای بنام acc89 ، acc88 ، acc87 دارم که فقط محتوای table های آن با هم فرق دارد .(اطلاعات ذخیره شده) . در مرحله اول تمام گزارشات ساخته شده با کریستال ریپورت، از storeprocedure دیتابیس acc87 استفاده شده ، من میخواهم زمانیکه به سال مالی 88 یا 89رفتم کریستال ریپورت از دیتابیس acc88 یا acc89 استفاده کند(تغییر connetion).
خب این دیگه دست شماست که data source یک گزارش را تعیین کنید، شما باید از طریق کد برای گزارشتون datasource را مشخص کنید و اینکه فیلدهای جداولتون یکی هستن، یک نکته مثبت هست، چون به راحتی با انتخاب نام جدولتون و معرفی اون جدول به گزارش، می تونید رکوردهای اون جدول را مشاهده کنید. اگر سوالی بود بپرسید.
alivafadarpour
یک شنبه 13 تیر 1389, 12:14 عصر
دوست عزیز ممکن از طریق کد بیشتر توضیح بدین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.