PDA

View Full Version : سرعت اینترنت موبایل در آمریکا از سرعت اینترنت دیتاسنتر های ایران بیشتره!!!

ARC
جمعه 11 تیر 1389, 07:37 صبح
دسترسی به اینترنت با سرعت بالا هنوز در ایران برای خیلی از کاربران ممکن نیست اما در کشور های پیشرفته علاوه بر سرعت بالای اینترنت خانگی ، ارائه کنندگان سرویس های موبایل نیز در رقابتی تنگاتنگ برای جلب مشتری همیشه سعی در افزایش سرعت اینترنت سرویس های خود دارند و به زودی با گسترش تکنولوژی 4G شاهد افزایش این رقابت خواهیم بود. در این رابطه مجله کامپیوتر ( Pc Magazine ) سرعت این سرویس دهندگان را در چند منطقه در آمریکا بررسی کرده .

جدول زیر مربوط به کل مناطق است. همانطور که می بینید در تکنولوژی 3G سرویس دهنده معروف AT&T نسبت به بقیه موفق تر بوده . اما در 4G تنها Sprint است که با میانگین سرعت 2.11 مگابیت در ثانیه ( یعنی سرعت خالص دانلود حدود 263 کیلوبایت در ثانیه) یکه تازی می کند.

http://www.persiancall.net/wp-content/uploads/2010/06/01468i26449300.gif

برای مشاهده جدول های شمال شرقی و غربی و مرکز و … به لینک زیر مراجعه کنید :

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2364263,00.asp

منبع (http://www.persiancall.net/?p=3429)

taknegaar
جمعه 11 تیر 1389, 14:40 عصر
خودتون گفتید کشورهای پیشرفته !
طبق آمار از کلیه کشورها، میانگین بین المللی 1.7 مگابیت هست.
در ضمن این عددها برای مهد اینترنت ! افتضاحه.
البته در برخی ایالتها سرعتهای 9 مگابیت هم عرضه میشه.
ولی میانگین سرعت اینترنت آمریکا در بین 76 میلیون کاربر 1.5 مگابیت هست.
البته در برخی آمارها میانگین ارائه توسط شرکتها (پتانسیل) رو میارن (4 مگابیت) که اون مهم نیست، مهم اینه که چند درصد استفاده کنند؛
وگرنه الان در داخل کشور خودمون سرعت 2 مگابیت از طریق شرکتهای خصوصی بعد از عقد قرارداد صوری ارائه میشه ولی عموم از پس هزینه اش بر نمیان.
در ضمن تا اونجایی که من خبر دارم دیتاسنترهای ایران حداقل به 20 مگابیت دسترسی دارند،
نکته مهم هم اینه که قیمت اینترنت پرسرعت بعد از یه سرعتی دیگه پلکانی بالا نمیره و به همین جهت قیمت 2 مگابیت با 20 مگابیت فاصله چندانی نداره !

FCC، كميسيون فدرال ارتباطات آمريكا بر اين باوره كه مهم‌ترين و اصلي‌ترين علت در عدم تمايل كاربران آمریکایی به استفاده از خطوط پهن‌باند اينترنتي قيمت بالاي اونه.
دولت آمريكا الان با دنبال كردن "طرح ملي پهن‌باند" تلاش مي‌كنه تا سال 2020 ميلادي سرعت متوسط بارگذاري اينترنتي را به 4 مگابيت در ثانيه و سرعت متوسط انتشار فايل‌ها روي اينترنت را به 1 مگابيت در ثانيه برسونه.

ARC
جمعه 11 تیر 1389, 15:37 عصر
خودتون گفتید کشورهای پیشرفته !
طبق آمار از کلیه کشورها، میانگین بین المللی 1.7 مگابیت هست.
در ضمن این عددها برای مهد اینترنت ! افتضاحه.
البته در برخی ایالتها سرعتهای 9 مگابیت هم عرضه میشه.
ولی میانگین سرعت اینترنت آمریکا در بین 76 میلیون کاربر 1.5 مگابیت هست.
البته در برخی آمارها میانگین ارائه توسط شرکتها (پتانسیل) رو میارن (4 مگابیت) که اون مهم نیست، مهم اینه که چند درصد استفاده کنند؛
وگرنه الان در داخل کشور خودمون سرعت 2 مگابیت از طریق شرکتهای خصوصی بعد از عقد قرارداد صوری ارائه میشه ولی عموم از پس هزینه اش بر نمیان.
در ضمن تا اونجایی که من خبر دارم دیتاسنترهای ایران حداقل به 20 مگابیت دسترسی دارند،
نکته مهم هم اینه که قیمت اینترنت پرسرعت بعد از یه سرعتی دیگه پلکانی بالا نمیره و به همین جهت قیمت 2 مگابیت با 20 مگابیت فاصله چندانی نداره !

FCC، كميسيون فدرال ارتباطات آمريكا بر اين باوره كه مهم‌ترين و اصلي‌ترين علت در عدم تمايل كاربران آمریکایی به استفاده از خطوط پهن‌باند اينترنتي قيمت بالاي اونه.
دولت آمريكا الان با دنبال كردن "طرح ملي پهن‌باند" تلاش مي‌كنه تا سال 2020 ميلادي سرعت متوسط بارگذاري اينترنتي را به 4 مگابيت در ثانيه و سرعت متوسط انتشار فايل‌ها روي اينترنت را به 1 مگابيت در ثانيه برسونه.

توجه داشته باشید که این سرعت اینترنت موبایل هست و تا جایی که اطلاع دارم بیشترین سرعت دیتا سنتر در ایران مربوط به شرکت رادکام (اگه اسمش رو اشتباه نکرده باشم) هست که تنها 100 مگابیت هست در حالی که در خارج یک سرور در دیتاسنتر ها حداقل سرعتش 100 مگ هست. الیته عوامل زیادی از پیشرفت نت در ایران جلو گیری میکنه ، یک مطلب در باره بازار هاستینگ در ایران هست که اگه پیداش کنم میزارم توی سایت

taknegaar
جمعه 11 تیر 1389, 17:39 عصر
تا جایی که اطلاع دارم بیشترین سرعت دیتا سنتر در ایران مربوط به شرکت رادکام (اگه اسمش رو اشتباه نکرده باشم) هست که تنها 100 مگابایت هست

1 مگابایت = 8 مگابیت

و طبق گفته شما !
این شرکت باید به پهنای باند 800 مگابیت دسترسی داشته باشه.
خودتون حرف خودتون رو نقض کردید!

البته رادکام یه شرکت طراحی سایت و هاستینگه نه دیتاسنتر.
دیتاسنترهای پارس آنلاین، سروش رسانه، تبیان و ... موجود هستند.
که سرعت پشتیبان (نه اصلی) پارس آنلاین به 155مگابیت میرسه.
شبکه داخلی در حال حاضر حداقل 140 خط ارتباطی داره که هر کدوم 155 مگابیت هست که قابل افزایشه، چون به شبکه بین المللی وصله و مشکل اصلی قیمت تمام شده است.
نکته اینه که مجموع سرعتهای بالای 10 گیگابیت سرعتهای بین المللی است و با این اوصاف سطح کل شبکه داخلی که به بالای 20 گیگابیت میرسه قابل رقابته،
ولی همین هم باید مشتری داشته باشه و صرفه اقتصادی.
توجه داشته باشید ترافیک ماهانه سرور رو با پهنای باند در ثانیه اشتباه نکنید.

در ضمن یه کنسرسیوم داخلی داره برای اپراتور سوم پهنای باند بالای چند مگابیت برای هر کاربر فراهم میکنه تا بشه تبادل دیتای صوت و تصویر رو انجام داد و خودشون گفتند 8 مگابیت !

ARC
جمعه 11 تیر 1389, 18:15 عصر
1 مگابایت = 8 مگابیت

و طبق گفته شما !
این شرکت باید به پهنای باند 800 مگابیت دسترسی داشته باشه.
خودتون حرف خودتون رو نقض کردید!

البته رادکام یه شرکت طراحی سایت و هاستینگه نه دیتاسنتر.
دیتاسنترهای پارس آنلاین، سروش رسانه، تبیان و ... موجود هستند.
که سرعت پشتیبان (نه اصلی) پارس آنلاین به 155مگابیت میرسه.
شبکه داخلی در حال حاضر حداقل 140 خط ارتباطی داره که هر کدوم 155 مگابیت هست که قابل افزایشه، چون به شبکه بین المللی وصله و مشکل اصلی قیمت تمام شده است.
نکته اینه که مجموع سرعتهای بالای 10 گیگابیت سرعتهای بین المللی است و با این اوصاف سطح کل شبکه داخلی که به بالای 20 گیگابیت میرسه قابل رقابته،
ولی همین هم باید مشتری داشته باشه و صرفه اقتصادی.
توجه داشته باشید ترافیک ماهانه سرور رو با پهنای باند در ثانیه اشتباه نکنید.

در ضمن یه کنسرسیوم داخلی داره برای اپراتور سوم پهنای باند بالای چند مگابیت فراهم میکنه تا بشه تبادل دیتای صوت و تصویر رو انجام داد و خودشون گفتند 8 مگابیت !

ببخشید اشتباه تایپی بود منظورم همون بیت بود و در باره شرکت رادکام من این موضوع رو از یکی از دوستام که مدیر یه شرکت هاستینگ هست شنیدم خودش می گفت که یه سرور ازش گرفته و این طور که میگفت اگه اشتباه نکنم (چون قضیه 7-8 ماه پیشه) می گفت که بیشتر سرور هاش رو به جاهای دولتی میده.

و این که مثلا ما پهنای باندمون 20 گیگ یا حتی بالاتر باشه ولی نتونیم استفاده کنیم (حتی شرکت ها) حالا به هر دلیلی از گرونی گرفته تا .... چه فایده ای داره اگه شما تونستین با ماهی 10 -20 تومان سرعت 1 مگابیت بگیرید میشه گفت ما اینترنت داریم نه این که یه پهنای باندی وارد کشور بشه و بعد بفروشیمش به کشور های دیگه.

taknegaar
جمعه 11 تیر 1389, 18:50 عصر
ببخشید اشتباه تایپی بود منظورم همون بیت بود.

بازم فرقی نمیکنه و عنوان تاپیک غلطه.

درضمن همانطور که گفتم
توجه داشته باشید ترافیک ماهانه سرور رو با پهنای باند در ثانیه اشتباه نکنید:
مثلا اگه سرور شما دائم با پهنای باند 8 مگابیت کامل کار کنه در یک ماه میتونه حدود 2500 گیگابایت ترافیک پر کنه.

اگه شما تونستین با ماهی 10 -20 تومان سرعت 1 مگابیت بگیرید میشه گفت ما اینترنت داریم نه این که یه پهنای باندی وارد کشور بشه و بعد بفروشیمش به کشور های دیگه.

طي تکلیف برنامه پنجم،
سرعت 512 به عنوان كف سرعت اينترنت خانگي تعيين میگردد

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=210826

وزير ارتباطات خبر داد:
درخواست افزايش سرعت اينترنت خانگي به 4 برابر (512 K)

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=228461

اینترنت پرسرعت مخابرات:
قیمت 512 نامحدود ماهیانه 20 هزار تومان، ثبت در فیش تلفن ...
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=206365

اعلام کاهش قیمت وایمکس ایرانسل در پی مصوبه جدید

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=230310

اينترنت پرسرعت 8 مگابيت بر ثانيه با سيم‌كارت‌هاي اپراتور سوم

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=224436

ARC
جمعه 11 تیر 1389, 19:50 عصر
بازم فرقی نمیکنه و عنوان تاپیک غلطه.

درضمن همانطور که گفتم
توجه داشته باشید ترافیک ماهانه سرور رو با پهنای باند در ثانیه اشتباه نکنید:
مثلا اگه سرور شما دائم با پهنای باند 8 مگابیت کامل کار کنه در یک ماه میتونه حدود 2500 گیگابایت ترافیک پر کنه.

طي تکلیف برنامه پنجم،
سرعت 512 به عنوان كف سرعت اينترنت خانگي تعيين میگردد

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=210826

وزير ارتباطات خبر داد:
درخواست افزايش سرعت اينترنت خانگي به 4 برابر (512 K)

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=228461

اینترنت پرسرعت مخابرات:
قیمت 512 نامحدود ماهیانه 20 هزار تومان، ثبت در فیش تلفن ...
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=206365

اعلام کاهش قیمت وایمکس ایرانسل در پی مصوبه جدید

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=230310

اينترنت پرسرعت 8 مگابيت بر ثانيه با سيم‌كارت‌هاي اپراتور سوم

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=224436

دوست عزیز بنده دیگه این قدر که شما فکر می کنید هم بی سواد نیستم که پهنای باند رو با حجم مصرفی اشتباه بگیرم و اگه شما یه چرخی بزنید بغییر از چند تا دیتاسنتر بقیه سرعتاشون بین 1 تا 10 مگابیت هست ( واسه یک موضوعی با اکثرشون تلفنی صحبت کردم) و همه این لینک هایی رو هم که دادید من قبلا خوندم ولی از قدیم هم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن الان همراه اول هم میگه GPRS دارم الانش رو خبر ندارم که چطور شده ولی اولش که امده بود به زحمت سایت ها رو باز می کرد که یادمه وزیر گفت مردم انتظار زیادی دارن و GPRS برای کار های کوچیکه نه وب گردی. ما که بدمون نمیاد ما هم مثل بقیه کشور ها از اینترنت پرسرعت استفاده کنیم ولی کار ما ایرانی ها همیشه یه جاش میلنگه وقتی به شما سرعت 8 مگ بدن بعد بگن واسه هر 1 مگ بایت دیتایی که ارسال یا دریافت کنید 1000 تومان بدید چه ارزش داره الان من دارم 1 مگ رو با 10 گیگ حجم ماهی 60-70 میدم درحالی که دوستم 2مگ رو با حجم نا محدود در مالزی ماهی 15-20 تومان (هزار)میده.

اینم رابطه با ارزان شدن: http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=231405

bache_net
شنبه 12 تیر 1389, 12:44 عصر
سرعت اتصال دیتا سنتر شرکت افرانت 310 مگابیت است.

taknegaar
یک شنبه 13 تیر 1389, 15:15 عصر
دوست عزیز بنده دیگه این قدر که شما فکر می کنید هم بی سواد نیستم که پهنای باند رو با حجم مصرفی اشتباه بگیرم و اگه شما یه چرخی بزنید بغیر از چند تا دیتاسنتر بقیه سرعتاشون بین 1 تا 10 مگابیت هست

پس همونجوری که خودتون هم اشاره کردید، پس سرعتشون بیشتر از اونی هست که شما تیتر کردید!
در ضمن شرکتهای هاستینگ اجاره ای با مراکز دیتاسنتر فرق داره، اینا فروشنده سرویسهای دیتاسنترها هستن و قطعا همه پهنای باند دیتاسنتر در اجاره اینها نیست.
مثلا همین 155 مگابیتی که من مثال زدم.

ما همین الان یه سایت رو یه سرور در داخل راه انداختیم با همین ADSL و IP Static از همین شرکت سپنتا که اتفاقا سایت دولتیه و فقط 256 مگابیت پشتشه و روزانه 40 هزار سشن (نفر!) رو ثبت میکنه و تازه تمام پهنای باندشو پر نمیکنه. (قبلا تو پارس آنلاین بود و دیدیم نیازی نیست و ...)
سایت ایرانی تابناک که طبق لیست الکسا رتبه 7 سایتهای ایرانیه، روزانه 300 هزار سشن ثبت میکنه (البته اینا تعداد ریکوئست هاشون بالاتره، مثلا هر سشن تعداد صفحات بیشتری رو میبینه)
در کل فعلا هاستینگ ها به پهنای باند خیلی بالایی نیاز ندارن، (مگر توسعه اینترنت در دنیا و رایج شدن سایر چیزها ...)
مگر اینکه بخوان خدمات دانلود ارائه بدن که اونم بستگی به میزان تعداد درخواستهای روزانه شون داره.
البته طبق آمار،
بیشترین پهنای باند استفاده شده در اینترنت مصروف دانلود چیزهایی مثل فیلم در دنیا میشه. (حدود 80 درصد)

در خارج یک سرور در دیتاسنتر ها حداقل سرعتش 100 مگ هست

الان پشت سرورهای معمولی اجاره ای در خارج از کشور 10 مگابیت اختصاصی و خیلی گرونهاش نهایتا 100 مگابیت اختصاصی هست.
یه دیتاسنتر خوب میتونه حدود 500 مگا بیت باشه، اما دیتاسنترهای قوی در دنیا، حدود 4 گیگابیت هم هستند، که تا سقف 1000 سرور رو پشتیبانی میکنن (یعنی متوسط هر سرور 4 مگابیت پهنای باند اختصاصی و الباقی در صورت عدم استفاده سایرین شیر میشه)

hghyami
یک شنبه 13 تیر 1389, 15:57 عصر
پس همونجوری که خودتون هم اشاره کردید، پس سرعتشون بیشتر از اونی هست که شما تیتر کردید!
در ضمن شرکتهای هاستینگ اجاره ای با مراکز دیتاسنتر فرق داره، اینا فروشنده سرویسهای دیتاسنترها هستن و قطعا همه پهنای باند دیتاسنتر در اجاره اینها نیست.
مثلا همین 155 مگابیتی که من مثال زدم.

