ورود

View Full Version : کارشناسی ارشد(و بالاتر) یا بازار کار؟

ricky22
چهارشنبه 09 تیر 1389, 17:29 عصر
سلام دوستان..
مدتی هست ذهنم مشغوله که برای رشته ی ما بهتره که زود جذب بازار کار شیم و از نظر فنی پیشرفت کنیم یا اینکه برای ارشد(و بالاتر) خوند؟
موفقیت تو کدومش هست؟(حالت خاص رو در نظر نگیرید)
کدومش اینده رو بیشتر تضمین می کنه؟
شما کدوم رو می پسندین؟
خیلیا می گن هر چه زود تر وارد کار و بازار کار شد و هم سابقه پیدا کرد هم فنی شد.
اما خیلی ها رو دیدم علاوه بر این که فنی هستند اما به خاطر نداشتن تحصیلات بالا الان نگران اینده زندگیشون هستند.
پیشاپیش از کسانی که در بحث شرکت می کنند تشکر می کنم :)

mahdi68
چهارشنبه 09 تیر 1389, 19:25 عصر
هر دو با هم

ricky22
چهارشنبه 09 تیر 1389, 19:37 عصر
هر دو با هم
ممنون از حضورتون در بحث

یعنی میشه که هم سر کلاس رفت هم برا ارشد خوند هم سرکار رفت؟!
سخته!

saleh.hi.62
چهارشنبه 09 تیر 1389, 19:42 عصر
آیدنده تو ایران واقعدن روشن نیست !
بدلیل تحریم هایی که فعلا بشدت علیه ایران اعمال میشه امکان صادرات نرم افزار که هیچ بشدت به بازار داخلی صدمه وارد میکنه !
ما باید این رو قبول کنیم که کشورمون هنوز یک کشور جهان سوم و به حد صنعتی نرسیده و توی اکثر رشته های فنی زمینه های کاری خیلی محدودی برای کار وجود داره !

پیشنهاد من به شما اینه که اگه شما سنتون که و هنوز وقت دارین برای ارشد سعی خودتونو بکنین و بعد از اون به فکر تحصیل توی یکی از کشور های دیگه برای مقطع دکترا باشن که اگه یه کم زرنگ باشین میتونین بورس بگیرین !
همیشه فرصت برای کار کردن هست ولی همیشه زمینه برای درس خوندن و تحصیل نیست !

mahdi68
چهارشنبه 09 تیر 1389, 22:10 عصر
یعنی میشه که هم سر کلاس رفت هم برا ارشد خوند هم سرکار رفت؟!
سخته!
منم میدونم سخته !!! ولی مجبوریم . تحصیل هزینه داره برای تامین این هزینه مجبوریم کار کنیم

اوبالیت به بو
چهارشنبه 09 تیر 1389, 23:01 عصر
اگر مشكل مالي نداري حتما ارشد رو بگير. يه جور پشت وانه محسوب ميشه + اينكه تازه رشته كامپيوتر تو ارشد بهت مباحث درست و حسابي ياد مي دن.
شما نگران 2 سال سابقه كار هم نباش. ارشد داشته باش 2 سال رو يه كاريش مي كني. (آدمي كه ارشد داره مگه ميشه تخصص نداشه باشه؟؟؟)
در حين تحصيل هم يه كار پاره وقت يا حق و التدريسي كار كن حداقل خرج خودت در مياد.

به هر حال هميشه گفتن از درس به جايي مي رسي كار هميشه هست

x.xoma
چهارشنبه 09 تیر 1389, 23:13 عصر
همیشه فرصت برای کار کردن هست ولی همیشه زمینه برای درس خوندن و تحصیل نیست !

این جمله.....

زیاد حرص کار کردن نداشته باش ؛ همه عمممممممممممر باید کار کنی......

موفق باشی

Web.Designer01
چهارشنبه 09 تیر 1389, 23:49 عصر
اگر مشكل مالي نداري حتما ارشد رو بگير. يه جور پشت وانه محسوب ميشه + اينكه تازه رشته كامپيوتر تو ارشد بهت مباحث درست و حسابي ياد مي دن.

حرف شما درست،ولی ارشد گرفتن به همین راحتی ها هم نیست!
قبول شدنش مخصوصا مهندسی نرم افزار کار خیلی سختیه،یک سال باید آدم از زندگیش بزنه و درس بخونه و آخرشم معلوم نیست با این ظرفیتای کم و کنکورای غیر استاندارد قبول بشه یا نشه،من خودمم فعلا با همین قضیه ادامه تحصیل مشکل دارم و دارم فکر میکنم که چیکار کنم،بخونم برا کنکور یا نه :متفکر:،ricky22 به نظر من اگه شرایطشو داری برا ادامه تحصیل برو اونور و به جای خوندن برا کنکور زبانتو قوی کن(البته اگه مسلط نیستی)

ricky22
چهارشنبه 09 تیر 1389, 23:52 عصر
مرسی از همه که در بحث شرکت کردید من این ترم اول کارشناسی ناپیوستم بود و سر کار رفتم تمام وقت و مشروط شدم رسما و نمره هام افتضاح شد......
اما شرایط کاریم جوریه که واقعا دارم چیز های خوبی یاد می گیرم و خیلی خیلی راضی هستم عالیه. تابستون رو می خوام سخت کار کنم و از مهر پاره وقت یا در منزل و بیشتر به درس اهمیت بدم حتی می خوام از ترم 2 شروع کنم درسای مهمو برا ارشد بخونم و به قول یه نفر این 2 سالو سختی بکشم و بعدها پشیمون نشم.
نظرتون چیه؟
...

ricky22
چهارشنبه 09 تیر 1389, 23:58 عصر
:متفکر:،ricky22 به نظر من اگه شرایطشو داری برا ادامه تحصیل برو اونور و به جای خوندن برا کنکور زبانتو قوی کن(البته اگه مسلط نیستی)
سلام عزیز
رفتن اون ور خوبه اما هزینه داره و بورس گرفتن برای یکی مثل من سخته نه دانشگاه معتبری(باهنر شیراز) نه معدل بالایی(14) سربازی هم ندارم زبانم هم بد نیست و سریع یاد می گیرم.
واقعا ارشد خوندن هم سخته اما اگه مداوم از ترم 2 1 خوند شاید بشه یه کارایی کرد...
قبلا اصلا به ارشد فکر نمی کردم اما الان با صحبت های دوستان و دیدن سرنوشت چند نفر به ارشد فکر می کنم و می خوام براش برنامه بریزم اما دوست دارم با بازار کار رابطم حفظ شه.

Web.Designer01
پنج شنبه 10 تیر 1389, 00:07 صبح
حتی می خوام از ترم 2 شروع کنم درسای مهمو برا ارشد بخونم و به قول یه نفر این 2 سالو سختی بکشم و بعدها پشیمون نشم.
نظرتون چیه؟
...
نمیدونم والا،بستگی به خودت و نحوه درس خوندنت داره،من یکی از دوستام همین کارو کرد از ترم 3 کارشناسی ناپیوسته شروع کرد به خوندن برا ارشد،سر کلاس درس دانشگاه نمیومد بجاش میرفت کلاس کنکور،نتیجش این شد که ترم 3رو مشروط شد و 5 ترمه شد،ترم چهارشم یکی دو تا از درسارو افتاد و تو کنکورم رتبش شد سه هزار و خورده ای.
درسته مجاز شد ولی هیجا قبول نمیشه!
البته این دلیل نمیشه که تو هم مثه اون شی!،اولویت با درسای دانشگاس بعد با ارشد.

