ورود

View Full Version : اسكريپت امار وب سايت

mohsen.nsb44
سه شنبه 15 تیر 1389, 11:11 صبح
سلام همانطور كه شما دوستان عزيز بار ها مشاهده كرديد ديدن قسمت امار سايت هستش كه در وب لاگ ها اكثرا استفاده مي شه و خود سايت وب گذر هم اين امكان رو در اختيار كساني كه ثبت نام مي كنند مي گذاره حال مي خوام بدونم اسكريپتي وجود داره كه وابسته به هيچ جا (مثلا وب گذر يا ...) نداشته باشه و بشه در سايت شخصي از ان استفاده كرد؟

profnami
سه شنبه 15 تیر 1389, 11:16 صبح
خیر . فکر نمیکنم اسکریپت به اون شکل که شما میگید موجود باشه . ولی میتونید خودتون سیستمش رو طراحی کنید . سیستم آمارگیری سایت خودتون

mohsen.nsb44
سه شنبه 15 تیر 1389, 11:24 صبح
خیر . فکر نمیکنم اسکریپت به اون شکل که شما میگید موجود باشه . ولی میتونید خودتون سیستمش رو طراحی کنید . سیستم آمارگیری سایت خودتون
سعي كردم ولي موفق نشدم چون در session ذخيره مي شد اگه سايت بسته مي شد امار صفر مي شد و دوباره از اول شروع مي شد.

profnami
سه شنبه 15 تیر 1389, 11:41 صبح
خیر . بنده به هیچ وجه منظورم Session نبود . شما باید اطلاعات رو در DataBase ذخیره کنید .

mohsen.nsb44
سه شنبه 15 تیر 1389, 11:44 صبح
خیر . بنده به هیچ وجه منظورم Session نبود . شما باید اطلاعات رو در DataBase ذخیره کنید .
ميشه طريقه برنامه نويسيشو ياد بدين؟

goldax
سه شنبه 15 تیر 1389, 11:48 صبح
شما باید با ورود بازدید کننده به سایت یک session تعریف کنید و با شمردن تعدادش به دست بیارید که چند نفر وارد سایت شدن ، تاریخ روز رو هم می تونید بهش اضافه و در database ثبت کنید که بتونید بفهمید در چه روزی چند نفر بازدید کردن.
جزئیات ریز تری رو هم میشه بهش اضاف کرد.
کاربر های سایت رو هم که لاگین می کنند با شمردن تعداد session هاشون میشه آمارشون رو گرفت ، اینجوری میشه فهمید که چند نفر مهمان وارد شدند و چند نفر کاربر.

سایت خوبی مثل برنامه نویس برای تبادل نظر در مورد آموزش هست و اینکه بتونیم از پس کارهامون خودمون بر بیایم ، اما در برخی موارد اشتباه هست که کاری که انجام شده باز بخوایم انجام بدیم.به فرض مثال google analytics (http://www.google.com/analytics/) یه سیستم خیلی قوی هست واسه آمار گیری و ... با پشتبانی شرکت google که من ترجیح می دم به جای اینکه وقت صرف نوشتن یه سیستم اونجوری کنم ، خیلی راحت ازش استفاده کنم.البته این نظر شخصی من هست.

profnami
سه شنبه 15 تیر 1389, 11:56 صبح
ببینید در ساده ترین حالت شما یک جدول در DataBase برای ذخیزه ی تعداد بازدید کنندگان دارید . در رویداد Session Start فایل Global.asax میتونید به تعداد بازدید کنندگان در سایتتون یک عدد رو اضافه کنید . به این صورت شما آمار بازدیدکنندگان سایتتون رو در DataBase ذخیره میکنید . همون طور که دوست قبلیمون گفتند میتونید کارهای جالب دیگه ای هم ذخیره کنید . مثلا نوع سیستم استفاده گکننده . IP بازدید کنندگان . مرورگر اونها . و خیلی چیزهای دیگه ......
بنابر این شما میتونید خودتون یک سیستم امارگیری دقیق داشته باشید ....

profnami
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:02 عصر
شما باید با ورود بازدید کننده به سایت یک session تعریف کنید و با شمردن تعدادش به دست بیارید که چند نفر وارد سایت شدن ، تاریخ روز رو هم می تونید بهش اضافه و در database ثبت کنید که بتونید بفهمید در چه روزی چند نفر بازدید کردن.
کاربر های سایت رو هم که لاگین می کنند با شمردن تعداد session هاشون میشه آمارشون رو گرفت ، اینجوری میشه فهمید که چند نفر مهمان وارد شدند و چند نفر کاربر.

