View Full Version : یه پیشنهاد برای بهینه تر شدن سایت برنامه نویس
shedayat
سه شنبه 08 تیر 1389, 16:03 عصر
سلام.
شاید برا شما هم پیش اومده باشه که دنبال یه مطلب توی سایت برنامه نویس هستید و با خودتون می گین الان به وسیله جستجو پیداش می کنم. و وقتی جستجو انجام می دین لیست تاپیک ها رو که در مورد موضوعتون هست رو براتون میاره، حالا مشکل اینجاست که بعضی وقتا تاپیک مورد نظرتون رو پیدا می کنید ولی متاسفانه وقتی که داخلش می رین می بینین که اون تاپیک بدون نتیجه رها شده و دیگه هیچکی جواب نمی ده.
حالا من می خواستم به مدیر محترم سایت یه پیشنهاد کنم که دیدم اینجا می تونه بهترین جا باشه و پیشنهادم اینه که وقتی کسی تاپیکی زد و به جواب مورد نظرش رسید (نتیجه گرفت) یه تیکی یا چیزی باشه که صاحب تاپیک و مدیر سایت بتونن اون رو فعال کنن که وقتی کسی میاد جستجو می کنه از دور وقتی عنوان تاپیک رو می بینه بدونه که این تاپیک به جواب رسیده یا نه؟ و دیگه وقتش رو توی کنکاش تاپیک ها تلف نکنه.
وای چقدر حرف زدم خسته شدم بابا... :خجالت:
Felony
سه شنبه 08 تیر 1389, 16:10 عصر
قبلا همچین امکانی در سایت موجود بود که ایجاد کننده تاپیک اون رو به عنوان حل شده تائین میکرد ولی الان غیر فعال شده ، دلیلش رو هم نمیدونم .
در ضمن جای این نوع پیشنهادات داخل بخش گفت و گو با مسئولین سایت هست نه گفت و گو آزاد .
shedayat
سه شنبه 08 تیر 1389, 16:17 عصر
در ضمن جای این نوع پیشنهادات داخل بخش گفت و گو با مسئولین سایت هست نه گفت و گو آزاد .
ببخشید من نمی دونستم همچین بخشی هم وجود دارهو آخه تو این بخش زیاد می اومدم گفتم همینجا بزارمش. حالا هم اگه جسارتی شد من شرمنده ام. :اشتباه:
East.Tiva
چهارشنبه 09 تیر 1389, 22:48 عصر
به نظرم خوب هست، مخصوصا حالتی رو فرض کنید که یک تاپیکی 15-10 صفحه هم داشته باشه، و در آخر به جواب هم نرسیده باشه. آدم میاد این 15-10 صفحه رو می خونه تازه میفهمه که این تاپیک هیچ کمکی بهش نکرد !
منم موافقم با این پیشنهاد
shahram.
پنج شنبه 10 تیر 1389, 18:49 عصر
منم موافقم
shedayat
پنج شنبه 10 تیر 1389, 22:13 عصر
نظر مدیر محترم سایت چیه؟
shedayat
شنبه 12 تیر 1389, 23:29 عصر
کسی دیگه ای هیچ نظری نداره؟
genius_islamic
پنج شنبه 17 تیر 1389, 23:16 عصر
سلام من قبلا از اعضای پایه p30world بودم حالا فیلتر شده اومدم اینجا دوست دارم تمام نیاز هام را رفع کنه من پیشنهاد هام را میگم لطفا سریع منو با خبر کنید
اولا بهتره یک سر به سایت parscoders.comبرنید و یه همچین امکانی توی سایت بذارید تا درامد سایت هم تامین بشه
2-برنامه های نوشته شده توسط اعضا را توی قسمت فروش بذارید یک درصدی به عنوان خرج سایت بردارید بقیه را به مجری بدهید
3-فرم خیلی خسته کنندست دو تا قسمت بازی و فیلم بذارید اتستقبال خوبی میشه من هم خیلی سعی میکنم تاپیک بذارم . پست بدم
راستی من توی سایت p30world یکی دوتا امتیاز گرفته بودم شده بودم (داره خودمونی میشه)میشه اینجا هم یکی دوتا ستاره بهم بدین
Vahid_moghaddam
پنج شنبه 17 تیر 1389, 23:28 عصر
کسی دیگه ای هیچ نظری نداره؟
کاملا موافق.
Nima_NF
جمعه 18 تیر 1389, 01:43 صبح
مطمئنا همه مدیران هم از اهمیت این موضوع آگاه هستند، اما متاسفانه خود VBulletin این امکان را ندارد.
به همین خاطر یا باید از plugin ها استفاده کرد که plugn های این کار امن و به روز نیستند (قبلا این کار مدتی در سایت انجام شد) یا باید یک برنامه نویس php مورد اعتماد، کد مورد نیاز آن را بنویسد و بعد از هر update برای vBulletin دائما آماده باشد تا نسخه جدید را تغییر دهد و ارائه کند.
به همین خاطر چون مدیران کنونی امکان سفارشی سازی VBulettin را ندارند این کار ادامه نیافت.
cybercoder
جمعه 18 تیر 1389, 01:49 صبح
یک برنامه نویس php مورد اعتماد، کد مورد نیاز آن را بنویسد و بعد از هر update برای vBulletin دائما آماده باشد تا نسخه جدید را تغییر دهد و ارائه کند.
به همین خاطر چون مدیران کنونی امکان سفارشی سازی VBulettin را ندارند این کار ادامه نیافت.
چرا بابا اساتید PHP فراوانند که کلی اینجا استاد هست کلی کلاس دارن :تشویق:
shedayat
پنج شنبه 31 تیر 1389, 22:42 عصر
یعنی این پیشنهاد ما به نتیجه ای نرسید؟؟ :خجالت:
pardis11
شنبه 02 مرداد 1389, 23:18 عصر
منم موافقم .راستی نمیخوایین به ورژن 4 vBulletin ارتقا بدین؟!
shedayat
جمعه 15 مرداد 1389, 14:08 عصر
پس این پیشنهاد ما شدنی نیست!!! :افسرده:
morrning
شنبه 06 شهریور 1389, 00:34 صبح
مطمئنا همه مدیران هم از اهمیت این موضوع آگاه هستند، اما متاسفانه خود VBulletin این امکان را ندارد.
به همین خاطر یا باید از plugin ها استفاده کرد که plugn های این کار امن و به روز نیستند (قبلا این کار مدتی در سایت انجام شد) یا باید یک برنامه نویس php مورد اعتماد، کد مورد نیاز آن را بنویسد و بعد از هر update برای vBulletin دائما آماده باشد تا نسخه جدید را تغییر دهد و ارائه کند.
بحث امنیت نیست دوست عزیز هیچ یک از نسخه های ویبلتن (شماره اصلی) به یه ورژن دیگه update or downdate نمیشن. تا دلتون هم بخواد وب سایت پشتیبان و برنامه نویس و پلاگین آماده زیاد هست ولی متاسفانه اکثر پولی هستن که به نظرم هزینه های سایت خیلی زیاده که هرکی توی این بخش یه چیزی بگه فردا بیان اجرا کنن. حساب کنید توی وب سایت پشتیبان ویبلتن یه پلاگین ساده تشکر از اعضا رو حدود 25 دلار میفروشن حالا بقیه رو خدتون حساب کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.