PDA

View Full Version : سوال: بازیابی اطلاعات از xml به grid

baran_2005
پنج شنبه 10 تیر 1389, 10:17 صبح
سلام
یک خروجی برای grid لازم دارم که تمام اطلاعات ان در یک فایل xml ذخیره شود . که یک تابع کلی برای تمام grid ها است . اطلاعات grid از join چندین جدول به دست میاید . که تنها چند فیلد از هر جدول نمایش داده میشود . ایا حالا راهی وجود دارد که من بتوانم این اطلاعات مجددا بازیابی کنم . با این قسمت که اطلاعات در grid مجدد نمایش داده شود مشکلی ندارم اما با اینکه چطوری فیلدهای این جداول تشخیص بدم و پر کنم مشکل دارم . :متفکر:

BORHAN TEC
پنج شنبه 10 تیر 1389, 14:03 عصر
باید از MyBase استفاده کنید. (اصلی ترین کامپوننت برای این کار TClientDataSet است). در این باره به طور کامل در کتاب Mastering Delphi 7 بحث شده است. قبلاً در یک پست به طور کامل این موضوع را آموزش داده بودم که دوستان عزیز(:عصبانی:) زحمت کشیدند و حذفش کردند.

vcldeveloper
پنج شنبه 10 تیر 1389, 15:25 عصر
اطلاعات نمایش داده شده در گرید، یا کلا اطلاعات موجود در دیتاست متصل به گرید؟
اطلاعات به همراه ساختار آنها باید ذخیره بشند، یا فقط خودِ داده ها، بدون ساختار فیلدها (مثل نوع داده هر فیلد)؟
اصلا ساختار XML را خودتان دارید تعیین می کنید، یا اینکه به هر شکلی ذخیره شد، فرقی نمیکنه، فقط XML باشه؟
برای بازیابی میخواید داده XML توی چیزی بازیابی بشه؟

برای چه منظوری میخواید داده را به صورت XML ذخیره کنید؟

جواب این سوال ها مشخص میکنه که باید از چه مکانیزمی استفاده کنید؛ مثلا آیا از متد SaveToFile مربوط به ClientDataset یا ADO استفاده کنید، و کاری به چیز دیگه نداشته باشید؛ یا اینکه خودتان مقادیر فیلدها را بخوانید و یک سند XML از روی آنها تولید کنید.