ما همین الان یه سایت رو یه سرور در داخل راه انداختیم با همین ADSL و IP Static از همین شرکت سپنتا که اتفاقا سایت دولتیه و فقط 256 مگابیت پشتشه و روزانه 40 هزار سشن (نفر!) رو ثبت میکنه و تازه تمام پهنای باندشو پر نمیکنه. (قبلا تو پارس آنلاین بود و دیدیم نیازی نیست و ...)
سایت ایرانی تابناک که طبق لیست الکسا رتبه 7 سایتهای ایرانیه، روزانه 300 هزار سشن ثبت میکنه (البته اینا تعداد ریکوئست هاشون بالاتره، مثلا هر سشن تعداد صفحات بیشتری رو میبینه)
در کل فعلا هاستینگ ها به پهنای باند خیلی بالایی نیاز ندارن، (مگر توسعه اینترنت در دنیا و رایج شدن سایر چیزها ...)
مگر اینکه بخوان خدمات دانلود ارائه بدن که اونم بستگی به میزان تعداد درخواستهای روزانه شون داره.
البته طبق آمار،
بیشترین پهنای باند استفاده شده در اینترنت مصروف دانلود چیزهایی مثل فیلم در دنیا میشه. (حدود 80 درصد)

الان پشت سرورهای معمولی اجاره ای در خارج از کشور 10 مگابیت اختصاصی و خیلی گرونهاش نهایتا 100 مگابیت اختصاصی هست.
یه دیتاسنتر خوب میتونه حدود 500 مگا بیت باشه، اما دیتاسنترهای قوی در دنیا، حدود 4 گیگابیت هم هستند، که تا سقف 1000 سرور رو پشتیبانی میکنن (یعنی متوسط هر سرور 4 مگابیت پهنای باند اختصاصی و الباقی در صورت عدم استفاده سایرین شیر میشه)

تو انگلیس الان ما از ۲ تا شرکت اینترنت داریم، یکیش با صورت ۱۰۰mgb و خط دوم هم ۱gb هست. ۴ تا ۱۰gb هم داریم که point to point هست و با ۳ جای دیگه (خارج از انگلیس) وصل هست که اینرو برای replication data و mini cloud خودمون هست داریم ازش استفاده می‌کنیم. معمولان اگر شما از خود data center بخوای اینترنت بگیرید زیاد پول میخوان در صورتی‌ که الان خط ۱۰۰mg رو ما ماهی‌ ۴۵۰.۰۰£ میدیم. ولی‌ اون دوستمون که میگفت ۴۰ هزار session با ۲۵۶ فکر می‌کنم منظورشون ۴ هزار سشن بوده یا اینکه ماهی‌ ۴۰۰۰۰ session, اینی هم که هاست‌ها به صورت بالا نیز ندران نمیدونم منظور به ایران هست یا جاهای دیگه. چون امروز روزی که اکثر website‌ها بر حسب web۲ طراحی میشه و از لحاظ size کوچیک نیستن با اینترنت کند مشکل خواهند داشت. همین طور اگر سرعت هاست پائین باشه اون وقت صورت لود شدن site برای کاربر پائین خواهد بود. مثال خیلی‌ بارزش همین سایت تابناک که میگن، سایت از اینجا خیلی‌ طول میکشه که لود بشه.

taknegaar
یک شنبه 13 تیر 1389, 18:29 عصر
۴ تا ۱۰gb هم داریم

احتمالا شما خودتون مخابرات انگلیس !! هستید !
چون قطعا فیلم دانلود نمی کنید و چون شرکت هستید حتما کار تجاری میکنید!

ولی‌ اون دوستمون که میگفت ۴۰ هزار session با ۲۵۶ فکر می‌کنم منظورشون ۴ هزار سشن بوده یا اینکه ماهی‌ ۴۰۰۰۰ session, اینی هم که هاست‌ها به صورت بالا نیز ندران نمیدونم منظور به ایران هست یا جاهای دیگه. چون امروز روزی که اکثر website‌ها بر حسب web۲ طراحی میشه و از لحاظ size کوچیک نیستن با اینترنت کند مشکل خواهند داشت. همین طور اگر سرعت هاست پائین باشه اون وقت صورت لود شدن site برای کاربر پائین خواهد بود. مثال خیلی‌ بارزش همین سایت تابناک که میگن، سایت از اینجا خیلی‌ طول میکشه که لود بشه.

نه خیر،
40 هزار سشن در روز، که گاها تا 80 هزار سشن هم میرسه.
میانگین pages per session هم 4 هست.
40 هزار سشن عدد یه سایت متوسط هست.

البته من ربط WEB2 رو با حجم صفحات نفهمیدم !
(چون یه مساله مفهومیه و ربط زیادی به حجم نداره)

در مورد سایز صفحات فعلی هم مساله بی ربطه، چون در نهایت با الحاق یه فریمورک کلاینت ساید حجمش به سه برابر افزایش پیدا میکنه که این سایت مورد اشاره من از jQuery و jQuery UI استفاده میکنه و با همین ها 40 هزار رو بصورت معمولی سرویس میده.

در مورد کند دیدن تابناک از اونجا و تند دیدن ما از اینجا!
دلیل پهنای باند سرورشون نیست
و میتونه به مسائلی مثل DNS LOOKUP مربوط باشه.

taknegaar
یک شنبه 13 تیر 1389, 19:15 عصر
با یه پهنای باند 256 کیلوبیت شما بطور اسمی میتونید 32 کیلوبایت در ثانیه (که معمولا شرکت ها بیشتر از این میدن) اطلاعات رو تبادل کنید که در روز بطور رسمی یه چیزی حدود 2.8 گیگابایت میشه.

حجم یک صفحه از یه سایت متوسط میتونه 200 کیلوبایت باشه
که با فعال بودن gzip بر روی مثلا Apache این حجم اکثرا تا یک دهم کاهش پیدا میکنه.
با احتساب روزانه 40 هزار سشن به عدد 800 مگابایت بصورت اسمی میرسیم که این در صورتیه که صفحات همه 200 کیلوبایت باشند.
البته بطور اسمی با این پهنای باند میشه بالای 80 گیگابایت تبادل داشت که ترافیک سایت مورد اشاره فقط 25 گیگابایت در ماهه که نشون میده همه صفحات بزرگ نیستند.
البته لازم بذکره که جاوااسکریپت ها، css ها و تصاویر کش میشن تا در ریکوئست های بعدی نیازی بهشون نباشه.

در کل با بهینه سازی میشه سایتهایی رو با امکانات حداقلی راه انداخت و نیاز به پرداخت هزینه های اضافی هم نیست.
البته این مسائل در جاهایی مثل گوگل و ... خیلی مهم میشه،
چون یک کیلوبایت بدون هدف هم در مجموع چند میلیارد کیلوبایت ! هزینه میتراشه.

hghyami
یک شنبه 13 تیر 1389, 20:51 عصر
احتمالا شما خودتون مخابرات انگلیس !! هستید !
چون قطعا فیلم دانلود نمی کنید و چون شرکت هستید حتما کار تجاری میکنید!

نه خیر،
40 هزار سشن در روز، که گاها تا 80 هزار سشن هم میرسه.
میانگین pages per session هم 4 هست.
40 هزار سشن عدد یه سایت متوسط هست.

البته من ربط WEB2 رو با حجم صفحات نفهمیدم !
(چون یه مساله مفهومیه و ربط زیادی به حجم نداره)

در مورد سایز صفحات فعلی هم مساله بی ربطه، چون در نهایت با الحاق یه فریمورک کلاینت ساید حجمش به سه برابر افزایش پیدا میکنه که این سایت مورد اشاره من از jQuery و jQuery UI استفاده میکنه و با همین ها 40 هزار رو بصورت معمولی سرویس میده.

در مورد کند دیدن تابناک از اونجا و تند دیدن ما از اینجا!
دلیل پهنای باند سرورشون نیست
و میتونه به مسائلی مثل DNS LOOKUP مربوط باشه.

نه دوست عزیز ما مخابرات نیستم و گفتم که ۱۰gb point to point هست و شما اگر با CDN یا Cloud سر کار داشته باشی‌ میگیری منظورم رو... بد از این همه گدایی دیگه ..... dns lookup جالب بود برام.. WEB۲ هم که خودت توضیح دادی ولی‌ به صورت نسبی‌ شما web site هایی که دارن اینروزا درست میشن ببینی‌ متوجه میشی‌ که سیز حدود average ۱۰۰kb هست که خودت هم توضیح دادی.. در ضمن در مورد اینکه فیلم می‌کنیم ‌یانه موضوع بیربط هست. وقتی‌ شما IP Transit میایید می‌گیرید provider کاری نداره که شما دارید چیکار می‌کنید، ولی‌ داریم مشتری که داره کار ویدئو میکنه. اون هم دوباره برای اینکه به بقیه آسیب نرسونه ما ۴ تا باکس F۵ با ۲ تا Citrix Netscaler گذشتیم که بتونیم ترافیک رو کنترل کنیم چه از لحاظ سرعت و چه از لحاظ امنیت. اینجا خیلی‌ از شرکت‌هایی‌ که کارشون کامپیوتر هست و Hosted Solutions میدان نمیان تو شرکت برای خودشون دم دستگاه بزارن چون گرون تموم میشه به جاش کار مارو اکثرا میکنند.

sajjad_india
دوشنبه 14 تیر 1389, 02:23 صبح
والا خودم که هند دانشجو بودم داشتم از سیستم 3G موبایل استفاده میردم با مشخصات زیر :

نام شرکت » BSNL
سرعت 3.6 مگابایت
نامحدود ماهیانه 15000 توامن معادل 800 روپیه

ولی اینجا ....

taknegaar
دوشنبه 14 تیر 1389, 17:12 عصر
والا خودم که هند دانشجو بودم داشتم از سیستم 3G موبایل استفاده میردم با مشخصات زیر :

نام شرکت » BSNL
سرعت 3.6 مگابایت

ولی اینجا ....

طبق تعرفه سایت خودشون که حالا معلوم نیست برای چه زمانیه !
گفته شده 9996 روپیه اونم چهارماهه که میشه ماهیانه 60 هزار تومن.
که البته از تعرفه ADSL در هند هم گرونتره.

http://www.bsnl.in/service/3G/3G_files/3g.htm

البته نکات دیگه ای هم هست:
اولا، جمعیت بالای 1 میلیارد نفری هند فضای خوبیه برای رقابت شرکتهای متعدد.
دوما، طبق آمار حدود ۸۰٪ مردم با کمتر از 2 دلار در روز (حداکثر 60 هزار تومن درماه) زندگی می‌کنند!
البته ISP هاشون هم راحتن، چون هزینه های کارمنداشون کمه :چشمک:

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9%86%D8%AF

سوما، طبق آخرین آمار ضریب نفوذ اینترنت در هند حداکثر 2 درصده (با توجه به مطلب دوم قابل درکه)،
که البته طبق آمار بیشتر مردم در هند از dialup استفاده میکنن
و این با توجه به این نکته هست که مالیات اینترنت در اونجا صفره.

متوجه میشیم که پتانسیل هست ولی استفاده ای نمیشه.
مثل ما که در حال حاضر 60 درصد پهنای باند کشور بلااستفاده است چون گرونه.
پس لطفا عددی رو ذکر میکنید، پشت بندش آمار ضریب نفوذ رو هم بدید.

taknegaar
دوشنبه 14 تیر 1389, 18:31 عصر
آمار دم دستی گوگل مربوط به تعداد استفاده کنندگان از اینترنت در چند کشور
که میتونید به نسبت جمعیتشون بسنجید تا ضریب نفوذ حدودی رو بدست بیارید
که البته نسبت جمعیت جوان، پیر و خردسال هم باید لحاظ بشه ... .
باید دید از پهنای باند چند نفر استفاده میکنند با توجه به شرایط اقتصادی خودشون
وگرنه صرف پتانسیل داشتن مهم نیست. (مثال هند در بالا ذکر شد)

مثلا در این آمار
عراق (تحت اشغال آمریکا) 300 هزار نفر (برآورد 2005 حدود 27 میلیون نفر جمعیت)
افغانستان (تحت اشغال آمریکا) 500 هزار نفر، (برآورد 2008 حدود 33 میلیون نفر جمعیت)

مالزی 15 میلیون نفر، (برآورد 2008 حدود 28 میلیون نفر جمعیت)
ایران 23 میلیون نفر، (75 میلیون نفر)
انگلیس 47 میلیون نفر، (71 میلیون نفر)
و ...

البته طبق آمار
Federal Communications Commission (FCC)
در خود آمریکا (مهد اینترنت) هنوز 100 میلیون نفر به اینترنت دسترسی ندارند و دولت آمریکا در صدده که شبکه ها رو توسعه بده.
گفتنیه که طبق آمارهای شرکتهایی نظیر AT&T نزدیک 40 درصد از پهنای باند کل آمریکا رو فقط شرکت گوگل مصرف میکنه که طی گزارشی خواسته بودند که شرکتهای بزرگ هزینه بسترسازی رو بپردازند و ...

http://www.google.com/publicdata?ds=wb-wdi&met=it_net_user&idim=country:GBR&dl=en&hl=en#met=it_net_user&idim=country:GBR:IRN:IRQ:AFG:AGO:BHR:CAN:TUR:QAT:L BN:ITA:FRA:EGY:PAK:RUS:KWT:AUS:DNK:HKG:MYS:KOR:CHE :ARE

taknegaar
دوشنبه 14 تیر 1389, 19:31 عصر
نه دوست عزیز ما مخابرات نیستم و گفتم که ۱۰gb point to point هست و شما اگر با CDN یا Cloud سر کار داشته باشی‌ میگیری منظورم رو...

در مورد point to point خوب اینترنت شما رسمی نیست بلکه اسمی هست چون شیره،
موضوع عدد نقاط مورد ادعایی شماست.
در مورد CDN هم احتمالا انقدر یوزر دارید که نیاز به تبادل اطلاعات از یک نقطه متمرکز اونم با چنین حجمی در ثانیه دارید !
در مورد Cloud Computting هم احتمالا جزو شرکای گوگل هستید!! چون در هر ثانیه نیاز به اینهمه پردازش متمرکز دارید.
ولی بازم منظورتو نگرفتم،
دفعه اول هم ربطشو نفهمیدم
توضیح بدید با این پهنای باند چه بیزینسی میکنید باز شاید بیافته !

بد از این همه گدایی دیگه .....

اگه منظورتون بهینه سازیه،
پس خود گوگل از همه گداتره
چون 37 درصد پهنای باند کل آمریکا به استناد گزارشات شرکتهایی مثل AT&T مصرف میکنه و
بهش گفتن پول بیشتری باید بدی چون خرجت داره میره بالا
و اونم روی خوش نشون نداده
حالا حسابشو بکن اگه مثل شما لارج ! برخورد میکرد
و صفحاتشو ساده نمیساخت ... چی میشد.
در ضمن یکی از کاربردهای CDN هم همینجاست،
که گوگل داره سرویس میده به ملت که ای ایهاالناس !
از CDN ما استفاده کنید تا ترافیک رو کاهش بدید و سرعت سایتتون رو افزایش بدید ... .

dns lookup جالب بود برام..

یادم نبود شما وسط اینترنتید !
گرچه من اونجا گفته بودم مثلا و ...
البته ادعای شما با اون حجم پهنای باندتون اونم وسط اروپا جالب تر بود !

WEB۲ هم که خودت توضیح دادی ولی‌ به صورت نسبی‌ شما web site هایی که دارن اینروزا درست میشن ببینی‌ متوجه میشی‌ که سیز حدود average ۱۰۰kb هست که خودت هم توضیح دادی..

وب 2 هم یه مفهومه و ربطی به حجم نداره.
در وب 1 بیشتر کاربرد اطلاع رسانی بوده و در وب 2 تعاملیه؛
مثلا شما هم در تولید محتوا بعنوان کاربر سهیمید
که امثال همین فوروم جزوش محسوب میشن
حالا این محتوا رو میتونست مدیر خودش بزاره بالا
و حجم صفحه در کل همون بود،
و استفاده از فریمورکها میتونه در سایتهایی با مفاهیم وب 1 هم اتفاق بیافته.
(گرچه در تاپیک قبلی هم اشاره کردم ربطی نداره.)

taknegaar
دوشنبه 14 تیر 1389, 21:40 عصر
برای اینکه اعداد اغراق شده رو بتونیم تشخیص بدیم، به این آمار توجه کنید:

گوگل روزانه 24 پتابایت (حدود 2200 گیگابیت در ثانیه) رو پردازش میکنه و
شرکت عظیم مخابراتی، آمریکاییAT&T روزانه 19 پتابایت (حدود 1800 گیگابیت در ثانیه) ترانسفر اطلاعات انجام میده:

http://en.wikipedia.org/wiki/Petabyte

گوگل بالای 1 میلیون سرور در دیتاسنترهاش در سراسر دنیا داره و
در روز بالای 1 میلیارد ریکوئست رو جواب میده
و روزانه 20 پتابایت (حدود 1850 گیگابیت در ثانیه) رو پردازش میکنه:

http://en.wikipedia.org/wiki/Google

با این حساب اگر کل پهنای باند مصرفی گوگل (حدود 2000 گیگابیت در ثانیه) رو به پکیج های 4 مگابیتی تقسیم کنیم فقط به 500 هزار نفر میرسه !
و اگر به پکیج های 40 گیگابیت تقسیم کنیم به 50 شرکت میرسه !
و اگر بین بیش از 1 میلیون سرور گوگل تقسیم کنیم به هر کدوم کمتر از 2 مگابیت میرسه !

hghyami
سه شنبه 15 تیر 1389, 02:32 صبح
برای اینکه اعداد اغراق شده رو بتونیم تشخیص بدیم، به این آمار توجه کنید:

گوگل روزانه 24 پتابایت (حدود 2200 گیگابیت در ثانیه) رو پردازش میکنه و
شرکت عظیم مخابراتی، آمریکاییAT&T روزانه 19 پتابایت (حدود 1800 گیگابیت در ثانیه) ترانسفر اطلاعات انجام میده:

http://en.wikipedia.org/wiki/Petabyte

گوگل بالای 1 میلیون سرور در دیتاسنترهاش در سراسر دنیا داره و
در روز بالای 1 میلیارد ریکوئست رو جواب میده
و روزانه 20 پتابایت (حدود 1850 گیگابیت در ثانیه) رو پردازش میکنه:

http://en.wikipedia.org/wiki/Google

با این حساب اگر کل پهنای باند مصرفی گوگل (حدود 2000 گیگابیت در ثانیه) رو به پکیج های 4 مگابیتی تقسیم کنیم فقط به 500 هزار نفر میرسه !
و اگر به پکیج های 40 گیگابیت تقسیم کنیم به 50 شرکت میرسه !
و اگر بین بیش از 1 میلیون سرور گوگل تقسیم کنیم به هر کدوم کمتر از 2 مگابیت میرسه !

