View Full Version : سوال در مورد process های sql ؟
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 29 خرداد 1384, 14:45 عصر
درود
برنامه من زمانی که اجرا می شه دو تا process در Process Info در Enterprise درست می کنه و زمانی که از برنامه خارج می شم این دو تا Process هنوز هستن و هرچی kill می کنم از بین نمیرن و باعث اشغال cpu می شن ؟
میشه کمک کنید
AminSobati
یک شنبه 29 خرداد 1384, 22:44 عصر
Process ID اونها چنده؟
Kamyar.Kimiyabeigi
دوشنبه 30 خرداد 1384, 10:20 صبح
Process ID اونها چنده؟
11و 12
AminSobati
دوشنبه 30 خرداد 1384, 22:26 عصر
IDهای زیر 50 متعلق به سیستم هستند، شما سعی به حذف اونها نکنید.
Kamyar.Kimiyabeigi
سه شنبه 31 خرداد 1384, 07:50 صبح
آخه kill نمی شه و به اعضاء هر کاریر ساخته می شه و باعث می شه که حافظه اشغال بشه ؟
هیچ کاری نمی شه کرد ؟
JavanSoft
سه شنبه 31 خرداد 1384, 15:22 عصر
از نرم افزار SDAC+DBMonitor استفاده کنید
AminSobati
سه شنبه 31 خرداد 1384, 18:19 عصر
روی Process Info رایت کلیک کنین و لیست رو Export کنین. نتیجه رو اینجا بفرستین تا ببینیم آیا واقعا این یک مشکل به حساب میاد یا نه (ضمنا قید کنین که کدوم IDها مزاحم به شمار میان!)
Kamyar.Kimiyabeigi
سه شنبه 31 خرداد 1384, 22:05 عصر
من شنبه حتما این کار رو می کنم
ممنون از توجهتون
:flower:
Kamyar.Kimiyabeigi
شنبه 04 تیر 1384, 17:07 عصر
درود
همون طور که قبلا گفتم id های شماره 11 و 12
من درون این process ها رو نیز براتون می فرستم
Kamyar.Kimiyabeigi
شنبه 04 تیر 1384, 17:09 عصر
اینم عکسش
Kamyar.Kimiyabeigi
شنبه 04 تیر 1384, 17:12 عصر
اینم عکس process 12
AminSobati
شنبه 04 تیر 1384, 20:36 عصر
ممنونم کامیار جان،
ممکنه عملی که برنامه شما انجام میده نیاز داشته باشه که SQL Server بعضی Processها رو موقتا ایجاد کنه. از اونجاییکه عدد IDها کمتر از 50 هستند میشه این نتیجه رو گرفت که SQL Server قصد نداره کنترل اونها رو دست کاربر بسپاره چون با Processها عادی فرق دارند. لذا من فقط میتونم بگم نگران بودن این 2 نباشید، چون وقتی پردازش سنگینی انجام نمیدن، دلیلی نداره مزاحمت ایجاد کنن. از طرفی، این ما هستیم که اسم اونها رو مزاحم گذاشتیم! قطعا لازم بوده که ایجاد شدن..
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 05 تیر 1384, 08:11 صبح
ممنون از جوابتون
فقط 1 مسئله و اونم اینکه زمانی که از برنامه خارج می شم هنوز این Process ها هستن و از بین نمیرن
AminSobati
یک شنبه 05 تیر 1384, 19:51 عصر
ممکنه الزاما بلافاصله Terminate نشن چون SQL Server در بعضی کارها این روش رو داره که احتمال میده مجددا کاربر دیگه ای نیاز به این Processها داشته باشه، لذا نگه میداره تا مدتی (مدتش رو خودش تعیین میکنه)
Kamyar.Kimiyabeigi
دوشنبه 06 تیر 1384, 17:13 عصر
درود
من فکر کنم این قابلیتی که شما ذکر کردین همون polling مربوط به sql باشه حالا اگر من این قابلیت رو نخوام یا در اصل Polling رو نخوام میشه polling رو disable کرد؟
در ضمن ممنون از جوابهاتون
AminSobati
دوشنبه 06 تیر 1384, 22:43 عصر
نه کامیار جان، موضوع Polling نیست. ولی برای من عجیبه که چرا این دو تا ID که هیچ تاثیر سوئی هم ندارند بهش حساس شدین. من این دقت رو تحسین میکنم اما معتقدم نکات بسیار مفیدتری در SQL Server هست که بهش دقیق بشین
Kamyar.Kimiyabeigi
سه شنبه 07 تیر 1384, 07:42 صبح
بازم درود
آخه شرکتی که من توش کار می کنم حدود 400 مشتری داخل ایران و 8 مشتری خارج ایران دارن حالا برای مثال من نیروی انتظامی رو مثال می زنم فرض کن هر روز کل پرسنل نیروی انتظامی login کنن اونوقت ببین چندتا از این process ها ساخته می شه و از بین نمیره و حافظه و cpu رو همین تور اشغال نگه میداره .....