اوبالیت به بو
پنج شنبه 10 تیر 1389, 00:12 صبح
حرف شما درست،ولی ارشد گرفتن به همین راحتی ها هم نیست!
قبول شدنش مخصوصا مهندسی نرم افزار کار خیلی سختیه،یک سال باید آدم از زندگیش بزنه و درس بخونه و آخرشم معلوم نیست با این ظرفیتای کم و کنکورای غیر استاندارد قبول بشه یا نشه،من خودمم فعلا با همین قضیه ادامه تحصیل مشکل دارم و دارم فکر میکنم که چیکار کنم،بخونم برا کنکور یا نهكاري ميشه كرد؟؟ 3 سال رو بايد بذاري. اما 100% شك نكن كه ارشد داشته باشي شرايطت به مراتب بهتر هست. فقط بعد مادي رو نبين، در آينده از لحاظ روحي رواني كمك مي كنه

:متفکر:،ricky22 به نظر من اگه شرایطشو داری برا ادامه تحصیل برو اونور و به جای خوندن برا کنکور زبانتو قوی کن(البته اگه مسلط نیستی) رفتن اون ور مگر آسونه؟؟؟ حداقل 4 سال زمان مي بره. حداقل! من مي گم اگر مي ري با دست پر برو چون الان سنت هم گذشته. اون ور موقعي خوب هست كه بچه باشي (زير 14 سال) نه كسي كه 20 سالشه تازه داره گرم ميشه آشنا ميشه همه چي مياد دستش حالا بره از صفر شروع كنه (اما يه قانوني آمريكا رفتن داره و اون هم اينه هر چي زود تر بري بهتره)

واقعا ارشد خوندن هم سخته اما اگه مداوم از ترم 2 1 خوند شاید بشه یه کارایی کرد...
قبلا اصلا به ارشد فکر نمی کردم اما الان با صحبت های دوستان و دیدن سرنوشت چند نفر به ارشد فکر می کنم و می خوام براش برنامه بریزم اما دوست دارم با بازار کار رابطم حفظ شه. رفيق، نمي توني هم كار كني هم درس بخوني، من تجربش رو دارم مي دونم. مخصوصا كاراي رسمي و شركتي كه بايد مسئول باشي. من قول مي دم ساعت 6 كه مياي خونه اصلا حال نداري درس بخوني. مگر يه انگيزه قوي داشته باشي و به هدفت فكر كني (مثل اين ايراني هايي كه ميرن همبرگر مي فروشن درس هم مي خونن، حالا اگه بهشون تو تهران مي گفتي بيا با تاكسي كار كن منت مي ذاشت)
اما اگه واقعا مي خواي ارشد قبول شي جز اون 30 نفر بشي بايد تمام وقت بشيني بخوني. 1 سال قشنگ با تمركز بخوني و بخوني تست بزني. قرص و دارو هم نداره كه بهت بدن 1 شبه قبول شي. راهش همينه.
تو كتاب باشي، تو رقابت باشي، همش ذهنت درگيره كنكور باشه.

صميمي ترين دوستان من الان دارن دكتري و ارشد در رشته هاي مختلف مي خونن. زياد از اين دوست ها دارم.

Web.Designer01
پنج شنبه 10 تیر 1389, 00:28 صبح
اما 100% شك نكن كه ارشد داشته باشي شرايطت به مراتب بهتر هست. فقط بعد مادي رو نبين، در آينده از لحاظ روحي رواني كمك مي كنه

خب بله ،100%همینطوره شک ندارم!:لبخند:
حداقلش استاد دانشگاهیه!

رفتن اون ور مگر آسونه؟؟؟

اگه پول باشه بله،چیش سخته مدارکتو میفرستی چند ماه بعدم پذیرش میشی!،به همین سادگی،منم که بهش گفتم اگه شرایطشو داره بره.

حداقل 4 سال زمان مي بره. حداقل!

رو چه حسابی این حرفو میزنی،4 سال؟!!!!:متعجب:
تازه حداقل!

من مي گم اگر مي ري با دست پر برو چون الان سنت هم گذشته. اون ور موقعي خوب هست كه بچه باشي (زير 14 سال) نه كسي كه 20 سالشه تازه داره گرم ميشه آشنا ميشه همه چي مياد دستش حالا بره از صفر شروع كنه (اما يه قانوني آمريكا رفتن داره و اون هم اينه هر چي زود تر بري بهتره)

الان سنش گذشته؟!!
فک نکنم 21_20 بیشتر باشه!:لبخند:،حالا کی از آمریکا صحبت کرد؟!
مگه اونور فقط آمریکاس؟
اونور شمال مالزی هم میشه،دانشگاه UM مالزی یکی از بهترین دانشگاهها برا ادامه تحصیل تو مقطع ارشد و رشته کامپیوتره،اگه اشتباه نکنم رتبه جهانیش 176 هستش و پذیرششم کار سختی نیست.

salehbagheri
پنج شنبه 10 تیر 1389, 00:29 صبح
کارشناسی ارشد فقط ورودی اش سخته وقتی قبول شدی دیگه مشکلی نداری! البته من هنوز کارشناسی هستم ولی دیگران رو دیدم! تعداد واحدهات خیلی کمه و فقط دو سال هست! تنها سختی اش پایان نامه اش هست. به راحتی میتونی در کنار شغلت درست رو هم بخونی! البته باید کمی برنامه ریزی داشته باشی.

رفتن به اون ور مرزها هم مثل آب خوردن هست فقط کمی پیگیری لازم داره! و یه چند روزی باید پشت در سفارت لنگر بندازی همین!

من خودم به راحتی ویزای استرالیا رو گرفتم ولی چون پدر مادرم علاقه ای به رفتن نداشتند منم نرفتم.

البته اگه جویای کار باشی و تلاش کنی همینجا هم خوب میشه درآمد داشت.

ricky22
پنج شنبه 10 تیر 1389, 00:29 صبح
از همه تشکر می کنم
اره واقعا سخته که هم کار کرد هم درس خوند من متولد 69 هستم 3 ترم دیگه کارشناسیم تمامه فک کنم اگه از مرداد شروع کنم همین گسسته و دیفرانسیل رو بخونم خوبه.
امسالو میرم سر کار سال دیگه خیلی کمش می کنم و شایدم اصلا نرم
برنامم جدیه و از روی احساس حرف نمی زنم.
اینی که گفتی نمیشه هم کار کرد هم درس خوند رو این ترم با تک تک سلولای بدنم درک کردم.
بازم ممنوون

Web.Designer01
پنج شنبه 10 تیر 1389, 01:30 صبح
ولی چون پدر مادرم علاقه ای به رفتن نداشتند منم نرفتم.

منم همینه مشکلم وگرنه تکلیفم روشن بود،البته حقم دارم خب!،ولی من هنوزم تو فکر رفتن هستم و بالاخره یه روزی از این مملکت میرم،دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.

mosi123
پنج شنبه 10 تیر 1389, 02:15 صبح
از همه تشکر می کنم
اره واقعا سخته که هم کار کرد هم درس خوند من متولد 69 هستم 3 ترم دیگه کارشناسیم تمامه فک کنم اگه از مرداد شروع کنم همین گسسته و دیفرانسیل رو بخونم خوبه.
امسالو میرم سر کار سال دیگه خیلی کمش می کنم و شایدم اصلا نرم
برنامم جدیه و از روی احساس حرف نمی زنم.
اینی که گفتی نمیشه هم کار کرد هم درس خوند رو این ترم با تک تک سلولای بدنم درک کردم.
بازم ممنوون

سلام دوست عزیز
رمز موفقیت در زندگی و از جمله قبولی در مقاطع تحصیلی بالا تنها یک کلمه است.آن هم تلاش، تلاش، تلاش.
امیدوارم موفق باشید

saleh.hi.62
پنج شنبه 10 تیر 1389, 06:45 صبح
رفتن به اون ور مرزها هم مثل آب خوردن هست فقط کمی پیگیری لازم داره! و یه چند روزی باید پشت در سفارت لنگر بندازی همین!

دوست عزیز مطمئنی؟
آخه اگه برای کار بخوای بری که باید 3 سال سابقه کار داشته باشی و اگه برای تحصیل که نمیتونی زیاد کار کنی و باید همش از جیب بدی !

ricky22
پنج شنبه 10 تیر 1389, 09:01 صبح
سلام دوست عزیز
رمز موفقیت در زندگی و از جمله قبولی در مقاطع تحصیلی بالا تنها یک کلمه است.آن هم تلاش، تلاش، تلاش.
امیدوارم موفق باشید
خیلی ممنون شما خودتون ارشد می خونید؟

salehbagheri
پنج شنبه 10 تیر 1389, 10:25 صبح
آخه اگه برای کار بخوای بری که باید 3 سال سابقه کار داشته باشی و اگه برای تحصیل که نمیتونی زیاد کار کنی و باید همش از جیب بدی !

اگه یه سر به سفارت ها بزنید متوجه میشید.

اکثر سفارت یه بخش پناهندگی دارند که میتونید یه فرم پناهندگی دریافت کنید. مبلغی پول (استرالیا: 2هزار دلار) به حسابش میریزید و ...

خود کشور آمریکا در یک سایت دولتی (دقیقا یادم نیست) فرم ثبت نام پناهندگی گذاشته بود. که حدودا 6 ماه بعد جوابش از طریق پست میرسید در خونتون!

mosi123
پنج شنبه 10 تیر 1389, 16:17 عصر
خیلی ممنون شما خودتون ارشد می خونید؟

بله من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه شیراز می باشم. بار اولی که درآزمون ورودی ارشد شرکت کردم، رتبه ام در حدی بود که فقط می توانستم شبانه قبول شوم. بنابراین به خاطر وضعیت نامناسب اقتصادی انتخاب رشته نکردم، که با مخالفت شدید دوستان و اطرافیان مواجه شدم که می گفتند اگر انتخاب رشته نکنی سال آینده همین رتبه را هم نمی آوری. اما من باشناختی که از خودم و اراده ام داشته ام با تلاش مضاعف سال آینده شرکت کردم که خوشبختانه توانستم در دوره روزانه پذیرفته شوم. ضمنا من هم از اشتغال به کار در حین تحصیل ضربه بسیار سنگینی خورده ام.

East.Tiva
پنج شنبه 10 تیر 1389, 19:48 عصر
درس خواندن در سطوح ارشد و بالاتر منجر به این میشه که شما تولیدکننده علم بشید.
رفتن سمت بازار کار منجر به این میشه که شما مصرف کننده علمی میشید که چند سال قبل در دانشگاه ها تولد شده بوده.

به طور متوسط درآمد هردو حالت خیلی رویایی و ایده ال نیست. شاید حتی در حالت حدی بشه گفت که با هم برابر هم هستند. به سمت علاقه تون برید.

ali_kolahdoozan
جمعه 11 تیر 1389, 00:21 صبح
برو فقط ارشدت رو بخون . نترس این بازار کار بسیار عالی و درجه 1 فرار نمیکنه

reza_program
جمعه 11 تیر 1389, 01:53 صبح
سلام
به نظر من هم ادامه تحصیل خیلی میتونه کمک کنه
کار به هر طریقی ، برای گذران موقت زندگی پیدا میشه

بله من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه شیراز می باشم....
ماشالا بچه ها همه فن حریفن:تشویق::چشمک:

shirin_sh1024
جمعه 11 تیر 1389, 02:47 صبح
من که نمیدونم چرا همه تشویق میکنند واسه ارشد خوندن.
به نظر من اگه کسی خیلی درسش خوب باشه و حسابی درس بخونه که بتونه روزانه قبول بشه یا بتونه تو یه دانشگاه معتبر خارجی پذیرش بگیره خوبه ارشد بگیره ولی اگه قرار باشه هر ترم بالای یک میلیون شهریه بده با توجه به سطح علمی دانشگاه های ایران و دروس تئوری که تدریس میشه اصلا ارزشش رو نداره
همون هزینه رو میتونه بزاره چند تا دوره تخصصی معتبر بره که به نظر من خیلی بیشتر از واحدهای دانشگاهی از نظر عملی ارزش داره البته شاید مدرکش یه جاهایی به درد بخوره مثلا برای پست های دولتی یا استاد دانشگاهی و .. ولی مدارک دانشگاهی کامپیوتر تو ایران معمولا بیشتر جنبه اسمی داره تا اینکه چیزی به اطلاعات علمی کسی اضافه کنه اگه کسی هدفش بالا بردن اطلاعات و یادگیری تخصص باشه گرفتن مدارک معتبر تخصصی میتونه بهتراز گرفتن مدرک ارشد با کلی هزینه کردن باشه

