programmermp
سه شنبه 08 تیر 1389, 00:13 صبح
سلام من با یک کانکشن استرینگ بانک اس کیو ال ام رو attach می کنم بعد با کد زیر اون رو پیدا می کنم
sqledit = "select name from master.dbo.sysdatabases where name='c:\program files\spidms\db.mdf'"
sqlupd = "Update master.dbo.sysdatabases SET name= 'db'"
con = New SqlClient.SqlConnection(strcon)
con.Open()
da5 = New SqlClient.SqlDataAdapter(sqledit, con)
cbcmd.CommandText = sqlupd
cbcmd.Connection = con
cbcmd.ExecuteNonQuery()
ds5.Clear()
da5.Fill(ds5, "sysdatabases")
con.Close()
و تغییر نام می دهم . دلیلش اینه که چون من به برنامه می گم از فلان قسمت از هارد دیتابس رو attach کن و اون هم فایل دیتابیس رو از اون مسیر attach می کنه ولی نام فایل attach شده در دیتابس میشه مسیر فایل+نام فایل+پسوندفایل
من می خواهم کدی داشته باشم که دیتابیسی با همچین نامی رو پیدا کنه که کد بالا این کار رو می کنه و بعد با یک دستور نام اون رو به اسمی که می خواهم تغییر بده که از دستور update استفاده کردم و اون رو در sqlupd قرار دادم ولی در حین اجر پیام خطای زیر رو می ده
Ad hoc update not allowed
چرا این پیام خطا داده می شه ؟ و اگر کار من اشتباه هست چه راهی وجود داره که بتونم نام یک دیتابیس رو که به sql server از طریق وی بی دات نت attach کردم رو تغییر بدم
با تشکر فراوان
sqledit = "select name from master.dbo.sysdatabases where name='c:\program files\spidms\db.mdf'"
sqlupd = "Update master.dbo.sysdatabases SET name= 'db'"
con = New SqlClient.SqlConnection(strcon)
con.Open()
da5 = New SqlClient.SqlDataAdapter(sqledit, con)
cbcmd.CommandText = sqlupd
cbcmd.Connection = con
cbcmd.ExecuteNonQuery()
ds5.Clear()
da5.Fill(ds5, "sysdatabases")
con.Close()
و تغییر نام می دهم . دلیلش اینه که چون من به برنامه می گم از فلان قسمت از هارد دیتابس رو attach کن و اون هم فایل دیتابیس رو از اون مسیر attach می کنه ولی نام فایل attach شده در دیتابس میشه مسیر فایل+نام فایل+پسوندفایل
من می خواهم کدی داشته باشم که دیتابیسی با همچین نامی رو پیدا کنه که کد بالا این کار رو می کنه و بعد با یک دستور نام اون رو به اسمی که می خواهم تغییر بده که از دستور update استفاده کردم و اون رو در sqlupd قرار دادم ولی در حین اجر پیام خطای زیر رو می ده
Ad hoc update not allowed
چرا این پیام خطا داده می شه ؟ و اگر کار من اشتباه هست چه راهی وجود داره که بتونم نام یک دیتابیس رو که به sql server از طریق وی بی دات نت attach کردم رو تغییر بدم
با تشکر فراوان