View Full Version : راهنمايي براي هايد كردن Navigation Pan
jaberian2
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:16 عصر
سلام به دوستان عزيز
برنامه هايي كه در 2003 نوشته و بصورت Mde تهيه كرده بودم در اختيار كاربران قرار داده بودم. حالا كه آفيس مجموعه به 2007 تغيير كرده وقتي بانك اينترفيس رو به بامك وصا مي كنم پنجره Navigation pan باز مي مونه و در ضمن آخرين دستور من هم اجرا نميشه. ميشه لطفا" راهنمايي كنيد چه جوري مانع از باز شدن پنچره نويگيشن بشم.
bita_ziba77
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:22 عصر
سلام به دوستان عزيز
برنامه هايي كه در 2003 نوشته و بصورت Mde تهيه كرده بودم در اختيار كاربران قرار داده بودم. حالا كه آفيس مجموعه به 2007 تغيير كرده وقتي بانك اينترفيس رو به بامك وصا مي كنم پنجره Navigation pan باز مي مونه و در ضمن آخرين دستور من هم اجرا نميشه. ميشه لطفا" راهنمايي كنيد چه جوري مانع از باز شدن پنچره نويگيشن بشم.
با سلام
ابتدا دكمه Office Button را در گوشه سمت چپ بالاي صفحه فشار داده و واردAccess Option شويد .
سپس وارد بخش current database شده و در نهايت تيك مربوط به Display Navigation Pan را برداريد.
با تشكر
jaberian2
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:31 عصر
با سلام
ابتدا دكمه Office Button را در گوشه سمت چپ بالاي صفحه فشار داده و واردAccess Option شويد .
سپس وارد بخش current database شده و در نهايت تيك مربوط به Display Navigation Pan را برداريد.
با تشكر
سلام اينكارو كردم ولي مشكل حل نشده و هر وقت كه به بانك ( با كد نويسي) وصل ميشم پنجره باز ميشه
bita_ziba77
سه شنبه 15 تیر 1389, 13:53 عصر
سلام اينكارو كردم ولي مشكل حل نشده و هر وقت كه به بانك ( با كد نويسي) وصل ميشم پنجره باز ميشه
با سلام
شما اينكار را براي هر دوبانك انجام دهيد.
و بانكي كه Mde مي باشد مي بايست ابتدا در قالب MDB پنجره را حذف كرده و سپس تبديل به MDE نماييد.
با تشكر
jaberian2
سه شنبه 15 تیر 1389, 15:14 عصر
با سلام
شما اينكار را براي هر دوبانك انجام دهيد.
و بانكي كه Mde مي باشد مي بايست ابتدا در قالب MDB پنجره را حذف كرده و سپس تبديل به MDE نماييد.
با تشكر
سلام و ممنون از پاسختون بازهم جواب نداد. بمحض اينكه نرم افزار شروع به برقراري ارتباط با بانك مي كنه پنجره navigation باز ميشه.
jaberian2
چهارشنبه 16 تیر 1389, 10:48 صبح
دوستان عزيز منتظز راهنمائيتون هستم. از مديران بخش خواهش مي كنم راهنمائي كنند
jack007
چهارشنبه 16 تیر 1389, 11:02 صبح
در تکمیل فرمایش دوست عزیزمونbita_ziba77 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=88077) :
سلام
[ابتدا دكمه Office Button را در گوشه سمت چپ بالاي صفحه فشار داده و واردAccess Option شويد .
سپس وارد بخش current database شده و در نهايت تيك مربوط به Display Navigation Pan را برداريد.]
کافیه یه بار از برنامه خارج شده و دوباره وارد شوید.موفق باشید./
jaberian2
چهارشنبه 16 تیر 1389, 14:09 عصر
مرسي ولي راهش اين نيست. مديران بخش لطفا" راهنمائي كنند
jaberian2
یک شنبه 20 تیر 1389, 16:33 عصر
سلام منتظر راهنمائيتون هستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.