ورود

View Full Version : پروژه بزرگ برنامه نویس

fazelm
سه شنبه 15 تیر 1389, 19:22 عصر
سلام - من یه پیشنهادی دارم اون هم اینه که در این سایت و با کمک تمام برنامه نویسان و مدیران به پروژه برنامه ی بزرگ رو شروع کنیم و در نتیجه یه برنامه ی بسیار کامل و بزرگ به نام سایت برنامه نویس می سازیم
حالا در ابتدا موضوعی برای این برنامه پیدا کنیم که اصلا برنامه در باره ی چه موضوعی باشه و چه برنامه ای بسازیم

حال منتظر انتقادات و پیشنهادات و نظرات گرم شما هستم :تشویق:
به امید اینکه این پروژه بزرگ به بار بنشیند :قلب:
این کار بسیار در یادگیری و تبادل اطلاعات موثرهست
همان طور که گفتم این برنامه به نام سایت برنامه نویس ساخته می شود و من هیچ سودی در این بین نمی برم
حال همه موافقان و مخالفان نظر بدن و در باره موضوع برنامه پیشنهاد بدین

sajjad_india
سه شنبه 15 تیر 1389, 22:50 عصر
سلام - من یه پیشنهادی دارم اون هم اینه که در این سایت و با کمک تمام برنامه نویسان و مدیران به پروژه برنامه ی بزرگ رو شروع کنیم و در نتیجه یه برنامه ی بسیار کامل و بزرگ به نام سایت برنامه نویس می سازیم
حالا در ابتدا موضوعی برای این برنامه پیدا کنیم که اصلا برنامه در باره ی چه موضوعی باشه و چه برنامه ای بسازیم

حال منتظر انتقادات و پیشنهادات و نظرات گرم شما هستم :تشویق:
به امید اینکه این پروژه بزرگ به بار بنشیند :قلب:
این کار بسیار در یادگیری و تبادل اطلاعات موثرهست
همان طور که گفتم این برنامه به نام سایت برنامه نویس ساخته می شود و من هیچ سودی در این بین نمی برم
حال همه موافقان و مخالفان نظر بدن و در باره موضوع برنامه پیشنهاد بدین

منم موافقم فقط در مورد چی باشه حالا ؟؟؟؟

قدم های اولیه :

1 - به نظر من باید اول از همه نفراتی که میخوان شروع کنن اعلام حضور کنند و نفرات معلوم بشه

2 - بعد قسماتهای برنامه که حالا در مورد بانک اطلاعاتی باشه یا شبکه یا .... هر کدوم از اشخاص معرفی شده از قبل بییان در قسمتی که میتونند کار کنند معلو بشه .

3 - انتخاب یه شخص نفر اول برای تقسیم کار
4 - انتخاب 2 الی 3 نفر برای اشکال زدایی و باگ گیری و توسعه نظرات
5 - در آخر هم تاییدیه مدیر سایت

البته بخش 3 الی 5 باید هربار بعد از کامل شدن دوباره به سمت 3 برگشته تا آخر که مدیر سایت بگه کامل شده .

حالا بازم در اول باید نظر ها و رای ها رو جمع اوری بشه تا شخص شماره یک بند 3 مشخص بشه که البته این شخص هم مدیر سایت انتخاب میکنه یا مدیر انجمن وی بی .

موفق باشید .

saeedzx
چهارشنبه 16 تیر 1389, 00:30 صبح
با سلام

نظر منم همینه که اول

1.نام نویسنده
2.رشته تخصصی
3.تست کاربر
4.دست مزد
و.....

مشخص بشه

fazelm
چهارشنبه 16 تیر 1389, 10:24 صبح
بسیار عالیه

ابتدا هر کس یه پیشنهاد درباره موضوع برنامه بده تا بهترین موضوع انتخاب بشه

mmssoft
چهارشنبه 16 تیر 1389, 15:55 عصر
من پیشنهادم سیستم عامل هست.......
البته میدونم که کار سخت و غیر منتظره هست. ولی امکان انجام شدنش هست

cybercoder
چهارشنبه 16 تیر 1389, 17:07 عصر
در مورد پروژه ساخت سیستم عامل چند سال پیش ( فکر کنم 83 ) در سایت کاملا بحث شد ظاهرا اون پست ها دیگه وجود نداره ولی یادمه من و Inprise و چد نفر دیگه به این نتیجه رسیدیم که دوستان یک Boot Strap برای شروع بسازند دوستان رفتن که بسازن دیگه نمی دونم چی شد.
جالبه که در این سایت خیلی از تاپیک ها و موضوعات همین جور آروم آروم واسه خودش گم میشه! :چشمک:

sajjad_india
چهارشنبه 16 تیر 1389, 23:51 عصر
آقا به نظر من اینه یه سیستمی بنویسیم که بشه در اماکن فروشگاهها یا ... استفاده شه که هرجا بشه از اون استفاده کرد نام سایت روش باشه و ....... :قلب:

به هر حال رو شبکه . بانک اطلاعاتی رو من حساب کنید .

من پیشنهادم سیستم عامل هست.......
البته میدونم که کار سخت و غیر منتظره هست. ولی امکان انجام شدنش هست

آره میشه ولی اینجا فعلا نمیشه . باید روش کار بشه و نفرات بصورت ثابت باشن همیشه و وقتش و مکانش تو این سایت نیست .

Dr.Bronx
پنج شنبه 17 تیر 1389, 11:51 صبح
مشکل همینه که همه توی این سایت میخواند از اول قدمهای بزرگ و سنگین بردارند و خوب قاعدتا به مشکل می خورند .

شما چند نفر رو جمع کنید .

اول یک ماشین حساب بنویسید .
موفق شدید ؟
یک دفتر تلفن بنویسید ؟
موفق شدید ؟
یک برنامه دیگه و همینطور این روند رو ادامه بدید و کم کم نرم افزار های بزرگتری بنویسید .

نه اینکه بخواید از همون اول یک سنگ بزرگ جلوی پای خودتون بزارید که نشه حرکتش داد .

موفق باشید ./

FastCode
پنج شنبه 17 تیر 1389, 14:32 عصر
اگر راست میگید یه FrontEnd برای سایت بنویسید و ترافیک سایت رو بیارید پایین.

Netsky
پنج شنبه 17 تیر 1389, 15:49 عصر
مشکل همینه که همه توی این سایت میخواند از اول قدمهای بزرگ و سنگین بردارند و خوب قاعدتا به مشکل می خورند .

شما چند نفر رو جمع کنید .

اول یک ماشین حساب بنویسید .
موفق شدید ؟
یک دفتر تلفن بنویسید ؟
موفق شدید ؟
یک برنامه دیگه و همینطور این روند رو ادامه بدید و کم کم نرم افزار های بزرگتری بنویسید .

نه اینکه بخواید از همون اول یک سنگ بزرگ جلوی پای خودتون بزارید که نشه حرکتش داد .

موفق باشید ./
شدیدا موافقم .
دوستان نوشتن یه سیستم عامل کار ساده ای نیست . دانش و تخصص بسیار بالایی میخاد . همچنین خیلی هم زمانبر هستش .
حالا فرض میکنیم سیستم عامل رو هم نوشتید . خداییش کدومتون ازش استفاده میکنید ؟؟؟ به درد چه کسی میخوره ؟؟؟
پس بهتره که یه برنامه کاربردی بنویسید نه چیزی که به دردنخور باشه . مثلا پیشنهاد جناب sajjad_india (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=70357) خیلی خوبه و واقعا مفیده .
بنده قصد همکاری ندارم ولی گفتم یه راهنمایی هرچند کوچیک کرده باشم . البته بنده کوچیکتر از اونی هستم که بخام شما اساتید بزرگ رو راهنمایی کنم . در هر صورت به نظر بنده بحث نوشتن سیستم عامل رو همینجا تموم کنید بهتره . بجاش روی چیزی که بشه عملیش کرد بحث کنید .

e_a_23
شنبه 19 تیر 1389, 00:59 صبح
سلام
من هم موافقم که از پروژه های کوچیک شروع کنیم.در هر صورت این چنین کارهای علمی گروهی خیلی خوب و مفیده.امیدوارم استقبال شه تا زودتر شروع کنیم.

SAASTN
شنبه 19 تیر 1389, 03:30 صبح
خیلی عذر می خوام ولی برنامه بنویسیم به اسم برنامه نویس که چی بشه؟ اینجوری که شما می گید انگار برنامه نویس یه چیزی کم داره و اونم یه برنامه است که به اسمش ثبت بشه، که من به هیچ وجه اینطور فکر نمی کنم.
یه وقت شما یه پروژه به ذهنت می رسه که هیچ شرکتی حاضر به انجامش نیست میای راجع بهش صحبت می کنی چهار نفر میان صحبت می کنن و می پروروننش و بعد ده نفر دیگه میان کمک می کنن و پروژه به نتیجه می رسه، حالا به اسم کی ثبت بشه: به اسم سایت. خوب این یه روند منطقیه، هدف انجام یه پروژه بوده و بروبچه های سایت هم نوشتنش. ولی وقتی شما میای هدف رو میذاری انجام یه پروژه فقط به خاطر اینکه اسم برنامه نویس روش باشه خیلی معنی دار نیست. شاید علت اینکه به قول دوستان همچین بحثی قبلا هم بارها مطرح شده و رو هوا ول شده همین بی معنی بودن و غیر عملی بودنشه.
من تصور می کنم که حداکثر کاری که تو همچین فضایی قابلیت اجرا داره اینه که دو سه نفر همدیگه رو پیدا کنن و همون برنامه فروشگاهی چیزی، اونم بصورت غیر حرفه ای بنویسن. که تازه به هیچ وجه موضوع شاخصی هم نیست و اسم سایت روش بودن هم خیلی افتخاری برای سایت محسوب نمی شه. تازه اگه آخرش کسایی که می نویسنش به این نتیجه نرسن که مگه غیر از ما کسه دیگه ای هم توی این برنامه سهیم بوده؟
به نظر من اگه می خواید کمکی به این سایت بکنید عرصه مشخصه، تنها باید سطح علمی سایت رو بالا ببریم تا سایت روز به روز بیشتر تو فضای اینترنت جا باز کنه. سعی کنید اساتید و افراد حرفه ای رو به سایت دعوت کنید تا بار علمی سایت بالاتر بره، به دوستان و همکاران و دانشجوها و ... بگید که همچین مرجعی وجود داره، سعی کنید فرهنگ آموزش دادن و به اشتراک گذاری رو رواج بدین و ...
تا جایی که من می دونم سایت برنامه نویس برای این تاسیس نشده که خودش برنامه های بزرگ بنویسه ، برای این تاسیس شده که به برنامه نویسا راه نوشتن برنامه های بزرگ رو یاد بده. اگه یه روز سایت بتونه همچین ادعایی بکنه و همه هم این ادعا رو قبول کنن افتخاریه که از نوشتن صدها پروژه هم بزرگتره.

cybercoder
شنبه 19 تیر 1389, 11:13 صبح
تا جایی که من می دونم سایت برنامه نویس برای این تاسیس نشده که خودش برنامه های بزرگ بنویسه ، برای این تاسیس شده که به برنامه نویسا راه نوشتن برنامه های بزرگ رو یاد بده.
اهداف دیگه ای هم داره مثل کلاس خصوصی و ... بنابراین زیاد دور از ذهن نیست که فردا نرم افزارهای داخلی هم توش بفروشن.

SAASTN
شنبه 19 تیر 1389, 12:32 عصر
اهداف دیگه ای هم داره مثل کلاس خصوصی و ... بنابراین زیاد دور از ذهن نیست که فردا نرم افزارهای داخلی هم توش بفروشن.
این جور موارد رو باید جزو تبلیغات و منابع درامدی سایت دونست، در ضمن خود کلاس ها و فروشگاه هم با هدف رفع نیازهای برنامه نویسا طراحی شده، حالا اگه پروژه مورد بحث یه ابزار برنامه نویسی باشه و بدرد برنامه نویسا بخوره توی فروشگاه هم می تونه عرضه بشه.
حالا اگه فروشگاه بخواد تبدیل به یجور ویترین برای کل نرم افزارهای داخلی بشه و هر کسی توی هر کاری وقتی به یه نرم افزار احتیاج داشته باشه بیاد و توی این ویترین دنبالش بگرده یه بحث دیگست که مسئولین سایت باید بررسیش کنن؛ و بله دور از ذهن هم نیست... ولی باز هم در راستای درامدزاییه نه اهداف سایت.

