View Full Version : پایگاه داده بزرگ در گوشی
mohsen-unique
سه شنبه 15 تیر 1389, 11:29 صبح
با سلام خدمت اساتید محترم
من می خوام یه برنامه بنویسم که یه پایگاه داده داشته باشه توی این پایگاه داده قرار 10000ریکورد قرار داده بشه چطور این رو پیاده سازی کنم؟
من این برنامه رو برای ویندوز موبایل نوشتم اونجا از Sql استفاده کردم الان می خوام ورژن جاوای برنامه رو بدم چه پایگاه داده ای می تونه این حجم اطلاعات رو داشته باشه؟
خیلی مهمه اگه بتونید سریع جواب بدید خیللی ممنون می شم
handinux
سه شنبه 15 تیر 1389, 14:58 عصر
اگر این 10000 رکورد باید وقتی برنامه نصب می شه همراهش باشه تنها راه استفاده از فایل هاست
و اگر هم در runime قراره اضافه بشن تنها راه RMS و یا third party library های بر اساس RMS است
mohsen-unique
سه شنبه 15 تیر 1389, 17:39 عصر
اگر این 10000 رکورد باید وقتی برنامه نصب می شه همراهش باشه تنها راه استفاده از فایل هاست
و اگر هم در runime قراره اضافه بشن تنها راه RMS و یا third party library های بر اساس RMS است
برنامه باید بتونه بین 10000 ریکورد سرچ کنه رکورد ها هم فارسی هستن
می شه یه جست و جوی دودویی توی فایل درست کرد؟
10000 ریکورد وقتی برنامه نصب می شه باهاش هستن و تغییر نمی کنن
من قبلا یه برنامه با #C نوشته بودم که شماره ی خط رو بش می دادم و اون خط مورد نظر من رو میورد بدون اینکه خط های قبلش رو بخونه
توی جاوا امکان داره یه تعداد بایت مشخص از فایل رو خوند و به یه قسمت مخصوصی از فایل پرش کرد(یعنی چیزی معادل Seek توی #C)
8611670474
سه شنبه 22 تیر 1389, 14:38 عصر
سلام.
دوستان من تازه برنامه نویسی موبایل را شروع کردم و این کار را از روی نیاز شروع کردم.
دقیقا من هم باید برنامه ای بنویسم که تعداد زیادی رکورد را دارا باشد.
میشه بیشتر توضیح بدید؟ و با زبان ساده تر
handinux
شنبه 26 تیر 1389, 15:14 عصر
برنامه باید بتونه بین 10000 ریکورد سرچ کنه رکورد ها هم فارسی هستن
می شه یه جست و جوی دودویی توی فایل درست کرد؟
10000 ریکورد وقتی برنامه نصب می شه باهاش هستن و تغییر نمی کنن
من قبلا یه برنامه با C# نوشته بودم که شماره ی خط رو بش می دادم و اون خط مورد نظر من رو میورد بدون اینکه خط های قبلش رو بخونه
توی جاوا امکان داره یه تعداد بایت مشخص از فایل رو خوند و به یه قسمت مخصوصی از فایل پرش کرد(یعنی چیزی معادل Seek توی C#)
تقریبا وجود نداره!
اما :
This returns an array, with one element for each line in the original text file.
http://wiki.forum.nokia.com/index.php/How_to_create_localized_text_resources
pedram123
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 00:43 صبح
استفاده از RMS برای ذخیره 10000 رکورد یعنی دیوانگی !!! فکر کنم اگر یه سرچ بخوای توش انجام بدی یه چیزی در حدود 2 ساعت طول بکشه
اگر رکورد ها همراه برنامه هست خوب کاری نداره دیگه بازش کنید و توش جستجو کنید
به هیچ عنوان اقدام به انتقال دیتا به RMS نکنید که پیر خواهید شد :لبخند:
--------------
سفارش ساخت نرم افزار موبایل (www.ir-ns.com/?id=733)
handinux
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 19:19 عصر
استفاده از RMS برای ذخیره 10000 رکورد یعنی دیوانگی !!! فکر کنم اگر یه سرچ بخوای توش انجام بدی یه چیزی در حدود 2 ساعت طول بکشه
اگر رکورد ها همراه برنامه هست خوب کاری نداره دیگه بازش کنید و توش جستجو کنید
به هیچ عنوان اقدام به انتقال دیتا به RMS نکنید که پیر خواهید شد :لبخند:
البته اگر اپلیکیشن شما از الگوی جستجوی مناسبی استفاده کند هرگز دیوانه نخواهید شد!
با داشتن الگوریتم مناسب جستجو می توانید با زمان قابل قبولی در میان 50 هزار ریکورد جستجو نمایید!
البته ایندکسینگ و ایجاد چند ریکورد استور به جای یکی نیز از را حل های موجود هستند
pedram123
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 02:02 صبح
البته اگر اپلیکیشن شما از الگوی جستجوی مناسبی استفاده کند هرگز دیوانه نخواهید شد!
با داشتن الگوریتم مناسب جستجو می توانید با زمان قابل قبولی در میان 50 هزار ریکورد جستجو نمایید!
البته ایندکسینگ و ایجاد چند ریکورد استور به جای یکی نیز از را حل های موجود هستند
یعنی شما جستجو در RMS رو سریع تر از فایل میدونید؟؟؟!!!!!!!!
-----------------------
ساخت نرم افزار موبایل (http://www.ir-ns.com/?id=793)
handinux
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 16:45 عصر
اگر منظور شما ابتدا انتقال دیتای فایل به ریکورداستور و سپس کار کردن با آن است که جواب منفی ست!
در این صورت زمان بیشتری هزینه خواهد شد.
ولی اگر فقط بخواهیم سرعت جستجو در فایل و RMS را بررسی و مقایسه کنیم قطعا RMS پیروز است.
دلیل : در JavaME تقریبا راه استانداردی برای پرش به نقطه ای خاص از فایل وجود ندارد.اگر بخواهید چیزی را جستجو نمایید می بایست از ابتدای فایل واکشی نمایید تا به نقطه مورد نظر برسید.اما در ریکورد استورها می توان مستقیما به رکورد 5000 ام یا هر رکورد آی دی دیگری دسترسی داشت.اگر رکوردها مرتب باشند(یعنی قبل از نوشتن رکورد جدید آنرا مرتب کنیم)با الگوریتمی مانند جستجوی باینری زمان دسترسی به ریکورد مورد نظر لگاریتمی خواهد شد!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.