ورود

View Full Version : Inprise کی بود؟

Saeed_m_Farid
سه شنبه 15 تیر 1389, 14:39 عصر
سلام
خیلی وقته این سوال برام پیش اومده بود ولی نمیدونستم کجا بپرسم؟ کاربرانی که تو گروه VIP دسته بندی میشن چه خصوصیاتی دارن؟ چرا اکثراً نیستن دیگه؟ مخصوصاً Inprise (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=1341) که هروقت پست هاش رو میخونم (علیرغم گرد و خاک روش) کفم میبره، اعجوبه ای بود! چرا اون آواتار عامل افسردگی رو براش گذاشتن؟ میشه کسانی که بیشتر ایشون و ماهیت شون رو میشناختن توضیحی در موردش بدن؟ کاش یه صندلی داغ هم برای ایشون میشد ترتیب داد :ناراحت:
الان اگه بود به این تاپیک من یه جواب دندان شکنی میداد که تا دو ماه خودم رو پبدا نمی کردم!:افسرده:

M.T.P
سه شنبه 15 تیر 1389, 15:52 عصر
یعنی اون آواتار میگه که ایشون فوت کرده؟!
اما به نظرم اون آواتار یه نوع سلیقه و افکار شخصیه که Sound of Silence هم بی ربط با این موضوع نیست.
آخرین بار چهارشنبه 22 خرداد 1387, 15:55 عصر آفتابی شده. :متفکر:
اما یک منبع موثق فاش کرده که چند روز بعد از تارخ مذکور تو تالار اصلی دیدنش اما ایشون بلافاصله Alt+F4 زده و دید کاربران مخفی شده.

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 15 تیر 1389, 16:02 عصر
سلام.ایشون شخص با اطلاعات فوق العاده ای در سایت بودند که یک زمانی جناب مسغود غیبی مشخصات خیلی کلی از ایشون نوشتند و مابقی دوستان اطلاع خاصی از ایشون ندارند.
ایشون دکترای امنیت از دانشگاه انگلیس هستند و طبق گفته خودشون روی پروژه های بزرگی مانند CRM شرکت نفت و... فعالیت کردند.
من شخصا سوالی نبود بپرسم ایشون جواب ندهند. الان جای خالی ایشون در سایت به طور کامل احساس میشه.
من به شخصه امیدوارم ایشون مجدد تشریف بیارن و از اطلاعات ایشون استفاده کاملو ببریم.
اون آواتار هم خود ایشون قرار دادند.
در قسمت امنیت یک تاپیک به نام Tips ایجاد کردند که مطالب خیلی قشنگی داخل اون هست.

r00tkit
چهارشنبه 16 تیر 1389, 12:29 عصر
سلام

من اول که وارد سایت شده بودم زیاد همه اعضاء رو نمی شناختم بعد کم کم چند نفر رو گیر اوردم که پست ها شونو بخونم ، ییهو با این دکتر فرزاد "اینپرایز" اشنا شدم (البته با پست هاش) بعد شروع کردم به خوندن پست هاش فکر کنم یه 3000 تا شو خوندم بعد دیدم این اقا تو رگ هاش به جای خون 01 جریان داره

از php گرفته تا java c# assembly linux, و..... صاحب نظر بود، مدرک های cisco شو نگاه کنید

اگه می خواین خوب بشناسینش پست ها شو بخونین و توی بعضی از پست هاش از افتخارتش گفته ( که واقعا" کارای خیلی خفنی انجام داده") و کمی هم در مورد خودش که اگه یه زره Sherlock Holmes باشید خیلی چیزا ازش می فهمین

فقط اینو بگم که شغلش :
Computer Emergency Response Team بود

و سخن اخر : اگه می خواین یه متر برای اندازه گیری دانشتون در مورد کامپیوتر داشته باشید یه سر به پست های این اقا بزنید

Saeed_m_Farid
پنج شنبه 17 تیر 1389, 08:37 صبح
اگه یه زره Sherlock Holmes باشید خیلی چیزا ازش می فهمین
... یه سر به پست های این اقا بزنید
@ geek1982 : من الان 3 سال هست که هر وقت بتونم، پست های ایشون رو (مجدداً) میخونم ولی اصلاً خیلی چیزا ازش نفهمیدم! نه اینکه پایه معلوماتشون یا مطالبی که لطف کردند و با ما Share کردن و ... بلکه در مورد محل سکونت، هویت، دلیل ترک کردن، ارتباطات نزدیک با کدوم مدیران و افراد قدیمی و یا VIP ها، و کلاً اطلاعات صندلی داغی چیزی نیافتم؛ که البته ممکنه از کمبود عنصر شرلوک هلمزی یا نینجایی من باشه، این تاپیک رو زدم که اگه دوستانی اطلاعات بیشتری دارند در خدمت شون باشیم، مثل پست حمیدرضاصادقیان که ازشون تشکر میکنم.

raspi.m
چهارشنبه 23 تیر 1389, 11:55 صبح
سلام
کاش میشد همه ی پست های ایشونو یجا گرد هم آوردو واسه دانلود گذاشت.
مثلا یه تاپیک تو هربخش با نام inpriseباشه وهر مبحثی رو که ایشون در رابطه بااون صحبت کردن به بحث گذاشت .
نظر بدید.