حالا بخاطر همینه که حساس شدم و می خوام که حتما از بین بره البته شاید اصلا ربطی به موضوع process ها نداشته باشه ولی چیزی رو که مطمئنم اینکه مربوط به sql
AminSobati
سه شنبه 07 تیر 1384, 10:55 صبح
مگه به ازاء هر کاربر دو تا از این Processها ایجاد میشه؟
Kamyar.Kimiyabeigi
شنبه 11 تیر 1384, 13:14 عصر
درود
وقتی process های sql را export می کنم بعضی هاشون در قسمت command شون نوشته AWAITING COMMAND
یعنی چی؟
و آیا از روی لیست export شده می شه به متن command ها رسید ؟
AminSobati
یک شنبه 12 تیر 1384, 00:08 صبح
AWAITING COMMAND یعنی در حال حاضر کاری برای انجام دادن نداره. ضمنا در BOL به صراحت به این مطلب اشاره شده که:
Use KILL very carefully, especially when critical processes are running. You cannot kill your own process. Other processes not to kill are:
AWAITING COMMAND
CHECKPOINT SLEEP
LAZY WRITER
LOCK MONITOR
SELECT
SIGNAL HANDLER
و آیا از روی لیست export شده می شه به متن command ها رسید
خیر ولی dbcc inputbuffer میتونه کمکتون کنه
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 12 تیر 1384, 08:09 صبح
درود
میشه بیشتر در مورد dbcc inputbuffer توضیح بدین...
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 12 تیر 1384, 08:10 صبح
راستی اگر sp4 نصب کنم این مشکل من برطرف میشه ؟ و اصلا sp4 برای چیه ؟ و چه bug ایی رو برطرف میکنه ؟
AminSobati
یک شنبه 12 تیر 1384, 22:34 عصر
dbcc inputbuffer یک SPID میگیره و آخرین دستور اجرا شده در اون رو برمیگردونه.
هر SPID یک Connection به دیتابیس هستش..
توضیحات SP4 اینجا هست:
http://www.microsoft.com/sql/downloads/2000/sp4.mspx
راستی اگر sp4 نصب کنم این مشکل من برطرف میشه
کدوم مشکل؟ وجود دو تا SPID اضافه؟
Kamyar.Kimiyabeigi
دوشنبه 13 تیر 1384, 07:58 صبح
درود
یکی از مشکلا تمو فهمیدم (مشکل ساختن 2 connection برای هر کاربر) به خاطر اینکه بچه ها در data module 2 تا ado connection گذاشته بودن..
حالا من می خوام توی تمام forme close ها هرچی object مربوط به ado داریم رو close کنم شاید یک بعضی از بچه ها یادشون رفته باشه که object ایی رو close کرده باشن و connection اون همین جوری مونده باشه..
راستی از این همه توجهتون واقعا ممنونم
Kamyar.Kimiyabeigi
دوشنبه 13 تیر 1384, 12:22 عصر
بازم درود
آقا من یک دونه application جدید درست کردم بعد توش یک adoquery گذاشتم که فقط یک select ساده داره قبل از اینکه برنامه رو اجرا کنم از task manager نگاه کردم دیدم مقدار memu usage مربوط به sqlserver عدد 7 خورده ایی بعد که برنامه رو اجرا کردم شد 8 خورده ایی اما وقتی از برنامه خارج شدم بجایی که memu usage مربوط به sqlserver برگرده به مقدار اولش یا حداقل کم بشه همون 8 خورده ایی مونده چرا ؟ و چه جوری میشه مقدارشو به حالت اول برگردوند ؟
البته من با delphi برنامه می نویشم
AminSobati
دوشنبه 13 تیر 1384, 23:14 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=25669
Kamyar.Kimiyabeigi
سه شنبه 14 تیر 1384, 07:46 صبح
موقع نصب SQL Server میبایست Performance Counter رو انتخاب کرده باشین البته
اگر در هنگام نصب انتخاب نکرده باشیم دیگه نمی شه انتخابش کرد اگر میشه چه جوری ؟
AminSobati
سه شنبه 14 تیر 1384, 12:31 عصر
بعدا میتونین مجددا Setup رو اجرا کنین و موارد دلخواه رو نصب(اضافه) کنین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.