View Full Version : دیو شفاف و گرد کردن دیو
sarah1361
چهارشنبه 16 تیر 1389, 07:15 صبح
سلام دوستان
توی سایت زیر وقتی روی نوشته ها ماوس رو نگه میداری یه دیو با شفافیت کم بر روی اون ظاهر میشه کسی می دونه چطوری؟
من در مورد شفافیت دیو مطالعه کردم دستوراتی که داره در سی اس اس در ای اس پی دات نت 4.0 ساپورت نمی شن
www.Dzone.com
یه سوال دیگه در مورد گرد کردن حاشیه ها ی دیو آیا میشه در ای اس پی 4.0 از دستور
border-radius استفاده کرد
alireza_s_84
چهارشنبه 16 تیر 1389, 07:34 صبح
سلام دوستان
توی سایت زیر وقتی روی نوشته ها ماوس رو نگه میداری یه دیو با شفافیت کم بر روی اون ظاهر میشه کسی می دونه چطوری؟
من در مورد شفافیت دیو مطالعه کردم دستوراتی که داره در سی اس اس در ای اس پی دات نت 4.0 ساپورت نمی شن
www.Dzone.com
یه سوال دیگه در مورد گرد کردن حاشیه ها ی دیو آیا میشه در ای اس پی 4.0 از دستور
border-radius استفاده کرد
فرمت دهی و تغییر شکل ظاهری عناصر یک سند HTML هیچ ارتباطی با پلتفرمهای سمت سرور مثل ASP.NET نداره و تمامی این موارد با CSS انجام میگیره.
border-radius یک خاصیت جدید در CSS 3 است و برای گرد کردن گوشه های برخی از عناصر از اون استفاده میشه.
برای شفاف کردن یک div شما باید اون رو بطور زیر استایل دهی کنید:
.opacityPanel
{
-moz-opacity: 0.3;
opacity: 0.50; /* firefox, opera, safari, chrome */
-ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(opacity=50 )"; /* IE 8 */
filter: alpha(opacity=50); /* IE 4, 5, 6 and 7 */
-khtml-opacity: 0.5;
}
توضیحات هر کدوم رو هم در مقابلش نوشتم.
موفق باشید
imanasp
چهارشنبه 16 تیر 1389, 08:28 صبح
یک سوال، بعضی از سلکتورها باید در مرورگرهای مختلف مقادیر مختلفی بگیرند تا المنتهای html ی که از اونها استفاده می کنند به خوبی نمایش داده بشن مثل همین راهنمایی که شما در پست بالا کردید از کجا باید فهمید که در IE باید یک طور نوشت و در FireFox طور دیگه و این که CSS 3 در Visual studio 2010 ساپورت میشه ؟ چون تو نوار دیزاینش تا ورژن 2.1 اعلان شده
ممنون
sarah1361
چهارشنبه 16 تیر 1389, 12:57 عصر
فرمت دهی و تغییر شکل ظاهری عناصر یک سند HTML هیچ ارتباطی با پلتفرمهای سمت سرور مثل ASP.NET نداره و تمامی این موارد با CSS انجام میگیره.
border-radius یک خاصیت جدید در CSS 3 است و برای گرد کردن گوشه های برخی از عناصر از اون استفاده میشه.
برای شفاف کردن یک div شما باید اون رو بطور زیر استایل دهی کنید:
.opacityPanel
{
-moz-opacity: 0.3;
opacity: 0.50; /* firefox, opera, safari, chrome */
-ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(opacity=50 )"; /* IE 8 */
filter: alpha(opacity=50); /* IE 4, 5, 6 and 7 */
-khtml-opacity: 0.5;
}
توضیحات هر کدوم رو هم در مقابلش نوشتم.
موفق باشید
با تشکر از شما دوست گرامی
ببینید من دقیقا همین کد رو منظورم بود این کد رو من در یک استایل خارجی به عنوان کلاس یک دیو
تعریف می کنم ولی از موارد زیر ایراد می گیره و می گه در سی اس اس 2.1 تعریف نشده
1.opacity
2.filter
sarah1361
چهارشنبه 16 تیر 1389, 13:02 عصر
یک سوال، بعضی از سلکتورها باید در مرورگرهای مختلف مقادیر مختلفی بگیرند تا المنتهای html ی که از اونها استفاده می کنند به خوبی نمایش داده بشن مثل همین راهنمایی که شما در پست بالا کردید از کجا باید فهمید که در IE باید یک طور نوشت و در FireFox طور دیگه و این که CSS 3 در Visual studio 2010 ساپورت میشه ؟ چون تو نوار دیزاینش تا ورژن 2.1 اعلان شده
ممنون
به نظر من موقعی که در حال تست اون تو مرورگرهای مختلف هستی متوجه می شی
alireza_s_84
چهارشنبه 16 تیر 1389, 17:11 عصر
ممنون
خصوصیت -moz-opacity یک خصوصیت الحاقی و مختص مرورگر FireFox در نسخه های 3 و پایینتر است.
