ورود

View Full Version : جستوجو در DBGrid

mohsen.srn
جمعه 11 تیر 1389, 02:36 صبح
با سلام... به خدا چشمام درد گرفت از بس دنبال جوابم تو این صفحه و اون صفحه گشتم. خسته شدم به خدا. خواهش می کنم من رو راهنماییم کنید چون سخت گرفتارم و وقت تنگه.
من یه دیتا بیس حاوی 5 تا جدول توی SQL Server 2000 ساختم و یکی از جدولها رو با استفاده از یک ADOConnection به یه DBGrid که روی فرمم هست متصل کردم. توی این جدول یک ستون هست یه اسم "شماره کد" که فقط حاوی شماره هستش. حالا می خوام با استفاده از یک Edit توی این ستون جستوجو کنم بطوری که هر اگه شماره ی کد مورد نظر پیدا شد اون رکورد(یا فیلد) های لایت بشه(یعنی برنامه بپره سر اون رکورد). حالا ترجیحا می خوام اصلا از کلید استفاده نکنم بطوری که بعد از وارد کردن عدد بطور اتوماتیک خودش بپره سر کد مورد نظر. یعنی مثلا اگه دنبال کد 23 می گردم وقتی 2 تایپ شده بپر سر کد 2 و وقتی 3 اضافه شد بپره سر کد 23. منظورم رو فهمیدید؟ اگه نفهمیدید حالا با همون کلید هم که شده عیب نداره.
تو رو خدا اگه امکان داره راهنماییم کنید و خواهشا کدش رو هم کامل بنویسید چو من مبتدیم و کاملا سرگردان.
فقط یه چیز دیگه هم هست. این جدوله که گفتم با استفاده از یک کلید خارجی به یک جدول دیگه هم وصله که در مورد هر کدوم از رکورد های این جدول اطلاعات بیشتری می ده. حالا می خوام بدونم که چطوری می شه کاری کرد که با انتخاب هر کدوم از سطر های DBGrid و زدن دکمه اینتر یه فرم جدید باز بشه حاوی اطلاعات جدول دیگه در مورد این رکورد. مثلا در یک ویدئوکلوپ جدولی داریم حاوی تمام مشتریان با مشخصات کامل، حالا اینکه هر مشتری چه فیلمی برده رو در جدول دیگه گذاشتم. می خوام با زدن دکمه ی اینتر روی هر رکورد مشتری، در فرم جدیدفیلم های بده شده توسط او بیاد.

pezhvakco
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:04 عصر
درود :
در مورد پرسش 1: می تونی از دستور زیر استفاده کنی >

Table1.Locate('code',Edit1.Text,[loPartialKey]);

یعنی مثلا اگه دنبال کد 23 می گردم وقتی 2 تایپ شده بپر سر کد 2 و وقتی 3 اضافه شد بپره سر کد 23. منظورم رو فهمیدید؟
بپره سر کد 2 ، یعنی چی ؟
اگه منظورت اینه که بره رو جدول، خوب برای 23 با اولین ورودی میره رو ردیف جدول با ستون کد 2 و چه طوری بقیه عدد 23 رو بگیره . به همین خاطر باید خودت بعد از پیدا شدن با یه کلید مثل اینتر بپره رو ردیف جدول مربوطه .

در مورد پرسش 2 : برای نمایش اطلاعات می تونی از یه پنل استفاده کنی که روی اون به تعداد لازم دی بی ادیت قرار بدی و اون ها رو به جدول مورد نظر وصل کنی .

یه کم راهنمایی برای شروع کار بود و اگه جایی مشکل داشتی ...

فکر خوش.