ورود

View Full Version : چرا بعضی وب سایت ها بغیر از IE رو هیچی درست کار نمیکنن ؟؟؟

mahdi68
یک شنبه 13 تیر 1389, 22:33 عصر
سلام
چرا بعضی وب سایت ها روی هیچ مرورگری بجز IE درست نمایش داده نمیشن ؟؟؟ یا بعضی قسمت ها غیر فعال میشه ؟؟؟ آیا سایت هایی که با ASP ساخته میشن به این شکل هستند ؟؟؟
متشکرم

profnami
دوشنبه 14 تیر 1389, 21:22 عصر
خیر . در واقع IE مشکل داره . استانداردهای IE با سایر مرورگر ها متفاوته و من عکس گفته ی شما رو تایید میکنم .

mahdi68
دوشنبه 14 تیر 1389, 23:52 عصر
میشه بیشتر توضیح بدین

eshpilen
چهارشنبه 16 تیر 1389, 13:33 عصر
وقتی طراح و توسعه دهنده صفحه رو فقط در IE طراحی و تست کامل بکنه (یا اصلا تست کامل نکنه!) همین مشکل پیش میاد.
البته پیروی از استانداردهای عمومی وب و عدم استفاده از امکانات و ویژگیهای اختصاصی مرورگرها هم خیلی موثر هست (که نسل قبلی طراحان وب چسبیده به مایکروسافت و IE ممکنه ندونن و رعایت نکنن)، اما در نهایت جز تست عملی راهی برای مطمئن شدن نیست.
البته یه زمانی هست که طرح با آگاهی و عمدا صفحه رو اینطور طراحی میکنه که باید دید علتش چیه. در ۹۹٪ موارد علت مشروعی نداره و احتمالا ناشی از تنبلی و بی سوادی یا لجبازی طرف بوده.

sarah1361
چهارشنبه 16 تیر 1389, 16:40 عصر
شما باید وبی که طراحی میکنید بر اساس یک قالب استاندارد باشه
به طراحی که در مرورگرهای مختلف کار می کنه و به هم نکی ریزه میگن CrossBrowser
توی همین سایت هم که بگردی کلی مطلب پیدا میکنی

alireza_s_84
چهارشنبه 16 تیر 1389, 17:26 عصر
سلام
چرا بعضی وب سایت ها روی هیچ مرورگری بجز IE درست نمایش داده نمیشن ؟؟؟ یا بعضی قسمت ها غیر فعال میشه ؟؟؟ آیا سایت هایی که با ASP ساخته میشن به این شکل هستند ؟؟؟
متشکرم
دو دلیل عمده داره:
1) بی سوادی طراح اون وب سایت(شک نکن به معنی واقعی کلمه)
2) احتمالا اگر سازمانی باشه عمدا اینکار رو کردن تا پول بیشتری برای هماهنگسازی اون با مرورگرهای مختلف دریافت بکنن.
ولی در 80 درصد موارد همون گزینه اول صدق میکنه.

hoja06101001
جمعه 18 تیر 1389, 00:15 صبح
iهمون طور که بچه ها توضیح دادن این ربطی به asp یا دیگر زبان های سمت سرور نداره ومشکل از سمت برنامه نویسی سمت کلاینت مثل html ,css و js هست .

بهترین راه هم تست همزمان قالب در هنگام کار در هر دو مرورگر firefox , ie هست .

رعایت قوانین w3c هم لازمه ولی همه مرورگر ها از این قوانین به طور کامل پشتیبانی نمی کنن (اگر پشتیبانی می کردن ما این همه با ie مشکل نداشتیم )

#cedar
سه شنبه 22 تیر 1389, 21:42 عصر
iهمون طور که بچه ها توضیح دادن این ربطی به asp یا دیگر زبان های سمت سرور نداره ومشکل از سمت برنامه نویسی سمت کلاینت مثل html ,css و js هست .

بهترین راه هم تست همزمان قالب در هنگام کار در هر دو مرورگر firefox , ie هست .

رعایت قوانین w3c هم لازمه ولی همه مرورگر ها از این قوانین به طور کامل پشتیبانی نمی کنن (اگر پشتیبانی می کردن ما این همه با ie مشکل نداشتیم )
یعنی شما میگید به زبان ASP ربط نداره ؟ چون من هرچی سایت با این مشکل دیدم ASP بودن ، برای همین فکر میکنم که به زبان سایت مربوط هست ... میشه بیشتر تضیح بدید

eshpilen
سه شنبه 22 تیر 1389, 22:02 عصر
یعنی شما میگید به زبان ASP ربط نداره ؟ چون من هرچی سایت با این مشکل دیدم ASP بودن ، برای همین فکر میکنم که به زبان سایت مربوط هست ... میشه بیشتر تضیح بدید
خب احتمالا بخاطر اینکه ASP کارها بیشتر مایکروسافتی هستن و از اینطور دلایل.
مثلا شما توجه کنید در قدیم که بنده یادم میاد توی مستندات میکروسافت نمونه کد از VB Script هم بود. VB Script رو فقط IE میشناسه و اجراش میکنه (جایگزینی برای جاوااسکریپت هست که البته هیچوقت موفق نشد و الان دیگه تقریبا منسوخ بحساب میاد و نمیدونم هنوز ساپورت میشه یا نه). این باعث میشد اونی که با زبان میکروسافتی کار میکنه و مستندات میکروسافت رو میخونه، احتمالا بیاد از این زبان برای سمت کلاینت استفاده بکنه. درنتیجه مرورگرهای دیگر دچار مشکل میشن. ولی کسی که با PHP کار میکنه هیچوقت نمونه کدی نمیبینه که توش از VB Script بعنوان مثال استفاده شده باشه.
این فقط یه نمونه مثال بود که آوردم تا نشون بدم چطور برنامه نویسی کردن با یک زبان خاص یک شرکت خاص میتونه عملا منجر به تغییرات متمایل به اون شرکت و محصولاتش در دانش و دید و تفکر و رفتار افراد بشه.
اینی که رویهء طراحی سایتهای وابسته به اینترنت اکسپلورر بین ASP.NET کارها بیشتر دیده بشه تا PHP کارها، یک مسئلهء غیرمنتظره ای نیست. خصوصا که این افراد معمولا اطلاعات کمتری از استانداردهای آزاد وب و نرم افزارها و فناوریهای غیرمیکروسافتی دارن و در اونها تصور اینکه همه چیز میکروسافت و ویندوز و اینترنت اکسپلورر هست یا اینا کافی هستن میتونه پررنگ تر باشه.
از طرف دیگه گاهی اینطور مسائل میتونن ریشه های فنی ظریفی هم داشته باشن، ولی اگر باشه هم بنده خبر ندارم چون ASP کار نیستم. فقط میدونم واضحه که آدم میتونه اگر بخواد با هر زبان و فناوری سمت سروری، یک سایت مستقل از مرورگر طراحی کنه. حالا ممکنه یه روش و ابزاری توی یه زبانی دم دست تر باشه، اما استفادهء ناشیانه ازش باعث وابستگی به مرورگر بشه. مثلا وقتی طرف بعد از طراحی یه تب یا دکمه رو میزنه و عملا سایت رو توی اینترنت اکسپلورر Preview میکنه، این میتونه مقداری غفلت و تنبلی ببار بیاره که باعث میشه طرف تمام جزییات رو در مرورگر دیگه ای تست نکرده باشه.