ورود

View Full Version : تالار برنامه نویسی اندرویید

codelover
یک شنبه 13 تیر 1389, 23:07 عصر
با سلام به مدیران محترم
با توجه به این که آندرویید به سرعت در حال گسترش هست و برنامه های این سیستم عامل متن باز گوگل برای گوشی های اسمارت فون به سرعت پیشرفت می کند و طرفداران خاص خود را دارد خیلی تعجب کردم وقتی دیدم که هیچ تاپیکی در این مورد در بزرگترین سایت فارسی برنامه نویسی وجود ندارد از شما تقاضا می کنم تالاری با نام برنامه نویسی آندرویید در قسمت جاوا ایجاد کرده که دوستان ما از این قافله عقب نمانند و قبل از این که خیلی دیر شود بتوانیم حرفی در این زمینه برای گفتن داشته باشیم

ممنون

codelover
پنج شنبه 17 تیر 1389, 19:40 عصر
سلام خدمت مدیران سایت
دوستان عزیز با توجه به این که ما همین الان تو سایت برنامه نویس تالار ویندوز موبایل داریم ولی تالاری برای اندرویید رو که پرطرفدارتر و open source هست رو نداریم جایه خالی تالار برنامه نویسی اندرویید حس میشه
از اون جای که این هنوز جدیده و هنوز سایتی به صورت جدی آموزشش رو شروع نکرده شاید زیاد ازش استقبال نشه ولی حتما آینده سیستم عامل های موبایل دست گوگل و سیستم عامل موبایلشه پس اگر همین الانم استقبالی ازش نشه حتما تا چند وقت دیگه یه همچین تالاری ایجاد میشه
من اگر یه همچین تالاری ایجاد نشه مدیر سایت رو سرزنش نمی کنم و حق بهش میدم چون به هر حال باید افرادی باشند تا به تالار مراجعه کنن
به هر حال این وظیفه ی من بود تا پیشنهادش رو بهتون بدم
ممنون امیدوارم موفق باشید