ricky22
جمعه 11 تیر 1389, 02:53 صبح
@ shirin_sh1024 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=67637)
خیلی ممنون از توجهتون دوست من :)
منظور از ارشد فقط دولتی هست با آزاد ملعون کاری نداردم ;)
به نظر شما ارشد چیزی از نظر علمی به ما استفاده نمی کنه؟!
خب مشخصا مدرک مهندسی ماکروسافت خیلی ارزشش بیشتره

saleh.hi.62
جمعه 11 تیر 1389, 09:10 صبح
نه دوست عزیز در قیاس با پولی که شما میپردازین چیزی یاد نمیگیرین !
ببینید ارشد واسه کسی خوبه که توی دوره لیسانس خوب کار کرده و وقتی میره تو دوره ارشد فقط و فقط میره سراغ مباحث حرفه ای که مخصوصا اگه دانشگاه خوبی باشی از وجود اساتید استفاده خوب کنین . و اما اگه شخص دانش خاصی نداره این دوره تبدیل میشه به یک دوره تئوریک که حتی گذروندن پایان نامه یک مشکل بزرگ میشه .

مثلا: من خودم یک دوست دارم که درسش خوب بود و براحتی هوش مصنوعی دانشگاه آزاد قزوین قبول شد (بهترین دانشگاه برای رشته هوش مصنوعی و رباتیک) ! و بعد از 2 سال درساشو پاس کرد ولی 1 سال و نیم که روی پایان نامه مونده.و تقریبا 3 سال و نیم داره برای گرفتن ارشدش دست و پا میزنه ...

اینو گفتم که استناد کنم به گفته های بالا .
ولی با تمام این صحبت ها اگر توان قبول شدن در کنکور دولتی رو دارین هتما براش وقت بزارین .اگه که زیاد مطمئن نیستین رفتن دنبال مدارک کامپیوتر بهتره .

shirin_sh1024
جمعه 11 تیر 1389, 12:37 عصر
به نظر شما ارشد چیزی از نظر علمی به ما استفاده نمی کنه؟!
به نظر من بیشتر مدارک دانشگاهی ایران بدرد استخدام شدن و همچنین احترام اجتماعیش میخوره واقعا از نظر علمی چیز زیادی اضافه نمیشه نمیگم هیچی چون تا حدودی بستگی به اون فرد هم داره ولی دانشگاه های ایران به روز نیست و درگیر درس های تئوری شدن فقط وقت تلف کردنه اگه اون وقت و انرژی و هزینه روی مدارک کامپیوتری معتبر گذاشته بشه و بتونی تو یه شاخه ای که علاقه داری یه متخصص واقعی بشی و باسواد واقعی نه صرفا مدرک به نظر من ارزش بیشتری داره
دانشگاه ها تو ایران از مکان تحصیل علم فاصله گرفتند و تبدیل شدند به مکان صدور مدرک
البته شما سنت خیلی کمه جا واسه تحصیل داری اگه واقعا علاقه داری بشین و جدی براش بخون ولی اگه واقعا میخوای قبول شی همه چیز رو تعطیل کن و فقط و فقط درس بخون
یا شروع نکن یا طوری بخون که 100% یه دانشگاه خوب قبول شی در کنارشم میتونی مدارک معتبر هم بگیری
به هر حال اگه تواناییش رو داشته باشی هر دو بهتره
در مورد بازار کار ، به نظر من نباید عجله کرد چون کار فرار نمیکنه همیشه هست اولین اولویت اینه که شما سطح علمیت رو تا جاییکه میتونی ببری بالا اینجوری جایگاه کاریت درآینده بالاتر میره

مهران رسا
جمعه 11 تیر 1389, 13:14 عصر
زبان انگلیسیت رو تقویت کن .
بازهم تاکید میکنم : زبان انگلیسیت رو تقویت کن .
کارشناسی بگیر (سعی کن در این مدت سابقه کار جمع کنی)
سربازی برو
وقتی برگشتی چند تا مدرک International بگیر . (سعی کن در این مدت سابقه کار جمع کنی)
اگه به اندازه کافی در کارت تخصص پیدا کردی ، به زبان کاملاً تسلط داری و وضع مالیت هم خوبه حتماً برای گرفتن ویزای مهارت در خارج از کشور اقدام کن .
اونجا که رفتی بدون گذروندن دوره های ارشد و دکترا هم میتونی به اندازه کافی سطح علمیت رو بالا ببری .

