View Full Version : سوال: مشکل در تغییر سریع IP ها در DHCP
sahel65
سه شنبه 15 تیر 1389, 09:50 صبح
سلام؛
من با DHCP به کاربرا IP میدم، ولی اخیرا چند وقتیه که تند تند ، IP ها رو عوض میکنه و کاربرا از این موضوع خسته شدن! میخواستم ببینم چه کاری انجام بدم تا IP ها زود به زود عوض نشن!
cybercoder
سه شنبه 15 تیر 1389, 16:12 عصر
Pool را Edit کنید زمان لازم برای فرستادن query و change را می بینید
hghyami
سه شنبه 15 تیر 1389, 16:43 عصر
حالا اگر عوض بشه کاربر مگه میفهمه یا چه فرقی به حل کاربر داخلی داره؟؟؟ از تو leased option time رو چک کن ببین چقدر هست... معمولان ۸ روز هست ولی شاید مال شما فرق داره
sahel65
چهارشنبه 16 تیر 1389, 12:47 عصر
Pool را Edit کنید زمان لازم برای فرستادن query و change را می بینید میشه بگید از کجا باید edit کنم؟
حالا اگر عوض بشه کاربر مگه میفهمه یا چه فرقی به حل کاربر داخلی داره؟؟؟ از تو leased option time رو چک کن ببین چقدر هست... معمولان ۸ روز هست ولی شاید مال شما فرق داره
علت اینکه برخی از کاربران دوست ندارن به چند دلیله
1) مثلا یکیشیون از Printer یکی دیگه که share شده پرینت میگیره و بعد از این موضوع دیگه نمیتونه
2) با isa بهشون اینترنت دادم و بعد از اینکه IPعوض میشه خب طبیعتاً دسترسی به اینترنت هم محدود میشه.
و دلایل دیگر
قسمتی رو که گفتید چک کنم توی DHCP هست؟
میشه مسیر دقیقش رو بگید؟
ممنون میشم.
hghyami
چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:00 عصر
روی Scope فعال Right Click کن و بعدش properties. Lease Duration رو ببین. در مورد شرینگ چون ISA داری داستان در میشه وگرنه sharing printer رو میتونستی حتا با وجود DHCP داشته باشی
sahel65
شنبه 19 تیر 1389, 20:54 عصر
وگرنه sharing printer رو میتونستی حتا با وجود DHCP داشته باشی
منظورتون با استفاده از اسم کلایتنهاست؟
یعنی به جای IPبا استفاده ازاسم کلاینتها یه پرینتر رو share کنم؟
hghyami
شنبه 19 تیر 1389, 22:33 عصر
شما توی یک دامین اگر همه چیز درست باشه و وقتی که کلینت آیپی جدید میگیره dns آمارش رو داشته باشه میتونید. شما وقتی یکی پرینتر رو share میکنید هم میتونید \\ipaddress باشه و هم \\netbios
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.