ورود

View Full Version : سوال: شيوه ي استفاده از بانك هاي sql بدون نصب كامل sql server چگونه است ؟

ghasemweb
چهارشنبه 16 تیر 1389, 11:23 صبح
سلام دوستان ميخواستم ببينم چطوري ميشه بدون نصب كامل sql server مثلا نسخه 2000 از بانكاشون استفاده كرد؟
يعني ديگه نيازي نباشه براي يك برنامه اي كه تو محيطهاي برنامه نويسي نوشتيم كل sql رو نصب كنيم يه برنامه جمع و جوري باشه كه نياز ما رو بر طرف كنه.
ممنون ميشم كمك كنيد...

اي كاش زندگي ctrl+z‌ داشت . . .

xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 16 تیر 1389, 12:03 عصر
سلام،
نیازی به نصب کل SQL نیست. باید حداقل موتور SQL نصب بشه. برنامه MSDE 2000 رو نصب کنید.

ghasemweb
چهارشنبه 16 تیر 1389, 23:39 عصر
ببخشید این برنامه ای که گفتید حجمش چقدره از کجا میتونم بیابمش؟:چشمک:

xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 17 تیر 1389, 01:28 صبح
حجمش تقریباً زیاد هست (بالای 200MB)

از کجا میتونم بیابمش؟:چشمک:

اگه از بیرون تهیه کنید راحت تره. و گرنه خواستید دانلود کنید دنبال تورنت بگردید بهتره.

ghasemweb
پنج شنبه 17 تیر 1389, 09:05 صبح
حجمش تقریباً زیاد هست (بالای 200MB)
اگه از بیرون تهیه کنید راحت تره. و گرنه خواستید دانلود کنید دنبال تورنت بگردید بهتره.

خب اینجوری که حود sql2000 رو نصب کنم به صرفه است چون حجم نصب شدش کمتره تقریبا 160MB .
با این وجود اگه لینکی دمه دست دارید ما رو بی نصیب نگذارید. بسیار ممنون دوست گرامی

Dr.Bronx
پنج شنبه 17 تیر 1389, 11:55 صبح
شما برای نصب خود sql به 10 دقیقه زمان نیاز دارید اما برای نصب MSDE به 15 ثانیه .
به دنبال همین msde یا Microsoft SQL desktop Engine بگردید .

موفق باشید ./

ghasemweb
پنج شنبه 17 تیر 1389, 20:02 عصر
ممنون که راهنمایی کردی امیدوارم بتونم از نت لینک دانلود بدون دردسر پیدا کنم

alidehban
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 14:32 عصر
ببخشید روش کار با این MSDE 2000 رو کسی تا حالا انجام داده که برامون توضیح بده؟
من از کل اساتید میپرسم واقعا کسی عملا ازش استفاده کرده که برای مام توضیح مختصری بده؟
HjSoft
جمعه 12 شهریور 1389, 13:59 عصر
من MSDE رو داخل dvd مربوط به sql ام پیدا کردم . شما هم یک نگاهی بندازید .

alidehban
دوشنبه 15 شهریور 1389, 07:44 صبح
من MSDE رو داخل dvd مربوط به sql ام پیدا کردم . شما هم یک نگاهی بندازید .

با تشکر از شما دوست عزیز
اگر منظورتون خود فایل msde باشه که دیگه مارو له کردی!
ولی اگر منظورتون HELP و راهنماست همونطور که عرض کردم MSDN آنلاین هم کارم رو راه ننداخت یعنی من نتونستم کامل متوجه بشم.
از شما ودوستان خواهش دارم یا جوابای سربسته ی اینجوری ندین و مارو زیر بار حجم وسیع اطلاعاتتون له نکنین و یا مثل حمیدرضا صادقیان و بعضی دوستان دیگه در چند جمله جواب مارو بدین و قال قضیه رو بکنین...
تشکر از همه...