ورود

View Full Version : كنترلي براي ارتباط با پايگاه داده مثل Grid كه البته منعطف و قدرتمند باشه؟

medalion_girl
جمعه 11 تیر 1389, 18:45 عصر
سلام دوستان عزيز :
من براي نمايش داده هاي جداولم مشكل دارم . چون دستم خيلي باز نيست و هر كدوم از كنترل ها (Datalist,gridview… ) يه سري محدوديت ها داره ، چه كار كنم ؟
مثلاً من يه grid مي خوام كه وقتي اطلاعاتمو نشون مي ده يه ستونش يه combobox باشه كه بتونم اونو اديت كنم و مقدارشو عوض كنم مثلا اين combobox سه مقدار داره كه من مي خوام يكيشونو براي ركوردم انتخاب كنم. و از طرفي امكان سورتينگ رو هم داشته باشم .
اصلا به نظر شما اين درسته كه من از كنترل هاي .net استفاده كنم يا بهتره خودم دست به كار ساخت يه كنترل بشم؟

shirin_sh1024
جمعه 11 تیر 1389, 19:46 عصر
مثلاً من يه grid مي خوام كه وقتي اطلاعاتمو نشون مي ده يه ستونش يه combobox باشه
واسه این کار میتونی یک ستون از نوع Item Template تعریف کنی و combobox یا هر کنترل دیگه ای که میخوای رو در اون قرار بدی
ولی کلا اگه کنترل های با ویژگی های بیشتر و بهتر میخوای از کنترل های تلریک مثل radgrid استفاده کن امکان سورتینگ رو هم با زدن یه کلیک فراهم میکنه

medalion_girl
شنبه 12 تیر 1389, 14:14 عصر
دوست عزيز
تلريكو از كجا مي تونم پيدا كنم؟
اين كنترل ها بهينه هستند؟

shirin_sh1024
شنبه 12 تیر 1389, 14:25 عصر
تلريكو از كجا مي تونم پيدا كنم؟
تلریک free نیست ولی از یکی که داره میتونی بگیری بگردی تو اینترنتم پیدا کنی
البته اگه بخوای رو هاست بزاری فکر کنم اگه اورجینال نباشه اذیت میکنه

اين كنترل ها بهينه هستند؟

منظورتون از بهینه چیه؟
خیلی خیلی امکانات بیشتری نسبت به کنترل های مشابه در دات نت دارند که اگه یه بار استفاده کنید دیگه هیچ وقت سمت کنترل های دات نتی مثل gridview نخواهید رفت:لبخندساده: