Saeed.Masoumi
پنج شنبه 10 تیر 1389, 20:52 عصر
سلام دوستان
می خوام با 3 تا سیستم یک شبکه راه بندازم که از طریق یک سیستم اینترنت رو به 2 تا سیستم دیگه برسونم.
مشخصات سیستم ها اینه:
سیستم شماره 1:
ویندوز سرور 2003
کارت لن گیگا
کارت لن دی-لینک
سیستم شماره 2:
ویندوز ایکس پی sp2
کارت لن ریلتاک
سیستم شماره 3:
ویندوز سرور 2003
کارت لنMarvell Yukon
حالا کاری که کردم:
یک کابل Cat-6 گرفتم دو طرفش رو به صورت straight سوکتبندی کردم.
سیستم شماره 3 رو به کارت لن گیگا از سیستم یک (با همان کابل فوق)متصل کردم هیچ مشکلی هم نداره و راحت کار می کنه.
اما مشکل من در سیستم دوم هست وقتی با همین کابل می خوام سیستم شماره 2 رو سیستم شماره یک متصل کنم دو تا مورد پیش می آید :
اگر به کارت گیگا متصلش کنم می گه Network cable is unplugged.
اگر به کارت دی-لینک متصلش کنم سند دارم اما رسیو ندارم(چه تو شماره 2 چه شماره 1)
پینگ هم ندارم.
یکی از دوستان گفت باید bridge بسازم اما Bridge هم همان جواب بالا رو میده.
بنظرتون چه کنم؟؟
اینم بگم که یکدونه از این کابلهای آماده گرفتم (3متری)بعد دوتا کارت لن از سیستم شماره ی 1 رو بهم متصل کردم سیستم شکاره 1 با خودش شبکه شد.
این رو هم اضافه کنم که سیستم شماره 2 رو با همون کابل که به سیستم شماره 3 وصل می کنم شبکه درست کار میکنه.ایراد چیه؟؟؟؟
Cross over بکنم کابل رو؟
ممنون
می خوام با 3 تا سیستم یک شبکه راه بندازم که از طریق یک سیستم اینترنت رو به 2 تا سیستم دیگه برسونم.
مشخصات سیستم ها اینه:
سیستم شماره 1:
ویندوز سرور 2003
کارت لن گیگا
کارت لن دی-لینک
سیستم شماره 2:
ویندوز ایکس پی sp2
کارت لن ریلتاک
سیستم شماره 3:
ویندوز سرور 2003
کارت لنMarvell Yukon
حالا کاری که کردم:
یک کابل Cat-6 گرفتم دو طرفش رو به صورت straight سوکتبندی کردم.
سیستم شماره 3 رو به کارت لن گیگا از سیستم یک (با همان کابل فوق)متصل کردم هیچ مشکلی هم نداره و راحت کار می کنه.
اما مشکل من در سیستم دوم هست وقتی با همین کابل می خوام سیستم شماره 2 رو سیستم شماره یک متصل کنم دو تا مورد پیش می آید :
اگر به کارت گیگا متصلش کنم می گه Network cable is unplugged.
اگر به کارت دی-لینک متصلش کنم سند دارم اما رسیو ندارم(چه تو شماره 2 چه شماره 1)
پینگ هم ندارم.
یکی از دوستان گفت باید bridge بسازم اما Bridge هم همان جواب بالا رو میده.
بنظرتون چه کنم؟؟
اینم بگم که یکدونه از این کابلهای آماده گرفتم (3متری)بعد دوتا کارت لن از سیستم شماره ی 1 رو بهم متصل کردم سیستم شکاره 1 با خودش شبکه شد.
این رو هم اضافه کنم که سیستم شماره 2 رو با همون کابل که به سیستم شماره 3 وصل می کنم شبکه درست کار میکنه.ایراد چیه؟؟؟؟
Cross over بکنم کابل رو؟
ممنون