حسین فلاحی
دوشنبه 14 تیر 1389, 17:57 عصر
سلام دوستان. می خوام چند بیت شعر که تعدادشون هم خیلی زیاده تایپ کنم.
اما توی Word چنین امکانی وجود نداره ( یا من نمی دونم). به این صورت که :
1- مصرع ها با فاصله ای معین از هم نوشته بشن
2-اندازه تمام مصرع ها برابر باشه یعنی ابتدا و انتهای اونها در یک سطح باشه.
توی اینترنت جستجو کردم و روشهایی پیشنهاد شده بود اما زیاد کارآمد نبود.
یک روش استفاده از گزینه column هست که دو ستون ایجاد می کنه. اما در این روش اول باید یک ستون تا آخر نوشته بشه بعد ستون بعدی. اشکال این روش اینه که اگر بعدا بخواهیم اندازه صفحه رو تغییر بدیم همه چیز به هم می ریزه.
روش دوم هم استفاده از جدول هست. در این روش اشکالی که وجود داره اینه که "گزینه 2" رعایت نمی شه و اگر هم بخواهیم با Shift+enter استفاده کنیم اندازه سلول ها خیلی زیاد می شه و در نتیجه فاصله بین بیت ها زیاد می شه.
از دوستان کسی می دونه چطور باید این کار رو کرد و کلا کسایی که کتاب های شعر چاپ می کنن چطور این کار رو انجام می دن. نرم افزار خاصی هست؟
اما توی Word چنین امکانی وجود نداره ( یا من نمی دونم). به این صورت که :
1- مصرع ها با فاصله ای معین از هم نوشته بشن
2-اندازه تمام مصرع ها برابر باشه یعنی ابتدا و انتهای اونها در یک سطح باشه.
توی اینترنت جستجو کردم و روشهایی پیشنهاد شده بود اما زیاد کارآمد نبود.
یک روش استفاده از گزینه column هست که دو ستون ایجاد می کنه. اما در این روش اول باید یک ستون تا آخر نوشته بشه بعد ستون بعدی. اشکال این روش اینه که اگر بعدا بخواهیم اندازه صفحه رو تغییر بدیم همه چیز به هم می ریزه.
روش دوم هم استفاده از جدول هست. در این روش اشکالی که وجود داره اینه که "گزینه 2" رعایت نمی شه و اگر هم بخواهیم با Shift+enter استفاده کنیم اندازه سلول ها خیلی زیاد می شه و در نتیجه فاصله بین بیت ها زیاد می شه.
از دوستان کسی می دونه چطور باید این کار رو کرد و کلا کسایی که کتاب های شعر چاپ می کنن چطور این کار رو انجام می دن. نرم افزار خاصی هست؟