خلاصه تا به یک جایی برسی 30 سالت شده ...

ricky22
جمعه 11 تیر 1389, 14:28 عصر
زبان انگلیسیت رو تقویت کن .
بازهم تاکید میکنم : زبان انگلیسیت رو تقویت کن .
کارشناسی بگیر (سعی کن در این مدت سابقه کار جمع کنی)
سربازی برو
وقتی برگشتی چند تا مدرک International بگیر . (سعی کن در این مدت سابقه کار جمع کنی)
اگه به اندازه کافی در کارت تخصص پیدا کردی ، به زبان کاملاً تسلط داری و وضع مالیت هم خوبه حتماً برای گرفتن ویزای مهارت در خارج از کشور اقدام کن .
اونجا که رفتی بدون گذروندن دوره های ارشد و دکترا هم میتونی به اندازه کافی سطح علمیت رو بالا ببری .

خلاصه تا به یک جایی برسی 30 سالت شده ...
سربازی ندارم زبانم بد نیست اما تقویتش می کنم.
یعنی شما می گی گرفتن ارشد فایده نداره مدارک ماکروسافت بهتره؟
هزینش زیاده نه؟

مهران رسا
جمعه 11 تیر 1389, 14:38 عصر
یعنی شما می گی گرفتن ارشد فایده نداره مدارک ماکروسافت بهتره؟
من میگم خودت باید بری دنبال تخصص . دانشگاه های عقب افتاده ی ما اعم از دولتی یا آزاد کاملاً اسلامی چیزه قابل توجهی به ما یاد نمیدند .

زبانم بد نیست اما تقویتش می کنم.
هرچی بیشتر زبان بدونی بهتر ...

سربازی ندارم
همین خودش نعمتی هست . ازش استفاده کن .

ricky22
جمعه 11 تیر 1389, 15:11 عصر
من میگم خودت باید بری دنبال تخصص . دانشگاه های عقب افتاده ی ما اعم از دولتی یا آزاد کاملاً اسلامی چیزه قابل توجهی به ما یاد نمیدند .

دوست عزیزم ممنون از توجه شما :)
ببین الان خیلی ها رو میشناسم که با مدرک کارشناسی حتی با سابقه کار موجه 6 7 سال پشیمونن که چرا ارشد نخوندن البته بعضی ها هستند خوب ایده میدن و کار افرینی می کنن و بعضی ها هستن خوب ایده رو پیش می برن با دانش بالا
برنامه نویس که کارمند باشه با حقوق کم به جایی نمی رسه اخه هر چه قدرم تخصص داشته باشن مگه دیگه چه قد حقوق خواهند گرفت؟

اوبالیت به بو
جمعه 11 تیر 1389, 18:54 عصر
برنامه نویس که کارمند باشه با حقوق کم به جایی نمی رسه اخه هر چه قدرم تخصص داشته باشن مگه دیگه چه قد حقوق خواهند گرفت؟

شما كارمند نباش. برو بالا به هر طريقي كه شده

مرتضی پیروزی
جمعه 11 تیر 1389, 23:34 عصر
سلام
ببین دوست من رک بگم؛ اگر فکر میکنی که ارشد بگیری از کارمندی فرار کردی سخت در اشتباهی......
کارمند بودن یا نبودن ربطی به مدرک دانشگاهی نداره............
افراد زیادی هستند که مدرک دانشگاهی اونا MBA گرایش بازرگانی هست، ولی طرف سلام و احوال پرسی
بلد نیست!! مدیریت کردن که جای خود........... پس میبینی مدرک کاری برات نمیتونه بکنه.
شما اگر کامند باشی با حقوق 400 تومن، و اگر ارشد بگیری نهایتاً میشی کارمند با حقوق 420 تومن!!
اگر به جایی رسیدی که به جای گفتن جمله :" چکار باید براتون بکنم؟" گفتی: " من اینکار رو به بهترین شکل انجام میدم" میتونی از کارمندی در بری.............
ارشد خوبه، خیلی خوب؛ ولی اگر به تحصیلات آکادمیک علاقه داشته باشی، در غیر این صورت دکترا هم کاری برات نمیتونه بکنه. به دلت گوش کن ببین چی میگه

