ورود

View Full Version : سوال: روش تسریع محاسبات در SQl Server ؟؟

voodoo01
چهارشنبه 16 تیر 1389, 02:13 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز
من مقدار زیادی از اطلاعات را در بانک ذخیره نموده و پردازش میکنم که برنامه پردازشی من تحت Fortran نوشته شده (یک دستگاه معادله n تایی)
مجبورم برای هر بار پردازش داده ها ابتدا کل داده ها را خوانده و در یک فایل متنی قرار داده و پردازش انجام می شود و بعد مقادیری که جواب گرفته میشود را با جواب قبلی مقایسه میکنم و بعد جداول را به روز رسانی می کنم
1- روشی وجود دارد که بتوان برنامه که در Frotran نوشته شده در SQL , و در هنگام تغییرات اجراشود و ...
2- روشی که زمان انجام عملیات را تسریع کند وجود دارد ؟
3- راه بهتری وجود دارد ؟

sia_2007
چهارشنبه 16 تیر 1389, 11:41 صبح
باید دید دقیقا چه کاری میخواهید انجام دهید؛ شاید Courser Programming بهتر باشه.
میشه با Net. هم درون خود دیتابیس پیاده سازیش کرد.

voodoo01
چهارشنبه 16 تیر 1389, 16:42 عصر
مشکل اساسی که وجود داره اینکه برنامه پردازشی که من استفاده میکنم یک برنامه بسیار بزرگه و تعداد 999,999 رکورد را در 18 ثانیه جواب میگیره و داخل فایل متنی قرار میده ، و load اطلاعات و ذخیره اطلاات در بانک حدود 18 تا 20 دقیقه طول میکشه !!!!!! :عصبانی::عصبانی++::اشتباه:
اگر بشه با یک روشی برنامه فورترن که نوشته شده را بر روی بانک قرار داد تا اطلاعات رو مستقیما هم بخونه و هم پردازش کنه هم ذخیره کنه فکر میکنم در روند کلی بهینه سازی خوبی میشود و سرعت عمل افزایش میابد.:متفکر:
توجه: برای پردازش اطلاعات م انجام محاسبات دستگاه معادلات خطی (روش نیوتون رابسون) (مانم گاز) که در برنامه فورترن مورد استفاده قرار گرفته تمای داده ها در حل معادله شرکت می کنند یعنی به تعداد رکورد ها معادله تشکیل میشه و حل میشه تا تمامی متغیرهای مجهول حل شوند تا یک Tlorance که حدود 0.000001 هست ادامه پیدا میکنه در هر صورت به صورت غیر علمی و ساده پیاده سازی کردم و بهینه سازی انجام دادمش که بهترین رکوردی که بدست اورد حدود 5 دقیقه بودش :متعجب:
حالا نمیدونم میشه داده ها را با سرعت و دقت بیشتری پردازش کرد یا نه
قبلا از توجه شما متشکرم
VoooDooo:چشمک: