ورود

View Full Version : چقدر از اینترنت موبایلتون استفاده می کنید؟

ایمان اختیاری
دوشنبه 14 تیر 1389, 16:19 عصر
چند وقت پیش مجبور شدم میلام رو در بازه های کوتاه زمانی چک کنم . سیستم رو که هی نمی شه روشن و خاموش کرد . به همین خاطر تنظیمات wap گوشی رو فعال کردم و خب به خوبی شد که میلام رو چک کنم .
نمی دونم با جی میل تحت اینترنت گوشی کار کردین یا نه . بسیار مفید ، خلاصه و سریع .
دقت کردم دیدم اکثر سایتهای مهم توی نت حتما حتما یک نسخه ی تحت موبایل هم ایجاد کردن که بیشترشون هوشمندن که وقتی شما با گوشی دارین اونو چک می کنین نسخه ی تحت موبایل اجرا می شه .
اما در مورد سایتهای مهم ایرانی دیدم قضیه واقعا برعکسه . سایتهای سنگین و حجیم که برای سرعت دیال هم یک کابوسن چه برسه به اینکه بخوای با گوشی چک کنی .
رو همین اصل خواستم یه بحث اماری داشته باشم که چقدر از اینترنت گوشی استفاده می کنین که یه مقدار آمار موجود باشه که از این به بعد نیم نگاهی هم به طراحی نسخه ی دوم سایت برای مویایل داشته باشیم .
پیشاپیش متشکرم

eshpilen
دوشنبه 14 تیر 1389, 18:43 عصر
بنظرم مرورگر موبایل خودش هوشمنده و سعی میکنه صفحات رو مطابق ظرفیت گوشی و سرعت اینترنت شما تطبیق بده. یه کارایی میکنه خلاصه. مثلا صفحهء گوشی من کوچیکه سایت رو توش طوری جا میده که راحت بشه خوند و اسکرول کرد. البته مسلما Layout سایت تاحد زیادی بهم میریزه ولی زیاد مهم نیست وقتی گوشی اینهمه محدودیت داره. کارهای دیگه هم بنظرم لود نکردن فایلها و عکسهای حجیم هست یا شاید یکسری روشهای پیشرفته تر دیگه. البته من روی گوشیم مرورگر اپرا برای موبایل رو نصب کردم؛ مال خودش جالب و کامل نبود.
ضمنا از چند وقت پیش دیگه نتونستم با اینترنت ایرانسل ارتباط برقرار کنم. نمیدونم چشه. از اولشم وضعیت پایداری و سرعتش مناسب نبود. واقعا مسخره هست! اما از هیچی بهتر بود یه دفه توی ماشین باهاش رفرنس پایتون رو آورده بودم مطالعه میکردم.
درست کردن یه نسخه از سایت مخصوص موبایل بنظرم کاریه که بیشتر افراد نمیکنن (داخلی و خارجی هم نداره) و نمیشه سرزنششون هم کرد. بنظر من بهتره موبایلها خودشون یه فکری بکنن و احتمالا در آینده امکانات سخت افزاری و نرم افزاری اونا بتونه بیشتر این محدودیت ها رو برطرف کنه.

mahdi68
دوشنبه 14 تیر 1389, 20:20 عصر
تقریبا این مسئله تو کشور های توسعه یافته که سرعت اینترنت مناسبی دارن حل شده هست الان دیگه اکثر برنامه های گوشی های هوشمند (آیفون , گوشی های آندروید دار , بلک بری و ...) وب بیس هستند اکثر سایت ها برنامه هایی دارن که از طریق تلفن همراه سرویس هاشون ارائه میدن
تو ایران خودمون هم اکثر برنامه هایی که واسه موبایل کار میکنیم تا حد امکان سعی میشه وب بیس باشه مشکل خاصی هم پیش نیومده تا بحال

Alireza_Salehi
دوشنبه 14 تیر 1389, 23:31 عصر
مرورگرهای موبایل خیلی ضعیفن، واقعا اشک آدمو در میارن ت ایه سایتو بشه دید، تقریبا الان بهترین مرورگر موبایلی Opera است ولی با فارسی یه کم مشکل داره...

سایتهای خیلی معروف نسخه موبایلی درست و حسابی دارند ولی اکثر سایت ها چنین چیزی رو به معنای واقعی ندارند، صرفا یک سری صفحه گذاشتن که بگن ما هم موبایلی هستیم ولی به هیچ وجه کار راه بنداز نیستن.

اینترنت رو موبایل تو ایران واقعا گرونه، البته از وقتی همراه اول این پکیج ها رو گذاشته کمی قابل تحمل شده، و سرعتی در حدود 115 kbps رو با ماهی حدود 10000 تومان می تونید داشته باشید.

با این پکیج ها من بیشتر از اینترنت موبایلم استفاده می کنم، ولی قبلش تا مجبور نمیشدم استفاده نمی کردم.

HamedNet_ir
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:37 عصر
لذت وبگردی فقط با محصولات اپل
واقعا مرورگر سافاریش عالیه!