mahdi68
جمعه 11 تیر 1389, 23:40 عصر
سلام
ببین دوست من رک بگم؛ اگر فکر میکنی که ارشد بگیری از کارمندی فرار کردی سخت در اشتباهی......
کارمند بودن یا نبودن ربطی به مدرک دانشگاهی نداره............
افراد زیادی هستند که مدرک دانشگاهی اونا MBA گرایش بازرگانی هست، ولی طرف سلام و احوال پرسی
بلد نیست!! مدیریت کردن که جای خود........... پس میبینی مدرک کاری برات نمیتونه بکنه.
شما اگر کامند باشی با حقوق 400 تومن، و اگر ارشد بگیری نهایتاً میشی کارمند با حقوق 420 تومن!!
اگر به جایی رسیدی که به جای گفتن جمله :" چکار باید براتون بکنم؟" گفتی: " من اینکار رو به بهترین شکل انجام میدم" میتونی از کارمندی در بری.............
ارشد خوبه، خیلی خوب؛ ولی اگر به تحصیلات آکادمیک علاقه داشته باشی، در غیر این صورت دکترا هم کاری برات نمیتونه بکنه. به دلت گوش کن ببین چی میگه
1 نفر این پاسخ را مفید ارزیابی کرده است
گل گفتی:تشویق:

ricky22
جمعه 11 تیر 1389, 23:57 عصر
پس چرا انقدر دوستان اصرار به ارشد گرفتن دارن؟

مرتضی پیروزی
شنبه 12 تیر 1389, 00:26 صبح
سلام

پس چرا انقدر دوستان اصرار به ارشد گرفتن دارن؟
من خودم هم جز اون دسته از افرادی هستم که با ارشد شدیداً موافقم!
من فقط توی عمرم به یکسری از افراد غبطه میخورم، اونم کسانی هستند که موفق شدند دکترا بگیرن.......
هیچ چیز لذت بخش تر از تحصیلات آکادمیک برای من نیست.
ولی اصلاً فکر نمیکنم که اگر دکتری بگیرم برام موقعیت کاری بهتری قراره جور بشه.
------------------
ببین شرکت ها دودسته هستند:
دسته اول آگهی میدن: کارمند متخصص با فلان قدر تجربه میخوایم
دسته دوم آگهی میدن: کارمند با فلان مدرک میخوایم
هیچ وقت به دسته دوم امید نداشته نباش!! چون قرار هست که زحمات و تلاش های شما و همچنین تجربیات شما رو نادیده بگیرن! و احتمالاً از اونا آبی برای شما گرم نخواهد شد، چون اگر شرکت مهمی بود
بیشتر به تخصص اهمیت میداد نه مدرک.( من دارم ایران رو میگم).
------------------
ولی نظر من این هست که میگم، شاید دوستان مخالف باشن.
برو ارشد بگیر، در حین ارشد گرفتن برو تحقیق کن و یک پروژه و ایده برای خودت تعریف کن، روش وقت بذار
انرژی بذار، اینقدر براش وقت صرف کن تا بهش ایمان پیدا کنی، بعد از فارق التحصیلی اون رو عملی کن.....
اگر راهت رو درست انتخاب کنی و براش درست هزینه کنی، میتونی ایران رو تکون بدی!!
همونطور که خیلی از تکنولوژی هایی که الآن من و شما داریم ازشون استفاده میکنیم( تو هر زمینه ای)
نتیجه تحقیق یک دانشجو توی خارج از کشور بوده.