قصد بی‌ احترامی ندارم ولی‌ اینجوری پیش بریم میترسم تاپیک lock بشه.. شما یا CDN ن‌‌ میدونی‌ چی‌ هست یا نمیدونم.... connection که کمپانی ما داره که برای hosting و private server و غیره که به مشتری میدیم از طریق cogent و newnet داره میاد. کانکشن Newnet ۱۰۰mgb هست و connection cogent ۱gb هست. point to point هم که میگم از datacenter ما که redbus هست میره یکیش به newyork یکیش به DC و ۲ تش هم europe. شما یک دوری بزنی‌ دیگه این رو نمیزنی. خواستی‌ قیمت هاش می‌خوای بهت بدم. شما میگی‌ google ؟؟؟؟؟؟. cloud computing که میگی‌ دوست عزیز یک جائی‌ مثل starnet که بماند حدود ۶ hob داره که هر کدوم دارن از connection‌های dedicate خودشون استفاده میکنند. شما فکر میکنی‌ bbc چطور میاد iplayer رو اونم HD میذاره روی اینترنت و ککش هم نمیگزه. چون میاد direct conncetion میذاره با isp‌های مهم و اصلی‌ مثل BT که نه به اونا فشار بید نه به user. حالا یکی‌ مثل akami/limelight و غیره اینا که هر کدوم مین ۱۵ تا hob دارن فکر میکنی‌ میاد با یک کانکشن ۱گب تمام دیتا رو رپلیکت میکنه از اینور دنیا به اینور که مثل میگم شما وقتی‌ از تو اروپا داری یک فیلم رو از یوتیوب میبینی‌ دیگه نری به سرور یواس وصل بشی‌ بری مستقیم به نزدیک‌ترین hob وصل بشی‌..... خواستی‌ خصوصی بیشتر توضیح میدم وگرنه اینجا نه به من قرار هست جایزه بدم نه به شما که دوست عزیز برای خود میبریّ میدوزی دادگاهی هم میکنی‌.......

http://www.theplanet.com/content-delivery-network/
http://www.gogrid.com/cloud-hosting/content-delivery-network.php
http://www.cogentco.com/us/network_peering.php
http://www.cogentco.com/us/network_map.php
http://uk.limelightnetworks.com/network.htm
http://www.rackspacecloud.com/what_is_cloud_computing

این هم گفتم نمونه، ۲ تا از اونا رو که ما خوب میشناسم و برای یکیشون هم کار می‌کردم برای ۲ سال که مسئولیت پیاده سازی cloud رو داشتیم.

فقط من چند تا چیز رو اینجا نفهمیدم چی‌ شد... cdn چه ربطی‌ به پردزسه اطلاعات داره. ما اینرو صرفاً برای video/multimedia داریم استفاده می‌کنیم و مشتری ما براش سرعت مهم‌ترین چیز هست و نمی‌تونه ریسک کنه یوزر که از US اطلاتش از uk لود بشه بخاطر همین این replication داره انجام میشه که user تو us سریع تر ببینه. حالا این کمپانی که average فیلش ۱۰۰گب هست و یک رقم نجومی archive dareh چیکار کنه؟؟؟؟؟؟

http://www.virginmediabusiness.co.uk/products__solutions/site_to_site_connectivity/high_capacity_services.aspx
الان virgin داره داخل uk این سرویس رو میده. عجب ؟؟؟؟؟؟
http://www.murphx.com/leased_lines.html
http://www.openreach.co.uk/orpg/products/ethernet/ebd/ebd.do

دیگه باقیش هم میزارم به عهده خود شما. اگر من شخصاً چیزی رو نبینم نمیگم نیست. میرم می‌گردم تحقیق می‌کنم اگر نبود و ۱۰۰۰۰۰۰% مطمئن شدم که نمیشه یا سحرت هست یا اغراق اون وقت میم میگم اینجوری اونجوری.

taknegaar
سه شنبه 15 تیر 1389, 03:20 صبح
قسط بی‌ احترامی ندارم ولی‌ اینجوری پیش بریم میترسم تاپیک lock بشه.. شما یا CDN ن‌‌ میدونی‌ چی‌ هست یا نمیدونم.... connection که کمپانی ما داره که برای hosting و private server و غیره که به مشتری میدیم از طریق cogent و newnet داره میاد. کانکشن نونت ۱۰۰مگب هست و connection cogent ۱گب هست. point to point هم که میگم از datacenter ما که redbus هست میره یکیش به newyork یکیش به DC و ۲ تش هم europe. شما یک دوری بزنی‌ دیگه این رو نمیزنی. خواستی‌ قیمت هاش می‌خوای بهت بدم. شما میگی‌ google ؟؟؟؟؟؟. cloud computing که میگی‌ دوست عزیز یک جائی‌ مثل starnet که بماند حدود ۶ وحب داره که هر کدوم دارن از connection‌های dedicate خودشون استفاده میکنند. شما فکر میکنی‌ bbc چطور میاد iplayer رو اونم HD میذاره روی اینترنت و ککش هم نمیگزه. چون میاد direct conncetion mizaneh با isp‌های مهم و اصلی‌ مثل BT که نه به اونا فشار بید نه به user. حالا یکی‌ مثل akami/limelight و غیره اینا که هر کدوم مین ۱۵ تا وحب دارن فکر میکنی‌ میاد با یک کانکشن ۱گب تمام دیتا رو رپلیکت میکنه از اینور دنیا به اینور که مثل میگم شما وقتی‌ از تو اروپا داری یک فیلم رو از یوتیوب میبینی‌ دیگه نری به سرور یواس وصل بشی‌ بری مستقیم به نزدیک‌ترین وحب وصل بشی‌..... خواستی‌ خصوصی بیشتر توضیح میدم وگرنه اینجا نه به من قرار هست جایزه بدم نه به شما که دوست عزیز برای خود میبریّ میدوزی دادگاهی هم میکنی‌.......

قسط (قصد) ... .
بابا ما که نفهمیدیم، یکی باید فارسیشو ترجمه کنه!
در مورد CDN اگه تکنولوژی عوض نشده باشه ! به این تعریف (http://en.wikipedia.org/wiki/Content_delivery_network) معتقدیم !
در ضمن در مورد گوگل من چیزی نگفتم، هم wikipedia آمار داده هم FCC.
ولی در کل به هر ISP کانکشن بزنی از پهنای باند کل آمریکا که بیشتر نیستی !
من گوگل و AT&T رو مثال آوردم که مجموعا بالای 50 درصد پهنای باند آمریکا رو دارن.
اما باز خدا رفتگانتو بیامرزه، حرف از 100 مگ و 1 گیگ میزنی نه 50 گیگ !
در کل مشخص شد که عنوان تاپیک غلط بوده و طرف یا اطلاع درستی نداشته یا همین جوری یه چیزی نوشته !
در ضمن من مشکل شما رو با حرفهای خودم نفهمیدم،
چون من آمار رو ندوختم ! من فقط لینک دادم.

hghyami
سه شنبه 15 تیر 1389, 03:36 صبح
قسط (قصد) ... .
بابا ما که نفهمیدیم، یکی باید فارسیشو ترجمه کنه!
در مورد CDN اگه تکنولوژی عوض نشده باشه ! به این تعریف (http://en.wikipedia.org/wiki/Content_delivery_network) معتقدیم !
در ضمن در مورد گوگل من چیزی نگفتم، هم wikipedia آمار داده هم FCC.
ولی در کل به هر ISP کانکشن بزنی از پهنای باند کل آمریکا که بیشتر نیستی !
من گوگل و AT&T رو مثال آوردم که مجموعا بالای 50 درصد پهنای باند آمریکا رو دارن.
اما باز خدا رفتگانتو بیامرزه، حرف از 100 مگ و 1 گیگ میزنی نه 50 گیگ !
در کل مشخص شد که عنوان تاپیک غلط بوده و طرف یا اطلاع درستی نداشته یا همین جوری یه چیزی نوشته !
در ضمن من مشکل شما رو با حرفهای خودم نفهمیدم،
چون من آمار رو ندوختم ! من فقط لینک دادم.