خصوصیت opacity یک خصوصیت استاندارد برای مرورگرهای W3C که شامل firefox, opera, safari, chrome هستند.
در مرورگر IE مقوله فیلترها مطرح است که نگارش آن در نسخه های 7 و پایین بصورت filter و در نسخه های بالاتر -ms-filter است.
khtml-opacity هم یک خصوصیت الحاقی برای مرورگر Safari 1 است که بعدها با رواج این مرورگر به Opacity تغییر یافت.
با تشکر از شما دوست گرامی
ببینید من دقیقا همین کد رو منظورم بود این کد رو من در یک استایل خارجی به عنوان کلاس یک دیو
تعریف می کنم ولی از موارد زیر ایراد می گیره و می گه در سی اس اس 2.1 تعریف نشده
1.opacity
2.filter
خب اینکار طبیعیه چون این خصوصیت برای IE استاندارد نیست ولی شما باید نایده بگیرید چون مرورگرها اینقدر هوشمند هستند که چیزهایی رو که بهشون مربوط نیست رو نادیده بگیرن.
برای اینکه بفهمیم که هر مرورگر از چه خصوصیات و اشیا الحاقی پشتیبانی میکنن دو راه وجود داره:
الف) مطالعه قسمت For developers راهنمای (Guide) یک مروگر.
ب) منتظر باشیم تا یکی از اساتید CSS مقاله ای در این زمینه بیرون بده و ما مطالعه کنیم و یاد بگیریم.
به نظر من موقعی که در حال تست اون تو مرورگرهای مختلف هستی متوجه می شی
ولی من با این نظر شما اصلا موافق نیستم شما وقتی از خصوصیتی اطلاع ندارید چطور میتونید بفهمید که توی چه مرورگری پشتیبانی میشه؟
برای مثال برای اضافه کردن صفحه جاری به Bookmark مرورگرها از روشهای مختلفی استفاده میکنند:
window.sidebar.addPanel برای مرورگرهایی که از موتور Gecko استفاده میکنند
window.external.AddFavorite مرورگر IE
و مرورگر Opera از تکنیک زیر برای اینکار استفاده میکنه:
if (window.opera && document.createElement)
{
var a = document.createElement('A');
if (!a) return false;
a.setAttribute('rel','sidebar');
a.setAttribute('href',url);
a.setAttribute('title',title);
a.click();
}
با این وجود نمیتوان ادعا کرد که با هنگام تست در مرورگرهای مختلف به مقادیری که خصوصیات باید بگیرند میتوان احاطه پیدا کرد.
تنها راه برای شناسایی اشیا و خصوصیات الحاقی و مخصوص هر مرورگر مطاعه راهنمای آن مرورگر است.
موفق باشید.
sarah1361
چهارشنبه 16 تیر 1389, 17:56 عصر
ممنون از راهنمایی شما دوست من میشه یکن راهنمایی کنی دقیقا توی راهنما چه بخش هایی
را باید مطالعه کرد که متوجه تفاوت ها بشم. من الان که گفتی یه نگاهی به راهنمای فایر فاکس
کردم میشه بهم بگید .
alireza_s_84
چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:25 عصر
ممنون از راهنمایی شما دوست من میشه یکن راهنمایی کنی دقیقا توی راهنما چه بخش هایی
را باید مطالعه کرد که متوجه تفاوت ها بشم. من الان که گفتی یه نگاهی به راهنمای فایر فاکس
کردم میشه بهم بگید .
خواهش میکنم
معمولا هر مرورگری در راهنمای خود بخشی برای توسعه دهندگان وب داره که تحت عنوان For Developers میشه بهش دسترسی داشت. این بخش شامل کلیه مواردی است که برای کار با مرورگر مورد نیاز طراحان و توسعه دهنگان صفحات وب هستند. برای مرورگر موزیلا میتوانید به لین زیر مراجعه کنید:
https://developer.mozilla.org/En
برای مثال در همین بخش با مراجعه به لینک https://developer.mozilla.org/Special:Tags?tag=CSS&language=en میتونید تمامی خصوصیات الحاقی این مرورگر به Css رو مشاهده کنید.
موفق باشید
sarah1361
چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:56 عصر
خسته نباشید میشه یه مثال از border-redius برام بزنید؟:ناراحت::ناراحت:
emad_67
چهارشنبه 16 تیر 1389, 19:47 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=140669
alireza_s_84
چهارشنبه 16 تیر 1389, 19:49 عصر
میتونید از این پیروی کنید:
-moz-border-radius: 5px;
-webkit-border-radius: 5px;
border-radius: 5px;
عدم اجرا در IE در ورژن های پایینتر از 8 . در تمامی مرورگرها دیگه پشتیبانی میشه.
خط اول ویژه FF با توجه به لینک پست قبلی من در همین تاپیک.
خط دوم با توجه به بخش توسعه راهنمای مرورگر سافاری
خط سوم ویژه مرورگرهایی که از Css 3.0 بطور کامل پشتیبانی میکنند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.