hamid1988
شنبه 19 تیر 1389, 23:21 عصر
یک سال پیش در تالار Asp.Net (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=25) پروژه ی طراحی وبسایت فروشگاه الکترونیک مطرح شد و دوستان زیادی هم اعلام آمادگی کردند، حتی گروه بندی هم شد ولی ....
پروژه های گروهی در کشور ما جواب نمیده!

h.alizadeh
یک شنبه 20 تیر 1389, 00:21 صبح
یک سال پیش در تالار ASP.NET (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=25) پروژه ی طراحی وبسایت فروشگاه الکترونیک مطرح شد و دوستان زیادی هم اعلام آمادگی کردند، حتی گروه بندی هم شد ولی ....
پروژه های گروهی در کشور ما جواب نمیده!
فکر میکنم بخاطریکه خوب مدیریت نشد...
شرکت کنندگان خوب خودشون رو ملزم به انجام کار نمیدونستند و تعهدی در قبالش نداشتند صرفا یه علاقه زودگذر بوده و بعدشم و مشغله کاری های خصوصی خودشون و همچنین راحتی شرکت در پروژه برای کاربران بود مثلا هرکی از راه برسه مییاد یه پست میده که منم هستم و یه بخشی رو برمیداره...
و بعدش مدیرپروژه و بقیه طول میدن و کش مییارند الکی تا طرف وقت فراغتی که داشته تموم میشه و مشغله های خودش شروع میشه، پس ول میکنه...

نقش مدیر پروژه از اهم نقش هاس و من در یکی دوتایپیک ندیدم مدیر کارشو خوب انجام بده... (البته قصدجسارت نباشه من یکی دو تایپیکو دیدم و این نظر رو دارم...)

////////
به نظرمنم برای شروع یک گروه کوچیک تشکیل بدید و یه پروژه ای رو در سطح اعضای شرکت کننده انجام بدید...

مثل نوشتن یک بازی یا یک نرم افزاری برای تست فلان چیز مثلا قطعات سیستم!
یک نرم افزار برای چک میزان امنیت و دیباگ گیری از برنامه ها ...
.
.
(صرفا مثال زدم!! :D)

h.alizadeh
یک شنبه 20 تیر 1389, 00:31 صبح
هان یک نرم افزار بنویسیم که وقتی برنامه هامون خطا میده این خطا رو به فارسی تشریح کنه و راه حل هایی رو که به نظرش میرسه رو برامون ارائه بده .
مثلا یک تایپیک در بخش Asp.net هست که یکی زده برای اشنایی با خطاهای مختلف و راهکاریی برای رفع مشکل ما بیایم یه برنامه براش بنویسیم...
(فکر میکنم پروژه بزرگی بشه ولی خب از سیستم عامل شاید کوچیکتر باشه و باکاربردتر وامیدوارکننده تر)

hamid1988
یک شنبه 20 تیر 1389, 00:45 صبح
فکر میکنم بخاطریکه خوب مدیریت نشد...

مدیرمون رفت و پشت سرش رو هم نگا نکرد، بیچاره فکر کنم یا به برنامه نویس (http://www.Barnamenevis.org) نمیآد یا آی دیش رو تغییر داده!:لبخند::قهقهه:

به نظر من در هر کاری مدیریت خیلی مهمه، یک مدیر خوب از تیم متوسط میتونه بهترین نتیجه رو بگیره و یک مدیر متوسط میتونه سرمایه، انرژی، زمان و توان یک تیم خوب را به باد بده.
مدیریت ناکارآمد چیزی که کشور ما به شدت از اون رنج می بره!
مدیریت مخصوصاَ در پروژه های نرم افزاری به شدت تاثیر گذاره، به نظرم فلسفه ی پیدایش RUP پر رنگ کردن نقش مدیریت در پروژه ها بود.
مثلاَ شما اپل (http://www.Apple.com)رو در نظر بگیرین، اپل (http://www.Apple.com)بدون استیو جابز حرفی برای گفتن نخواهد داشت!

پایان سخن:
هر پروژه ای که شروع خواهید کرد، در انتخاب مدیر دقت بیشتری داشته باشید.
موفق باشید.

Nima NT
یک شنبه 20 تیر 1389, 00:47 صبح
متاسفانه اینجور کارها تا یه مدت داغ هستش.
یاد شعر حافظ می افتم ....
الایا ایها الساقی ...... که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها ، درد همین جاست اول که پروژه شروع میخواد بشه همه یه مدت حسابی روش کار میکنن ولی رفته رفته میکشن کنار ، تو پروژه ای که همه دوستان همدیگه رو میشناختیم ( تو یکی از شرکتها که کار میکردم اینطوری بود ) و به همدیگه اعتماد داشتیم عزیزان تا چیزی یاد میگرفتن سریع کنار میکشیدن و به هوای اینکه خودشون واسه خودشون میتونن کار کنن تیم رو لنگ میذاشتن ، حالا تو اینجا که دیگه توقعی نیست.
نوشتن پروژه برای اسم برنامه نویس و اینها و کسب درآمد کمی سخت و دور از تصور هست ( با توجه به جامعه فعلی ایران ) ؛ بهتر هست دوستان اگر میخوان زمانی رو بذارن ، روی یک پروژه Open Source کار کنن که سورس اون توسط علاقه مندهای برنامه نویس تکمیل و تکمیل تر بشه اینطوری هم خودشون کسب تجربه کردن و هم یه برنامه با نام سایت منتشر شده و از کدورت و ... هم خبری نیست.

Netsky
یک شنبه 20 تیر 1389, 00:50 صبح
سلام عرض شد .

هان یک نرم افزار بنویسیم که وقتی برنامه هامون خطا میده این خطا رو به فارسی تشریح کنه و راه حل هایی رو که به نظرش میرسه رو برامون ارائه بده .
مثلا یک تایپیک در بخش ASP.NET هست که یکی زده برای اشنایی با خطاهای مختلف و راهکاریی برای رفع مشکل ما بیایم یه برنامه براش بنویسیم...
(فکر میکنم پروژه بزرگی بشه ولی خب از سیستم عامل شاید کوچیکتر باشه و باکاربردتر وامیدوارکننده تر)
یکی از مدیران تالار سی شارپ یه همچین پیشنهادی رو دادن ولی معلوم نشد که اون پروژه به کجا رسید .
------
به نظر من داخل ایران انجام کار گروهی اونم از طریق نت تقریبا غیر ممکنه . اگه همه ی کسایی که میخان شرکت کنن داخل یه شهر سکونت داشته باشن میشه تا حدی کمی امید داشت که اون پروژه به پایان میرسه .
البته به نظر من این تا حدودی برمیگرده به خود ما ایرانی ها که از اول روش کار گروهی رو بهمون یاد ندادن .

IsFull()
پنج شنبه 24 تیر 1389, 09:55 صبح
اگه همه ی کسایی که میخان شرکت کنن داخل یه شهر سکونت داشته باشن میشه تا حدی کمی امید داشت که اون پروژه به پایان میرسه .

اینکه نشد کار گروهی از طریق وب.
به نظرم اگه بشه واقعا عالیه،با نظر بعضی از دوستان که می گفتن از کوچیک شروع کنیم موافقم اما برای پروژه ی کوچیک افراد کمی هم لازمه در نتیجه می تونیم چند تا پروژه ی نسبتا کوچیک رو راه بندازیم اینطوری رقابت ایجاد می شه و احتمال رها کردنشم پایین می یاد در نهایت هم می شه یک نظر سنجی بین نرم افزارها انجام داد.

earse+erse
پنج شنبه 24 تیر 1389, 12:13 عصر
مهم ترین چیز تو این پروژه ها مدیر کارآمد و داشتن انگیزه هست برناه نویسانی که اعلام آمادگی میکنن به خاطر نداشتن انگیزه و احساس مسئولیت نسبت به کار گروهی در وب دل سرد میشن و طبعا بی خیال کار گروهی
باید مشکل انگیزه رو حل کرد می خواد مالی باشه یا چیز دیگه ای و مدیر هم باید قوی باشه تا بتونه تیم رو نگه داره.
در کل در ایران خیلی سخته.