سایت خوبی مثل برنامه نویس برای تبادل نظر در مورد آموزش هست و اینکه بتونیم از پس کارهامون خودمون بر بیایم ، اما در برخی موارد اشتباه هست که کاری که انجام شده باز بخوایم انجام بدیم.به فرض مثال google analytics (http://www.google.com/analytics/) یه سیستم خیلی قوی هست واسه آمار گیری و ... با پشتبانی شرکت google که من ترجیح می دم به جای اینکه وقت صرف نوشتن یه سیستم اونجوری کنم ، خیلی راحت ازش استفاده کنم.البته این نظر شخصی من هست.

البته منم با دوباره کاری مخالفم . اما 2 دلیل مهم برای این که سیستم آمارگیری رو خودتون بنویسید وجود داره :
1- شما با مکانیزم کار آشنا میشید و تجربه کسب میکنید و براتون مفید خواهد بود
2- این کار به سایتتون اعتبار میده ( هر چند بعضی ها مخالف هستند )

mohsen.nsb44
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:02 عصر

ميشه كد هاشو بزارين ما هم استفاده كنيم اگه ميشه نحوه استفاده از كد ها رو هم بگين.
:تشویق:

profnami
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:07 عصر

البته منم با دوباره کاری مخالفم . اما 2 دلیل مهم برای این که سیستم آمارگیری رو خودتون بنویسید وجود داره :
1- شما با مکانیزم کار آشنا میشید و تجربه کسب میکنید و براتون مفید خواهد بود
2- این کار به سایتتون اعتبار میده ( هر چند بعضی ها مخالف هستند )

mohsen.nsb44
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:14 عصر
ميشه روش ايجادشو از طريق ديتابيس اموزش بدين تا بنده ياد بگيرم؟ممنونتون خواهم شد اگه بهم ياد بدين.

goldax
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:33 عصر
این یک مقاله که شامل نمونه کد هم میشه

goldax
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:39 عصر
در نمونه برنامه زير سعی کرده‌ایم اطلاعات نسبتاً جالبی از رفتار کاربران به کمک ASP.NET را به نمايش گذاریم. البته مطالب ذيل نمونه‌ای از اطلاعات کاربران سايت میباشد که میشود به سليقه و نياز خودتان آنرا تغيير دهيد (کليه متغيرهايیکه نوع آنها ذکر نشده است از نوع String میباشد).

الف) نام دستگاه کاربر و IP آن

کد:

String ClientName = Request.UserHostName;
String ClientIP = Request.UserHostAddress;

ب) لينکی که کاربر با کليک بر روی آن سايت را يافته است.

کد:

String REFERER = Request.ServerVariables.Item("HTTP_REFERER");

ج) اطلاعاتی در رابطه با سیستم کاربر (Client)

کد:

String LANGUAGE = Request.ServerVariables.Item("HTTP_ACCEPT_LANGUAGE");
String AGENT = Request.ServerVariables.Item("HTTP_USER_AGENT");
String Platform = Request.Browser.Platform();

د) QUERY STRING صفحه حاضر

کد:
QUERY STRING = Request.ServerVariables.Item("QUERY_STRING");

ح) اطلاعاتی در رابطه با Browser کاربر

کد:

String Browser = Request.Browser.Browser();
String Browser_Type = Request.Browser.Type();
String Browser_Version = Request.Browser.Version();

ز) زمان و تاريخ بازديد

کد:

DateTime MyDateTime = new DateTime();
MyDateTime = DateTime.Now;
string MyDate = MyDateTime.ToString("MM/dd/yyyy");
string MyTime = MyDateTime.ToString("hh:mm:ss");

بديهی است در صورتی که بخواهيم به محض ورود کاربر به سايت اين مجموعه اطلاعات را جمع‌آوری نماييم، می بايست آن را در زيربرنامه Session_Start انجام دهيم (اين روتين در Global.asax قرار دارد).
با ارسال محتويات اين متغيرها به بانک اطلاعاتی می توان گزارشاتی از جمله تعداد بازديدها در مقاطع زمانی مختلف، صفحات پر بيننده، پر بيننده‌ترين صفحه امروز و . . . را استخراج نمود

mettiloverboy
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 10:41 صبح
ممنون توضیحاتتون عالی بود
فقط این تبادل اطلاعات با دیتابیس باعث کاهش سرعت بالا اومدن سایت نمیشه؟:متفکر:

mettiloverboy
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 10:42 صبح
البته عذر خواهی می کنم تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون:چشمک: