ورود

View Full Version : مشکل در کریستال ریپورت با ویژوال استودیو 2010

javad_r_85
سه شنبه 08 تیر 1389, 12:22 عصر
با سلام .من یه برنامه نوشتم و اینک می خوام از مقادیر داخل جدولم گزارش تهیه کنم البته با کریستال ریپورت من از طریق گزینه add new item گزارشم را تهیه میکنم ولی وقتی یک فرم جدید ایجاد میکنم و می خواهم کنترل crystal report را به آن اضافه کنم قابل دسرس نیست البته chose item را نیز چک کردم و آن در حالت انتخاب بود یعنی در واقع تنها زمانی که یک پروژه از نوعcrystal report ایجاد می کنم این کنترل در tool box ظاهر می شود.حالا از اساتید گرامی خواهش می کنم به من کمک کنید.

البته لطف کنید اگر هم پاسخ نمی دهید نفرمایید که جست و جو کنم چون این کار را کردم و به جوابم نرسیدم.

javad_r_85
پنج شنبه 10 تیر 1389, 09:29 صبح
با سلام .من یه برنامه نوشتم و اینک می خوام از مقادیر داخل جدولم گزارش تهیه کنم البته با کریستال ریپورت من از طریق گزینه add new item گزارشم را تهیه میکنم ولی وقتی یک فرم جدید ایجاد میکنم و می خواهم کنترل crystal report را به آن اضافه کنم قابل دسرس نیست البته chose item را نیز چک کردم و آن در حالت انتخاب بود یعنی در واقع تنها زمانی که یک پروژه از نوعcrystal report ایجاد می کنم این کنترل در tool box ظاهر می شود.حالا از اساتید گرامی خواهش می کنم به من کمک کنید.

البته لطف کنید اگر هم پاسخ نمی دهید نفرمایید که جست و جو کنم چون این کار را کردم و به جوابم نرسیدم.

دوست عزیز از یه نسخه دیگر ویژوال استفاده کن.

javad_r_85
پنج شنبه 10 تیر 1389, 09:33 صبح
دوست عزیز از یه نسخه دیگر ویژوال استفاده کن.

ممنون مشکلم حل شد .من از نسخه 2010 استفاده میکردم که با استفاده از نسخه 2008 ویژوال این مشکلم بر طرف شد

saalmoon
سه شنبه 07 دی 1389, 17:19 عصر
عجب آدمایی پیدا میشن .....
دوستان عزیز سعی کنید مشکلو حل کنید نه اینکه صورت سوالتونو پاک کنید !!!!!!!

mohandes1381
دوشنبه 13 دی 1389, 11:45 صبح
من از Crystal Report For Vs2010 استفاده می کنم که هیچ مشکلی با اون در Visual Studio 2010 نداشتم. البته نسخه ی trial اون رو استفاده می کردم که تا 2011/01/01 اعتبار داشت و بعد از این تاریخ پیغام Invalid Keycode میداد. اما با تغییر ساعت سیستم مشکلش برطرف شد. اگر یک کم با رجیستری هم کار کنید میتونید تاریخ expire شدن اون رو تغییر بدین.