ورود

View Full Version : سوال: ساخت آرشيو ماهانه

SAMARE
یک شنبه 13 تیر 1389, 12:44 عصر
با سلام

دوستان من ميخوام يك آرشيو ماهانه از فايل هاي موجود در سايتم درست كنم

اين نكته رو هم بگم كه تاريخ هاي درج شده در جدول بصورت ميلادي هستند و تاريخي كه من ميخوام نشون بدم بايد بصورت شمسي باشه!!!

ممنون ميشم راهنمايي كنيد چطور ميتونم اين كار رو انجام بدم

mohsen.nsb44
یک شنبه 13 تیر 1389, 12:54 عصر
با سلام

دوستان من ميخوام يك آرشيو ماهانه از فايل هاي موجود در سايتم درست كنم

من بايد تاريخ اولين آپلود و آخرين اپلود رو از جدول بگيرم و زمان بين اين دو تاريخ رو بصورت ماهانه مرتب كنم

اين نكته رو هم ب دوست عزيز براي نمايش گم كه تاريخ هاي درج شده در جدول بصورت ميلادي هستند و تاريخي كه من ميخوام نشون بدم بايد بصورت شمسي باشه!!!

ممنون ميشم راهنمايي كنيد چطور ميتونم اين كار رو انجام بدم
دوست عزيز براي نمايش تاريخ فارسي مي توني از persian calender استفاده كني و براي ارشيو ماهيانه مي توني يك فيلد در جدولت داشته باشي كه تاريخ رو ثبت ميكنه بعد مي توني براي نمايشش تاريخ رو فيلتر كني.

mohsen.nsb44
یک شنبه 13 تیر 1389, 13:00 عصر
اينم كد نمايش تاريخ شمسي

PersianCalendar date_farsi = new PersianCalendar();
label1.Text = date_farsi.GetYear(DateTime.Now).ToString() + "/" + date_farsi.GetMonth(DateTime.Now).ToString() + "/" + date_farsi.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();

SAMARE
یک شنبه 13 تیر 1389, 13:27 عصر
براي ارشيو ماهيانه مي توني يك فيلد در جدولت داشته باشي كه تاريخ رو ثبت ميكنه بعد مي توني براي نمايشش تاريخ رو فيلتر كني.
ميشه بيشتر در اين رابطه توضيح بديد!!!:اشتباه:

SAMARE
دوشنبه 14 تیر 1389, 12:03 عصر
دوستان عزيز يعني كسي تا حالا براي اطلاعاتش آرشيو تهيه نكرده؟؟؟:اشتباه:

mohsen.nsb44
دوشنبه 14 تیر 1389, 12:11 عصر
ميشه بيشتر در اين رابطه توضيح بديد!!!:اشتباه:
نگاه كن دوست عزيز يك تكست باكس مي زاري كه تاريخ رو ثبت بكنه
بعد براي فيلتر كردن ارشيو ماهانات مي توني از دستور اسكيو ال استفاده بكني (select)

blackcats
سه شنبه 15 تیر 1389, 08:30 صبح
این کار که مشکل نداره مهم این هست که چجوری به صورت اتوماتیک خودش قسمت زی رو به وجود بیاره:

فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
که با کلیلک بر روی هر کدو از اینها به آرشیو اون ماه بره

mohsen.nsb44
سه شنبه 15 تیر 1389, 09:28 صبح
این کار که مشکل نداره مهم این هست که چجوری به صورت اتوماتیک خودش قسمت زی رو به وجود بیاره:

فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
که با کلیلک بر روی هر کدو از اینها به آرشیو اون ماه بره
براي اينكار شما مي توانيد از دستور if يا دستور case استفاده كني. اگه با اين دستورات اشنايي داشته باشيد مي تونيد انجام بديد و گرنه لطفا بريد يكم در مورد اين دستورات مطالعه كنيد.
موفق باشيد.

SAMARE
چهارشنبه 16 تیر 1389, 10:21 صبح
براي اينكار شما مي توانيد از دستور if يا دستور case استفاده كني. اگه با اين دستورات اشنايي داشته باشيد مي تونيد انجام بديد و گرنه لطفا بريد يكم در مورد اين دستورات مطالعه كنيد.
موفق باشيد.
ولي به نظر من اينكار درست نيست چون شما نميدونيد در آرشيوتون دقيقا چه تعداد تاريخ وجود داره

---------------------------------------------------
دوستان يه راهنمايي!
بهترين كنترل براي نمايش تاريخ هاي آرشيو چي ميتونه باشه؟؟؟

blackcats
چهارشنبه 16 تیر 1389, 22:36 عصر
کسی نظری نداره.
اگر مثالی هم دارید ممنون میشم بزارید.

SAMARE
پنج شنبه 17 تیر 1389, 08:41 صبح
کسی نظری نداره.
اگر مثالی هم دارید ممنون میشم بزارید.
دوست عزيز يه نگاهي به اين تاپيك (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=15672)بنداز شايد بتونه تا حدودي كمكت كنه:لبخندساده: