PDA

View Full Version : پروژه مدیریت کتاب خانه

mahemansalam
شنبه 12 تیر 1389, 18:29 عصر
با سلام و عرض خسته نباشيد
بنده براي نوشتن يک برنامه مديريت کتاب خانه در سطح متوسط مي خواستم از شما اساتيد
کمک بگيرم و ببينم که از چه زبونی استفاده کنم بهتره من فقط با زبان پاسکال آشنا هستم و اون هم در سطح کامپایلر torbo pascal و تاحالا برنامه گرافیکی ننوشته ام حالا با توجه به اینکه هدف من نوشتن یک برنامه با محیط گرافیکی است می توان از پاسکال استفاده کرد یا نه
بعضی ها می گویند یادگرفتن visual fox pro بهتر است و به سادگی می توان با استفاده از آن یک نرم افزار مدیریت کتابخانه گرافیکی ساخت
در صورت امکان بنده را راهنمایی کنید
با تشکر

abdorreza
شنبه 12 تیر 1389, 20:11 عصر
سلام

(با اجازه ي اساتيد)

اگر بخواهي با وبژوال فاكس پرو برنامه بنويسي ، استفاده از بانك هاي اطلاعاتيش خيلي ساده تر از برنامه هاي ديگر است.

ولي به نظر من شما ميتونيد از Delphi هم استفاده كنيد. بانك اطلاعاتيش يكمي پيچيده تره (اگر كار كنيد اون هم راحته) ولي خوب شما كه پاسكال بلديد Delphi براتون آسونه.

باز نميشه گفت. بيشتر نظر شخصي موثر هستش. شما بايد همه رو تجربه كنيد. حداقل با هر كدوم سعي كنيد يه برنامه كوچيك بنويسيد. هر كدوم بيشتر بهتون چسبيد همونو انتخاب كنيد !

من خودم از Delphi هم خيلي خوشم مياد و كم و بيش ازش استفاده ميكنم. عاليه.

ولي خوب گفتم چون كار با بانكهاي اطلاعاتي در ويژوال فاكس راحت تره ، و براي تغييرات بانك ها و برنامه هاش هم كمتر به دردسر ميخوريد ميتونيد ازش خيلي راحت و آسون استفاده كنيد و برنامه هاي خيلي قوي و خوبي بنويسيد.

farhad_shiri_ex
پنج شنبه 17 تیر 1389, 12:34 عصر
چون در محیط ویژوال فاکس پرو محدودیتی در رابطه با کد نویسی صحیح وجود ندارد متاسفانه ، و با علم بر این قضیه به شرط رعایت تمام اصول کد نویسی وی فاکس خیلی هم عالی است ولی در صورت رعایت نکردن این مباحث مطمئنا نرم افزاری با رابط کاربری قوی نخواهید داشت بلکه در حد یک پروژه دانشجویی خواهد شد.
البته اگر دوست داشتید بیشتر بحث خواهیم کرد.
ولی در زبانهای دیگر از چمله دلفی اینطور نیست شما از ابتدا ناچار به رعایت اصول اولیه کد نویسی هستید.
من فکر میکنم به همین دلیل است که هرکسی کمی فاکس پرو و داس و ویندوز بلده فکر میکنه برنامه نویس فوری هم میره یک سی دی 2000 تومنی ویژوال فاکس پرو میخره شروع میکنه به برنامه نویسی و از اونجایی که کامپایلر وی فاکس هم هیچ مشکلی با این قضیه نداره طرف هم چهار تا منو دوتا فیلد تو بانک می ذاره اسمش مذاره برنامه فول اتوماتیک ...
البته با عذر خواهی از تمامی کسانی که برای این فروم زحمت میکشند.