شرمندم بابت فارسی چون فارسی من خیلی‌ خوب نیست و از behnevis استفاده می‌کنم. می‌خوای English بزنم که خیالت راحت شه. فکر می‌کنم جفتمون بد متوجه شدیم و اگر من بد صحبت کردم معذرت خواهی‌ می‌کنم. من که از اول گفتم ۱۰۰mgb ، ۱gb و ۱۰gb صحبت از بیشتر نکردم. ولی‌ اگر به limelight یک سر بزنی‌ اونا بس رو روی ۴۰gb گذاشتن چون اونا نیز دارن. همینطور akamai که اونا دارم microsoft رو سوپورت میکنند. تو این دره زمونه که ویدئو داره میره رو به HD فایل‌ها هم که یک داستان.... کلود سترگ وقتی‌ طرف ۵۰۰gb رو داره replicate میکنه دیگه خودت حساب کن. :) در ضمن پهنای بند داخلی‌ us یعنی‌ ۱۰گب هست ؟؟؟؟ اون وقت چطور limelight میاد کانکشن ۱۰gb میزانه برای هر node ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mahyaa
سه شنبه 15 تیر 1389, 10:44 صبح
دسترسی به اینترنت با سرعت بالا هنوز در ایران برای خیلی از کاربران ممکن نیست اما در کشور های پیشرفته علاوه بر سرعت بالای اینترنت خانگی ، ارائه کنندگان سرویس های موبایل نیز در رقابتی تنگاتنگ برای جلب مشتری همیشه سعی در افزایش سرعت اینترنت سرویس های خود دارند و به زودی با گسترش تکنولوژی 4G شاهد افزایش این رقابت خواهیم بود. در این رابطه مجله کامپیوتر ( Pc Magazine ) سرعت این سرویس دهندگان را در چند منطقه در آمریکا بررسی کرده .

جدول زیر مربوط به کل مناطق است. همانطور که می بینید در تکنولوژی 3G سرویس دهنده معروف AT&T نسبت به بقیه موفق تر بوده . اما در 4G تنها Sprint است که با میانگین سرعت 2.11 مگابیت در ثانیه ( یعنی سرعت خالص دانلود حدود 263 کیلوبایت در ثانیه) یکه تازی می کند.

http://www.persiancall.net/wp-content/uploads/2010/06/01468i26449300.gif

برای مشاهده جدول های شمال شرقی و غربی و مرکز و … به لینک زیر مراجعه کنید :

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2364263,00.asp

منبع (http://www.persiancall.net/?p=3429)

نام شرکت » BSNL
سرعت 3.6 مگابایت

ولی اینجا ....

در امارات اینترنت 3G بدون محدودیت با سرعت 1.3 mbps ماهانه 495 درهم (107 دلار آمریکا).
اینترنت در امارات هم نسبتا گرونه و میتونم بگم که با وجود اینکه خیلی تبلیغات میکند، گاهی کیفیت سرویسشون زیاد جالب نیست.

شرکت اتصالات برای ارائه فقط یک IP اخصاصی، با اجبار Leased Line رو هم میده که قیمتش 14000 درهم در ماه هستش.

در مورد آمریکا و اروپا نمیدونم ولی من توی دو کشور آسیایی که سرو صدای زیادی در مورد سرویس های IT میکنند زندگی کردم (مالزی و امارات) ولی به نظر من هیچکدوم به اندازه ای که تبلیغ میشد نبودند (حتی نزدیکش هم نبودند).

پ.ن: یک مزیت غیر قابل انکار سرویس های اینترنت امارات داره و اونها اینه که سرویس ها نسبتا کم سرعت خانگی تقریبا برای عموم در دسترسند و بیشتر مکانهای عمومی میشه از Wireless رایگان استفاده کرد .

taknegaar
سه شنبه 15 تیر 1389, 14:04 عصر
شرمندم بابت فارسی چون فارسی من خیلی‌ خوب نیست و از behnevis استفاده می‌کنم. می‌خوای English بزنم که خیالت راحت شه. فکر می‌کنم جفتمون بد متوجه شدیم و اگر من بد صحبت کردم معذرت خواهی‌ می‌کنم. من که از اول گفتم ۱۰۰mgb ، ۱gb و ۱۰gb صحبت از بیشتر نکردم. ولی‌ اگر به limelight یک سر بزنی‌ اونا بس رو روی ۴۰gb گذاشتن چون اونا نیز دارن. همینطور akamai که اونا دارم microsoft رو سوپورت میکنند. تو این دره زمونه که ویدئو داره میره رو به HD فایل‌ها هم که یک داستان.... کلود سترگ وقتی‌ طرف ۵۰۰gb رو داره replicate میکنه دیگه خودت حساب کن. :) در ضمن پهنای بند داخلی‌ us یعنی‌ ۱۰گب هست ؟؟؟؟ اون وقت چطور limelight میاد کانکشن ۱۰gb میزانه برای هر node ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز من بحثم روی این نیست که 40 گیگابیت وجود نداره، بحث من اینه که گوگل با این پهنای باند 20 هزار سرور رو ساپورت میکنه و یه دیتاسنتر قوی رو با 4 گیگابیت راه میندازن تو دنیا، اصلا شما برای یه دیتاسنتر به همچین پهنای باندی در حال حاضر نیاز نداری چون میانگین دسترسی در سراسر دنیا 1.7 مگابیت هست که اونم در دسترس همه نیست.
وقتی شرکت عظیم مخابراتی AT&T کلا کمتر از 2000 گیگابیت در ثانیه پهنای باند داره،
صحبت شما مبنی بر 500 گیگابیت من رو یاد چند شرکت محدود میندازه و بحث من هم اینه که این اعداد عمومی نیست؛
پس در اعلام اعداد دقت داشته باشیم،
چون دوستان بعضا جوری اظهار نظر میکنند که تو خیابون ریخته این پهنای باند ! و کسی نیست جمع کنه ! من با آمار گفتم که این توهمات نیست و دسترسی به پهنای باند پرسرعت محدوده به افراد کمی است؛
مثلا با توجه به آمار FCC اگر کل پهنای باند آمریکا 6000 گیگابیت در ثانیه باشه و ما این مقدار به پکیج های 4 مگابیت در ثانیه تقسیم کنیم میشه در آن واحد فقط به 1 میلیون و 500 هزار نفر سرویس داد در صورتیکه جمعیت آمریکا 300 میلیون نفره. (البته این نفر نیست و میتونه شیر باشه)
حالا این در حالیکه گوگل به تنهایی 37 درصد این پهنای باند رو مصرف میکنه، اونم با وجود سایتهایی مثل یوتیوب و ... . پس اعداد تازه کمتر هم میشه.
طبق همون آمار FCC حدود 70 میلیون نفر در آمریکا از dialup برای کانکت شدن استفاده میکنن! (اینو به متوهمین بگی میخندن!)
اینا که دیگه داستان نیست، آمار موجوده و شما هم احتمالا ضرب و تقسیم بلدید و میتونید محاسبه کنید.
حالا دوستان اومدند 500 تا شرکت تو دنیا رو با عموم مردم دنیا مقایسه میکنند.

hghyami
سه شنبه 15 تیر 1389, 14:51 عصر
دوست عزیز حرف از ۵۰۰gb هست اینجا؟ بعدش این همه من لینک دادم شما یک دونش رو رفتی‌؟ بعید میدونم. بعدش مگه میشه google این همه data رو با link ۴gb بین Datacenter هاش جابجا کنه. الان BBC که CDN خودش رو داره و این هم بخاطر BBC IPlayer بود که مجبور شد بذاره و در نظر بگیر خودت چقدر برنامه رو یا live یا archive گذشته رو CDN خودش. ما با یک جائی‌ کاری می‌کنیم و فقط من MailServer رو میگم. حدود ۴۰۰۰ user. policy هم average ۲گب و ردهای بالاتر بسته به مقام بیشتر. در عین حال اینا online archive دارن که هر وقت خواستن live archive email‌هاشون رو داشته باشن و غیره. این به صورت cluster ستاپ شده بین london و US. تعداد server هم بماند، اینا data رو SAN دارن و SAN‌ها باید بین این ۲ جا replicate بشه. SAN هم نتپپ با fibre ۴gb و غیره.
فکر می‌کنم یا حساب کتاب من به هم ریخته یا ..... شما لینک virgin رو دیدید. تو london دارن p۲p تا ۱۰gb dedicated datalink میدان.... اینا که من میگم توهم هست دیگه قولی مثل virgin که توهم نزده.

taknegaar
سه شنبه 15 تیر 1389, 16:21 عصر
دوست عزیز حرف از ۵۰۰gb هست اینجا؟ بعدش این همه من لینک دادم شما یک دونش رو رفتی‌؟ بعید میدونم. بعدش مگه میشه google این همه data رو با link ۴gb بین Datacenter هاش جابجا کنه. الان BBC که CDN خودش رو داره و این هم بخاطر BBC IPlayer بود که مجبور شد بذاره و در نظر بگیر خودت چقدر برنامه رو یا live یا archive گذشته رو CDN خودش. ما با یک جائی‌ کاری می‌کنیم و فقط من MailServer رو میگم. حدود ۴۰۰۰ user. policy هم average ۲گب و ردهای بالاتر بسته به مقام بیشتر. در عین حال اینا online archive دارن که هر وقت خواستن live archive email‌هاشون رو داشته باشن و غیره. این به صورت cluster ستاپ شده بین london و US. تعداد server هم بماند، اینا data رو SAN دارن و SAN‌ها باید بین این ۲ جا replicate بشه. SAN هم نتپپ با fibre ۴gb و غیره.
فکر می‌کنم یا حساب کتاب من به هم ریخته یا ..... شما لینک virgin رو دیدید. تو london دارن p۲p تا ۱۰gb dedicated datalink میدان.... اینا که من میگم توهم هست دیگه قولی مثل virgin که توهم نزده.

دوست من
ظاهرا شما مرغت یه پا داره !

من دارم میگم وقتی میگی 500 گیگابیت در ثانیه این یعنی یه چیزی برابر یک دهم کل پهنای باند آمریکا (انگلیس کمتر از این مقدار هست)
حالا میخواد BBC iplayer باشه یا Youtube گوگل؛
چرا چون اینقدر استفاده نمیشه،
مگه اینکه بگی hit بی بی سی از گوگل بیشتره !
که البته تو انگلیس هم ! فقط یوتیوب از کل بی بی سی جلوتره (http://www.alexa.com/topsites/countries/GB) ... .

جستجوگر گوگل اولین سایت پرترافیک دنیاست و
Youtube گوگل سومین سایت.
یاهو، چهارمین
بلاگر گوگل 8
MSN مایکروسافت 9
آمازون 17
سایت مایکروسافت 21
جستجوگر بینگ 22
و ...

در صورتیکه کل BBC نه فقط iplayer اش 42 هست
که تازه اگه نگاه کنی به جزییاتش
http://www.alexa.com/siteinfo/bbc.co.uk
iplayer درصد ناچیزی رو شامل میشه !
پس همونطور که میبینی هر چی هم که باشه از اعدادی که ذکر کردم بیشتر لازم نداره،
به همون دلایلی که در بحث قبلی گفتم.

مورد دوم هم اینه که
اصلا چه ربطی داره پهنای باند BBC (که معادل درصد زیادی از کل پهنای باند انگلیسه) رو با پهنای باند کاربران معمولی مقایسه کنیم؛ تو دنیا مگه چند تا شرکت به بزرگی BBC هست ؟! نکته اصلی اینه که مورد بحثه.

hghyami
سه شنبه 15 تیر 1389, 16:29 عصر
دوست من
ظاهرا شما مرغت یه پا داره !

من دارم میگم وقتی میگی 500 گیگابیت در ثانیه این یعنی یه چیزی برابر یک دهم کل پهنای باند آمریکا (انگلیس کمتر از این مقدار هست)
حالا میخواد BBC iplayer باشه یا Youtube گوگل؛
چرا چون اینقدر استفاده نمیشه،
مگه اینکه بگی hit بی بی سی از گوگل بیشتره !
که البته تو انگلیس هم ! فقط یوتیوب از کل بی بی سی جلوتره (http://www.alexa.com/topsites/countries/GB) ... .

جستجوگر گوگل اولین سایت پرترافیک دنیاست و
Youtube گوگل سومین سایت.
یاهو، چهارمین
بلاگر گوگل 8
MSN مایکروسافت 9
آمازون 17
سایت مایکروسافت 21
جستجوگر بینگ 22
و ...

در صورتیکه کل BBC نه فقط iplayer اش 42 هست
که تازه اگه نگاه کنی به جزییاتش
http://www.alexa.com/siteinfo/bbc.co.uk
iplayer درصد ناچیزی رو شامل میشه !
پس همونطور که میبینی هر چی هم که باشه از اعدادی که ذکر کردم بیشتر لازم نداره،
به همون دلایلی که در بحث قبلی گفتم.

مورد دوم هم اینه که
اصلا چه ربطی داره پهنای باند BBC رو با پهنای باند کاربران معمولی مقایسه کنیم؛ تو دنیا مگه چند تا شرکت به بزرگی BBC هست ؟! نکته اصلی اینه که مورد بحثه.

من کی‌ گفتم ۵۰۰gb شما دیدی من چنین حرفی‌ بزنم؟ دوما حالا شما بگی‌ نیز داره ‌یانه اونا با عرض معذرت نمیان از من و شما کمک بخوان... اونا میان به خاطر حجم بالای data اینرو در نظر میگیرن. جالب هست که من جواب شما رو دارم کلی‌ میدم و شما داری فقط اونی‌ که خودت رو می‌خوای جواب میدی. http://behnevis.com/javascript/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.gif اگر شما فکر میکنی‌ یک پا داره مرگه همسایه ما شما ۱۰۰% درست میگی‌
در ضمن من تو کلّ این چیزی که کلی‌ گفتم منظورم به شخص نبود، تو همین England الان اکثرا دارن internet ۲۰mgb میدان یا یکی‌ مثل Virgin و یا BT میاد ۵۰gb هم میده. شما Average رو هم حساب کنی‌ نیاز به سرعت بالا برای هاست‌ها زیاد میشه. حالا دیگه من تو امر نمیرم چون خودت ماشالله دست به آماری http://behnevis.com/javascript/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.gif

taknegaar
چهارشنبه 16 تیر 1389, 12:51 عصر
من کی‌ گفتم ۵۰۰gb شما دیدی من چنین حرفی‌ بزنم؟

خودتون لطفا به پست 24 از خودتون نگاه کنید:

دوست عزیز حرف از ۵۰۰gb هست اینجا؟

لااقل نگاه کنید ببینید چی گفتید!

اونا میان به خاطر حجم بالای data اینرو در نظر میگیرن.

من که آمار نیاز بزرگترین شرکت اینترنتی دنیا رو بهتون دادم.

تو همین England الان اکثرا دارن internet ۲۰mgb میدن یا یکی‌ مثل Virgin و یا BT میاد ۵۰gb هم میده.
شما Average رو هم حساب کنی‌ نیاز به سرعت بالا برای هاست‌ها زیاد میشه.
حالا دیگه من تو آمار نمیرم

به نقل از infoworld.com،
تحقیقات انجام گرفته توسط سایت top10.com نشان می دهد که
ترافیک سنگین در محیط مجازی باعث می شود که سرعت واقعی خدمات ارائه شده توسط ISP ها یک سوم رقمی باشد که به مشترکانشان اعلام می کنند.

سرعت واقعی اینترنت در انگلیس 33 درصد کمتر از رقم واقعی است؛

بر اساس این بررسی که در انگلیس انجام شده
سرعت یک سرویس اینترنتی با سرعت 7 مگابیت در ثانیه در ساعت 8 بعد از ظهر که زمان اوج مصرف است به حدود 4.73 مگابیت در ثانیه می رسد،
اما این سرویس در ساعت 2 بامداد با همان سرعت واقعی اعلام شده در دسترس است.
کارشناسان top10.com به کاربران توصیه کرده اند اگر می خواهند با حداکثر سرعت ممکن به اینترنت متصل شوند
بهتر است در ساعات اولیه صبح از اینترنت استفاده کنند.
در روزهای اوج مصرف و به عنوان مثال در زمان رویدادهای حساس ورزشی و خبری و هنری
سرعت واقعی اینترنت کاربران حتی به نصف سرعت اعلام شده می رسد.

در ضمن طبق آمار دیگه ای میانگین سرعت در انگلیس کمتر از 4 مگابیت هست. (البته بدون توجه به مطلب بالا).
حالا اصلا ضریب نفود همین مقدار پهنای باند چقدر هست بماند ... چون تازه اون میانگین سرعته نه تعداد استفاده کنندگان.
قطعا باید میانگین رو در نظر گرفت و گرنه چون من سرعتم 2 مگ باشه باید بگم اینجا 2 مگ هست !!!
یا وقتی پارس آنلاین رو دیدم !! بگم اینجا حرف از چند گیگه !!!

حالا دیگه من تو امر نمیرم چون خودت ماشالله دست به آماری

بله که باید دست به آمار بود
وگرنه صرف ادعا که نمیشه چیزی رو ثابت کرد؛
اونجوری هر روز باید دهنم باز بمونه ! :متعجب:

hghyami
چهارشنبه 16 تیر 1389, 20:38 عصر
نقل قول:
نوشته شده توسط hghyami http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=1033563#post1033563)
من کی‌ گفتم ۵۰۰gb شما دیدی من چنین حرفی‌ بزنم؟

خودتون لطفا به پست 24 از خودتون نگاه کنید:

نقل قول:
نوشته شده توسط hghyami http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=1033494#post1033494)
دوست عزیز حرف از ۵۰۰gb هست اینجا؟

لااقل نگاه کنید ببینید چی گفتید!

