View Full Version : چه جور میشه به یک user یا نقش اجازه نداد که بتونه sql رو stop کنه؟
resident
جمعه 11 تیر 1389, 11:20 صبح
سلام.
چه جور میشه به یک user یا نقش اجازه نداد که بتونه sql رو stop کنه؟
ممنون میشم اگه سریع جوابمو بدبد. کارم خیلی ضروریه.
AminSobati
جمعه 11 تیر 1389, 12:23 عصر
سلام دوست عزیزم،
اگر منظورتون استفاده از دستور Shutdown هست، که فقط اعضای sysadmin و serveradmin میتونن این کار رو انجام بدن، پس کاربر نباید در این Roleها قرار بگیره.
resident
جمعه 11 تیر 1389, 15:35 عصر
سلام دوست عزیزم،
اگر منظورتون استفاده از دستور Shutdown هست، که فقط اعضای sysadmin و serveradmin میتونن این کار رو انجام بدن، پس کاربر نباید در این Roleها قرار بگیره.
جناب ثباتی عزیز ، ممنون از پاسختون.
راستش من نمیدونم منظورتون از shut down کردن چیه ولی قصد من از انجام چنین کاری اینه که کسی که به SQL دسترسی داره نتونه با Stop کردن SQL یا Offline کردن دیتابیس از فایلهای MDF و LDF دیتابیس کپی بگیره.
در مورد فرمایش شما ، من یک Login دارم که در قسمت Server Role اش هیچ گزینه ای رو تیک نزدم و در قسنت Database Access اون نام دیتابیس مورد نظرمو انتخاب کرده ام و از قسمت role هاش یک سری موارد رو تیک زدم.
ولی باز میتونم SQL رو Stop کنم. به عبارت دیگه سرویس MSSQLSERVER، به راحتی Stop,Start میشه.
AminSobati
جمعه 11 تیر 1389, 17:25 عصر
سلام دوست عزیزم،
کسی که به Windows بصورت Admin دسترسی داره میتونه هر سرویسی رو Stop کنه و SQL Server هم مستثنی نیست. اگر از نسخه 2008 استفاده میکنید، میتونین به کمک TDE محافظت بیشتری از دیتابیس بعمل بیارید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.