ورود

View Full Version : لاک کردن فولدر برنامه

abedinam
سه شنبه 08 تیر 1389, 23:23 عصر
سلام چجوری میشه یه کار کرد که کاربر فایل exe رو نتونه از فولدر در بیاره؟

FastCode
سه شنبه 08 تیر 1389, 23:56 عصر
به در فولدر ۲ تا قفل بزنیم؟
هیچ راهی نداره.
اگر تونستی فایلی درست کنی که نشه درآورد بیل گیتس اول از همه استعفا میده.

salehbagheri
چهارشنبه 09 تیر 1389, 00:06 صبح
بیشتر توضیح بدید!

پوشه رو قفل کنه یعنی وارد شدن بهش ممکنه نباشه یا اینکه بشه وارد بشیم ولی نشه فایلی رو Cut/Copy کنیم؟

در ویندوز Seven یه قابلیت ایجاد شده که میتونید رو Hard Drive هاتون از طریق BitLocker قفل بذارید ولی پوشه رو نمیدونم!

salehbagheri
چهارشنبه 09 تیر 1389, 00:41 صبح
البته اسم یه نرم افزار یادم اومد که واقعاً در امنیت محشره!

شرکت Steganos نرم افزارهای فوق العاده وحشتناکی واسه امنیت ساخته که ... (خودتون ببینید بهتره)

نرم افزار Steganos Safe رو به شما پیشنهاد میکنم.

http://www.steganos.com/us/products/overview/

FastCode
چهارشنبه 09 تیر 1389, 01:07 صبح
تا اونجایی که من فهمیدم(البته حدس راحتیه)
این آقا یه برنامه داره که اگر یدونه بفروشه به همه شهرشون فروخته.
برای همین میخواد قفلش کنه.
به همین دلیل این برنامه ای که شما معرفی کردید به کارش نمیآد چون برای هر بار اجرا کردن برنامه خودش باید حضور پیدا کنه تا رمز رو وارد کنه.

abedinam
چهارشنبه 09 تیر 1389, 01:29 صبح
تا اونجایی که من فهمیدم(البته حدس راحتیه)
این آقا یه برنامه داره که اگر یدونه بفروشه به همه شهرشون فروخته.
برای همین میخواد قفلش کنه.
به همین دلیل این برنامه ای که شما معرفی کردید به کارش نمیآد چون برای هر بار اجرا کردن برنامه خودش باید حضور پیدا کنه تا رمز رو وارد کنه.
یک جورائی درست فرمودید برنامه ای دارم که از اسپلش مینیاتور درونش استفاده کردم همینطور که میدونید فایل png حتما باید درون فولدر باشه و فایل exe از فولدر خارج نشه اومدیمو کاربر فایل exe رو از فولدر خارج کرد و با اینکارش هم منو نابود میکنه هم برنامرو!!!
حال تکلیف چیست نمیدونم.

FastCode
چهارشنبه 09 تیر 1389, 06:35 صبح
راهش اینه که برنامه اگر جای دیگزی اجرا شد خودش رو کپی کنه به محل اصلی و اون فایل رو اجرا کنه.
برای زیبایی میتونید یه shortcut توی محلی که برنامه کپی شده بزارید.

Dr.Bronx
چهارشنبه 09 تیر 1389, 12:16 عصر
یک جورائی درست فرمودید برنامه ای دارم که از اسپلش مینیاتور درونش استفاده کردم همینطور که میدونید فایل png حتما باید درون فولدر باشه و فایل exe از فولدر خارج نشه اومدیمو کاربر فایل exe رو از فولدر خارج کرد و با اینکارش هم منو نابود میکنه هم برنامرو!!!
حال تکلیف چیست نمیدونم.

شما فایل های png رو در ریسورس قرار بدید .
صدها بار در انجمن vb6 بحث شده در این مورد .

اونوقت هر جا برنامه بره فایل ها باهاش میره . و برعکس (!)

موفق باشید ./

مهران رسا
چهارشنبه 09 تیر 1389, 12:42 عصر
اون چیزی که مد نظر شماست معمولاً توسط آنتی ویروس ها و برای جلوگیری از تغییرات خرابکارانه صورت میگیره . و این تنها در شرایطی ممکه که برنامه شما بعد از اینکه اجرا شد با استفاده از هوک فولدر خودش رو قفل کنه و به عنوان یک پروسه سیستمی همیشه در حال اجرا باشه .