والا من هنوز نمیدونم چرا شما فکر می‌کنید من گفتم ۵۰۰gb ، احتمالا چشمم مشکل پیدا کردا. اما آمار خوب والا من نمیدونم. BT بیزینس سرویکش داره میاد میگه هر موقع از روز ما guarantee می‌کنیم که سرعت رو یک اندازه نگاه داریم، Griffin هم همینطور، Virgin و بقیه هم بله user شخصیش شما میگی‌ ولی‌ من ۴ بد از زهر هم وقتی‌ از خون اینترنت رو چک می‌کنم سرعتم درست هست، ولی‌ آمار رو نمیشه بر حسب شخص داد. شما امر نیز بزرگ‌ترین رو دادید ولی‌ شما بقیه رو باز نمیبینی.. youtube داره از کی‌ استفاده میکنه LIMELIGHT !!!!!!!!!!!!!!! خوب طبق این آمار خودتون دیگه حساب با خودت . در ضمن شما لطف کن ببین تعداد شرکت هایی که online سرویس میدان روز به روز بیشتر میشه. شما از video conference بگیر تا هر چی‌ که فکرش رو بکنی‌. حجم data که هم که پائین نمیاد هی‌ بالا تر میره.... یوزر اینترنت هم که کم نمیشه و داره بیشتر میشه چون در غیر این صورت این سرویس‌ها به درد کسی‌ نمیخوره. شما Sweden رو ببین، سرعت اینترنت اونجا رو ببین. مثلم هست که وقتی‌ به یک جائی‌ مثل youtube می‌رن با اون صورت باید یک جور بشه جواب داد. شما هر وقت اومدی اینجا من میبرمت تو DC خودمون و بعدش بهت نشون میدم شاید باور کنی‌ که اون آمار هم چین ۱۰۰% نیست و چون ندیدی من یا امسال من توهمن و کاری که روزانه می‌کنم و مسول هستم و دارم باهاش سر کلهٔ میزنم توهم هست. ولی‌ شما میگی‌ نیست بله نیست و دیگه بحثی‌ هم نیست توش.

عبداله
چهارشنبه 16 تیر 1389, 20:48 عصر
الآن که سرعت هم خوبه هم ارزان
من سرعت 128 گرفتم و سرعت دانلودم هم حدود 120 کیلوبایت در ثانیه است یعنی یک مگا بایتو حدود 8 ثانیه دانلود میکنه
9 گیگابایت 3ماهه 33000تومان
البته شبانه هم رایگانه:چشمک:

taknegaar
چهارشنبه 16 تیر 1389, 22:25 عصر
والا من هنوز نمیدونم چرا شما فکر می‌کنید من گفتم ۵۰۰gb ، احتمالا چشمم مشکل پیدا کردا. اما آمار خوب والا من نمیدونم. BT بیزینس سرویکش داره میاد میگه هر موقع از روز ما guarantee می‌کنیم که سرعت رو یک اندازه نگاه داریم، Griffin هم همینطور، Virgin و بقیه هم بله user شخصیش شما میگی‌ ولی‌ من ۴ بد از زهر هم وقتی‌ از خون اینترنت رو چک می‌کنم سرعتم درست هست، ولی‌ آمار رو نمیشه بر حسب شخص داد. شما امر نیز بزرگ‌ترین رو دادید ولی‌ شما بقیه رو باز نمیبینی.. youtube داره از کی‌ استفاده میکنه LIMELIGHT !!!!!!!!!!!!!!! خوب طبق این آمار خودتون دیگه حساب با خودت . در ضمن شما لطف کن ببین تعداد شرکت هایی که online سرویس میدان روز به روز بیشتر میشه. شما از video conference بگیر تا هر چی‌ که فکرش رو بکنی‌. حجم data که هم که پائین نمیاد هی‌ بالا تر میره.... یوزر اینترنت هم که کم نمیشه و داره بیشتر میشه چون در غیر این صورت این سرویس‌ها به درد کسی‌ نمیخوره. شما Sweden رو ببین، سرعت اینترنت اونجا رو ببین. مثلم هست که وقتی‌ به یک جائی‌ مثل youtube می‌رن با اون صورت باید یک جور بشه جواب داد. شما هر وقت اومدی اینجا من میبرمت تو DC خودمون و بعدش بهت نشون میدم شاید باور کنی‌ که اون آمار هم چین ۱۰۰% نیست و چون ندیدی من یا امسال من توهمن و کاری که روزانه می‌کنم و مسول هستم و دارم باهاش سر کلهٔ میزنم توهم هست. ولی‌ شما میگی‌ نیست بله نیست و دیگه بحثی‌ هم نیست توش.

پس خوبه که چنین چیزی نگفتید، پس حرفی هم نیست و من اشتباه کردم.
در ضمن من نگفتم چند گیگابیت نیست، طبق آمار ارائه شده توسط خودم چند هزار گیگابیتش هم هست ولی نکته اینه که کل پهنای یه شرکت عظیم مخابراتیه و مثلا خود کل پهنای باند آمریکاست ! و شما هم که BBC هستید ! تو دنیا چندتا هستید !
خوب پهنای باند شرکتهای بزرگی امثال شما چه ربطی به یه هاستینگ که صد تا سرور داره یا یه کاربر معمولی، چه ربطی داره ؟! که مقایسه کنیم !

اصلا من که متوجه نشدم شما از کجای حرف من انتقاد دارید ؟!
آیا اصلا با اون توضیحات مکرری که من دادم، متوجه شدید بحث چیه ؟!
آیا به اشتباه عنوان تاپیک توجه کردید ؟!
آیا به مستندات! در مورد اشتباه بودن برخی ادعاها توجه کردید ؟!
نمیدونم، شاید کسایی که اینا رو منتشر میکنند، دروغ میگن مثل FCC یا همون Federal Communications Commission دولت آمریکا یا گوگل یا AT&T یا ...
و پهنای باند اینترنت هم جزو نامحدوده این عالمه ! چون بستر سخت افزاری که نمیخواد !

البته چیزی که مشخصه اینه که شما پهنای باند بیشتری نسبت به نیاز شرکتهای بزرگ دارید و اونها به زعم اون یکی دوستمون، اون شرکتهای بزرگ مثل ما خسیس اند، چون پهنای باند که مفت ریخته و کسی نیست جمعش کنه، شاید اصلا اون دعواشون هم که سر پول پهنای باند به اون کمیسیون دولتیشون رفته دروغ باشه !
چون برای توسعه اش هم بستر سخت افزاری که نمیخواد !

نمیدونم من که با پهنای باند 2 مگ خودم، همش روزی بیست، سی تا فیلم! رو میتونم! (مثلا) دانلود کنم، (قبلا که 256 داشتم روزی 4 تا مثلا) البته سرعتم بیشتر بشه خوشحال هم میشم ! مثلا روزی پنجاه تا فیلم بتونم بگیرم ! ولی مطمئن نیستم ! برسم همه شو نگاه کنم ! چون روز 24 ساعته ولی هر فیلم 2 ساعت ! در کل خوش بحال شما ! ما که بحثی نداریم !! موفق باشید.

hghyami
پنج شنبه 17 تیر 1389, 14:57 عصر
گفتم بد نیست دوستان اینرو ببینن... فقط امر server‌های google رو ببینید، البته اینرو هم بگم کسی‌ دقیق نمیدونه که اینا چقدر تجهیزات دارن و حتا تعداد دتکنتر هایی که خود google داره مشخص نیست... ebay جالب هست که سال ۲۰۰۹ حدود ۸.۵ptb دیتا داشته. بد بختانه اینا هیچ کدوم نمیگن که چقدر دارن و چی‌ دارن. اون وقت هست که میشه فهمید واقعا چقدر مصرف دارن...

http://www.datacenterknowledge.com/archives/2009/05/14/whos-got-the-most-web-servers/

در نظر داشته باشید که این قدیمی‌ هست و تو ۱ سال چه افزایش عجیبی‌ داشته یا میتونه داشته باشه. Rackspace رو می‌تونم بگم (حتا دقیقا بگم چند تا) و اینرو بگم که اون تعداد ۱.۵ برابر شده تقریبا....

taknegaar
شنبه 19 تیر 1389, 17:24 عصر
گوگل در سال 2008:
http://www.4shared.com/document/-XK1jsBD/The_Google_Traffic_Pump_System.html

در مورد میزان پهنای باند از اونجایی که باید هزینه هاش پرداخت بشه، آمار میزان نیاز هم موجوده و
مثلا FCC هر سال آمارها رو منتشر میکنه.
گوگل خودش هم هر سال مالی، میزان هزینه های پهنای باند رو اعلام میکنه که همیشه درصد بزرگی از کل درآمد ناخالصش رو شامل میشه، وگرنه رو هوا که نمیشه کار کرد، بقیه شرکتها هم بر همین منواله.

ارائه اينترنت پرسرعت عمومي در انگليس به تعويق افتاد

دولت اين كشور با تبليغات گسترده اعلام كرده بود
كه قصد دارد دسترسي به اينترنت با حداقل سرعت 2 مگابيت در ثانيه را در آينده نزديك براي همه مردم ممكن كند.
اما مشكلات مالي وبرخي نگراني هاي فني و تكنيكي موجب شده تا تكميل اجراي اين طرح تا سال 2015 به تعويق بيفتد.
پيش از اين گفته مي شد كه طرح ياد شده تا سال 2012 به نتيجه خواهد رسيد.

به نظر مي رسد شركت هاي مخابراتي و برخي مؤسسات خصوصي كه بايد در اين زمينه با دولت همكاري كنند،
از توان و بودجه لازم براي تكميل طرح هاي خود در اين خصوص برخوردار نيستند
و به دنبال يافتن روش هاي مقرون به صرفه تري براي انجام تعهدات هستند.
دولت انگلستان ارائه خدمات اينترنت پرسرعت براي عموم مردم را كه بارها وعده اش را داده بود به تعويق انداخته است.

Government pushes back 2 Mbit/s broadband date to 2015

http://www.v3.co.uk/v3/news/2266566/government-pushes-back-2mbit