View Full Version : مشکل در استفاده از MyDac
مهران رسا
چهارشنبه 09 تیر 1389, 15:39 عصر
با سلام
برای ارتباط با بانک MySQL از کامپوننت MyDac استفاده میکنم . مشکلی که وجود داره اینه که پس از گذشت یک مدت زمان طولانی این کامپوننت کاملاً قاطی میکنه و رویداد AfterConnect اون به صورت متوالی اجرا شده و روند اجرای برنامه رو مختل میکنه .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ! کسی تا حالا به این مشکل بر خورده ؟ یا در کل از چه کامپوننتی برای اتصال به بانک MySQL استفاده میکنید که کاملاً قابل اطمینان باشه ؟
vcldeveloper
چهارشنبه 09 تیر 1389, 17:09 عصر
از MyDAC استفاده نکردم، ولی در دلفی 2010 که خودِ dbExpress درایور اتصال به MySQL رو داره، چرا از همون استفاده نمی کنید؟
مهران رسا
چهارشنبه 09 تیر 1389, 22:00 عصر
از MyDAC استفاده نکردم، ولی در دلفی 2010 که خودِ dbExpress درایور اتصال به MySQL رو داره، چرا از همون استفاده نمی کنید؟
راستش با خطای زیر مواجه میشم :
http://up.iranblog.com/Files/4a38df98e6e14500bcf3.png
vcldeveloper
پنج شنبه 10 تیر 1389, 00:58 صبح
راستش با خطای زیر مواجه میشم
LIBMYSQL.dll در واقع Client Library مربوط به MySQL هست؛ این فایل با MySQL توزیع میشه، و شما می تونید فایل همراه نسخه MySQL خودتان را در محل نصب آن پیدا کنید، یا فایل مربوط به نسخه MySQL خودتان را از اینترنت دانلود. محل قرارگیری این فایل باید در PATH ویندوز قرار داشته باشه (مثلا می تونید توی پوشه System32 آن را کپی کنید).
tdkhakpur
پنج شنبه 10 تیر 1389, 01:09 صبح
به نظرم کامپوننتها مستقیما از libmysql.dll استفاده نمیکنند برای لود شدن از درایور اولیه و این درایور از libmysql.dll استفاده میکند.
من هم همچین مشکلی دارم داخل دو سه فروم خارجی در ارتباط با sql این سوال شده بود و پیشنهادشان این بود که mysql.dll را هم در مسیر قرار بدهید ولی باز جواب نمیدهد.
مهران رسا
پنج شنبه 10 تیر 1389, 17:50 عصر
خوشبختانه با کپی کردن کتابخانه مربوطه در پوشه سیستم مشکل برطرف شد . ضمناً من هرچی تلاش کردم خاصیت پورت DbExpress برای اتصال به MySQL رو پیدا کنم موفق نشدم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
vcldeveloper
پنج شنبه 10 تیر 1389, 18:54 عصر
ضمناً من هرچی تلاش کردم خاصیت پورت DbExpress برای اتصال به MySQL رو پیدا کنم موفق نشدم
در Data Explorer روی کانکشن مربوطه راست کلیک کنید، و گزینه Modify Connection را انتخاب کنید. از پنجره باز شده، گزینه Advanced رو انتخاب کنید، گزینه مربوط به تنظیم پورت زیر مجموعه گروه Database هست.
tdkhakpur
پنج شنبه 10 تیر 1389, 19:40 عصر
خوشبختانه با کپی کردن کتابخانه مربوطه در پوشه سیستم مشکل برطرف شد . ضمناً من هرچی تلاش کردم خاصیت پورت DbExpress برای اتصال به MySQL رو پیدا کنم موفق نشدم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
جناب M8SPY اگر ممکن هست میتونید کتابخانه لازم برای کار فوق را اینجا قرار بدید
ممنون
tdkhakpur
پنج شنبه 10 تیر 1389, 20:10 عصر
با عرض شرمندگی
مشکل از جای دیگری بود حل شد.
مهران رسا
پنج شنبه 10 تیر 1389, 21:17 عصر
در Data Explorer روی کانکشن مربوطه راست کلیک کنید، و گزینه Modify Connection را انتخاب کنید. از پنجره باز شده، گزینه Advanced رو انتخاب کنید، گزینه مربوط به تنظیم پورت زیر مجموعه گروه Database هست.
خیلی ممنون آقای کشاورز . این کار از طریق کدنویسی به چه صورت قابل انجام هست ؟
vcldeveloper
جمعه 11 تیر 1389, 02:28 صبح
این کار از طریق کدنویسی به چه صورت قابل انجام هست ؟
یک سری از خصوصیات مثل نام کانکشن، نام درایور و غیره را مستقیما از طریق خودِ SQLConnection تغییر میدید؛ مابقی را از طریق خصوصیت Params اضافه می کنید. به عنوان نمونه:
http://www.delphi3000.com/articles/article_3286.asp
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.