ورود

View Full Version : شبکه با 3 تا سیستم

Saeed.Masoumi
پنج شنبه 10 تیر 1389, 20:52 عصر
سلام دوستان
می خوام با 3 تا سیستم یک شبکه راه بندازم که از طریق یک سیستم اینترنت رو به 2 تا سیستم دیگه برسونم.
مشخصات سیستم ها اینه:
سیستم شماره 1:
ویندوز سرور 2003
کارت لن گیگا
کارت لن دی-لینک
سیستم شماره 2:
ویندوز ایکس پی sp2
کارت لن ریلتاک
سیستم شماره 3:
ویندوز سرور 2003
کارت لنMarvell Yukon
حالا کاری که کردم:
یک کابل Cat-6 گرفتم دو طرفش رو به صورت straight سوکتبندی کردم.
سیستم شماره 3 رو به کارت لن گیگا از سیستم یک (با همان کابل فوق)متصل کردم هیچ مشکلی هم نداره و راحت کار می کنه.
اما مشکل من در سیستم دوم هست وقتی با همین کابل می خوام سیستم شماره 2 رو سیستم شماره یک متصل کنم دو تا مورد پیش می آید :

اگر به کارت گیگا متصلش کنم می گه Network cable is unplugged.
اگر به کارت دی-لینک متصلش کنم سند دارم اما رسیو ندارم(چه تو شماره 2 چه شماره 1)

پینگ هم ندارم.
یکی از دوستان گفت باید bridge بسازم اما Bridge هم همان جواب بالا رو میده.
بنظرتون چه کنم؟؟
اینم بگم که یکدونه از این کابلهای آماده گرفتم (3متری)بعد دوتا کارت لن از سیستم شماره ی 1 رو بهم متصل کردم سیستم شکاره 1 با خودش شبکه شد.
این رو هم اضافه کنم که سیستم شماره 2 رو با همون کابل که به سیستم شماره 3 وصل می کنم شبکه درست کار میکنه.ایراد چیه؟؟؟؟
Cross over بکنم کابل رو؟
ممنون

naserrezaee
جمعه 11 تیر 1389, 15:40 عصر
دوست عزیز شما می بایست برای اتصال دو دیوایس هم خانواده (PC2PC,ROUTER2ROUTER,PC2ROUTER,..) از کابل کراس استفاده کنید.

سیستم شماره 3 رو به کارت لن گیگا از سیستم یک (با همان کابل فوق)متصل کردم هیچ مشکلی هم نداره و راحت کار می کنه.

بعضی از کارت های شبکه این قابت رو دارند که RX و TX خود رو بنا به نوع شبکه به صورت اتوماتیک تغییر بدند. یعنی اگر کابل شما از نوع یک به یک باشه خود NIC با تغییر ورودی/خروجی خود در حالت کراس عمل می کند.

یکی از دوستان گفت باید bridge بسازم اما Bridge هم همان جواب بالا رو میده.

شما می بایست برای ارتباط بین دو سیستم 2 و 3 از طریق سیستم یک دو کارت شبکه موجود در سیستم یک رو بریج کنید.
موفق باشید

Saeed.Masoumi
جمعه 11 تیر 1389, 16:07 عصر
دوست عزیز شما می بایست برای اتصال دو دیوایس هم خانواده (PC2PC,ROUTER2ROUTER,PC2ROUTER,..) از کابل کراس استفاده کنید.

بعضی از کارت های شبکه این قابت رو دارند که RX و TX خود رو بنا به نوع شبکه به صورت اتوماتیک تغییر بدند. یعنی اگر کابل شما از نوع یک به یک باشه خود NIC با تغییر ورودی/خروجی خود در حالت کراس عمل می کند.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
یک سوال پیش اومد برام؟وقتی من سیستم 3 و 1 رو با همون کابل براحتی شبکه می کنم.و سیستم 3 هم با 2 با همان کابل براحتی شبکه میشه- اینجا مشکل از کدوم کارت لن هست که 2 با 1 با همان کابل شبکه نمیشه؟
پ.ن:می رم کابل رو کراس کنم -میام خبر میدم
باز هم سپاس

nima_8m
جمعه 11 تیر 1389, 20:41 عصر
ip کارت شبکه اول سرور 192.168.01
ip کارت شبکه دوم سرور 192.168.100.1
حالا گت وی کارت اول برابر ip کارت دوم و گت وی کارت دوم ip کارت اول
کابل واسه دوتا سیستم همنطور که دوستمون گفت کراس باشه
موفق باشی

naserrezaee
شنبه 12 تیر 1389, 11:15 صبح
یک سوال پیش اومد برام؟وقتی من سیستم 3 و 1 رو با همون کابل براحتی شبکه می کنم.و سیستم 3 هم با 2 با همان کابل براحتی شبکه میشه- اینجا مشکل از کدوم کارت لن هست که 2 با 1 با همان کابل شبکه نمیشه؟

مشخصا کارت شبکه سیستم شماره 3 قابلیت تغییر مد را داراست به همین دلیل شما در شبکه کردن این سیستم با سیستم های دیگر مشکلی ندارید.
البته با استفاده از کابل کراس مشکل شما حل خواهد شد.

naserrezaee
شنبه 12 تیر 1389, 11:21 صبح
ip کارت شبکه اول سرور 192.168.01
ip کارت شبکه دوم سرور 192.168.100.1
حالا گت وی کارت اول برابر ip کارت دوم و گت وی کارت دوم ip کارت اول

دوست من این کار هم روشی برای اتصال دو شبکه مجزا به یکدیگر است (یک نوع روتینگ ایستا ساده)
ولی به نظر شما بهتر نیست دو کارت شبکه با هم بریج شوند و هر دو یک IP واحد داشته باشند در ضمن با بریج پردازش روی پکیج ها کاهش می یابد و بسیار ساده تر هم هست.
البته راههای دیگری هم هست مثلا از آنجا که دوستمون فرمودند ویندوز این سیستم سرور 2003 است می توان با راه اندازی سرویس Lan Routing این کار رو کرد حتی با پروتکل مسیریابی RIP ولی برای شبکه ای با سه سیستم این کار غیر منطقی است و اصلا نیازی به این کار نیست.
موفق باشید