ورود

View Full Version : دیتابیس اجناس یک مغازه

lvlina_r
دوشنبه 14 تیر 1389, 10:15 صبح
سلام
من می خوام یه لیستی از کلیه ی اجناس یه مغازه با مشخصاتش در دیتا بیسم ذخیره کنم ، اگر اجناس مغازه به 3 دسته کلی تقسیم شند، مثلا غذایی و پوشاکی و تزیینی ....، برای اینکه مشخصات هر جنس را از فروشنده بگیریم ( با توجه به اینکه مشخصات با هم فرق می کند و فقط بعضی از اجناس مشخصات یکسانی دارند ) بهتره جداول چطوری باشه ؟؟
مثلا :
پفک=> نام پفک / مواد تشکیل دهنده / تاریخ تولید / تاریخ انقضا / اندازه / قیمت
پیراهن => سایز / جنس / رنگ / قیمت
( البته در یک دسته ی کلی هم ممکنه مشخصات متفاوت باشه ...)

mehdikhazaei
دوشنبه 14 تیر 1389, 13:01 عصر
من هم دارم همین کارو برای فروشگاه کامپیوتر انجام میدم ولی قسمت دیتا بیس خطا میده
اگه مشکلتون حل شد به منم کمک کنید.
ممنون
danialkhazaei@yahoo.com

lvlina_r
دوشنبه 14 تیر 1389, 22:17 عصر
:ناراحت:به نظر من دوستان اینقدر حرفه ای اند که ....، بیایید با هم فکر کنیم ، شاید به جایی رسیدیم ..

silverfox
دوشنبه 14 تیر 1389, 22:29 عصر
چیز پیچیده ای نیست...بستگی داره که بعدا بر اساس چه اطلاعاتی می خواد sort بشه مثلا برای خوراکی ها تاریخ مصرف یا اندازه می تونه یه فیلد جدا باشه ولی مثلا یه توضیحات داشته باشند که مثلا طعم رو توی اون بنویسی یا برای پوشاک سایز و رنگ جدا باشه توی توضیحات جنس یا مثلا 4خونه 6 جیب ازین چیزا باشه.
به طور کلی برای ویژگی هایی که بیشتر مورد نیاز برای دسترسی هستن و تقریبا یکسان هستند یه فیلد جدا و یه فیلدی مثل توضیحات،متغیر برای اطلاعاتی که قابل دسته بندی نیستن!برای پوشاک و خوراکی و غیره هم هر کدوم یه جدول در دیتابیست درست می کنی که دسترسی و دسته بندیش آسون تر بشه!همینطور که کم کم اینارو درست می کنی به مشکلاتی ممکنه بر بخوری که با رفع کردن اونا به بهترین حالت دسته بندی برای جداولت دست پیدا می کنی!

lvlina_r
دوشنبه 14 تیر 1389, 22:42 عصر
ببینید چند تا مشکل وجود داره، اولا اگه یه فیلد برای اطلاعات بزاریم اونوقت سرچ سخت می شه ...، یا مثلا می خواهیم انواع اون ماده غذایی یا هر چیزی به صورت دراپ دان باشه، اونوقت چطوری بعد از انتخاب یه شی کنترل بعدی را درست کنم ، طبیعتا هم نمی خوام این انواع تو دیتا بیسم ذخیره بشه ....