حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 14 تیر 1389, 15:02 عصر
سلام دوستان.
من میخوام جداول تعریف حساب رو به صورت پله ای تعریف کنم.
الان به دوصورت میشه جداول رو به صورت پله ای به صورت نامحدود تعریف کرد.
1- جدول دارای یک فیلد کدحساب و یک فیلد کد PArent باشه و یک فیلد هم برای نام حساب.
2- یک فیلد کد حساب، یک فیلد LEft, یک فیلد Right و یک فیلد نام.
در فیلد چپ و راست بازه عددی کدهایی که زیر مجموعه حساب فوق هستند قرار میگیره.
به طور مثال کد 100 اگر از حساب 200 تا 300 در سطح معین رو داره در فیلد چپ عدد 200 و در فیلد راست عدد 300 قرار میگیره.
حالا سوال اینجاست که اگر من بخوام برای یک سطح یا سطوح دیگه محدودیت ایجاد کنم چطور میتونم اینکارو انجام بدم؟
مثلا فرض کنید میخوام کاربر تعریف کنه که کد حساب کل 3 رقم باشه و کد معین 4 رقم و کد تفصیلی 6 رقم.
چطور این محدودیت هارو با توجه به این نوع ساختارها باید پیاده سازی کنم.؟
سوال دوم اینکه اگر من بخوام برای بعضی از حسابها توضیحات بیشتری اضافه کنم.
مثلا بخوام برای حساب مشتریان آدرس و تلفن و مشخصات دیگه ای ثبت کنم چکار باید بکنم؟
(فکر کنم باید یک جدول واسط طراحی کنم و کد اون با کد جدول حسابها به صورت FK باشه)
یا بخوام حساب بانکها و دسته چکها رو مشخص کنم.؟
من میام در سطح کل حساب بانک رو تعریف میکنم و یک کدی هم بهش میدم.
ولی برای جزئیاتش چی؟؟؟ مثلا بخوام حسابهای جاری اونو مشخص کنم. و مشخصات دسته چک هرحساب جاری رو تعیین کنم؟
سوال سوم اینکه اگر بخوام برای حسابهای کل ماهیت تعریف کنم.که کدوم بدهکار هست کدوم بستانکار یا کدوم دارایی های جاری.
(فکر کنم برای اینهم باید یک جدول جداگانه طراحی کنم و با کد جدول اصلی FK باشه و برای هر حساب کل در این جدول یک رکورد ایجاد کنم و دراونجا تنظیمات رو انجام بدم)
باتشکر.
من میخوام جداول تعریف حساب رو به صورت پله ای تعریف کنم.
الان به دوصورت میشه جداول رو به صورت پله ای به صورت نامحدود تعریف کرد.
1- جدول دارای یک فیلد کدحساب و یک فیلد کد PArent باشه و یک فیلد هم برای نام حساب.
2- یک فیلد کد حساب، یک فیلد LEft, یک فیلد Right و یک فیلد نام.
در فیلد چپ و راست بازه عددی کدهایی که زیر مجموعه حساب فوق هستند قرار میگیره.
به طور مثال کد 100 اگر از حساب 200 تا 300 در سطح معین رو داره در فیلد چپ عدد 200 و در فیلد راست عدد 300 قرار میگیره.
حالا سوال اینجاست که اگر من بخوام برای یک سطح یا سطوح دیگه محدودیت ایجاد کنم چطور میتونم اینکارو انجام بدم؟
مثلا فرض کنید میخوام کاربر تعریف کنه که کد حساب کل 3 رقم باشه و کد معین 4 رقم و کد تفصیلی 6 رقم.
چطور این محدودیت هارو با توجه به این نوع ساختارها باید پیاده سازی کنم.؟
سوال دوم اینکه اگر من بخوام برای بعضی از حسابها توضیحات بیشتری اضافه کنم.
مثلا بخوام برای حساب مشتریان آدرس و تلفن و مشخصات دیگه ای ثبت کنم چکار باید بکنم؟
(فکر کنم باید یک جدول واسط طراحی کنم و کد اون با کد جدول حسابها به صورت FK باشه)
یا بخوام حساب بانکها و دسته چکها رو مشخص کنم.؟
من میام در سطح کل حساب بانک رو تعریف میکنم و یک کدی هم بهش میدم.
ولی برای جزئیاتش چی؟؟؟ مثلا بخوام حسابهای جاری اونو مشخص کنم. و مشخصات دسته چک هرحساب جاری رو تعیین کنم؟
سوال سوم اینکه اگر بخوام برای حسابهای کل ماهیت تعریف کنم.که کدوم بدهکار هست کدوم بستانکار یا کدوم دارایی های جاری.
(فکر کنم برای اینهم باید یک جدول جداگانه طراحی کنم و با کد جدول اصلی FK باشه و برای هر حساب کل در این جدول یک رکورد ایجاد کنم و دراونجا تنظیمات رو انجام بدم)
باتشکر.