ورود

View Full Version : آنتی ویروس

marzieh64
یک شنبه 13 تیر 1389, 15:03 عصر
یه ویروس autoplayگرفتم،از چه آنتی ویروس استفاده کنم؟
مرسی

Netsky
یک شنبه 13 تیر 1389, 15:16 عصر
میتونی از Auto Run Remover استفاده کنی . امکانات خوبی هم داره . قسمت های داغون شده مثل رجیستری - تسک منیجر و فولدر آپشن رو هم تعمیر میکنه . فایل های اتوران رو هم حذف میکنه . میتونی از قابلیت immunity ش هم استفاده کنی و دیگه هیچ وقت ویروس هایی که فایل اتوران میسازن داخل سیستمت نمیتونن خراب کاری کنن ) ویروس میاد ولی فایل راه اندازش ساخته نمیشه ( . موقع وصل کردن یه فلش به سیستمت هم خیلی راحت فایل های اتوران رو پاک میکنه .
---------------
اگه دیدی جواب نداد میتونی از یه ابونتو Live CD استفاده کنی و فایلهای راه انداز رو پاک کنی .
موفق باشی ...................

zizi_zizi69
یک شنبه 13 تیر 1389, 15:59 عصر
نمی دونم کار درستیه یا نه، من winRAR را باز می کنم و پاکش می کنم!:لبخند:

حسین فلاحی
یک شنبه 13 تیر 1389, 16:45 عصر
kaspersky....

salehbagheri
یک شنبه 13 تیر 1389, 20:31 عصر
اگه دقت کرده باشی وقتی ویروس autoplay وارد سیستم میشه در Task Manager دو تا پردازش csrss.exe ایجاد میشه که یکیش همین ویروس ماست!

کافیه در قسمت Run تایپ کنید msconfig و در قسمت Startup این گزینه رو غیر فعال کنید و پس از Restart، این ویروس رو دستی Delete کنید.

نیازی به آنتی ویروس خاصی نیست.

البته اگه با این روش آشنایی ندارید بهتره از آنتی ویروس استفاده کنید که من از Nod32 بسیار راضی هستم.

eshpilen
یک شنبه 13 تیر 1389, 20:45 عصر
بعدا توی هر درایو یک پوشه با نام autorun.inf ایجاد کن. اینکار از نشستن دوبارهء ویروس جلوگیری میکنه.
فکر میکنم بهتر باشه به این پوشه ها صفت read only و system و hidden هم بدی محض احتیاط.

Netsky
دوشنبه 14 تیر 1389, 00:27 صبح
ضمن تشکر از سایر دوستان به خاطر جواب هایی که دادن ، بنده هم مواردی به ذهنم رسیده که بیان میکنم .
بعدا توی هر درایو یک پوشه با نام autorun.inf ایجاد کن. اینکار از نشستن دوبارهء ویروس جلوگیری میکنه.
فکر میکنم بهتر باشه به این پوشه ها صفت read only و system و hidden هم بدی محض احتیاط.
این کار هم میتونه موثر باشه ولی واسه ویروس های که درست و خلاقانه نوشته نشدن .
من خودم یه بار این کار رو کردم ولی با برنامه ای که نوشتم تونستم اثرش رو خنثی کنم و به راحتی فولدر رو پاک کردم .
اگه از برنامه Autorun Remover استفاده کنید ( در بخش Immunity ) فولدرهایی رو واسه شما ایجاد میکنه که با استفاده از تکنیک نامگذاری غیر مجاز مانع از پاک شدنش توسط ویروس ها میشه ( البته واسه اینم یه راه دور زدن قبلا پیدا شده بود ) .
--------
ببین یه کار راحتتر هم میشه بکنی .
یه ابونتو Live CD گیر بیار . باهاش سیستم رو بالا بیار . وارد درایو C شو . حالا اون فایل اتوران رو باز کنن و داخلش رو بخون ببین به چه فایلی ( exe ) اشاره میکنه . نام فایل رو داخل درایوهات سرچ کن ( معمولا واسه درایو C . چون در بقیه درایو ها معمولا داخل ریشه ی درایو میشینه ) . سپس شروع کن به پاکسازی .
موفق باشی .........